HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 810 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goed geholpen!!

3 maart 2015 12:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldige ervaring met Hostnet. Er wordt accuraat gereageerd om 'problemen'. Kom je er niet helemaal uit, dan wordt er direct op ingesprongen. Prima provider!!

3 maart 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaringen zijn goed. De problemen die ik heb ervaren, zijn steeds correct en snel opgelost. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en behulpzaam, als ook beleefd.

3 maart 2015 09:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg tevreden over de kwaliteit en support van Hostnet. Prijs is wel iets aan de hoge kant, maar is het wel waard.
Mijn vragen wordt altijd duidelijk beantwoord door de medewerkers.

2 maart 2015 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super support! Ik werd geholpen door Rene. Die kon mijn in een korte tijd alles uitleggen wat ik wilde weten en mij door het verhuisproces van mijn domein loodsen! Klasse! Ga zo door!

2 maart 2015 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog niet zo heel veel ervaring, maar voor mijn korte gebruik een hele fijne server, met een goede klantenservice. De livechat functie is snel en van een goede kwalitatieve hulp voorzien.

2 maart 2015 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super goed die chat!

2 maart 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zakaria heeft goed geholpen!.

Groetjes, Kris

1 maart 2015 18:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Niets meer dan lof, Zakaria en collega's zijn beleefd, niet beroerd om een extra-tje te doen om iets voor je te regelen. Prijs is redelijk tov concurrentie, maar kwaliteit kost uiteraard wat.

27 februari 2015 20:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Onwijs makkelijke websitemaker waardoor iedere leek dit zelf kan doen. Er was even een issue over een onderdeel waar ik wel of geen gebruik van kon maken maar dit is meer dan uitstekend opgelost door Hostnet. Ik heb tevens al een aantal maal gebruik gemaakt van de chatservice en zeker aan te raden. Ik wordt zeer snel en uiterst vriendelijk geholpen en kan dan ook niet anders dan Hostnet een 10 geven.

27 februari 2015 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super service, staat al heel veel informatie op de site, maar bij vastlopen ben ik naar de chat gegaan. Snel en professioneel geholpen.

27 februari 2015 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De live chat werkt prima en je wordt goed geholpen

27 februari 2015 15:06
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had problemen met het openen van mijn mailbox. Ik draaide nog op de oude server.
Alles is keurig overgezet op de nieuwe server, mijn een nieuwe achtergrond en menu. Super!!

27 februari 2015 10:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Of het nu om de chat ondersteuning gaat of service, ik kan alleen maar heel veel lof spreken over de medewerkers van Hostnet. Ze helpen je net zo lang, tot het naar tevredenheid is afgehandeld. Ze werken snel en laten steeds weten hoe het ermee staat. Geweldig! De prijs is een beetje pittig, maar dat is het meer dan waard. Dus bij deze, veel dank aan het Hostnet team.

27 februari 2015 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support een dikke 10!

27 februari 2015 08:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0