HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 810 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb mijn domeinnaam en andere diensten 10 jaar lang afgenomen van Hostnet. Ze zijn zeer dienstverlenend en goed bereikbaar. Zeker via de chatservice, word je goed geholpen.
Weinig problemen ondervonden bij de hosting.

26 februari 2015 15:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Chat support is netjes en correct!

26 februari 2015 14:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een paar keer domeinnamen heel eenvoudig geregeld.
Verder heb ik weinig ervaringen met hosting. Maar wat ik begrepen heb is dat bij het goedkoopste hostingpakket waarschijnlijk niet alle mogelijkheden zijn voor een WordPress website(?).

26 februari 2015 11:30
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al een aantal jaren klant van Hostnet. Niets dan lof. En als er eens iets is, dan is de helpdesk de reddende engel.

25 februari 2015 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitstekende ervaringen met support via de live-chat. Korte wachttijden, begrijpelijk woordgebruik, oplossingsgericht.

25 februari 2015 14:26
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Na het maken van een simpele website met de elevator pitch en contact info werkte het contactformulier niet naar behoren.
Na even tokkelen met Rene vond ik waar ik moest wezen om het wel te laten werken. TOP!

24 februari 2015 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heel goede service!

24 februari 2015 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede service, maar duur voor hetgeen er geboden wordt.

24 februari 2015 12:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
3,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

goede support erg duidelijk

24 februari 2015 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben dik tevreden over deze hosting bedrijf, bieden snel hulp aan en gaan snel erachter aan als je ergens niet uitkomt! dikke 10!

Bedankt rene!

24 februari 2015 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede helpdesk: Ik begrijp weinig van ict en het heeft mijn interesse verder ook niet... toch mijn site de lucht in gekregen! de helpdesk van hostnet is goud waard!

24 februari 2015 10:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Echt, de support van deze partij is super.

Ik als prive, maar als zakelijk gebruiker komt met vele hosting partijen in aanraking.

Geen 1, die het in mijn ogen evenaart, de support van Hostnet.
Gewoon via de chat, of email, of via het formulier een ticket aan maken, en bijna instant word je netjes te woord gestaan.

Daar kunnen de goedkopere echt nog een voorbeeld aan nemen.

Bedankt, namens Data Safe Hosting, voor de goede zorgen!

24 februari 2015 08:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snelle service via de chat en altijd met de juiste oplossing. Werkt lekker soepel, fijn dat je gewoon direct via FTP kan werken en een handig control panel hebt.

24 februari 2015 08:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support via chat (René), 23022015. Prima geholpen!

23 februari 2015 15:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prettig om mee te werken. Behulpzaam. Chat-sessie bij spuppport is erg prettig (hoewel soms wat traag :-))

23 februari 2015 15:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0