HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel, efficient en kundig!
top

6 maart 2015 11:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik had contact via de chat met medewerker Rene. Ik was nogal een lastige klant om accounts samen te voegen. Ik ben prima geholpen door Rene! Top!

6 maart 2015 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al een aantal jaar zeer tevreden klant bij Hostnet. Nog nooit problemen ondervonden met de server of e-mail. Zeer goede service, altijd bereid te helpen en ze denken ook nog eens mee met de klant. Top!

6 maart 2015 09:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Site blinkt niet uit in overzichtelijkheid en af en toe ook best wat storingen gehad, maar het lijkt steeds beter te worden. Steeds meer dan je zelf dingen regelen en -als een goeie als Zakaria hebt- dan zijn problemen via de chat ook snel op te lossen.
Al met al een ruime voldoende.

5 maart 2015 17:30
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd goede en snelle hulp, de chat is zelfs na 21;00 nog aanspreekbaar en helpen je direct! Zeer tevreden over de dienstverlening en de producten zijn scherp geprijsd.

4 maart 2015 21:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer prettige ervaring met de supportafdeling als iets niet duidelijk is!

3 maart 2015 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

pfff, eindelijk jongens (en meisjes) die je niet van het kastje naar de muur sturen. Kundig en behulpzaam.

3 maart 2015 15:54
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

er goede mensen op de chat.kennis nivo is hoog

3 maart 2015 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goed geholpen!!

3 maart 2015 12:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldige ervaring met Hostnet. Er wordt accuraat gereageerd om 'problemen'. Kom je er niet helemaal uit, dan wordt er direct op ingesprongen. Prima provider!!

3 maart 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaringen zijn goed. De problemen die ik heb ervaren, zijn steeds correct en snel opgelost. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en behulpzaam, als ook beleefd.

3 maart 2015 09:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg tevreden over de kwaliteit en support van Hostnet. Prijs is wel iets aan de hoge kant, maar is het wel waard.
Mijn vragen wordt altijd duidelijk beantwoord door de medewerkers.

2 maart 2015 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super support! Ik werd geholpen door Rene. Die kon mijn in een korte tijd alles uitleggen wat ik wilde weten en mij door het verhuisproces van mijn domein loodsen! Klasse! Ga zo door!

2 maart 2015 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog niet zo heel veel ervaring, maar voor mijn korte gebruik een hele fijne server, met een goede klantenservice. De livechat functie is snel en van een goede kwalitatieve hulp voorzien.

2 maart 2015 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super goed die chat!

2 maart 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0