HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zakaria heeft goed geholpen!.

Groetjes, Kris

1 maart 2015 18:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Niets meer dan lof, Zakaria en collega's zijn beleefd, niet beroerd om een extra-tje te doen om iets voor je te regelen. Prijs is redelijk tov concurrentie, maar kwaliteit kost uiteraard wat.

27 februari 2015 20:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Onwijs makkelijke websitemaker waardoor iedere leek dit zelf kan doen. Er was even een issue over een onderdeel waar ik wel of geen gebruik van kon maken maar dit is meer dan uitstekend opgelost door Hostnet. Ik heb tevens al een aantal maal gebruik gemaakt van de chatservice en zeker aan te raden. Ik wordt zeer snel en uiterst vriendelijk geholpen en kan dan ook niet anders dan Hostnet een 10 geven.

27 februari 2015 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super service, staat al heel veel informatie op de site, maar bij vastlopen ben ik naar de chat gegaan. Snel en professioneel geholpen.

27 februari 2015 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De live chat werkt prima en je wordt goed geholpen

27 februari 2015 15:06
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik had problemen met het openen van mijn mailbox. Ik draaide nog op de oude server.
Alles is keurig overgezet op de nieuwe server, mijn een nieuwe achtergrond en menu. Super!!

27 februari 2015 10:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Of het nu om de chat ondersteuning gaat of service, ik kan alleen maar heel veel lof spreken over de medewerkers van Hostnet. Ze helpen je net zo lang, tot het naar tevredenheid is afgehandeld. Ze werken snel en laten steeds weten hoe het ermee staat. Geweldig! De prijs is een beetje pittig, maar dat is het meer dan waard. Dus bij deze, veel dank aan het Hostnet team.

27 februari 2015 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support een dikke 10!

27 februari 2015 08:40
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb mijn domeinnaam en andere diensten 10 jaar lang afgenomen van Hostnet. Ze zijn zeer dienstverlenend en goed bereikbaar. Zeker via de chatservice, word je goed geholpen.
Weinig problemen ondervonden bij de hosting.

26 februari 2015 15:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Chat support is netjes en correct!

26 februari 2015 14:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een paar keer domeinnamen heel eenvoudig geregeld.
Verder heb ik weinig ervaringen met hosting. Maar wat ik begrepen heb is dat bij het goedkoopste hostingpakket waarschijnlijk niet alle mogelijkheden zijn voor een WordPress website(?).

26 februari 2015 11:30
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Al een aantal jaren klant van Hostnet. Niets dan lof. En als er eens iets is, dan is de helpdesk de reddende engel.

25 februari 2015 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitstekende ervaringen met support via de live-chat. Korte wachttijden, begrijpelijk woordgebruik, oplossingsgericht.

25 februari 2015 14:26
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Na het maken van een simpele website met de elevator pitch en contact info werkte het contactformulier niet naar behoren.
Na even tokkelen met Rene vond ik waar ik moest wezen om het wel te laten werken. TOP!

24 februari 2015 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heel goede service!

24 februari 2015 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0