HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ondanks complexe voorgeschiedenis van mijn accounts, zijn de de kansen om met Hostnet goed samen te werken enorm.

10 februari 2015 16:48
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zojuist geholpen door Jesse van de klantenservice. Prima geholpen door hem en ook nog eens snel ! Top

10 februari 2015 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed geholpen door Rene. Hij gaf me linkjes van mogelijke oplossingen.

Vind wel dat Hostnet een backend systeem zou moeten hebben die automatisch overzetten van binnen Hostnet beheerde domeinen makkelijk zou moeten laten verlopen.

10 februari 2015 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb niet heel veel verstand van websites maar het is erg prettig dat er een chat is & mogelijkheid om te e-mailen, ik krijg altijd uitgebreid advies van de medewerkers!

10 februari 2015 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

laadtijd van sites zou iets kunnen verbeteren, de rest is top!

10 februari 2015 09:28
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel, gemakkelijk en goede support !!

9 februari 2015 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Website is niet altijd even overzichtelijk. Verder prima!

9 februari 2015 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd een snelle reactie. Heel behulpzaam en meedenkend!

9 februari 2015 09:12
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Weinig tot geen problemen gehad en de chatfunctie met medewerkers is zeer snel en tot nu toe hebben ze me altijd goed geholpen.

7 februari 2015 10:00
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

bijzonder goede service

6 februari 2015 12:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hallo,

Goede ervaring met de Chat. Deskundige en behulpzame medewerkers.

Groeten, Ulco Schrijer

6 februari 2015 11:15
Support
8,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima klantenservice, nemen rustig de tijd om je vragen te beantwoorden.

5 februari 2015 13:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Het is erg aangenaam om bij Hostnet terecht te komen, de mensen achter de Hostnet-chat zijn uiterst beleefd, vriendelijk en helpen je door de hele sessie heen zonder dat je eeuwen hoeft te wachten op een response of een mailtje. Heerlijk!!!

4 februari 2015 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet, ze zijn wat duurder maar ik heb veel reviews gelezen over providers en over hostnet was bijna iedereen tevreden. Vooral de bereikbaarheid en de kennis van de helpdesk medewerkers vind ik belangrijk en dat is over het algemeen door reviewers als goed bevonden.
Zojuist mijn eigen ervaring, snel, deskundig en vriendelijk geholpen door Edward.

4 februari 2015 16:26
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima ondersteuning van de helpdesk! snelle hulp via de chat.

4 februari 2015 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0