HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd goede en snelle hulp, de chat is zelfs na 21;00 nog aanspreekbaar en helpen je direct! Zeer tevreden over de dienstverlening en de producten zijn scherp geprijsd.

4 maart 2015 21:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer prettige ervaring met de supportafdeling als iets niet duidelijk is!

3 maart 2015 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

pfff, eindelijk jongens (en meisjes) die je niet van het kastje naar de muur sturen. Kundig en behulpzaam.

3 maart 2015 15:54
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

er goede mensen op de chat.kennis nivo is hoog

3 maart 2015 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goed geholpen!!

3 maart 2015 12:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Geweldige ervaring met Hostnet. Er wordt accuraat gereageerd om 'problemen'. Kom je er niet helemaal uit, dan wordt er direct op ingesprongen. Prima provider!!

3 maart 2015 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaringen zijn goed. De problemen die ik heb ervaren, zijn steeds correct en snel opgelost. Alle medewerkers zijn even vriendelijk en behulpzaam, als ook beleefd.

3 maart 2015 09:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg tevreden over de kwaliteit en support van Hostnet. Prijs is wel iets aan de hoge kant, maar is het wel waard.
Mijn vragen wordt altijd duidelijk beantwoord door de medewerkers.

2 maart 2015 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super support! Ik werd geholpen door Rene. Die kon mijn in een korte tijd alles uitleggen wat ik wilde weten en mij door het verhuisproces van mijn domein loodsen! Klasse! Ga zo door!

2 maart 2015 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog niet zo heel veel ervaring, maar voor mijn korte gebruik een hele fijne server, met een goede klantenservice. De livechat functie is snel en van een goede kwalitatieve hulp voorzien.

2 maart 2015 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super goed die chat!

2 maart 2015 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zakaria heeft goed geholpen!.

Groetjes, Kris

1 maart 2015 18:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Niets meer dan lof, Zakaria en collega's zijn beleefd, niet beroerd om een extra-tje te doen om iets voor je te regelen. Prijs is redelijk tov concurrentie, maar kwaliteit kost uiteraard wat.

27 februari 2015 20:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Onwijs makkelijke websitemaker waardoor iedere leek dit zelf kan doen. Er was even een issue over een onderdeel waar ik wel of geen gebruik van kon maken maar dit is meer dan uitstekend opgelost door Hostnet. Ik heb tevens al een aantal maal gebruik gemaakt van de chatservice en zeker aan te raden. Ik wordt zeer snel en uiterst vriendelijk geholpen en kan dan ook niet anders dan Hostnet een 10 geven.

27 februari 2015 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super service, staat al heel veel informatie op de site, maar bij vastlopen ben ik naar de chat gegaan. Snel en professioneel geholpen.

27 februari 2015 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0