HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima chatsupport!

17 februari 2015 11:06
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede support, zelfs op zondag bereikbaar. Ideaal.
Goede uitleg en prettig contact.

17 februari 2015 10:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg prettige- en doeltreffende ondersteuning gehad van René van Hostnet. Het uitzoeken duurde even maar René was geduldig en loodste mij erdoorheen. Ik zou Hostnet zeker aanbevelen.

16 februari 2015 14:47
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Het is super fijn dat je direct met iemand van de klantenservice op de chat vragen kan stellen als je hulp nodig hebt! Pluspunten!

14 februari 2015 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Helaas al 3 keer contact moeten zoeken met de medewerkers van hostnet aangezien mijn site zo traag laad dat ik beter een postduif kan sturen. Hierop krijg ik telkens te horen dat ze het door zullen zetten naar "de 2e lijn" echter blijft er maar niets gebeuren buiten excuusjes verzinnen. Hierdoor ben ik naar TransIP gegaan waarbij de load tijden tot wel 10x sneller zijn!
Tot nooit meer ziens Hostnet!

13 februari 2015 21:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed en snel geholpen door Hostnet ! Top service hebben jullie !

13 februari 2015 12:48
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Prijs: mag wel wat lager 10 tot 20%
Kwaliteit: goed maar meer mogelijkheden aan app'sals LinkedIn Twitter en Instagram :)

Een tevreden klant.

13 februari 2015 10:28
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Deskundigheid bij chatcontactpersoon was prima.

13 februari 2015 08:58
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

heel goede en vriendelijke behulpzame support ;-)

12 februari 2015 19:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geweldige helpdesk met engelengeduld. Duidelijke uitleg, ook voor mensen zonder al teveel computer kennis.

11 februari 2015 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Een dikke 10 voor de support chat, super handig! Al een aantal keer in de vroege ochtend met paniek gezeten omdat ik zelf iets verkeerds had gedaan en daardoor niet in mijn website kon. Elke keer weer keurig opgelost door de medewerkers!

11 februari 2015 09:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ondanks complexe voorgeschiedenis van mijn accounts, zijn de de kansen om met Hostnet goed samen te werken enorm.

10 februari 2015 16:48
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zojuist geholpen door Jesse van de klantenservice. Prima geholpen door hem en ook nog eens snel ! Top

10 februari 2015 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goed geholpen door Rene. Hij gaf me linkjes van mogelijke oplossingen.

Vind wel dat Hostnet een backend systeem zou moeten hebben die automatisch overzetten van binnen Hostnet beheerde domeinen makkelijk zou moeten laten verlopen.

10 februari 2015 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb niet heel veel verstand van websites maar het is erg prettig dat er een chat is & mogelijkheid om te e-mailen, ik krijg altijd uitgebreid advies van de medewerkers!

10 februari 2015 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0