HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

laadtijd van sites zou iets kunnen verbeteren, de rest is top!

10 februari 2015 09:28
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel, gemakkelijk en goede support !!

9 februari 2015 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Website is niet altijd even overzichtelijk. Verder prima!

9 februari 2015 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Altijd een snelle reactie. Heel behulpzaam en meedenkend!

9 februari 2015 09:12
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Weinig tot geen problemen gehad en de chatfunctie met medewerkers is zeer snel en tot nu toe hebben ze me altijd goed geholpen.

7 februari 2015 10:00
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

bijzonder goede service

6 februari 2015 12:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hallo,

Goede ervaring met de Chat. Deskundige en behulpzame medewerkers.

Groeten, Ulco Schrijer

6 februari 2015 11:15
Support
8,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima klantenservice, nemen rustig de tijd om je vragen te beantwoorden.

5 februari 2015 13:49
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Het is erg aangenaam om bij Hostnet terecht te komen, de mensen achter de Hostnet-chat zijn uiterst beleefd, vriendelijk en helpen je door de hele sessie heen zonder dat je eeuwen hoeft te wachten op een response of een mailtje. Heerlijk!!!

4 februari 2015 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet, ze zijn wat duurder maar ik heb veel reviews gelezen over providers en over hostnet was bijna iedereen tevreden. Vooral de bereikbaarheid en de kennis van de helpdesk medewerkers vind ik belangrijk en dat is over het algemeen door reviewers als goed bevonden.
Zojuist mijn eigen ervaring, snel, deskundig en vriendelijk geholpen door Edward.

4 februari 2015 16:26
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima ondersteuning van de helpdesk! snelle hulp via de chat.

4 februari 2015 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel geholpen op de live chat. Niet alleen kreeg ik uitleg over mijn probleem, het werd ook voor mij verholpen.

4 februari 2015 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support en kwaliteit is dik in orde bij hostnet

4 februari 2015 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Als je bij Hostnet huurt, huur dan nooit een Webhosting pakket. Host werk met oude software. Anno nu (feb-2015) mysql versie 5.1 ipv 5.5 of nieuwer.
Ook kun je NOOIT een externe programmeur of jezelf via PHPMYADMIN toegang verkrijgen. Dit wordt niet toegestaan!
Een ander issue is de toegang. Je kunt NIET extra accounts aanmaken voor derden zodat die toegang krijgen. Het gaat altijd en alleen via 1 account nl die van jezelf. Maw derden zien al jouw instellingen!
Na diverse overleg pogingen blijft hostnet voet bij stuk houden: zij wijzigen hun policy NIET.
Tip: blijf ver weg van Hostnet. Ouwe muk en stijve houding is hun werkwijze.
Bijzonder jammer en erg dom.

4 februari 2015 10:32
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

snelle service,

4 februari 2015 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0