HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heel goede service!

24 februari 2015 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede service, maar duur voor hetgeen er geboden wordt.

24 februari 2015 12:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
3,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

goede support erg duidelijk

24 februari 2015 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben dik tevreden over deze hosting bedrijf, bieden snel hulp aan en gaan snel erachter aan als je ergens niet uitkomt! dikke 10!

Bedankt rene!

24 februari 2015 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede helpdesk: Ik begrijp weinig van ict en het heeft mijn interesse verder ook niet... toch mijn site de lucht in gekregen! de helpdesk van hostnet is goud waard!

24 februari 2015 10:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Echt, de support van deze partij is super.

Ik als prive, maar als zakelijk gebruiker komt met vele hosting partijen in aanraking.

Geen 1, die het in mijn ogen evenaart, de support van Hostnet.
Gewoon via de chat, of email, of via het formulier een ticket aan maken, en bijna instant word je netjes te woord gestaan.

Daar kunnen de goedkopere echt nog een voorbeeld aan nemen.

Bedankt, namens Data Safe Hosting, voor de goede zorgen!

24 februari 2015 08:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snelle service via de chat en altijd met de juiste oplossing. Werkt lekker soepel, fijn dat je gewoon direct via FTP kan werken en een handig control panel hebt.

24 februari 2015 08:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support via chat (René), 23022015. Prima geholpen!

23 februari 2015 15:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prettig om mee te werken. Behulpzaam. Chat-sessie bij spuppport is erg prettig (hoewel soms wat traag :-))

23 februari 2015 15:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goedkoop, betrouwbaar, en snel geregeld! Via de webchat geholpen worden is ook een prima optie, ik werd supersnel geholpen!

23 februari 2015 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super ervaring met support. Mogelijkheid om te chatten met support: dit wordt snel opgepikt en de vraag opgelost. Goeie feedback over wat er fout gegaan is en hoe dit voorkomen kan worden. Helemaal tevreden!

23 februari 2015 08:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Helpdesk van de online chat is super!
Het opzeggen van abonnementen etc is een crime. Daar kom ik online nooit uit... en gaat dus met behulp van de helpdesk.

21 februari 2015 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Hostnet levert helaas erg slechte service. Ik was met name verbaasd over de manier hoe er met klanten omgegaan wordt. Ook ik heb spookfacturen ontvangen, die ik aanvankelijk heb geweigerd. Hierop volgde dreigementen en werden over 'administratiekosten' bij opgeteld (welke simpelweg niet te verrekenen zijn).

Ik hoop, oprecht, dat ik de kritische lezer een waarschuwing kan geven: blijf bij Hostnet weg! Het bespaart je veel tijd en moeite. Er zijn zat uitstekende, en kwalitatief hoogstaande providers buiten hostnet om.

Het vermoeden rijst dat het hostnet enkel te doen is om het geld. Het is spijtig en ook enigszins verbazingwekkend dat hostnet uberhaupt heeft kunnen groeien als bedrijf, als je bedenkt dat er goedkopere en betere providers zijn.

Zelf stap ik binnenkort over op one.com. Een uitstekende, vriendelijke provider die niet enkel op mijn geld uit is.

20 februari 2015 01:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tegenwoordig kunt u kiezen uit honderden verschillende hosting bedrijven en services. U kunt kiezen voor een Nederlands bedrijf, maar u kunt ook kiezen voor een buitenlandse bedrijf. De competitie tussen deze bedrijven is groot; zij willen zoveel mogelijk klanten. Helaas kunnen sommige bedrijven niet tegen de competitie op. Wat deze bedrijven dan doen, om overeind te blijven, is klanten voorliegen en bedriegen.

www.hostnet.nl is één van deze bedrijven.

Ik heb helaas het ''genoegen'' gehad om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik heb er enkel ellende aan overgehouden. Daarom wil ik u, via deze beoordeling (zoals op www.hostnetreview.nl ), waarschuwen voor dit verschrikkelijke bedrijf.

Hostnet.nl vind het (helaas) normaal om klanten facturen te sturen voor niet geleverde diensten. Dit was en is één van de belangrijkste redenen om dit bedrijf te vermijden. Hostnet heeft mij meerdere malen facturen gestuurd voor diensten die ik reeds had opgezegd (telefonisch en/of via email). Het weigeren van het betalen van deze spookfacturen is geen optie; Hostnet.nl zal je proberen te forceren om tot betaling over te gaan. Bijvoorbeeld door het sturen van aanmaningen.

Ook heeft Hostnet.nl mijn Whois (Privacy) gegevens openbaar gemaakt NADAT ik voor bescherming van Whois gegevens had betaald. Na hen hierop aangesproken te hebben, kwamen zij met een of ander excuus dat zij geen zeggenschap hebben over de zichtbaarheid van Whois-data. Dit is natuurlijk complete onzin. Daarnaast hebben zij sommigen van mijn diensten, diensten waar ik al voor betaald had, opgezegd.

Hostnet.nl heeft geprobeerd om honderden euro's van mij af te troggelen onder het mom van ''administratiekosten'' en ''reserveringskosten''. Iedereen die bekend is met het kopen en verkopen van domeinnamen, is op de hoogte van de nieuwe .TLD's. Ik besloot om een aantal van deze nieuwe .TLD's te reserveren via Hostnet.nl.

Waar Hostnet.nl je NIET voor waarschuwt, is dat jij de reserveringskosten sowieso kwijt bent. Los van het feit of de domeinnaam wel of niet geregistreerd wordt. En de reserveringskosten zijn astronomisch; tussen de €2,50 en €5,00 PER DOMEINNAAM.

Gedurende het bestelproces, van begin tot eind, word je hier niet voor gewaarschuwd. Het staat niet eens vermeld in de algemene voorwaarden.

Van de domeinnamen die ik gereserveerd had via Hostnet.nl, is er niet één succesvol geregistreerd door dit misselijk makend bedrijf. Wel probeerde Hostnet.nl HONDERDEN EURO's in rekening te brengen voor het ''reserveren'' van deze domeinnamen.

Het grappige is dat er helemaal GEEN kosten verbonden zijn aan het reserveren van nieuwe .TLD domeinnamen. Ik heb letterlijk 50 registrars vergeleken, en niet één registrar nam reserverings en/of administratiekosten in rekening. En weten jullie wat het ''leuke'' is? Ik had dezelfde domeinnamen gereserveerd via deze registrars, en zij waren wél in staat om de domeinnamen succesvol te registreren! En niet alleen dat; de registratiekosten waren ook 50% GOEDKOPER dan bij Hostnet.nl!

Om u een voorbeeld te geven: Bij Hostnet.nl betaal je 30 EURO voor een .website domeinnaam. Een .website domeinnaam kost minder dan 5 euro bij Namecheap. Je kunt letterlijk 6 .website domeinnamen kopen voor de prijs van 1 bij Hostnet.nl!

Vermijd Hostnet.nl kostte wat het kost. Het is een extreem duur en misleidend bedrijf.

1/10


--------Reactie Hostnet--------

Beste James S.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Wij vinden het jammer te lezen dat u een negatieve ervaring met ons heeft. Wij hebben inmiddels meermalen contact met u gehad en gepaste oplossingen geboden waarin we u tegemoet zijn gekomen. Wij betreuren het dan ook dat dit voor u niet voldoende is. Wij zullen u vandaag nogmaals contact met u opnemen.

Ongewenste facturen
U geeft aan dat u ongewenst facturen van ons zou hebben ontvangen. Hostnet stuurt nimmer facturen voor diensten die reeds zijn opgezegd en dus niet zijn verlengd. De facturen die u heeft ontvangen zijn dan ook voor diensten die reeds door ons zijn verlengd. Natuurlijk zullen wij het een en ander corrigeren wanneer er door ons een fout is gemaakt. Echter wanneer de diensten die u bij ons heeft aangevraagd zijn verlengd, kunnen wij dit niet meer terugdraaien en ontvangt u een factuur.

WHOIS
Bij het anonimiseren van het SOA-record van uw domein is een fout gemaakt. Deze hebben we direct na uw melding hersteld en is dus niet meer inzichtelijk.

Reserveringen
U geeft ook aan dat u tijdens het aanvragen van de reserveringen niet op de hoogte bent gesteld van de reserveringskosten en het feit dat u deze, bij een niet-succesvolle registratie, niet retour ontvangt. Dit is echter duidelijk opgenomen in ons bestelproces en in de bevestigingen die u per e-mail ontvangt. Daarin staat ook dat als de registratie wel succesvol is verlopen, u deze 2,50 in minder krijgt op de prijs van de .TLD. De reden dat wij deze kosten rekenen is omdat wij aan onze kant een systeem hebben ingericht om de registratie van de reserveringen zo snel mogelijk uit te voeren zodat u de meeste kans heeft op een succesvolle registratie. Helaas zijn er altijd uitzonderingen waarin we helaas niet de snelste zijn en de registratie dus niet succesvol zal zijn. Helaas hebben we voor u de gereserveerde domeinen niet kunnen registreren.

Met vriendelijke groet,

Hostnet

18 februari 2015 00:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ervaring goed, maar omdat ik niet zo handig ben met de PC en erg ongeduldig gaat er wel eens iets fout.

De service vooral via de chat zijn geweldig, altijd behulpzaam en snel geregeld. Zeer vriendelijke mensen!!

Nog even bij diensten de optie toevoegen "opzeggen ongedaan maken dan is helemaal optimaal!!

Lenie Van Der Sanden

17 februari 2015 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0