HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snel geholpen op de live chat. Niet alleen kreeg ik uitleg over mijn probleem, het werd ook voor mij verholpen.

4 februari 2015 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support en kwaliteit is dik in orde bij hostnet

4 februari 2015 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Als je bij Hostnet huurt, huur dan nooit een Webhosting pakket. Host werk met oude software. Anno nu (feb-2015) mysql versie 5.1 ipv 5.5 of nieuwer.
Ook kun je NOOIT een externe programmeur of jezelf via PHPMYADMIN toegang verkrijgen. Dit wordt niet toegestaan!
Een ander issue is de toegang. Je kunt NIET extra accounts aanmaken voor derden zodat die toegang krijgen. Het gaat altijd en alleen via 1 account nl die van jezelf. Maw derden zien al jouw instellingen!
Na diverse overleg pogingen blijft hostnet voet bij stuk houden: zij wijzigen hun policy NIET.
Tip: blijf ver weg van Hostnet. Ouwe muk en stijve houding is hun werkwijze.
Bijzonder jammer en erg dom.

4 februari 2015 10:32
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

snelle service,

4 februari 2015 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben een IT nerd, maar dan in de negatieve zin van het woord: ik snap er namelijk helemaal niets van. De support die ik heb gekregen van Hostnet is goed. Via de online chat ben ik snel en goed geholpen en als het goed is gaat mijn website binnen nu en 24 uur online. Heel hartelijk bedankt!

3 februari 2015 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu supergoede ervaring met hostnet. Met de livechat heb je snel een goed antwoord.

2 februari 2015 16:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snelle en goede service! Prijzen goed.

2 februari 2015 12:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb onlangs gewisseld van domeinnaam, ik had hierbij wat hulp nodig van het Support team. Ik kreeg contact met Rene,
hij heeft mij goed geholpen met de punten waar ik moeite mee had.

Ik ben er heel tevreden over!

2 februari 2015 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snel en duidelijk , goede klantenservide

2 februari 2015 10:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Keurig geholpen, met goede en duidelijke uitleg.

2 februari 2015 10:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel fijn de chathulp!! Alle vragen altijd meteen beantwoord en problemen opgelost :)

2 februari 2015 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een bedrijf wat op zondag bereikbaar is en je ook nog eens uiterst vriendelijk te woord staat, waar vind je dan nog.... Hostnet doet het wel. Een echte aanrader!!!

1 februari 2015 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Betrouwbaar, accuraat en een hele goede klantenservice!

31 januari 2015 17:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service, goed bereikbaar en heel eenvoudig via de chat contact.
Vriendelijke medewerkers.

31 januari 2015 17:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik ben nog niet zo lang een klant bij Hostne, maar ik ben vanaf begin overtuigd van de kwaliteit en van uitstekende service !
Vooral de live chat medewerkers reageren snel en professioneel, en helpen bij alle vragen. Ook de weekend en late uren service is ideaal !!
daarvoor bedankt !!!

31 januari 2015 14:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0