HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben een IT nerd, maar dan in de negatieve zin van het woord: ik snap er namelijk helemaal niets van. De support die ik heb gekregen van Hostnet is goed. Via de online chat ben ik snel en goed geholpen en als het goed is gaat mijn website binnen nu en 24 uur online. Heel hartelijk bedankt!

3 februari 2015 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu supergoede ervaring met hostnet. Met de livechat heb je snel een goed antwoord.

2 februari 2015 16:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snelle en goede service! Prijzen goed.

2 februari 2015 12:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb onlangs gewisseld van domeinnaam, ik had hierbij wat hulp nodig van het Support team. Ik kreeg contact met Rene,
hij heeft mij goed geholpen met de punten waar ik moeite mee had.

Ik ben er heel tevreden over!

2 februari 2015 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snel en duidelijk , goede klantenservide

2 februari 2015 10:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Keurig geholpen, met goede en duidelijke uitleg.

2 februari 2015 10:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel fijn de chathulp!! Alle vragen altijd meteen beantwoord en problemen opgelost :)

2 februari 2015 10:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een bedrijf wat op zondag bereikbaar is en je ook nog eens uiterst vriendelijk te woord staat, waar vind je dan nog.... Hostnet doet het wel. Een echte aanrader!!!

1 februari 2015 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Betrouwbaar, accuraat en een hele goede klantenservice!

31 januari 2015 17:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede service, goed bereikbaar en heel eenvoudig via de chat contact.
Vriendelijke medewerkers.

31 januari 2015 17:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik ben nog niet zo lang een klant bij Hostne, maar ik ben vanaf begin overtuigd van de kwaliteit en van uitstekende service !
Vooral de live chat medewerkers reageren snel en professioneel, en helpen bij alle vragen. Ook de weekend en late uren service is ideaal !!
daarvoor bedankt !!!

31 januari 2015 14:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Bij Hostnet krijg ik duidelijke antwoorden op mijn vragen, goede en relevante hulp. De hosting is stabiel en goed betaalbaar. De combinatie van uitstekende support en stabiele hosting zorgt ervoor dat ik bij Hostnet zit en blijf.

31 januari 2015 13:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

goede en snelle service!

30 januari 2015 20:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima hosting en support, niks op aan te merken.

30 januari 2015 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is een fijn bedrijf om me samen te werken, altijd bereikbaar met een goede nette en snelle service als je iets niet weet of fout hebt gedaan. Echt een aanrader!

30 januari 2015 17:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0