HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn Hostnet webmail liep vast. en die gebruik ik altijd voor het zien van mijn mail vanuit Shanghai waar ik woon. Na een korte chat van nog geen minut was het opgelost.

22 januari 2015 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goede host met ruim voldoende support van het team. Schappelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ik ga mijn tweede domein openen op deze host. Heel goede ervaring en hoop er meer van te genieten in de nabije toekomst.

21 januari 2015 21:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De live chat is echt een uitkomst! Super service!

21 januari 2015 21:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot dusver prima ervaring met Hostnet. Alles verloopt soepel. Alleen uploaden naar je eigen website is niet "zelf-verklarend". Maar een korte chat met Kevin hielp me prima op weg.

21 januari 2015 15:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Prima geholpen weer!

21 januari 2015 15:15
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

snelle afhandeling van de klacht/het probleem

20 januari 2015 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Toen ik tegen een aantal problemen aanliep met het maken van een wordpress site, ben ik goed geholpen door een van de medewerkers. Zelfs support buiten hun supportregeling om. Heel fijn. Bedankt!

20 januari 2015 14:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring, met zowel de helpdesk (live chat) als de dienstverlening.

20 januari 2015 14:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De supportafdeling van Hostnet is erg goed. Soms moet je even wachten, maar uiteindelijk doet men altijd zijn uiterste best om je vraag te beantwoorden. Ik het contact gehad met Rene en ook hij deed weer erg zijn best om mij vragen te beantwoorden.

20 januari 2015 14:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Domeinnamen bij Hostnet gekocht. Goede prijzen en goede service! Overzichtelijk en makkelijk klantenpaneel.

20 januari 2015 12:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nooit ervaring ondervonden met storingen of iets dergelijks. Wanneer er wel een vraag was over een domein wordt je heel vriendelijk en snel geholpen door live chat. In mijn geval Rene

20 januari 2015 10:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Support gehad van Jelmer Offenberg
Zeer tevreden

19 januari 2015 20:34
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Je word bij vragen hier ook super snel geholpen, via de online chat.
I

19 januari 2015 19:16
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goed geholpen!

19 januari 2015 18:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wat een slecht bedrijf! Werd gebeld door een incassobureau dat ik een factuur niet had betaald. Ik heb nooit een factuur van Hostnet gezien. Hostnet beweerd 3x een mail naar mij te hebben verzonden echter niets in mijn inbox ontvangen. Daarnaast hadden ze naar mijn oude adres een brief verzonden. Die dus ook niet kunnen ontvangen omdat ik daar niet woon. Ze hebben een telefoonnummer van mij in hun systeem staan onder mijn klantgegevens, hetzelfde nummer waarop het incassobureau mij had gebeld. Zij hebben niet eens de moeite genomen om mij te bellen voor het betalen van de factuur. Nu moet ik 5 keer zoveel betalen dan wat zij gefactureerd hadden door de incassokosten. Met 1 telefoontje had ik mijn factuur direct kunnen betalen (net als dat het incassobureau mij met 1 telefoontje kon bereiken!!!) Als je Hostnet hierover aanspreekt zeggen ze dat zij geen klanten bellen. ?!@#$??? Sorry hoor maar dit is te belachelijk voor woorden. Een bedrijf die geen klanten belt als het gaat om het betalen van een factuur? Volgens mij doet elk bedrijf dat om haar klanten te bereiken. En dan willen ze ook niet eens coulant zijn. Ik ben zeer ontevreden over de klantgerichtheid. Wat een K bedrijf!!!! Voor mensen die nog een domeinnaam willen registreren, geloof me doe dat ergens anders dan bij Hostnet!!!!!

19 januari 2015 15:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0