HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldig support team, altijd heel vriendelijk en behulpzaam! Super snelle service en mijn vragen/problemen worden altijd opgelost. Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar Hostnet!

15 januari 2015 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top online support! Aanrader!

14 januari 2015 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als je geregistreerd bent en wil blijven is er niets aan de hand maar als je ervan af wil kan er niets. Ze verlengen automatisch met een 5-jaren contract en ook al denkt die meneer hieronder dat wij allemaal nitwits zijn, ook bij inloggen en via de website opzeggen lukt niet omdat je alleen de optie hebt om na 5 jaar je contract op te zeggen terwijl je na uitzitten van een eerste contract als consument gewoon het recht hebt om je contract per maand op te zeggen! Nooit meer Hostnet wat mij betreft, ik kan het iedereen afraden!!!!

7 januari 2015 21:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

In het verleden wat domeinnamen aangevraagd die wel handig konden zijn als ik een keer een bedrijf zou gaan beginnen. Op een gegeven moment geconfronteerd met een factuur die 3x zo hoog als oorspronkelijk, dus proberen zo snel mogelijk op te zeggen. Op dat moment merk je hoe klantonvriendelijk ze werken. "Kan niet per email opzeggen, gebruik website", "Website laat niet de juiste opzegmogelijkheden zien (alleen per 5 jaar, hoezo Wet van Dam??), gebruik dan het contact formulier", "Opzegging uitgevoerd in 2019 bent u ervan af". "Nee wij verlengen de diensten niet stilzwijgend". "Wij moeten automatisch verlengen want anders komt deze vrij voor derden om te kapen" (oh, 40 dagen quarantaine??)

11 december 2014 19:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik snap de negativiteit niet zo goed. Mijn pakketjes werken goed en krijg een kundig persoon aan de telefoon als ik iets opgelost wil hebben. Ik ben en blijf klant omdat ze goedkoop zijn en een service bieden die goed genoeg is. Mijn ervaring bij Mijndomijn is een stuk minder goed. Allemaal onverwachte kosten en die is onbereikbaar als de site plan ligt.

10 december 2014 22:18
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

reactietijd van mijn website was tussen de 7 a 9 seconden. Voor een webshop uiteraard zwaar onder de maat. Klacht wordt niet serieus genomen, na 2 pogingen/klachten heb ik mijn site verplaatst.

8 december 2014 16:26
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Voor een beginnende website bouwer of iemand die het als hobby doet is Hostnet een goede start. Voor een developer in opleiding biedt Hostnet te weinig opties om helemaal je ding te doen. Daarnaast zijn ze ook vrij prijzig vergeleken met andere hostingbedrijven. De helpdesk is na alle negatieve dingen toch wel een pluspunt.

2 december 2014 14:06
Support
6,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Not to be trusted. Will extend your contract without telling you and not let you cancel easily. Then they call the incasso bureaus which makes a relatively small bill 50% larger.

26 november 2014 12:53
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zo'n slecht bedrijf heb ik in jaren niet meegemaakt. Dit bedrijf is administratief zo slecht geregeld dat je onterecht incassobureaus op je dak krijgt terwjil er nooit een factuur ontvangen is. Bij navraag blijkt dan dan ze het verkeerde adres gehanteerd hebben maar ze zijn niet bereid de invordering terug te nemen. Nooit, maar dan ook nooit met hostnet in zee gaan.

24 november 2014 11:50
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De pluspunten van Hostnet zijn dat je veel online kan regelen op een eenvoudige manier, en dat hun klantenservice snel reageert. Daar staat tegenover dat de mensen die daar werken mij vrijwel nooit konden helpen + dat ik de afgelopen 2 jaar aan de lopende band technische problemen met Hostnet heb gehad. Denk aan storingen in de backend, sites niet beschikbaar, trage sites (regelmatig) en zelfs corrupte files: bestanden die het de ene keer wel doen en de andere keer niet, zelfs al staat er exact dezelfde code in.

Ik schrijf vrijwel nooit reviews, maar Hostnet vind ik zo'n slecht bedrijf dat ik wel de moeite wil nemen. Ik hoop dat ik een paar mensen kan behoeden voor de technische ellende die ik met ze heb gehad.

Bij elke hostingprovider gaat wel eens wat mis en laten we daar met z'n allen niet moeilijk over doen: waar gehakt wordt vallen spaanders. Maar in die terminologie is Hostnet naar mijn mening het beste te vergelijken met een bak houtsnippers.

Het ergste vind ik dat ze hun eigen problemen bij de klant zoeken. Zo had ik bijvoorbeeld op een gegeven moment last van een trage verbinding tussen mijn site en de database. De laadtijd varieerde van <0,01 tot 4 seconden. Dat is dus een factor 400. :) Dan denk ik al aan snel aan iets als overbelasting, bv er zit soms teveel verkeer op hun lijn. De reactie van Hostnet was echter dat dit waarschijnlijk lag aan mijn queries, ik zou niet efficiënt met de database communiceren. Ik wil mezelf echt geen 5 sterren programmeur noemen, maar als de laadtijd een factor 400 varieert bij exact dezelfde query, bij (vrijwel) exact dezelfde en even volle database, dan maak je mij echt niet wijs dat dat ligt aan mijn code. Als mijn buurman zoiets zou zeggen zou ik het hem niet kwalijk hebben genomen want hij is geen IT'er, maar voor een hosting bedrijf vind ik dit een vrij onkundige opmerking, om het netjes uit te drukken.

Vandaag werkte een pagina niet meer. Ik had niets veranderd aan de code of de database, opeens werkte het niet meer. Ik heb Hostnet uitgelegd wat het probleem was, en welke 4 regels code het niet meer deden. Ik kreeg terug dat ik maar even op een forum op internet moest zoeken, want scriptgerelateerde vragen konden ze niet in behandeling nemen. Het lag in ieder geval niet aan hun server.

Nee nee, net als de vorige keren zeker.

12 november 2014 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Medewerker is vriendelijk en doet zijn best om vragen snel te beantwoorden.
Het is wel uiterst lastig dat het chatvenster verdwijnt zodra je naar een andere pagina gaat.
Bijvoorbeeld: de medewerker vertelt mij dat ik mijn probleem kan oplossen op een bepaalde pagina, maar zodra ik naar die pagina ga, is mijn chatsessie weg.

7 oktober 2014 22:17
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Toevoeging, omdat de vele 1/1/1/1 die ik op deze pagina zie staan niet alleen volledig onterecht zijn, maar ook nog eens nergens op slaan.

Domeinnaam opzeggen? Inloggen, domeinnaam opzoeken, optie opzeggen aanklikken. Klaar is kees. volledig automagisch, binnen 5 minuten bevestiging. Maar meneer hier ergens onderaan stuurt eigenwijs een aangetekende brief en is verbaasd dat het dan niet in een keer goed gaat. Doe dan gewoon zoals het aangegeven staat, simpel als wat...

Meerdere domeinnamen op 1 account? Heb ondertussen 30 domeinnamen op hetzelfde account. Als je voor elk domeinnaam een nieuw account aanmaakt doe je zelf echt iets fout...

etc. etc.

Stelletje nitwits hieronder, niet te filmen...

3 oktober 2014 17:39
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik verbaas me over het lage cijfer dat hostnet hier krijgt. Al geruime tijd naar volle tevredenheid klant, sinds kort m'n eigen vps daar draaien. Werkt allemaal prima tegen redelijke prijzen, service en support is ronduit goed.

3 oktober 2014 17:33
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben al een paar keer heel snel en goed geholpen, jammer alleen dat als je een website voor een ander maakt, je deze niet compleet met opgebouwde site en domeinnaam kunt overdragen, maar dat dan de site weer opnieuw opgebouwd zou moeten worden. Zou mooi zijn als dat anders kon!

1 oktober 2014 16:21
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor wie veel domeinnamen heeft is het een drama. Je kunt niet zoeken op domeinnaam maar moet de hele lijst met domeinnamen eerst downloaden en dan door scrollen. Wanneer je dan klikt op een domeinnaam, daar iets doet of bekijkt en je gaat weer terug naar de volledige lijst, wordt deze weer helemaal opnieuw gedownload. Please, creëer (net als andere serviceproviders) een zoekfunctie!

1 oktober 2014 15:09
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0