HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Vanochtend een domeinnaam en webhosting gekocht, en ik had er nog een aantal vragen over. Ik heb het gesteld aan de support, en heb direct antwoord gekregen!
Support is 10/10!
Alleen jammer dat het maximaal 24 uur duurt totdat je website online is.
Maar verder is het een top hoster!

16 januari 2015 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Per chat regelmatig prima geholpen

16 januari 2015 10:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Snelle reactie via chat. en goede oplossing

16 januari 2015 09:31
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

prima kan niet beter

15 januari 2015 21:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Over het algemeen een goede site, de prijs is onduidelijk. D.w.z, als je een domeinnaam besteld/koopt dan krijg je dus een gratis versie van een web-builder. Hier word niet bij vermeld dat je er vrij weinig mee kunt en als je dat wel wilt, dien je de versie te upgraden en dat kost je dus wel geld. Daar zou meer duidelijkheid over mogen zijn. Verder een uitstekende site, met een uitstekende service en support!

15 januari 2015 21:30
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer kundige, klantvriendelijke en meedenkende mensen bij de helpdesk. Zeer tevreden.

15 januari 2015 21:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

super fijne service. Het is heel makkelijk een eigen site te maken. Als het even niet lukt staat er iemand van de chat voor je klaar echt super!

15 januari 2015 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

vandaag support gehad van Jelmer Offenberg
Top geregeld al mijn vragen zijn profecioneel en ook erg snel beantwoord. Supper service.
Dank je Jelmer.

15 januari 2015 15:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Vriendelijk en adequaat geholpen bij de klantenservice. Tevreden klant! Soms is de Mijn Hostnet interface wat onduidelijk of moet ik even zoeken voordat ik gevonden heb wat ik zocht.

15 januari 2015 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ontzettend goed geholpen door Dion le Maitre via de chat support!

15 januari 2015 14:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn website kwam maar nier online en hier heb ik via de chat erg goede hulp bij gehad, alles werkt inmiddels.

15 januari 2015 14:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support is echt super. Vragen worden altijd opgelost!

15 januari 2015 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldig support team, altijd heel vriendelijk en behulpzaam! Super snelle service en mijn vragen/problemen worden altijd opgelost. Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar Hostnet!

15 januari 2015 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top online support! Aanrader!

14 januari 2015 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als je geregistreerd bent en wil blijven is er niets aan de hand maar als je ervan af wil kan er niets. Ze verlengen automatisch met een 5-jaren contract en ook al denkt die meneer hieronder dat wij allemaal nitwits zijn, ook bij inloggen en via de website opzeggen lukt niet omdat je alleen de optie hebt om na 5 jaar je contract op te zeggen terwijl je na uitzitten van een eerste contract als consument gewoon het recht hebt om je contract per maand op te zeggen! Nooit meer Hostnet wat mij betreft, ik kan het iedereen afraden!!!!

7 januari 2015 21:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0