HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Erg blij met het contact via jullie website. Goed advies gekregen en ook snel.

1 oktober 2014 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Helpdesk wist al me vragen snel te beantwoorden en ik kon gelijk verder! Zeer tevreden over de service.

1 oktober 2014 12:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer teleurstellend. Snelheid is zeer matig. De sites werken niet bepaald vlot met WordPress en met de support heb ik alleen maar slechter ervaringen: weten niets, mogen niks, zeggen niks.

5 september 2014 02:11
Support
4,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een dikke 10!
Zeer tevreden over de service en bereikbaarheid van de medewerkers, laagdrempelig per chatfunctie of telefoon.
Eigen website gemaakt met de website maker, zeer tevreden over het resultaat.

26 augustus 2014 17:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Worst hosting company EVER!!! Pay no attention to correspondence even when they have answered you, the act like they've done nothing wrong, when in all honesty they've done NOTHING... which is worse. I've also read reviews of them as employers, doesn't do much for them either, lack of service cos they have such a huge turnover of staff cos all they get are complaints. All comes full circle

Harold D***** and David D***** who are the founders of the company must surely take up the challenge and get this rubbish service organised. Seriously I've been with Strato for years and never once had an issue with them, not once.

25 augustus 2014 16:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Betrouwbare en servicegerichte helpdesk. Doe wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

22 augustus 2014 09:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Betrouwbare producten voor mooie prijzen en een fantastische helpdesk die weet waar ze het over hebben. Ook in de avonduren en in de weekenden bereikbaar via telefoon of chat. Ideaal!

30 juli 2014 13:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Verschrikkelijk bedrijf! Alleen maar hebben, hebben, hebben. Als ze maar geld kunnen verdienen en klanten kunnen er gewoon bij neervallen. Zelfs als het in mijn geval om een paar euro gaat. En het gaat mij niet om het geld, het is inmiddels een princiepe kwestie geworden! Ben al 3 dagen bezig om mijn domeinnamen stop te zetten.. Zelf nadenken over hoe je een klant zou kunnen helpen doen ze niet. Ik moet het ze voorkauwen. Een goede klantentraining zou niet verkeerd zijn daar.

24 juli 2014 17:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Waardeloos bedrijf. Ik heb per aangetekende brief mijn domeinregistratie opgezegd, ik dacht beter aangerend dan weet ik zeker dat het lukt. Er is maar een adres in amsterdam bekend, dus stuur je daar de opzeggingsbrief naar toe. Wat doet Hostnet, ze hebben een adres waar ze de post niet aannemen,er is gewoon niemand. De post laat een bericht achter, dat Hostnet de aangetekende brief op het postkantoor kan afhalen, en dat doen ze vervolgens niet. Na een maand stuurt de post je aangetekende brief terug en de termijn van een maand is verlopen en je zit weer voor 5 jaar aan je domein registratie vast. Slim he.

31 mei 2014 22:15
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer slecht. nooit zaken mee doen.

19 mei 2014 14:09
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Alles inpakken en wegwezen. ..probeer al 3 weken 404 pagina werkend te krijgen..he 2 paketten, allebei idem dito...ene site werkt 404 prima...andere site werkt niks...404 van ene pagina naar andere pagina gekopieerd. ..en werkt t niet..bellen en chatten mr we kunnen u niet helpen..continu sites uit de lucht.. wordt gek van...je wordt gewoon in wacht gezet, half uur en dan de medeling krijgt dat ze me niet kenne helpen...ee groot drama dat bedrijf..klantvriendelijkheid is ver te zoeken

14 mei 2014 15:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Bij Hostnet wordt weinig vanuit de klant gedacht. Erg omslachtig - wanneer je verschillende domeinnamen hebt geregistreerd- om domeinnaam te verwijderen. Krijg de indruk dat ze je het zo lastig mogelijk proberen te maken om een domeinnaam weer te verwijderen. Alle domeinnamen krijgen verschillende accounts waarvoor aparte wachtwoorden, etc. Waarom niet alles onder één account. Zelfs de belastingdienst maakt het een stuk eenvoudiger!

1 mei 2014 11:06
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima service helpdesk. Verschillende personen op de hat gehad. Allemaal even geduldig. Ben een leek op dit gebied, heb veel geleerd en nooit eerder zoveel geduld meegemaakt.
Super!!!

mvg, José Dillen

22 april 2014 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Terrible service Take weeks to answer Take a self righteous approach just truly awful, and the contacts I was unfortuante to have with Dave Swart, Reinouw Westra, and Claire Russell were so hand tied and did nothing to help. They have this typical attitude 'DAT KAN NIET' which is an attitude that drives me absolutely insane. Useless. Cheap yes, but you know, you pay peanuts you get monkeys!

10 april 2014 11:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik weet niet waarom ik hier ooit mijn domeinnaam heb geregistreerd.

Prijs van mijn domeinnaam is twee keer zo hoog als bij de gemiddelde hoster hier in Nederland. Verlengt contact stilzwijgend.

Ze laten ook niets van zich horen zolang ze het geld maar krijgen.

27 maart 2014 00:51
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0