HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede service
fijn contact en goed geholpen. Goed idee, de live chat met Rene

23 januari 2015 14:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb nu een aantal jaren Hostnet als provider. Zowel mijn webshop, website als domeinnamen heb ik bij Hostnet onder gebracht. Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen, zowel telefonisch, per ticket of chat.

23 januari 2015 13:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super ervaringen bij Hostnet, helpen me bij elk probleem goed op weg!

23 januari 2015 11:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

ipadressen veranderen. De support is heel vriendelijk maar ik ben het tegendeel van een 'nerd' en ik begrijp dus helemaal niets van waar ik wat moet invullen.

23 januari 2015 11:12
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support is altijd fantastisch, echt heel fijn. Mijn gedoe met de sites is altijd meteen opgelost. Ga zo door!

23 januari 2015 11:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik heb via de chat regelmatig contact met jullie helpdeskmedewerkers en ervaar de ondersteuning die bieden eigenlijk altijd als zeer goed. Complimenten.

22 januari 2015 16:42
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben alleen maar heel tevreden over Hostnet en vooral de support! Startend met Website Maker en overgestapt naar Wordpress omdat deze meer past bij mijn wensen. Eigenlijk valt Wordpress niet onder de support service maar ze nemen dan toch nog even tijd voor me en kijken mee waardoor ik weer vooruit kan. Super tof! Jelmer bedankt!

22 januari 2015 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hele goede klante service!

22 januari 2015 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snel geholpen, thanks!

22 januari 2015 12:04
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vaardige en snelle support. Enige nadeel is dat ze 's avonds sluiten.

22 januari 2015 11:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fijne, snelle support via chat :)

22 januari 2015 11:43
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn Hostnet webmail liep vast. en die gebruik ik altijd voor het zien van mijn mail vanuit Shanghai waar ik woon. Na een korte chat van nog geen minut was het opgelost.

22 januari 2015 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer goede host met ruim voldoende support van het team. Schappelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ik ga mijn tweede domein openen op deze host. Heel goede ervaring en hoop er meer van te genieten in de nabije toekomst.

21 januari 2015 21:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De live chat is echt een uitkomst! Super service!

21 januari 2015 21:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot dusver prima ervaring met Hostnet. Alles verloopt soepel. Alleen uploaden naar je eigen website is niet "zelf-verklarend". Maar een korte chat met Kevin hielp me prima op weg.

21 januari 2015 15:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0