HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Over het algemeen een goede site, de prijs is onduidelijk. D.w.z, als je een domeinnaam besteld/koopt dan krijg je dus een gratis versie van een web-builder. Hier word niet bij vermeld dat je er vrij weinig mee kunt en als je dat wel wilt, dien je de versie te upgraden en dat kost je dus wel geld. Daar zou meer duidelijkheid over mogen zijn. Verder een uitstekende site, met een uitstekende service en support!

15 januari 2015 21:30
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer kundige, klantvriendelijke en meedenkende mensen bij de helpdesk. Zeer tevreden.

15 januari 2015 21:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

super fijne service. Het is heel makkelijk een eigen site te maken. Als het even niet lukt staat er iemand van de chat voor je klaar echt super!

15 januari 2015 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

vandaag support gehad van Jelmer Offenberg
Top geregeld al mijn vragen zijn profecioneel en ook erg snel beantwoord. Supper service.
Dank je Jelmer.

15 januari 2015 15:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Vriendelijk en adequaat geholpen bij de klantenservice. Tevreden klant! Soms is de Mijn Hostnet interface wat onduidelijk of moet ik even zoeken voordat ik gevonden heb wat ik zocht.

15 januari 2015 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ontzettend goed geholpen door Dion le Maitre via de chat support!

15 januari 2015 14:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn website kwam maar nier online en hier heb ik via de chat erg goede hulp bij gehad, alles werkt inmiddels.

15 januari 2015 14:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Support is echt super. Vragen worden altijd opgelost!

15 januari 2015 14:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Geweldig support team, altijd heel vriendelijk en behulpzaam! Super snelle service en mijn vragen/problemen worden altijd opgelost. Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar Hostnet!

15 januari 2015 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top online support! Aanrader!

14 januari 2015 21:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Als je geregistreerd bent en wil blijven is er niets aan de hand maar als je ervan af wil kan er niets. Ze verlengen automatisch met een 5-jaren contract en ook al denkt die meneer hieronder dat wij allemaal nitwits zijn, ook bij inloggen en via de website opzeggen lukt niet omdat je alleen de optie hebt om na 5 jaar je contract op te zeggen terwijl je na uitzitten van een eerste contract als consument gewoon het recht hebt om je contract per maand op te zeggen! Nooit meer Hostnet wat mij betreft, ik kan het iedereen afraden!!!!

7 januari 2015 21:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

In het verleden wat domeinnamen aangevraagd die wel handig konden zijn als ik een keer een bedrijf zou gaan beginnen. Op een gegeven moment geconfronteerd met een factuur die 3x zo hoog als oorspronkelijk, dus proberen zo snel mogelijk op te zeggen. Op dat moment merk je hoe klantonvriendelijk ze werken. "Kan niet per email opzeggen, gebruik website", "Website laat niet de juiste opzegmogelijkheden zien (alleen per 5 jaar, hoezo Wet van Dam??), gebruik dan het contact formulier", "Opzegging uitgevoerd in 2019 bent u ervan af". "Nee wij verlengen de diensten niet stilzwijgend". "Wij moeten automatisch verlengen want anders komt deze vrij voor derden om te kapen" (oh, 40 dagen quarantaine??)

11 december 2014 19:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik snap de negativiteit niet zo goed. Mijn pakketjes werken goed en krijg een kundig persoon aan de telefoon als ik iets opgelost wil hebben. Ik ben en blijf klant omdat ze goedkoop zijn en een service bieden die goed genoeg is. Mijn ervaring bij Mijndomijn is een stuk minder goed. Allemaal onverwachte kosten en die is onbereikbaar als de site plan ligt.

10 december 2014 22:18
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

reactietijd van mijn website was tussen de 7 a 9 seconden. Voor een webshop uiteraard zwaar onder de maat. Klacht wordt niet serieus genomen, na 2 pogingen/klachten heb ik mijn site verplaatst.

8 december 2014 16:26
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Voor een beginnende website bouwer of iemand die het als hobby doet is Hostnet een goede start. Voor een developer in opleiding biedt Hostnet te weinig opties om helemaal je ding te doen. Daarnaast zijn ze ook vrij prijzig vergeleken met andere hostingbedrijven. De helpdesk is na alle negatieve dingen toch wel een pluspunt.

2 december 2014 14:06
Support
6,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0