HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is waardeloos, Gisteravond de hele avond geprobeerd in te loggen op mijn webmail, zojuist weer geprobeerd in te loggen en tot mijn grote teleurstelling kan ik weer niet in loggen. Ik heb klanten die ik moet beantwoorden. Het is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd. Mijn website heeft er ook al vaak uit gelegen. De maat is nu echt vol. Wij gaan ook zeker kijken of er een andere aanbieder is die hun beloftes wel na kunnen komen.

15 januari 2014 10:18
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Kwantiteit blijkt geen kwaliteit en dit gaat op voor Hostnet.
Wij zijn buitengewoon teleurgesteld in deze aanbieder. Onze website is niet altijd online en de mailserver wilt ook nog wel eens niet goed functioneren. Als MKB-er met een webshop zijn wij afhankelijk van een goed werkende site en betrouwbare hosting.. De storingen van het afgelopen jaar zijn on-acceptabel. Gisteren lag de mailserver er voor uren uit... De support is ok maar als ik dan te horen krijg dat mailtjes later aankomen en dit gewoon niet gebeurt dan zakt bij mij letterlijk de moed in de schoenen. Hoeveel klanten zijn wij kwijtgeraakt..geen idee..
Wij gaan kijken of we snel onze domeinnaam kunnen onderbrengen bij een betrouwbare partner.

15 januari 2014 08:15
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Vrijwel dagelijks mailstoringen of vertraagde sites. Er wordt telkens gezegd dat men aan een oplossing werkt maar structureel is deze niet. Dit bedrijf levert stelselmatig wanprestaties. Neem hier geen diensten af!

15 januari 2014 08:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Niet voor kiezen. Na een half jaar van problemen, ga ik nu maar eens verhuizen. Mail laadt niet altijd, soms zijn ineens alle mails verdwenen van de server en zegt men dat de mails er nooit zijn geweest(!). Mijn eenvoudige website laadt zeer traag en daar kunnen ze al 2 weken niets aan doen, terwijl ik net een mailing heb verstuurd aan mijn netwerk om mijn nieuwe site te introduceren. Hostnet maakt meer kapot dan u lief is.

11 januari 2014 11:52
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Helaas kan ik me niet meer herinneren wanneer de laatste maand was dat er geen problemen waren. En maar aan de klant uitleggen en compensatie voor geleden verliezen is nul

10 januari 2014 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zelfde verhaal als mensen hier onder. Site ligt er vaak uit, maar ik heb ook slechte ervaring met de support. Geen antwoorden op vragen, soms langer dan 30 minuten in de wacht staan enz. Afrader! Wij gaan weg bij deze prutsers.

10 januari 2014 11:53
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De support is prima. Maar binnen twee maanden is mijn site zes keer offline geweest. Ik ga weg bij Hostnet. Mocht je nadenken over naar hostnet gaan? Niet doen. Elke week ligt je site eruit.

9 januari 2014 21:52
Support
5,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb al veel websites laten hosten bij een goedkope concurrent van Hostnet. Maar voor de zakelijke klanten heb ik dat bij hostnet ondergebracht. En helaas valt dat erg tegen. Trage websites en regelmatig niet bereikbaar.

Support is echter prima in orde!

9 januari 2014 18:00
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ja hoor, deze week alweer problemen met men website en webmail.

Neem HOSTNET niet. elke week een andere probleem

30 december 2013 20:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Belachelijke service, emails komen in spambox terecht, ontzettend slecht werkend systeem en daarbij vallen ze makkelijk ten prooi aan DDOS-aanvallen. NIET IN ZEE GAAN MET DEZE AMATEURS

13 december 2013 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

perfecte chat service

15 november 2013 11:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben de afgelopen 2 jaar mijn nieuwe webadressen bij Hostnet onder gaan brengen. De service beviel zo goed dat ik nu ook mijn website, e-mail en andere webadressen haar Hostnet heb overgeheveld. Ook dit ging prima met een minimum aan downtime. Tevens gelijk goede ondersteuning WordPress ervaren en de luxe van een control panel waar je echt wat mee kan. Hostnet is een van de weinige online bedrijven waar zowel de voor- als de achterkant 100% klopt. En ik heb nu eindelijk alles onder een dak tegen een eerlijke prijs.

15 november 2013 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

We hebben een managed hosting server voor ons Social Media platform. Er komt veel bij kijken om een dergelijk platform te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het in de lucht blijft. Klanten kunnen zomaar weglopen wanneer de site niet goed bereikbaar is. En dat kost geld. Kwaliteit kost geld, maar geen kwaliteit kunnen leveren kost kapitalen!

Voor ons platform hebben we dan ook gekozen voor Hostnet. Zij leveren kwaliteit, vakkennis, goede ondersteuning waar en wanneer nodig is. Supersnel alles geregeld en altijd bereikbaar wanneer nodig is. Voor ons in ieder geval een zeer betrouwbare partner gebleken. Ga zo door!

14 november 2013 20:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geweldig en snel!

14 november 2013 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

chathelpdesk werkt perfect. Snelle service van deskundige medewerkers. Niets van: ik ga het even aan een collega vragen, of, dat moet IT doen. Ook z'n dooddoener.

Maar niets van dat al. Het is prima verzorgd en snelle service.

11 november 2013 14:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0