HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wie goedkoop wat webruimte wil en het verder weinig uitmaakt dat de site er meerdere malen per week uit ligt kan terecht bij Hostnet. Wie er prijs op stelt dat de site vrijwel altijd bereikbaar is moet ver weg blijven van Hostnet. Het is beschamend hoe dit bedrijf is afgegleden van een goede hostingaanbieder naar een die het allemaal weinig meer uitmaakt, en kwantiteit ver boven kwaliteit heeft staan. Afrader.

15 februari 2014 12:36
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

waarom krijg ik een factuur voor een domeinnaam die niet van mij is en hostnet mij in gebreke wil stellen ?

9 februari 2014 11:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg goede service, vaak & snel bereikbaar.

7 februari 2014 20:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heb goede ervaring met hostnet, als er iets is altijd vlug online geholpen met de chat

31 januari 2014 12:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik had tot nu toe een prima ervaring met hostnet (ik ben 5 jaren klant). Goede support. Vanmiddag wou ik mijn oude site nieuwe site (gemaakt met drupal) vervangen door de nieuwe (met worpress). Chat contact met support over de handeling. Nadat ik de handelingen had uitgevoerd, waren beide sites verdwenen, drupal en worpress installatie ook. Gewoon niets over. De helpdesk medewerker bleef hangen in een welles/nietes houding en zei me dat hostnet GEEN ENKEL BACKUP HEEFT VAN GEHOST WEBSITE. Kortom het was "mijn probleem". Het is dat jullie het weten....

29 januari 2014 18:14
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

support top.

23 januari 2014 12:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Zeer slecht, veel te veel fouten, offline, niet bereikbaar, DDOS aanvallen, etc.

16 januari 2014 15:50
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

slechtste provider
slechte service

16 januari 2014 15:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ramp provider of slechtste provider

16 januari 2014 15:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De webhosting is een waar drama. Mail die NOOIT bereikbaar is. Webcare welke std een ddos antwoord geeft. Website is vaker niet bereikbaar dan wel. Webmail is verder zo traag als dikke ... Zo ver mogelijk vandaan blijven.

15 januari 2014 18:53
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werkelijk ruk dit bedrijf! Zonder twijfel de meest onbetrouwbare partner om je website bij onder te brengen. De webmail stoort dagelijks, de website is meerdere keren per week onbereikbaar. Wanprestatie op wanprestatie.... Wanneer je een klacht indient krijg je iedere keer het standaard riedeltje terug over dat ze te lijden hadden van een DDL aanval.... Lijkt erop dat zij de enige host zijn die hier last van hebben... Verder is de webmail, als je er kunt inloggen, uiterst onoverzichtelijk en er is niet mee te werken vanwege de traagheid en de manier waarop pagina's laden. Wanneer u een bedrijf heeft dat enigszins afhankelijk is van een bereikbare website en een bruikbare webmail, neem dan mijn adves serieus en loop met een wijde boog om Hostnet heen.

15 januari 2014 13:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werkelijk waardeloos,
Al weken is de email services niet betrouwbaar of werkt gewoon niet. Voor MKB niet geschikt. Oplossingen komen er niet.

15 januari 2014 10:24
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is waardeloos, Gisteravond de hele avond geprobeerd in te loggen op mijn webmail, zojuist weer geprobeerd in te loggen en tot mijn grote teleurstelling kan ik weer niet in loggen. Ik heb klanten die ik moet beantwoorden. Het is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd. Mijn website heeft er ook al vaak uit gelegen. De maat is nu echt vol. Wij gaan ook zeker kijken of er een andere aanbieder is die hun beloftes wel na kunnen komen.

15 januari 2014 10:18
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Kwantiteit blijkt geen kwaliteit en dit gaat op voor Hostnet.
Wij zijn buitengewoon teleurgesteld in deze aanbieder. Onze website is niet altijd online en de mailserver wilt ook nog wel eens niet goed functioneren. Als MKB-er met een webshop zijn wij afhankelijk van een goed werkende site en betrouwbare hosting.. De storingen van het afgelopen jaar zijn on-acceptabel. Gisteren lag de mailserver er voor uren uit... De support is ok maar als ik dan te horen krijg dat mailtjes later aankomen en dit gewoon niet gebeurt dan zakt bij mij letterlijk de moed in de schoenen. Hoeveel klanten zijn wij kwijtgeraakt..geen idee..
Wij gaan kijken of we snel onze domeinnaam kunnen onderbrengen bij een betrouwbare partner.

15 januari 2014 08:15
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Vrijwel dagelijks mailstoringen of vertraagde sites. Er wordt telkens gezegd dat men aan een oplossing werkt maar structureel is deze niet. Dit bedrijf levert stelselmatig wanprestaties. Neem hier geen diensten af!

15 januari 2014 08:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0