HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 795 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Wat een ongelooflijk slecht hostingpakket, en dat heet dan Pro. Bizar trage servers. Ik host meerdere websites voor mijn klanten bij verschillende hosting aanbieders. Hostnet staat bij mij absoluut op de laagste plaats.

6 februari 2017 16:29
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Friendly help, patient and efficient. Thanks a lot for not making me feel like an idiot with my million questions.

2 februari 2017 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Fantastisch supportteam... hulpvaardig en efficient.
als beginnend web gebruiker heb ik natuurlijk vaak informatie nodig... maar elk probleem (ondertussen toch al een 6 tal) werd telkens opnieuw op een professionele manier bijgestaan door het team van Hostnet. via de chat is het heel eenvoudig zo...
Proficiat!

1 februari 2017 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prettige en accurate chat hulp

23 januari 2017 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik als starter heb heel veel vragen, Wil graag wat duidelijkheid over wat ik moet doen. Dat kan ik bij Hostnet allemaal ontvangen. Door simpel te chatten, of te bellen. Factuurvragen of pakket te bestellen. Voor mij is het belangrijk dat het betrouwbaar is. Goed bereikbaar, mee denkt met mijn startende onderneming.

23 januari 2017 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Michel,Ruben en Thierry zijn goede jongens, bedankt voor de top hulp!

20 januari 2017 13:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

erg goed en snelle support
even krap bij kas ook nooit een probleem
mijn advies aan alle go daddy klanten
gelijk overstappen maar
Hostnet TOP !

20 januari 2017 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede prijs, goede service, het werkt goed en toen iets niet goed werkte ben ik direct via de chat geholpen. Super!!

18 januari 2017 21:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top service, zondag om 20:00 via chat snel geholpen Michel.

15 januari 2017 20:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zeer goede service, snel, vriendelijk en accuraat. Als leek op het gebied van sites bouwen, ben ik overal met succes doorheen geloodst. Super!

15 januari 2017 13:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Ik heb een minpuntje en dat is het advies met betrekking welk pakket dat past bij iemand met weinig ervaring voor het maken van een wibsite

15 januari 2017 11:57
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super ervaringen met Hostnet. Heb hier meerdere VPSen en ben erg tevreden over de klantenservice. Zeer vriendelijke en behulpzaam. Daarnaast een zeer goede prijs kwaliteits verhouding!

14 januari 2017 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Had voor één maand even hosting nodig, dus betaal netjes voor een halfjaar hosting.
Blijkt in de kleine lettertjes te staan dat ze automatisch verlengen

Erg jammer dat als een website al 4 maanden niet actief is je na een half jaar weer wekelijkst nieuwe rekeningen naar je hoofd krijgt geslingerd

Bedankt hé!

Enorm ontevreden

12 januari 2017 11:25
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring met de HOSTNET helpdesk.
Vraag over ssl certificaten werd snel en deskundig opgepakt en afgehandeld.

12 januari 2017 10:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goede ervaring.

8 januari 2017 11:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0