HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 958 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

In het algemeen ben ik erg tevreden met Hostnet. Vooral de uitstekende service heeft tot mijn tevredenheid geleid.

9 januari 2019 09:02
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Altijd goede ervaring gehad met Hostnet. Maar de website maker sucks en opzeggen moet via een link die 1x werkt. als je daar de kleine lettertjes niet leest, hang je en moet je toch betalen. De schatmedewerkers zijn getraind om klanten op de regels te wijzen. Echt zeer klantonvriendelijk en jammer!. Lijkt de belastingdienst wel. Helaas lukt het dit bedrijf niet om met de tijd mee te gaan. Jammer! Was altijd heel tevreden.

8 januari 2019 15:19
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Keurige vlotte service!

7 januari 2019 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De chat hulp is echt top! Elke keer als ik even kwam vast te zitten of ergens niet uitkwam is het direct opgelost.

6 januari 2019 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De prijzen liggen misschien iets hoger dan gemiddeld maar je krijgt hier wel uitstekende service voor terug.

5 januari 2019 11:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot nu toe heel goed!!

3 januari 2019 20:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Met diverse sites al jaren klant. Nooit een site uit de lucht gehad.
Met de chat support op de site heb ik direct snel en kundig antwoord. Zou niet weten wat ik meer zou kunnen vragen van een hosting provider op dit moment.

2 januari 2019 17:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De helpdesk ik zowel via de telefoon als via een chat versie bereikbaar en hebben enkele malen toch voor een oplossing gezorgd.

Ik werd toen Prima geholpen.

31 december 2018 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heb nog geen ervaring met jullie service.
Moet het allemaal gaan ontdekken, best spannend ...
Kan nog niet beoordelen, hou de waardes in het midden

24 december 2018 16:10
Support
4,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Al 3 jaar klant, maar ik ga m'n diensten overzetten. Normaal krijg ik ruim van tevoren een mailtje als er een dienst verloopt. Nu krijg ik een mailtje toegestuurd nadat ik niet meer kan beslissen om m'n domeinnamen te annuleren en betaal ik twee keer een jaar extra.

24 december 2018 14:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

up

20 december 2018 15:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Heel slecht.

Gigantisch duur en helpen niet als er problemen zijn.
Al aantal aanmaningen gekregen terwijl ik al 3 jaar klant bij ze ben.

Ik heb het afgelosten bij Hostnet, zijn 100 andere aanbieders met een beter support en veel betere prijzen.

19 december 2018 16:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

factuur vraag vlot beantwoord door Melvin in een Chatsessie.
Kon ik mee verder!

15 december 2018 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Met afstand de slechtste ondersteuning die er te vinden is. Er wordt zelden in oplossingen gedacht, uitsluitend in problemen. Ik denk dat de idioten die de helpdesk bemannen er genoegen in scheppen om klanten te ergeren met hun prietpraat.

14 december 2018 15:24
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Vanavond via de klantenservice chat een gesprek gehad. Dit werkte voortreffelijk! Nadien zelfs een resumerend mailtje gekregen. Top ga zo door!

13 december 2018 20:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0