HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is een bedrijf met heel veel know-how. Ze helpen je werkelijk bij alles, geen vraag is teveel. Kan iedereen aanraden om hun product af te nemen bij Hostnet, u zult niet teleurgesteld zijn!

5 maart 2017 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Door een ernstige ziekte zijn waren wij genoodzaakt ons bedrijf te sluiten en het lopende abonnement bij hostnet te annuleren.
Wegens computertechnische problemen verliep de afmelding niet geheel vlekkeloos. Ondanks dat het zaterdagavond was werd ik vriendelijk geholpen door het chat-team.
Proficiat!

5 maart 2017 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor beginners of leken vind ik het gebruiksgemak nog iets voor verbetering vatbaar, d.w.z..ik vind de gebruikte terminologie/informatie (op hostnet.nl) nogal erg technisch. Daartegenover staat gelukkig een echt perfecte klantenservice!

24 februari 2017 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Deze is werkelijk top hoe groot of klein je ook bent als klant. ZE lossen het op! Ook als het buiten hun werkgebied valt! Wil nooit meer andere provider!

21 februari 2017 20:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede hulp bij vragen en wel op twee manieren via chat en telefoon!

20 februari 2017 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot dusver prima ervaringen met Hostnet. Alles is overzichtelijk en support is meedenkend. Gewoon prima.

17 februari 2017 10:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders


Door ernstige gezondheids -en familieproblemen kan ik voorlopig geen gebruik maken van mijn abo bij Hostnet.

Ondanks dat ik door dezelfde omstandigheden te laat was met opzeggen, werd er direct vriendelijk en begripvol gereageerd op mijn mail en werd mijn opzegging zonder problemen geaccepteerd.

Ook ontving ik een paar minuten later div mailberichten mbt de bevestiging, een token en andere nuttige informatie.

TOP !!

Zodra ik weer de mogelijkheid heb om een website op te zetten, zal ik dat zeker via Hostnet doen.

Pluspunten
Gestuurde mail wordt vrijwel direct en correct beantwoorden
Zeer klantvriendelijk, begripvol en coulant.

15 februari 2017 06:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet blinkt uit in: vriendelijkheid, snelheid, bereikbaarheid, klantgerichtheid, oplossingsgericht werken. En mocht je er per chat niet uit komen, dan word je gebeld en de medewerker van de helpdesk loodst je dan door de procedure heen totdat het probleem is opgelost. TOP!

13 februari 2017 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super geholpen! Eerst door Tim en daarna door Ruben. Toffe gasten die uiterst behulpzaam waren. Meer klanten zullen binnenkort verhuizen naar Hostnet denk ik zo.

12 februari 2017 20:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

goede prijs en kwaliteit verhouding.
ze doen erg goed hun best als je met een probleem zit om te helpen met oplossen.

10 februari 2017 13:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Prima ervaring met de klantenservice. Zowel chat als via Email werd ik netjes geholpen en is het opgelost. Zelfs nadat ik geholpen ben kreeg ik de volgende dag nog een opvolger email. Tot nu toe netjes dus

8 februari 2017 12:50
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Gelukkig is er de hulp van de medewerkers via de chat. Als dummy op het gebied van het maken van een website heb ik deze hulp ook wel nodig. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan deze uitdaging maar het is mij nog niet altijd even duidelijk. Gelukkig ben ik zojuist voorzien van heel veel instructies en video's....nu moet het goed komen!

7 februari 2017 20:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Wat een ongelooflijk slecht hostingpakket, en dat heet dan Pro. Bizar trage servers. Ik host meerdere websites voor mijn klanten bij verschillende hosting aanbieders. Hostnet staat bij mij absoluut op de laagste plaats.

6 februari 2017 16:29
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Friendly help, patient and efficient. Thanks a lot for not making me feel like an idiot with my million questions.

2 februari 2017 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Fantastisch supportteam... hulpvaardig en efficient.
als beginnend web gebruiker heb ik natuurlijk vaak informatie nodig... maar elk probleem (ondertussen toch al een 6 tal) werd telkens opnieuw op een professionele manier bijgestaan door het team van Hostnet. via de chat is het heel eenvoudig zo...
Proficiat!

1 februari 2017 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0