HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 822 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Niet voor kiezen. Na een half jaar van problemen, ga ik nu maar eens verhuizen. Mail laadt niet altijd, soms zijn ineens alle mails verdwenen van de server en zegt men dat de mails er nooit zijn geweest(!). Mijn eenvoudige website laadt zeer traag en daar kunnen ze al 2 weken niets aan doen, terwijl ik net een mailing heb verstuurd aan mijn netwerk om mijn nieuwe site te introduceren. Hostnet maakt meer kapot dan u lief is.

11 januari 2014 11:52
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Helaas kan ik me niet meer herinneren wanneer de laatste maand was dat er geen problemen waren. En maar aan de klant uitleggen en compensatie voor geleden verliezen is nul

10 januari 2014 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zelfde verhaal als mensen hier onder. Site ligt er vaak uit, maar ik heb ook slechte ervaring met de support. Geen antwoorden op vragen, soms langer dan 30 minuten in de wacht staan enz. Afrader! Wij gaan weg bij deze prutsers.

10 januari 2014 11:53
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De support is prima. Maar binnen twee maanden is mijn site zes keer offline geweest. Ik ga weg bij Hostnet. Mocht je nadenken over naar hostnet gaan? Niet doen. Elke week ligt je site eruit.

9 januari 2014 21:52
Support
5,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb al veel websites laten hosten bij een goedkope concurrent van Hostnet. Maar voor de zakelijke klanten heb ik dat bij hostnet ondergebracht. En helaas valt dat erg tegen. Trage websites en regelmatig niet bereikbaar.

Support is echter prima in orde!

9 januari 2014 18:00
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ja hoor, deze week alweer problemen met men website en webmail.

Neem HOSTNET niet. elke week een andere probleem

30 december 2013 20:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Belachelijke service, emails komen in spambox terecht, ontzettend slecht werkend systeem en daarbij vallen ze makkelijk ten prooi aan DDOS-aanvallen. NIET IN ZEE GAAN MET DEZE AMATEURS

13 december 2013 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

perfecte chat service

15 november 2013 11:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben de afgelopen 2 jaar mijn nieuwe webadressen bij Hostnet onder gaan brengen. De service beviel zo goed dat ik nu ook mijn website, e-mail en andere webadressen haar Hostnet heb overgeheveld. Ook dit ging prima met een minimum aan downtime. Tevens gelijk goede ondersteuning WordPress ervaren en de luxe van een control panel waar je echt wat mee kan. Hostnet is een van de weinige online bedrijven waar zowel de voor- als de achterkant 100% klopt. En ik heb nu eindelijk alles onder een dak tegen een eerlijke prijs.

15 november 2013 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

We hebben een managed hosting server voor ons Social Media platform. Er komt veel bij kijken om een dergelijk platform te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het in de lucht blijft. Klanten kunnen zomaar weglopen wanneer de site niet goed bereikbaar is. En dat kost geld. Kwaliteit kost geld, maar geen kwaliteit kunnen leveren kost kapitalen!

Voor ons platform hebben we dan ook gekozen voor Hostnet. Zij leveren kwaliteit, vakkennis, goede ondersteuning waar en wanneer nodig is. Supersnel alles geregeld en altijd bereikbaar wanneer nodig is. Voor ons in ieder geval een zeer betrouwbare partner gebleken. Ga zo door!

14 november 2013 20:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geweldig en snel!

14 november 2013 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

chathelpdesk werkt perfect. Snelle service van deskundige medewerkers. Niets van: ik ga het even aan een collega vragen, of, dat moet IT doen. Ook z'n dooddoener.

Maar niets van dat al. Het is prima verzorgd en snelle service.

11 november 2013 14:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Trage webhosting en mijn website is regelmatig helemaal niet bereikbaar. Wanneer je daar contact over opneemt met de helpdesk adviseert men je vrolijk om andere hosting te nemen.

Support via e-mail en telefoon is erg traag. De telefonische helpdesk is zelfs maar dagelijks tot 19:00 beschikbaar en altijd een lange wachttijd tot je iemand aan de lijn krijgt. Op een ticket (support via e-mail) krijg je gemiddeld pas na 5 dagen antwoord.

11 november 2013 00:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De helpdesk heeft mij geduldig te woord gestaan en geholpen met het handmatig installeren van mijn website. Snel te bereiken en de juiste aanwijzingen maken dat je snel verder kunt, heel prettig!

9 oktober 2013 12:18
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben net zeer goed door support geholpen ivm kleine aanpassing die ik op mijn website moest zetten. Was prima werk. Verwijzing naar bestand downloaden etc.

8 oktober 2013 09:54
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0