HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben super tevreden over de klantenservice van Hostnet!! Ik ben een half jaar geleden overgestapt naar Hostnet wat echt een verademing is. Eindelijk een bedrijf met klantenSERVICE. Zeker met de techniek, waar ik zelf niet altijd even handig in ben. Vanochtend heeft een van de medewerkers ruim een half uur de tijd genomen en hij heeft me echt uit de brand geholpen. Held van de dag ;)

28 september 2013 15:05
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zojuist geholpen door Mike van de support dienst, hij heeft me heel erg goed geholpen, en ook geïnformeerd over vele dingen, hij nam goed de tijd, en kon al mijn vragen prima beantwoorden. super!

24 september 2013 19:17
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb mijn host adressen allemaal bij host net ondergebracht omdat ze veel goedkoper zijn. Alles onder 1 dak. Waar ik zeer tevreden ben is de klantenservice. Telkens als ik ze bel voor mijn ondeskundigheid of ik ze spreek op de chat elke keer hebben ze mij perfect geholpen. Ik heb nog nooit zon goede klantenservice gehad. Chapeau ! Komen zeker in aanmelding voor de WARME douche. Brian Jordy Klein.

21 september 2013 17:43
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn laptop begaf het en alles moest overgezet op mijn nieuwe laptop, ook mijn outlook. Geen eenvoudige klus. Met de support van Hostnet zijn mijn e-mail accounts telefonisch weer in orde gebracht. Hele rustig, stap voor stap. Heel fijn!! Dank jullie wel!

12 september 2013 13:23
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn vraag is via de chat heel snel en adequaat beantwoord. Ging heel makkelijk en Jesse hielp mij door de stappen heen.

12 september 2013 13:18
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is in mijn ervaring de meest betrouwbare partij om je sites te laten hosten. Er zijn veel opties die helder en makkelijk hanteerbaar zijn. Natuurlijk biedt Hostnet, net zo min als andere hosts, geen 100% performance. Er zijn momenten van storing of onderhoud. Maar deze momenten zijn zeer beperkt en wat belangrijker is: de communicatie daarover is open, eerlijk en correct. En daarbovenop heeft Hostnet een service via telefoon, chat of mail die werkelijk subliem is.

5 september 2013 12:07
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werd meteen bij de chat geholpen toen ik niet in kon liggen...goed en snel geholpen ook met andere vragen!
Als dit zo blijft ben ik dik tevreden

2 september 2013 10:11
Algemeen
8,0
Prijs
4,0
Kwaliteit
4,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In een rechtszaal zal ik de term 'oplichters' misschien niet helemaal stand kunnen houden. Maar dat gevoel heb ik wel bij dit bedrijf.
Ik had liefst vier domeinnamen vastgelegd. Herhaaldelijk heb ik daarover met ze gecommuniceerd, want er waren altijd weer andere regeltjes. Uiteindelijk heb ik alle vier de domeinen gekocht, maar kreeg een paar dagen later de melding dat ze ze toch niet konden leveren.
Het betaalde bedrag zou eerst binnen 14 dagen worden terugbetaald, maar nu opeens binnen 30 dagen. Ik heb nog niets van mijn geld gezien.
Het is echt te schandalig voor woorden.
Pas op: ga niet met dit bedrijf in zee, want ze kunnen niets, maar dan ook helemaal NIETS, van hun praatjes waarmaken.

13 augustus 2013 15:48
Algemeen
2,0
Prijs
2,0
Kwaliteit
2,0
Support
3,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt! Wat een boefjes!

Ik heb bij Hostnet enige tijd een zakelijke website gehost, en wat domeinnamen geregistreerd, omdat ik een tijdje als ZZP-er aan de slag ging.

Binnen het eerste jaar heb ik de service bij Hostnet netjes, via mijn Hostnet opgezegd, omdat ik de service niet meer nodig had. Echter, ik kreeg toch na een tijdje een nieuwe factuur voor een nieuw jaar service, waar ik dus niet om heb gevraagd.

Hostnet gebeld en uitgelegd dat ik de service netjes had opgezegd. Hostnet stelde echter dat dit wel bij hun was binnen gekomen, maar niet op de juiste wijze (erg vaag.) Omdat ik op dat moment erg druk was,het bedrag ook niet heel hoog was en Hostnet wel heel erg aan het dreigen was met een rechtszaak, heb ik onder protest betaald, met wederom een opzegging (ook in de betaling) en via de Hostnet site. Zoals gezegd, ik gebruikte de service helemaal niet meer.

Mijn verbazing was dan ook enorm toen ik het jaar daarop WEER een factuur voor deze services kreeg. Hostnet kwam wederom met dezelfde smoes van onjuiste opzegging. Gelukkig had ik dit keer print screens gemaakt van de opzegging op hun eigen site, echter vertelde Hostnet doodleuk dat een opzegging pas definitief is NADAT Hostnet zelf een bevestiging hiervan heeft gezonden, en tja....laten ze dat nu niet doen! Ik heb geen idee of het was omdat hun software niet werkt, of dat dit de normale werkwijze bij Hostnet is, maar normaal is het niet. Wettelijk evenmin. ik heb de tweede keer dan ook niet meer betaald en aangegeven dat ze het maar uitzoeken. Alle dreigementen van incasso en rechtszaken heb ik naast mij neergelegd en uiteindelijk was het stil. Ik hoop nooit meer iets met dit bedrijf te maken te krijgen in de toekomst!

1 augustus 2013 12:27
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Het verhaal van meerdere mensen klopt. Wij hebben hier een domeinnaam gehad. De prijs is verdubbeld het tweede jaar.

Tevens is de kennisgeving wel heel erg aan de vroege kant. Het domein verloopt in november. De vermelding is in juli.

Er wordt gesuggereerd met een "slappe smoes" er op tijd bij te willen zijn en er voor te zorgen dat je niet vergeet om je domein te verlengen.

Echter is dit volgens ons een strategie met de hoop jouw te doen vergeten om de domeinnaam op te zeggen. En het gaat hier over een paar tientjes. Jammer dat een bedrijf zo diep moet graven om zichzelf staande te houden in deze markt. Een domeinnaam verlengen vergeet je niet als deze enige vorm van betekenis heeft.

Hoe dit overkomt op de lezer is ieder voor zich:

Citaat:

Geachte heer xxxx,

Hierbij delen wij u mede dat onderstaande domeinnaamregistratie op de weergegeven datum met dezelfde periode wordt verlengd. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor niets te doen.

Het is jammer dat er op deze manier geschreven moet worden over een bedrijf en hadden graag anders gezien.

25 juli 2013 20:32
Algemeen
3,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
5,0
Support
6,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders


1. they double their domain name prices after the 1st year - this not made clear

2. they send out reminders 4 months ahead in the hope that you won't remember to cancel etc
who knows what a client may do in the intervening 4 months

3. they send out their renewals invoice AFTER the cancellation period so you can't cancel

4. after being caught with having to pay an extra year for 3 domains I don't need (reminder sent 4 months before) I then told them I was transferring another one - asked how as the whole site is only in Dutch and was told how .. The guy NEVER mentioned that this domain was already within their 1 month cancellation time period - so now - after transferring have to still pay another year for this one...

have discussed this with them - they say they have done nothing wrong and demand payment


this is an honest review of Hostnet.nl by a customer -

15 juli 2013 14:44
Algemeen
2,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
9,0
Support
1,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet is erg goedkoop.
Maar vele functies moet je nog voor bij betalen.
Dus kijk uit wat je koopt, je kan zo meer geel kwijt zijn.

5 juni 2013 16:47
Algemeen
3,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
5,0
Support
4,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De mensen van Hostnet hebben me met veel geduld ondersteund bij het on-line krijgen van mijn (eerste) website. Snelle reactie en heldere uitleg. Super!

30 mei 2013 21:58
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Perfecte snelle service, zelfs op zon- en feestdagen!

22 mei 2013 13:32
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goedkope hosting met goede snelle service

17 mei 2013 18:55
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0