HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Betrouwbare producten voor mooie prijzen en een fantastische helpdesk die weet waar ze het over hebben. Ook in de avonduren en in de weekenden bereikbaar via telefoon of chat. Ideaal!

30 juli 2014 13:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Verschrikkelijk bedrijf! Alleen maar hebben, hebben, hebben. Als ze maar geld kunnen verdienen en klanten kunnen er gewoon bij neervallen. Zelfs als het in mijn geval om een paar euro gaat. En het gaat mij niet om het geld, het is inmiddels een princiepe kwestie geworden! Ben al 3 dagen bezig om mijn domeinnamen stop te zetten.. Zelf nadenken over hoe je een klant zou kunnen helpen doen ze niet. Ik moet het ze voorkauwen. Een goede klantentraining zou niet verkeerd zijn daar.

24 juli 2014 17:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Waardeloos bedrijf. Ik heb per aangetekende brief mijn domeinregistratie opgezegd, ik dacht beter aangerend dan weet ik zeker dat het lukt. Er is maar een adres in amsterdam bekend, dus stuur je daar de opzeggingsbrief naar toe. Wat doet Hostnet, ze hebben een adres waar ze de post niet aannemen,er is gewoon niemand. De post laat een bericht achter, dat Hostnet de aangetekende brief op het postkantoor kan afhalen, en dat doen ze vervolgens niet. Na een maand stuurt de post je aangetekende brief terug en de termijn van een maand is verlopen en je zit weer voor 5 jaar aan je domein registratie vast. Slim he.

31 mei 2014 22:15
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer slecht. nooit zaken mee doen.

19 mei 2014 14:09
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Alles inpakken en wegwezen. ..probeer al 3 weken 404 pagina werkend te krijgen..he 2 paketten, allebei idem dito...ene site werkt 404 prima...andere site werkt niks...404 van ene pagina naar andere pagina gekopieerd. ..en werkt t niet..bellen en chatten mr we kunnen u niet helpen..continu sites uit de lucht.. wordt gek van...je wordt gewoon in wacht gezet, half uur en dan de medeling krijgt dat ze me niet kenne helpen...ee groot drama dat bedrijf..klantvriendelijkheid is ver te zoeken

14 mei 2014 15:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Bij Hostnet wordt weinig vanuit de klant gedacht. Erg omslachtig - wanneer je verschillende domeinnamen hebt geregistreerd- om domeinnaam te verwijderen. Krijg de indruk dat ze je het zo lastig mogelijk proberen te maken om een domeinnaam weer te verwijderen. Alle domeinnamen krijgen verschillende accounts waarvoor aparte wachtwoorden, etc. Waarom niet alles onder één account. Zelfs de belastingdienst maakt het een stuk eenvoudiger!

1 mei 2014 11:06
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima service helpdesk. Verschillende personen op de hat gehad. Allemaal even geduldig. Ben een leek op dit gebied, heb veel geleerd en nooit eerder zoveel geduld meegemaakt.
Super!!!

mvg, José Dillen

22 april 2014 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Terrible service Take weeks to answer Take a self righteous approach just truly awful, and the contacts I was unfortuante to have with Dave Swart, Reinouw Westra, and Claire Russell were so hand tied and did nothing to help. They have this typical attitude 'DAT KAN NIET' which is an attitude that drives me absolutely insane. Useless. Cheap yes, but you know, you pay peanuts you get monkeys!

10 april 2014 11:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik weet niet waarom ik hier ooit mijn domeinnaam heb geregistreerd.

Prijs van mijn domeinnaam is twee keer zo hoog als bij de gemiddelde hoster hier in Nederland. Verlengt contact stilzwijgend.

Ze laten ook niets van zich horen zolang ze het geld maar krijgen.

27 maart 2014 00:51
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Domeinregistratie is blijkbaar niet automatisch, erg jammer dat dit nergens stond vermeld bij het aankopen. Kreeg ook pas toegang to Mijn Hostnet toen het domein was geregistreerd, wat helaas nergens van te voren was vermeld. Ondersteuning is erg kort door de bocht en neemt niet de moeite om feedback mee te nemen. Er wordt letterlijk geantwoord met vijf woorden waarbij ik geen antwoord kreeg op mijn vraag. Het wijzigingen van de nameserver van mijn domein was verwarrend omdat het de indruk wekte dat het 24-48 zou duren voordat Hostnet de wijzigingen doorvoert. Citaat: "Uw aanvraag voor de wijziging van de nameservers (...) is in behandeling genomen. (...) De doorvoertijd van een nameserver-wijziging ligt tussen de 24 en 48 uur.". Het is logisch dat het wijzigingen tijd kost (ivm. DNS caches) maar door te zeggen "Uw aanvraag voor ... in behandeling" wekt de indruk dat het een handmatig proces is. Ook hier werd niets mee gedaan behalve dat ik de reactie kreeg : "Dat is dus niet zo".

3 maart 2014 15:51
Support
4,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Effectief en goed geholpen via de chatfunctie. Erg handig.

26 februari 2014 12:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet is een bedrijf dat zeer on-transparant zaken doet. Ik krijg voor elke dienst een nieuw klantnummer. Als ik iets wil op zeggen dan moet ik daarvoor bij elk klantnummer apart inloggen om diensten op te zeggen. Ik probeer nu al een jaar lang van de hostnet diensten af te komen, maar dat lukt maar niet. Ik kreeg net weer eens een factuur van een domein waarvan ik dacht dat ik het opgezegd had. Hostnet had mij naar eigen zeggen alle klantnummer gestuurd van alle diensten die ik had, maar dit klantnummer zijn ze 'toevallig' weer eens vergeten en nu hang ik weer in de prijzen. Als je hostnet belt dan krijg je als klant de schuld want "ik had maar moeten opzeggen" Dat heb ik ook geprobeerd maar ik kom maar niet van ze af. Het laat me denken aan die SMS diensten van vroeger waar je niet vanaf kwam. Als je naar ze bel dan dreigen ze met een incasso buro. Ik heb geen zin in problemen en daarom heb ik vorig jaar bijna 300 euro moeten betalen voor diensten waarvan ik dacht ze opgezegd te hebben en waar ik dus helemaal niets aan gehad heb. Conclusie: het zijn een stelletje cowboys die niet transparant zaken doen waarvoor de klant slechts een kip is om kaal te plukken. Mijn advies: doe je zelf een plezier en doe geen zaken met ze. Ik ben bereikbaar voor commentaar. Ik ben ook benieuwd of anderen dit herkennen.

21 februari 2014 02:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Wie goedkoop wat webruimte wil en het verder weinig uitmaakt dat de site er meerdere malen per week uit ligt kan terecht bij Hostnet. Wie er prijs op stelt dat de site vrijwel altijd bereikbaar is moet ver weg blijven van Hostnet. Het is beschamend hoe dit bedrijf is afgegleden van een goede hostingaanbieder naar een die het allemaal weinig meer uitmaakt, en kwantiteit ver boven kwaliteit heeft staan. Afrader.

15 februari 2014 12:36
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

waarom krijg ik een factuur voor een domeinnaam die niet van mij is en hostnet mij in gebreke wil stellen ?

9 februari 2014 11:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Erg goede service, vaak & snel bereikbaar.

7 februari 2014 20:03
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0