HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 807 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Die chat is een briljante uitvinding! Real-time hulp, deskundig en vriendelijk, dank!

2 mei 2013 16:07
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Met zeer veel plezier heb ik samengewerkt met Hostnet.
Hostnet was mijn vaste domeinnaamprovider, en ik ze op niet één probleem kunnen betrappen!
Van telefonisch contact tot online live-chat, ik ben er altijd, en zeer goed geholpen.
Een dikke 10! voor Hostnet.

20 april 2013 18:34
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In de voorgaande beschrijvingen kan ik me in het geheel niet vinden, sterker nog...ik verdenk bepaalde reactie's zelfs als vals!!

Hostnet bied zonder nadenken domeinen aan die gewoonweg niet te koop zijn, als je er vragen over stelt dan krijg je te horen dat ze een foutje hebben gemaakt..ondertussen blijven domeinen die ze niet kunnen verkopen gewoon open staan..!! Als je vervolgens....omdat je er over hebt geklaagt een email ontvangt met de mededeling dat je je geld terug gaat krijgen dan moet je er wel 7 dagen op wachten!! Mocht je nu het gevoel hebben dat dit allemaal inderdaad op een foutje berust dan neem je het maar aan als waarheid. Na 12 dagen wachten op het betaalde bedrag toch maar weer eens gebeld.....sorry....foutje van Hostnet want we hebben niks gedaan!!! Maar we gaan het weer binnen 7 dagen uitbetalen...goh...hoorde ik dat 12 dagen geleden ook al eens?? Voor mij een reden om alle domeinen snel te verhuizen want met een partij die zich zo arrogant opsteld wil ik geen zaken doen. Wat me tevens opvalt is dat de reactie's hier voornamelijk postitief zijn....als ik op twitter kijk naar de tweets die er over Hostnet worden verzonden bekruipt mij het gevoel dat hostingwijzer.nl door Hostnet wordt gebruikt om het beeld een beetje beter te laten lijken, op twitter is het tot op heden zoeken naar positieve reactie's!!

18 april 2013 18:30
Algemeen
2,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
1,0
Support
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede prijsverhouding, Alleen jammer dat het er heel afentoe uitlicht met hosting, verder werkt de domein naam prima!

7 april 2013 16:48
Algemeen
4,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
7,0
Support
7,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik werd erg snel, duidelijk, vakkundig en heel behulpzaam geholpen door support medewerker Bas vd D.
Zo zou ik de supportmedewerkers bij alle bedrijven raag tegenkomen. Super !!!

5 april 2013 13:59
Algemeen
7,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
7,0
Support
10,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zeer vriendelijke customerservice.
weten waar ze het over hebben...
geen problemen tot nu toe gehad....account vanaf januari 2013

22 maart 2013 15:12
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Prima chatsupport door Jesse !!

15 januari 2013 12:12
Algemeen
5,0
Prijs
5,0
Kwaliteit
5,0
Support
6,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitmuntend goede support!
Zeer tevreden over alle diensten.

28 november 2012 16:16
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Vandaag op zondag uitzonderlijke support ontvangen van Hostnet. Super klasse dat de support zo snel gaat en zo kwalitatief goed wordt afgehandeld.

25 november 2012 20:22
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaring, geweldige helpdeks. Alles snel en adequaat.

24 oktober 2012 16:40
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima ervaringen met Hostnet.
Ook de support via de livechat is van hoge kwaliteit.
Grote klasse!

16 oktober 2012 12:54
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Sinds kort heeft de helpdesk van Hostnet ondersteuning van een live chat op hun website. Sindsdien zijn relatief kleine, maar tijdrovende problemen, welke geen plek hebben op de vraag en antwoord pagina's binnen 5 minuten opgelost. Het is alsof je een mannetje kent binnen de organisatie, die makkelijker bij bepaalde informatie kan dan via de normale wegen.

Met ons bedrijf zetten wij altijd Hostnet in voor klanten, die nog geen hostingabonnement hebben lopen.

15 oktober 2012 12:13
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is zeer efficient, doelgericht. Prijs kwaliteit is in zeer goede verhouding. Daarnaast bieden zij hosting pakketten aan welke u de mogelijkheid bieden om op een zeer eenvoudige manier uw eigen zeer professionale website te bouwen.
De helpdesk is altijd bereikbaar via chat of email om u te ondersteunen.

10 oktober 2012 17:27
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik werd snel geholpen door een vriendelijke medewerker van Hostnet om de door mij in Microsoft Publisher gemaakte website online te krijgen. Uitleg was goed te begrijpen!

26 september 2012 14:17
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
6,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn ervaring met Hostnet is alleen maar positief. Als ik een vraag stel, krijg ik snel en deskundig antwoord in bergijpelijke taal. Eventuele problemen worden snel opgelost en de service is altijd vriendelijk.

22 september 2012 11:41
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
5,0
0 10 7,0