HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 833 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb al veel websites laten hosten bij een goedkope concurrent van Hostnet. Maar voor de zakelijke klanten heb ik dat bij hostnet ondergebracht. En helaas valt dat erg tegen. Trage websites en regelmatig niet bereikbaar.

Support is echter prima in orde!

9 januari 2014 18:00
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ja hoor, deze week alweer problemen met men website en webmail.

Neem HOSTNET niet. elke week een andere probleem

30 december 2013 20:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Belachelijke service, emails komen in spambox terecht, ontzettend slecht werkend systeem en daarbij vallen ze makkelijk ten prooi aan DDOS-aanvallen. NIET IN ZEE GAAN MET DEZE AMATEURS

13 december 2013 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

perfecte chat service

15 november 2013 11:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ben de afgelopen 2 jaar mijn nieuwe webadressen bij Hostnet onder gaan brengen. De service beviel zo goed dat ik nu ook mijn website, e-mail en andere webadressen haar Hostnet heb overgeheveld. Ook dit ging prima met een minimum aan downtime. Tevens gelijk goede ondersteuning WordPress ervaren en de luxe van een control panel waar je echt wat mee kan. Hostnet is een van de weinige online bedrijven waar zowel de voor- als de achterkant 100% klopt. En ik heb nu eindelijk alles onder een dak tegen een eerlijke prijs.

15 november 2013 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

We hebben een managed hosting server voor ons Social Media platform. Er komt veel bij kijken om een dergelijk platform te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat het in de lucht blijft. Klanten kunnen zomaar weglopen wanneer de site niet goed bereikbaar is. En dat kost geld. Kwaliteit kost geld, maar geen kwaliteit kunnen leveren kost kapitalen!

Voor ons platform hebben we dan ook gekozen voor Hostnet. Zij leveren kwaliteit, vakkennis, goede ondersteuning waar en wanneer nodig is. Supersnel alles geregeld en altijd bereikbaar wanneer nodig is. Voor ons in ieder geval een zeer betrouwbare partner gebleken. Ga zo door!

14 november 2013 20:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geweldig en snel!

14 november 2013 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

chathelpdesk werkt perfect. Snelle service van deskundige medewerkers. Niets van: ik ga het even aan een collega vragen, of, dat moet IT doen. Ook z'n dooddoener.

Maar niets van dat al. Het is prima verzorgd en snelle service.

11 november 2013 14:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Trage webhosting en mijn website is regelmatig helemaal niet bereikbaar. Wanneer je daar contact over opneemt met de helpdesk adviseert men je vrolijk om andere hosting te nemen.

Support via e-mail en telefoon is erg traag. De telefonische helpdesk is zelfs maar dagelijks tot 19:00 beschikbaar en altijd een lange wachttijd tot je iemand aan de lijn krijgt. Op een ticket (support via e-mail) krijg je gemiddeld pas na 5 dagen antwoord.

11 november 2013 00:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De helpdesk heeft mij geduldig te woord gestaan en geholpen met het handmatig installeren van mijn website. Snel te bereiken en de juiste aanwijzingen maken dat je snel verder kunt, heel prettig!

9 oktober 2013 12:18
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben net zeer goed door support geholpen ivm kleine aanpassing die ik op mijn website moest zetten. Was prima werk. Verwijzing naar bestand downloaden etc.

8 oktober 2013 09:54
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben super tevreden over de klantenservice van Hostnet!! Ik ben een half jaar geleden overgestapt naar Hostnet wat echt een verademing is. Eindelijk een bedrijf met klantenSERVICE. Zeker met de techniek, waar ik zelf niet altijd even handig in ben. Vanochtend heeft een van de medewerkers ruim een half uur de tijd genomen en hij heeft me echt uit de brand geholpen. Held van de dag ;)

28 september 2013 15:05
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik ben zojuist geholpen door Mike van de support dienst, hij heeft me heel erg goed geholpen, en ook geïnformeerd over vele dingen, hij nam goed de tijd, en kon al mijn vragen prima beantwoorden. super!

24 september 2013 19:17
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb mijn host adressen allemaal bij host net ondergebracht omdat ze veel goedkoper zijn. Alles onder 1 dak. Waar ik zeer tevreden ben is de klantenservice. Telkens als ik ze bel voor mijn ondeskundigheid of ik ze spreek op de chat elke keer hebben ze mij perfect geholpen. Ik heb nog nooit zon goede klantenservice gehad. Chapeau ! Komen zeker in aanmelding voor de WARME douche. Brian Jordy Klein.

21 september 2013 17:43
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Mijn laptop begaf het en alles moest overgezet op mijn nieuwe laptop, ook mijn outlook. Geen eenvoudige klus. Met de support van Hostnet zijn mijn e-mail accounts telefonisch weer in orde gebracht. Hele rustig, stap voor stap. Heel fijn!! Dank jullie wel!

12 september 2013 13:23
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0