HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ramp provider of slechtste provider

16 januari 2014 15:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De webhosting is een waar drama. Mail die NOOIT bereikbaar is. Webcare welke std een ddos antwoord geeft. Website is vaker niet bereikbaar dan wel. Webmail is verder zo traag als dikke ... Zo ver mogelijk vandaan blijven.

15 januari 2014 18:53
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werkelijk ruk dit bedrijf! Zonder twijfel de meest onbetrouwbare partner om je website bij onder te brengen. De webmail stoort dagelijks, de website is meerdere keren per week onbereikbaar. Wanprestatie op wanprestatie.... Wanneer je een klacht indient krijg je iedere keer het standaard riedeltje terug over dat ze te lijden hadden van een DDL aanval.... Lijkt erop dat zij de enige host zijn die hier last van hebben... Verder is de webmail, als je er kunt inloggen, uiterst onoverzichtelijk en er is niet mee te werken vanwege de traagheid en de manier waarop pagina's laden. Wanneer u een bedrijf heeft dat enigszins afhankelijk is van een bereikbare website en een bruikbare webmail, neem dan mijn adves serieus en loop met een wijde boog om Hostnet heen.

15 januari 2014 13:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Werkelijk waardeloos,
Al weken is de email services niet betrouwbaar of werkt gewoon niet. Voor MKB niet geschikt. Oplossingen komen er niet.

15 januari 2014 10:24
Support
3,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is waardeloos, Gisteravond de hele avond geprobeerd in te loggen op mijn webmail, zojuist weer geprobeerd in te loggen en tot mijn grote teleurstelling kan ik weer niet in loggen. Ik heb klanten die ik moet beantwoorden. Het is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd. Mijn website heeft er ook al vaak uit gelegen. De maat is nu echt vol. Wij gaan ook zeker kijken of er een andere aanbieder is die hun beloftes wel na kunnen komen.

15 januari 2014 10:18
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Kwantiteit blijkt geen kwaliteit en dit gaat op voor Hostnet.
Wij zijn buitengewoon teleurgesteld in deze aanbieder. Onze website is niet altijd online en de mailserver wilt ook nog wel eens niet goed functioneren. Als MKB-er met een webshop zijn wij afhankelijk van een goed werkende site en betrouwbare hosting.. De storingen van het afgelopen jaar zijn on-acceptabel. Gisteren lag de mailserver er voor uren uit... De support is ok maar als ik dan te horen krijg dat mailtjes later aankomen en dit gewoon niet gebeurt dan zakt bij mij letterlijk de moed in de schoenen. Hoeveel klanten zijn wij kwijtgeraakt..geen idee..
Wij gaan kijken of we snel onze domeinnaam kunnen onderbrengen bij een betrouwbare partner.

15 januari 2014 08:15
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Vrijwel dagelijks mailstoringen of vertraagde sites. Er wordt telkens gezegd dat men aan een oplossing werkt maar structureel is deze niet. Dit bedrijf levert stelselmatig wanprestaties. Neem hier geen diensten af!

15 januari 2014 08:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Niet voor kiezen. Na een half jaar van problemen, ga ik nu maar eens verhuizen. Mail laadt niet altijd, soms zijn ineens alle mails verdwenen van de server en zegt men dat de mails er nooit zijn geweest(!). Mijn eenvoudige website laadt zeer traag en daar kunnen ze al 2 weken niets aan doen, terwijl ik net een mailing heb verstuurd aan mijn netwerk om mijn nieuwe site te introduceren. Hostnet maakt meer kapot dan u lief is.

11 januari 2014 11:52
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Helaas kan ik me niet meer herinneren wanneer de laatste maand was dat er geen problemen waren. En maar aan de klant uitleggen en compensatie voor geleden verliezen is nul

10 januari 2014 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zelfde verhaal als mensen hier onder. Site ligt er vaak uit, maar ik heb ook slechte ervaring met de support. Geen antwoorden op vragen, soms langer dan 30 minuten in de wacht staan enz. Afrader! Wij gaan weg bij deze prutsers.

10 januari 2014 11:53
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

De support is prima. Maar binnen twee maanden is mijn site zes keer offline geweest. Ik ga weg bij Hostnet. Mocht je nadenken over naar hostnet gaan? Niet doen. Elke week ligt je site eruit.

9 januari 2014 21:52
Support
5,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb al veel websites laten hosten bij een goedkope concurrent van Hostnet. Maar voor de zakelijke klanten heb ik dat bij hostnet ondergebracht. En helaas valt dat erg tegen. Trage websites en regelmatig niet bereikbaar.

Support is echter prima in orde!

9 januari 2014 18:00
Support
8,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ja hoor, deze week alweer problemen met men website en webmail.

Neem HOSTNET niet. elke week een andere probleem

30 december 2013 20:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Belachelijke service, emails komen in spambox terecht, ontzettend slecht werkend systeem en daarbij vallen ze makkelijk ten prooi aan DDOS-aanvallen. NIET IN ZEE GAAN MET DEZE AMATEURS

13 december 2013 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

perfecte chat service

15 november 2013 11:37
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0