HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 837 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet is heel erg fijn om te gebruiken, en een snelle service. Zelfs op de zaterdagochtend was er iemand om op de chat die mij binnen een 10 had geholpen. Top

15 september 2012 15:02
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
7,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Pluspunten:
+ duidelijk in de facturatie en e-mails
+ helpdesk snel en makkelijk via internet

Minpunten:
- online e-mail schrijven werkt matig. Omdat de site zich steeds vernieuwt valt een nog niet verstuurde e-mail weg.
- beperkt in de profielen van websitebezoekers

3 september 2012 15:54
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
1,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn website liep niet meer n.a.v wijzigingen in mijn DSN voor de email. Gemaild naar Hostnet, en zij hebben alle instelling aangepast terwijl ik mijn email niet eens bij hun onderbreng. Keurig!

3 september 2012 13:38
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Supersnelle service, zelfs op zaterdagochtend.

25 augustus 2012 11:18
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Met helpdesk, chatservice en email werd een mutatie vriendelijk en zeer snel in orde gemaakt door Jesse Kester en German Quintero. Ik gebruikte voor het eerst de chat methode en dat ging dus prima.

9 augustus 2012 11:06
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Via chat supersnel opgelost

1 augustus 2012 12:05
Algemeen
7,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg behulpzaam, snel en efficient!

26 juli 2012 11:57
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Via familie op Hostnet gewezen, de Helpdesk werd vooral genoemd als een pluspunt.
En inderdaad! Ondanks het gebruiksgemak van de site kreeg ik het toch nog zelf voor elkaar om van alles mis te laten gaan, hierbij was de chatmogelijkheid met een medewerker echt een uitkomst! Gratis, snel en vriendelijk geholpen, wat wil je nog meer!

Is er niemand beschikbaar voor de chat, dan kan je mailen, je hebt dan binnen 2 werkdagen antwoord. Wees vooral duidelijk in het omschrijven van je probleem, dan hebben ze het vaak al opgelost voordat je binnen die 2 dagen antwoord krijgt...

17 juli 2012 16:01
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Top, goede klantenservice via de chat. Mijn site was in no time up and running. Ze hielpen me goed met het koppelen van mijn domein aan tumblr.

29 juni 2012 14:35
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Support van Hostnet is heel goed.In de eerste instantie baalde ik dat ik niet kon bellen naar een support-afdeling. Maar het chatten is eigenlijk veel sneller, efficienter en persoonlijker. De chatmedewerkers (Jesse en Eddy in dit geval) zijn sympathiek en adequaat.

28 juni 2012 16:35
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Zojuist zeer snel en vriendelijk geholpen via de chat. Dat werkt echt super!

26 juni 2012 11:08
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Na een chat met hostnet werkt ik snel en adequaat geholpen. Ik raad hostnet echt aan! De prijs kwaliteits verhouding is super.

18 juni 2012 15:23
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Geweldige support net gehad via de supportchat. Vriendelijk, snel, duidelijk!!! Ben helemaal blij!
Verder vind ik de website zelf erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding dus!

16 juni 2012 17:15
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb net een super support ervaring gehad via hun chat service. Ik kon mij mobiel email niet opzetten en na een paar minuten chat met een zekere Jesse liep alles. Gewoon super!!

14 juni 2012 13:38
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet is een betrouwbaar hostingsbedrijf.

Ik heb goede ervaringen met hun chat applicatie. Het mooie ervan is dat het schriftelijk is en dat je het 'gesprek' via je e-mail kan laten opsturen. Je kan dan de adviezen, routes en andere adviezen later weer terug lezen.

14 juni 2012 11:18
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 9,0