HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 836 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heb een VPS en domein namen bij ze, moet vaak wel een tijdje wachten voor mijn tickets worden uitgevoerd... dit mag sneller.

9 juni 2012 16:38
Algemeen
7,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
6,0
Support
5,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Contact met de service desk is snel en gemakkelijk door middel van de chat mogelijkheid. Mijn probleem was hierdoor snel uit de wereld.

7 juni 2012 12:11
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Bij het overzetten van mijn website vanuit /wordpress naar het domein www.debeekpaardensport.nl geholpen door Jesse.
Jesse heeft mij met duidelijke tips geholpen en na nog een uur of twee fotolinks en andere links aanpassen, draait de site nu soepel. De chat met Hostnet werkt makkelijk en snel!

6 juni 2012 13:36
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede gedegen service, aan de dure kant, maar service kost wel wat. Net dmv een chat sessie met "Jesse" door een probleem heen geholpen bij het migreren van een UK WP installatie naar en NL installatie. Service absoluut TOP

3 juni 2012 15:46
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zojuist een php probleem via de chat afgehandeld binnen 5 minuten. Erg netjes en professioneel. De site werkt nu zoals het hoort.

1 juni 2012 14:24
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

snel, correct en oplossingsgericht!

1 juni 2012 13:42
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet is erg goed!

Voordelen:
- Snelle betalingen
- De domein is binnen 1 uur geleverd
- Je kunt online de domein opzeggen

Nadelen:
- De domeinen zijn duurder geworden, van 2,00 naar 2,50
- De website is niet erg stabiel (soms worden bestelling niet afgerond)

Verder is het een prima website om je hosting en je domeinnamen te kopen!

Nijholt-Websites.nl

3 mei 2012 18:48
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik heb al aardig wat jaren mijn website(s) ondergebracht bij Hostnet, met een .nl- en een .com-domein plus de bijbehorende mailadressen (onbeperkt!) en forwarding. Verder gebruik ik PHP en (diverse) mySQL-databases.

Over het algemeen ben ik uiterst tevreden: alles werkt altijd. En als ik (!) een probleempje heb, dan is een telefoontje, een mail of zelfs een tweet @Hostnet voldoende om het op te lossen. De medewerkers van de helpdesk zijn vriendelijk, deskundig en af en toe zelfs pro-actief.

In het begin had ik mijn twijfels over de (financiële) administratie (verkeerde of dubbele facturen), maar dat lijkt opgelost. Mijn ADSL-aansluiting loopt ook nog via Hostnet, maar ik overweeg om die stop te zetten: veel te duur voor de geboden snelheid.

Al met al mag Hostnet mijn websites blijven hosten.
Oh ja, de website is aanzienlijk verbeterd!

2 mei 2012 20:36
Algemeen
7,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Op zeer sympathieke wijze geholpen met een Drupal probleem

2 mei 2012 11:54
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Heb alleen mijn domeinnamen bij Hostnet, hosting doe ik bij een Amerikaanse partij. Hostnet lost wel snel problemen op, was mijn wachtwoord kwijt, maar daar gekoppeld email adres gebruikte ik ook al niet meer, dus prima, een brief, code, email wijzigen, wachtwoord wijzigen. Goede services.

25 april 2012 08:03
Algemeen
7,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
7,0
Support
8,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Support van Hostnet biedt geen oplossingen. Ze geven schriftelijk toe dat zij vorig jaar een fout hebben gemaakt in de administratie waardoor ik nu weer een jaar vast zit aan twee domeinnamen. Om een goed overzicht te hebben op mijn domeinnamen zouden twee klantnummers samengevoegd worden. Dat is niet gebeurd waardoor ik nu eerst een factuur moet voldoen a 23 euro 68 (en dus weer een jaar vastzit aan deze domeinnamen. zodat zij de klantnummers kunnen samenvoegen. Niet echt klantvriendelijk.

Komt ook nog eens bij dat ze onzorgvuldig omgaan met de beveiliging van servers (maart 2012). Denk dat ik de gegevens ga verhuizen naar sohosted waar ik ook domeinnamen heb geregistreerd.

24 april 2012 09:10
Algemeen
5,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
6,0
Support
3,0
0 10 5,0