HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt! Wat een boefjes!

Ik heb bij Hostnet enige tijd een zakelijke website gehost, en wat domeinnamen geregistreerd, omdat ik een tijdje als ZZP-er aan de slag ging.

Binnen het eerste jaar heb ik de service bij Hostnet netjes, via mijn Hostnet opgezegd, omdat ik de service niet meer nodig had. Echter, ik kreeg toch na een tijdje een nieuwe factuur voor een nieuw jaar service, waar ik dus niet om heb gevraagd.

Hostnet gebeld en uitgelegd dat ik de service netjes had opgezegd. Hostnet stelde echter dat dit wel bij hun was binnen gekomen, maar niet op de juiste wijze (erg vaag.) Omdat ik op dat moment erg druk was,het bedrag ook niet heel hoog was en Hostnet wel heel erg aan het dreigen was met een rechtszaak, heb ik onder protest betaald, met wederom een opzegging (ook in de betaling) en via de Hostnet site. Zoals gezegd, ik gebruikte de service helemaal niet meer.

Mijn verbazing was dan ook enorm toen ik het jaar daarop WEER een factuur voor deze services kreeg. Hostnet kwam wederom met dezelfde smoes van onjuiste opzegging. Gelukkig had ik dit keer print screens gemaakt van de opzegging op hun eigen site, echter vertelde Hostnet doodleuk dat een opzegging pas definitief is NADAT Hostnet zelf een bevestiging hiervan heeft gezonden, en tja....laten ze dat nu niet doen! Ik heb geen idee of het was omdat hun software niet werkt, of dat dit de normale werkwijze bij Hostnet is, maar normaal is het niet. Wettelijk evenmin. ik heb de tweede keer dan ook niet meer betaald en aangegeven dat ze het maar uitzoeken. Alle dreigementen van incasso en rechtszaken heb ik naast mij neergelegd en uiteindelijk was het stil. Ik hoop nooit meer iets met dit bedrijf te maken te krijgen in de toekomst!

1 augustus 2013 12:27
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Het verhaal van meerdere mensen klopt. Wij hebben hier een domeinnaam gehad. De prijs is verdubbeld het tweede jaar.

Tevens is de kennisgeving wel heel erg aan de vroege kant. Het domein verloopt in november. De vermelding is in juli.

Er wordt gesuggereerd met een "slappe smoes" er op tijd bij te willen zijn en er voor te zorgen dat je niet vergeet om je domein te verlengen.

Echter is dit volgens ons een strategie met de hoop jouw te doen vergeten om de domeinnaam op te zeggen. En het gaat hier over een paar tientjes. Jammer dat een bedrijf zo diep moet graven om zichzelf staande te houden in deze markt. Een domeinnaam verlengen vergeet je niet als deze enige vorm van betekenis heeft.

Hoe dit overkomt op de lezer is ieder voor zich:

Citaat:

Geachte heer xxxx,

Hierbij delen wij u mede dat onderstaande domeinnaamregistratie op de weergegeven datum met dezelfde periode wordt verlengd. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor niets te doen.

Het is jammer dat er op deze manier geschreven moet worden over een bedrijf en hadden graag anders gezien.

25 juli 2013 20:32
Algemeen
3,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
5,0
Support
6,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders


1. they double their domain name prices after the 1st year - this not made clear

2. they send out reminders 4 months ahead in the hope that you won't remember to cancel etc
who knows what a client may do in the intervening 4 months

3. they send out their renewals invoice AFTER the cancellation period so you can't cancel

4. after being caught with having to pay an extra year for 3 domains I don't need (reminder sent 4 months before) I then told them I was transferring another one - asked how as the whole site is only in Dutch and was told how .. The guy NEVER mentioned that this domain was already within their 1 month cancellation time period - so now - after transferring have to still pay another year for this one...

have discussed this with them - they say they have done nothing wrong and demand payment


this is an honest review of Hostnet.nl by a customer -

15 juli 2013 14:44
Algemeen
2,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
9,0
Support
1,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hostnet is erg goedkoop.
Maar vele functies moet je nog voor bij betalen.
Dus kijk uit wat je koopt, je kan zo meer geel kwijt zijn.

5 juni 2013 16:47
Algemeen
3,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
5,0
Support
4,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De mensen van Hostnet hebben me met veel geduld ondersteund bij het on-line krijgen van mijn (eerste) website. Snelle reactie en heldere uitleg. Super!

30 mei 2013 21:58
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Perfecte snelle service, zelfs op zon- en feestdagen!

22 mei 2013 13:32
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goedkope hosting met goede snelle service

17 mei 2013 18:55
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Die chat is een briljante uitvinding! Real-time hulp, deskundig en vriendelijk, dank!

2 mei 2013 16:07
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
10,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Met zeer veel plezier heb ik samengewerkt met Hostnet.
Hostnet was mijn vaste domeinnaamprovider, en ik ze op niet één probleem kunnen betrappen!
Van telefonisch contact tot online live-chat, ik ben er altijd, en zeer goed geholpen.
Een dikke 10! voor Hostnet.

20 april 2013 18:34
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

In de voorgaande beschrijvingen kan ik me in het geheel niet vinden, sterker nog...ik verdenk bepaalde reactie's zelfs als vals!!

Hostnet bied zonder nadenken domeinen aan die gewoonweg niet te koop zijn, als je er vragen over stelt dan krijg je te horen dat ze een foutje hebben gemaakt..ondertussen blijven domeinen die ze niet kunnen verkopen gewoon open staan..!! Als je vervolgens....omdat je er over hebt geklaagt een email ontvangt met de mededeling dat je je geld terug gaat krijgen dan moet je er wel 7 dagen op wachten!! Mocht je nu het gevoel hebben dat dit allemaal inderdaad op een foutje berust dan neem je het maar aan als waarheid. Na 12 dagen wachten op het betaalde bedrag toch maar weer eens gebeld.....sorry....foutje van Hostnet want we hebben niks gedaan!!! Maar we gaan het weer binnen 7 dagen uitbetalen...goh...hoorde ik dat 12 dagen geleden ook al eens?? Voor mij een reden om alle domeinen snel te verhuizen want met een partij die zich zo arrogant opsteld wil ik geen zaken doen. Wat me tevens opvalt is dat de reactie's hier voornamelijk postitief zijn....als ik op twitter kijk naar de tweets die er over Hostnet worden verzonden bekruipt mij het gevoel dat hostingwijzer.nl door Hostnet wordt gebruikt om het beeld een beetje beter te laten lijken, op twitter is het tot op heden zoeken naar positieve reactie's!!

18 april 2013 18:30
Algemeen
2,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
1,0
Support
2,0
0 10 2,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede prijsverhouding, Alleen jammer dat het er heel afentoe uitlicht met hosting, verder werkt de domein naam prima!

7 april 2013 16:48
Algemeen
4,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
7,0
Support
7,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik werd erg snel, duidelijk, vakkundig en heel behulpzaam geholpen door support medewerker Bas vd D.
Zo zou ik de supportmedewerkers bij alle bedrijven raag tegenkomen. Super !!!

5 april 2013 13:59
Algemeen
7,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
7,0
Support
10,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Zeer vriendelijke customerservice.
weten waar ze het over hebben...
geen problemen tot nu toe gehad....account vanaf januari 2013

22 maart 2013 15:12
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Prima chatsupport door Jesse !!

15 januari 2013 12:12
Algemeen
5,0
Prijs
5,0
Kwaliteit
5,0
Support
6,0
0 10 5,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Uitmuntend goede support!
Zeer tevreden over alle diensten.

28 november 2012 16:16
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0