HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 864 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb echt verschrikkelijk slechte ervaringen met Hostnet.

Onnodig ingewikkelde systemen, veel downtime op de meest idiote tijden. Echt om te huilen.

Ze staan in m'n top 3 van partijen die ik al m'n webdesign klanten afraad.

1 mei 2017 22:37
Support
4,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Uw diensten zijn zeer goed

11 april 2017 08:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Goede hosting en uitstekende support!

7 april 2017 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Hostnet biedt voor weinig geld een slechte dienst.
Ga er maar vanuit dat je site zeker 1 tot 2 dagen per maand eruit ligt. Daarnaast komt het zeer regelmatig voor / meerdere malen per week/ dat je site zeer, zeer, zeer traag. Hostnet erkent dit en 'werkt eraan'.
Ik ben er zelf wel klaar mee na 2 jaar en ga overstappen.
Mijn advies: Kies niet voor Hostnet!

5 april 2017 21:29
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

in 1 woord: Top

28 maart 2017 16:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goeie online support, en snelle reactie via de live chat!

24 maart 2017 10:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige ervaring met de producten/diensten van Hostnet, ook érg tevreden met de klantenservice die met mij meedacht.

24 maart 2017 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Er moest een Debian 8 machine komen met Plesk Onyx. Hostnet heeft altijd Plesk licenties voorzien bij bepaalde VPS operating systems. Dat was niet mogelijk met Debian 8. Ik vond echter dat Plesk Onyx wel werkte op Debian 8 en wou daarom toch een licentie bij mijn VPS. Hostnet heeft keurig de Plesk licentie voor mij beschikbaar gemaakt (desondanks dat zij er van uit gingen dat het niet ondersteund was). Het enige wat ik moest doen was de machine afnemen en een ticket openen. Inmiddels hebben zij de site bijgewerkt en kan men wel een licentie aanvragen bij Debian 8, heel fijn!

20 maart 2017 15:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super, heb meerdere keren gebruik gemaakt van de 'live chat' en heb hier goede ervaring mee. Ben elke keer goed, vriendelijk, duidelijk en serieus geholpen.

20 maart 2017 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De service van Hostnet gaat achteruit. Ten eerste kan ik geen contractsovername doen, zonder mijn hele website kwijt te zijn. Daarnaast betaal ik me blauw aan Online werken EN nu blijkt 1 van mijn websites super traag (een probleem wat Hostnet erkent en wat bij Hostnet ligt) en de enige manier waarop ze het kunnen oplossen is dat ik meer moet betalen voor een ander pakket, maar ik dan geen beveiligde omgeving meer heb. Denk er serieus over na weg te gaan. Waardeloos

14 maart 2017 15:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben zeer tevreden over Hostnet.
De support, die je op vele manieren kunt bereiken, werkt bijzonder snel. Men is zeer hulpvaardig en vriendelijk. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Meer dan uitstekend!

12 maart 2017 16:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik kom niet gauw tot zulke beoordelingen maar eerlijk is eerlijk, als iets TOP KWALITEIT is over de gehele breedte dan mag dat zeker gezegd worden. Over het algemeen is men meer geneigd dit te doen als de service slecht is. HOSTNET.NL is een zeer professionele hosting provider die kwaliteit combineert met zeer klantvriendelijke snelle professionele service!! Na alle voorbereidingen, reviews, documentatie, handleidingen, instructive videos wordt het nu tijd om te gaan bouwen. Ik weet zeker dat HOSTNET.NL mijn ideale provider is!

7 maart 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is een bedrijf met heel veel know-how. Ze helpen je werkelijk bij alles, geen vraag is teveel. Kan iedereen aanraden om hun product af te nemen bij Hostnet, u zult niet teleurgesteld zijn!

5 maart 2017 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Door een ernstige ziekte zijn waren wij genoodzaakt ons bedrijf te sluiten en het lopende abonnement bij hostnet te annuleren.
Wegens computertechnische problemen verliep de afmelding niet geheel vlekkeloos. Ondanks dat het zaterdagavond was werd ik vriendelijk geholpen door het chat-team.
Proficiat!

5 maart 2017 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor beginners of leken vind ik het gebruiksgemak nog iets voor verbetering vatbaar, d.w.z..ik vind de gebruikte terminologie/informatie (op hostnet.nl) nogal erg technisch. Daartegenover staat gelukkig een echt perfecte klantenservice!

24 februari 2017 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0