HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 810 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,2.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Heel fijn dat ze tot 22.00uur aanwezig zijn, telefonisch en een hele snelle chat respons, thanx voor de hulp

31 oktober 2016 21:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Over het algemeen erg goede hosting! Menig keer met de chat support gepraat en ze hebben me altijd in de goede richting gewezen. Ga zo door!

29 oktober 2016 18:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

In verband met perikelen rondom website hosting (subdomeinen) goed geholpen door de CHAT helpdesk! Kan nu weer verder!

29 oktober 2016 17:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik werd zeer goed geholpen op de chat van Hostnet door Jerry! Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord!

28 oktober 2016 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Erg goede ervaring met support, ik heb er al diverse keren gebruik van gemaakt en mijn vragen zijn altijd beantwoord met bruikbaar advies.

25 oktober 2016 21:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Via de chat geholpen door Ruben en die heeft mij heel snel geholpen met het verhelpen van mijn probleem. Dank!

24 oktober 2016 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik heb gedurende dit en vorig weekend contact gehad met Ruben om mijn nieuwe Wordpress pagina op te zetten. De service van Ruben was persoonlijk, vriendelijk, geduldig, ontzettend helder en vooral heel behulpzaam! Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de customer support!

23 oktober 2016 21:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Mijn vraag is via de chat zeer snel en kundig behandelt. Gelukkig bestaan er nog personen waarbij de klant koning is.

23 oktober 2016 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hello,
Today I needed to instal an SSL file on my website and I have been helped by Ruben.
That's what I call service providing. Friendly, helpful, dedicated and professional.
He went further that what I was asking for.
I am extremely satisfied with the service he provided.
Thanks Ruben.

23 oktober 2016 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

zeer adequate helpdesk medewerkers for dummy's als ik

22 oktober 2016 21:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

prima en professionele chat met medewerker gehad. Uitstekend geholpen.

20 oktober 2016 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is voor mij de ideale domein providor. Misschien niet de aller aller goedkoopste, maar daarvoor krijg je een goede helpdesk voor terug. De mannen op deze afdeling staan je altijd goed te woord en zorgen ook echt voor een oplossing. Ze helpen je door de benodigde stappen en gaan in hun service gedachte net een stapje verder als je zou verwachten.
Goed advies en begeleiding.

TOP

19 oktober 2016 09:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Een partij die een reclame doet voor een domeinnaam tld die er binnenkort aankomt en voor een simpele controle of deze beschikbaar is om te registreren "reserveren" er geld voor vraagt.

17 oktober 2016 15:43
Support
6,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Mijn vragen zijn via de chat direct opgemaakt en prima uitgevoerd. Fijn dat je op deze manier 's avonds ook geholpen kan worden!

15 oktober 2016 20:59
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fantastische Support ook op zondag via de hele handige chat! Zelfs screenshots kan je heel makkelijk delen! Top Service!

9 oktober 2016 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0