HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 874 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Goeie online support, en snelle reactie via de live chat!

24 maart 2017 10:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prettige ervaring met de producten/diensten van Hostnet, ook érg tevreden met de klantenservice die met mij meedacht.

24 maart 2017 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Er moest een Debian 8 machine komen met Plesk Onyx. Hostnet heeft altijd Plesk licenties voorzien bij bepaalde VPS operating systems. Dat was niet mogelijk met Debian 8. Ik vond echter dat Plesk Onyx wel werkte op Debian 8 en wou daarom toch een licentie bij mijn VPS. Hostnet heeft keurig de Plesk licentie voor mij beschikbaar gemaakt (desondanks dat zij er van uit gingen dat het niet ondersteund was). Het enige wat ik moest doen was de machine afnemen en een ticket openen. Inmiddels hebben zij de site bijgewerkt en kan men wel een licentie aanvragen bij Debian 8, heel fijn!

20 maart 2017 15:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super, heb meerdere keren gebruik gemaakt van de 'live chat' en heb hier goede ervaring mee. Ben elke keer goed, vriendelijk, duidelijk en serieus geholpen.

20 maart 2017 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

De service van Hostnet gaat achteruit. Ten eerste kan ik geen contractsovername doen, zonder mijn hele website kwijt te zijn. Daarnaast betaal ik me blauw aan Online werken EN nu blijkt 1 van mijn websites super traag (een probleem wat Hostnet erkent en wat bij Hostnet ligt) en de enige manier waarop ze het kunnen oplossen is dat ik meer moet betalen voor een ander pakket, maar ik dan geen beveiligde omgeving meer heb. Denk er serieus over na weg te gaan. Waardeloos

14 maart 2017 15:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik ben zeer tevreden over Hostnet.
De support, die je op vele manieren kunt bereiken, werkt bijzonder snel. Men is zeer hulpvaardig en vriendelijk. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Meer dan uitstekend!

12 maart 2017 16:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik kom niet gauw tot zulke beoordelingen maar eerlijk is eerlijk, als iets TOP KWALITEIT is over de gehele breedte dan mag dat zeker gezegd worden. Over het algemeen is men meer geneigd dit te doen als de service slecht is. HOSTNET.NL is een zeer professionele hosting provider die kwaliteit combineert met zeer klantvriendelijke snelle professionele service!! Na alle voorbereidingen, reviews, documentatie, handleidingen, instructive videos wordt het nu tijd om te gaan bouwen. Ik weet zeker dat HOSTNET.NL mijn ideale provider is!

7 maart 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Hostnet is een bedrijf met heel veel know-how. Ze helpen je werkelijk bij alles, geen vraag is teveel. Kan iedereen aanraden om hun product af te nemen bij Hostnet, u zult niet teleurgesteld zijn!

5 maart 2017 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Door een ernstige ziekte zijn waren wij genoodzaakt ons bedrijf te sluiten en het lopende abonnement bij hostnet te annuleren.
Wegens computertechnische problemen verliep de afmelding niet geheel vlekkeloos. Ondanks dat het zaterdagavond was werd ik vriendelijk geholpen door het chat-team.
Proficiat!

5 maart 2017 14:25
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Voor beginners of leken vind ik het gebruiksgemak nog iets voor verbetering vatbaar, d.w.z..ik vind de gebruikte terminologie/informatie (op hostnet.nl) nogal erg technisch. Daartegenover staat gelukkig een echt perfecte klantenservice!

24 februari 2017 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Deze is werkelijk top hoe groot of klein je ook bent als klant. ZE lossen het op! Ook als het buiten hun werkgebied valt! Wil nooit meer andere provider!

21 februari 2017 20:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede hulp bij vragen en wel op twee manieren via chat en telefoon!

20 februari 2017 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Tot dusver prima ervaringen met Hostnet. Alles is overzichtelijk en support is meedenkend. Gewoon prima.

17 februari 2017 10:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders


Door ernstige gezondheids -en familieproblemen kan ik voorlopig geen gebruik maken van mijn abo bij Hostnet.

Ondanks dat ik door dezelfde omstandigheden te laat was met opzeggen, werd er direct vriendelijk en begripvol gereageerd op mijn mail en werd mijn opzegging zonder problemen geaccepteerd.

Ook ontving ik een paar minuten later div mailberichten mbt de bevestiging, een token en andere nuttige informatie.

TOP !!

Zodra ik weer de mogelijkheid heb om een website op te zetten, zal ik dat zeker via Hostnet doen.

Pluspunten
Gestuurde mail wordt vrijwel direct en correct beantwoorden
Zeer klantvriendelijk, begripvol en coulant.

15 februari 2017 06:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Hostnet blinkt uit in: vriendelijkheid, snelheid, bereikbaarheid, klantgerichtheid, oplossingsgericht werken. En mocht je er per chat niet uit komen, dan word je gebeld en de medewerker van de helpdesk loodst je dan door de procedure heen totdat het probleem is opgelost. TOP!

13 februari 2017 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0