HostingWijzer

Hostnet hosting reviews vergelijken

Er zijn 839 ervaringen achtergelaten door klanten van Hostnet. De gemiddelde, algemene beoordeling die Hostnet heeft gekregen is 8,1.

0 10
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Prima hosting zeker een aanrader ik host mijn domeinen nu 2 jaar eenkeer een vergissing geweest aangezien iemand met mijn ID toegang probeerde te krijgen dit is door hostnet zelf gelijk opgelost!

4 januari 2017 18:30
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ahmed heeft mij alweer goed geholpen.

29 december 2016 15:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Verkeerde bestelling gedaan, via de chat om een oplossing gevraagd. Direct intern opgelost. Perfect.

29 december 2016 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Hele goede support van Achmed van Hostnet. Top!

22 december 2016 20:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

De support is excellent en supersnel. Michel en Dennie hebben mij goed geholpen en in een mum van tijd was ik verder. Hosnet is zeker betrouwbaar en goed bezig!

20 december 2016 20:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Goede ervaring, snelle reacties, goede hulp op de chat.

19 december 2016 13:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Fantastische dienstverlening. Flexibel en snel.

19 december 2016 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Ik zat met een vraag en heb deze gesteld via Live chatten. Tijdstip was zondag ca. 20:30 en werd zowaar direct te woord gestaan en was ook meteen geholpen.

Meer dan prima!!

18 december 2016 20:49
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Iedere vraag die ik stel wordt helder en eenvoudig beantwoord. Vaak verwerken de Hostnet-chat mensen de vraag ook met een actie; dat wil bij andere online service providers wel eens anders zijn!
Hostnet is iets duurder, maar de kwaliteit door de 8 jaren heen is uitstekend.

Aanrader, vooral als je weinig verstand hebt van deze materie!
Ik ben erg blij met deze dienstverlening.

Mike de Leeuw

18 december 2016 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Super veel geduld en inzet elkens weer. En beste is de openingstijden in weekend. Hemels goed!

10 december 2016 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Dank voor de goede hulp, geweldig!

8 december 2016 19:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Plus

Mijn ervaring met Hostnet is gewoon super. Snelle hosting voor een scherpe prijs, uptime gegarandeerd (is natuurlijk ook wel cruciaal voor ondernemingen, hetgeen waar Hostnet zich op richt), de Hostnet App Suite (webmail, adresboek, agenda, to do, cloudopslag) wat is inbegrepen is gigantisch fijn om mee te werken en de service is gewoon echt TOP. Via de LiveChat op de site heb je altijd binnen 2 min. iemand "aan de lijn" en je wordt gigantisch snel en professioneel geholpen. Een dikke pluim voor het team van Hostnet!

7 december 2016 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet anders

Super hosting, goede services, snelle en zeer correcte chat/ helpdesk!

Inmiddels meerdere domeinnamen ondergebracht en nog nooit problemen ervaren. Echt een aanrader!

7 december 2016 19:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Pro

Ik doe inmiddels 12 jaar zaken met Hostnet.
En het wordt steeds belangrijker om altijd online te zijn met mijn website.
Als het mis gaat dan is het ongelofelijk fijn dat je meteen contact krijgt met deskundige mensen en dat er geholpen wordt om het probleem direct op te lossen.
Hostnet is een Top bedrijf en de medewerkers hebben alle kennis en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen!
Ik ben heel blij dat ik voor Hostnet heb gekozen en ik raad iedereen aan om dat ook te doen, zeker als je niet heel veel verstand hebt van websites.
De service van Hostnet is goud waard, maar je krijgt het gratis!

6 december 2016 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Super snelle en behulpzame support! :)

6 december 2016 11:47
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0