HostingWijzer

iXL hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 65 ervaringen achtergelaten door klanten van iXL hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die iXL hosting heeft gekregen is 9,1.

0 10
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Advanced

Afgelopen weekend gemerkt hoe goed de support was van IXL. Nadat ik er zelf niet uitkwam, was het voor de helpdesk van IXL geen enkele moeite om het e.e.a. te realiseren waar ik tegenaan liep. De gehele afhandeling verliep bijzonder prettig. De klant werd begrepen en er werd meegedacht met mij waardoor er een betere oplossing naar voren is gekomen.

12 oktober 2017 13:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Basic

Nadat ik enkele jaren een reseller pakket bij IXLhosting heb afgenomen, ben ik sinds kort overgestapt naar een personal basic pakket. Dit omdat ik geen behoefte meer voelde om zelf diensten te verlenen aan derden. Tijdens alle jaren dat ik gebruik maak van IXLhosting kan ik zeggen dat in ieder opzicht de samenwerking, service, support, geduld, klantvriendelijkheid en prijs in een woord geweldig is. De snelheid waarmee wordt geacteerd is subliem en ook gewoon bellen met IXLhosting behoort tot de normale opties. Door de slimme (SSD) opbouw van de hostingpakketten heb ik ervaren dat zelfs bij (zelden voorkomende) storingen, Ddos aanvallen en andere ongemakken, de servers snel weer volledig beschikbaar zijn. Na jarenlange geklungel bij andere hosting leveranciers is IXLhosting een verademing!

12 oktober 2017 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Business basic

Kan bijna niet beter -- met name uitstekende support, waarbij IXL meedacht in alle stappen.

12 oktober 2017 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Business advanced

Een hostingprovider waar een webmaster van kan dromen. Uitstekende support met een grote expertise, snelle hosting in combinatie met Redis-cache en dat allemaal met een glimlach. Wat wil je nog meer?

12 september 2017 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Premium

Migratie werd professioneel en vriendelijk afgehandeld. Goede kennis van Joomla.

3 augustus 2017 10:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Premium

Nu inmiddels al 3 jaar lang zeer tevreden klant.

Meerdere andere providers gebruikt, iXL steekt met kop en schouders boven de rest uit. Waar ik eerst bij Versio.nl eindeloze problemen had met shared-hosting webserver (Versio.nl: geblokkeerde IP-adressen, spam-listing, onterechte data-verbruik blokkades) draait nu alles - al 3 jaar lang (!) - zonder problemen.

Ook de support is uitstekend. Geen anoniem automatisch systeem, maar gewoon antwoord van echte mensen die je vragen begrijpen en - uiterst! - behulpzaam zijn. Echt top.

En ook nog eens niet duur. Een kwartje meer dan Versio, maar geld helemaal waard.

iXL: ga zo door!



18 juli 2017 17:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting anders

Mijn overstap naar iXL Hosting is een goede beslissing geweest. Ik zocht stabiele hosting tegen een scherpe prijs en een eerlijke partij die helder communiceert en met mij meedenkt.

Vanaf het allereerste moment ben ik door iXL perfect geholpen, zowel telefonisch als via mail/chat. Een verademing.
Sindsdien draait mijn site/mail perfect en kan ik mij - precies zoals ik het graag zie - volledig richten op mijn eigen werk.

Hoewel ik de dienstverlening van iXL al erg goed vind, valt het mij op dat ze bij dit bedrijf voortdurend bezig zijn om nóg beter te worden. Dat zie je o.a. terug in de nieuwsbrieven en blogs. iXL is echt een aanrader voor iedereen die een betrouwbare hostingpartij zoekt.

25 juni 2017 19:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting anders

Ik sluit me volledig aan bij Wouter. Ook ik heb meerdere hostingproviders geprobeerd, die te wensen over lieten: technische problemen, trage sites en slechte service. Vooral Hostnet vond ik slecht.

Nu ik bij iXL zit heb ik eindelijk het gevoel: zie je wel, het kan wel! Goede prijs-/kwaliteitverhouding, goede uptime en een fijne service. Waar ze je pro-actief informeren over zaken (waar zie je dat nog tegenwoordig, tenzij ze je iets willen verkopen). En een goede helpdesk: altijd vlot antwoord van medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Ik raad iXL dus van harte aan. ;)

14 december 2016 16:39
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Business advanced

Meerdere providers geprobeerd. iXL steekt met kop en schouders boven de rest uit.

Enkele jaren geleden overgestapt van Versio.nl naar iXL Hosting. Wat een verademing om *echte* support te krijgen van een team dat weet waar ze het over hebben en daadwerkelijk geinteresseerd is in hun klanten. Versio was 2 kwartjes per maand goedkoper: sprekend voorbeeld van "goedkoop is duurkoop". Die 50 cent extra betaal ik graag voor zowel per email als telefoon goed bereikbare support.

Ook technisch een stuk beter trouwens: bij Versio werd de uitgaande email op de shared hosting om de haveklap (op een gegeven moment letterlijk wekelijks!) als spam geblokkeerd... Alle klanten onbereikbaar omdat er ergens op het IP blok een spammer zit. Bij IXL hier nog nooit last van gehad.

Heb nu 10+ domeinen en een VPS. Draait perfect.

Nog een plus: gratis support voor Let's Encrypt.

Ga zo door!

22 november 2016 14:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Premium

Al jaren klant bij iXL hosting en ben zeer tevreden. Ze helpen altijd graag als er problemen zijn. Even bellen, mailen of ticket aanmaken en ze staan voor je klaar. Ze hadden er begrip voor dat ik doof ben en gingen uit eigen initiatief whatsappen i.p.v. bellen, dat is toegankelijk.

14 oktober 2016 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting anders

Super Webhosting, bij vragen gewoon even bellen en je wordt van A tot Z geholpen, ze nemen gewoon de tijd voor je, helemaal top, de klant is hier nog koning, precies zoals het naar mijns inzien hoort..... thumbs up...!!

30 september 2016 14:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting anders

Al jaren klant bij iXL Hosting met een business hostingpakket voor een aantal webwinkels die wij hosten. Tot nu toe geen ongeplande downtime ondervonden en de server is zeer snel.

De prijs/kwaliteitsverhouding is vergeleken met anderen zeer scherp, maar ik zou voor de prijs die wij betalen iets meer MB's wensen zeker gezien de prijs van MB's tegenwoordig.

Support is kundig en reageert snel.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met iXL en raad het iedereen aan.

8 augustus 2016 11:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Business basic

iXL HOSTING is een FANTASTISCHE provider!

Begin vorig jaar overgestapt van Versio - na jarenlange ellende, IP-blocks met spammers, incorrecte facturen, afsluiting vanwege teveel verkeer - "sorry rekenfoutje" - en totaal onbereikbare support. Laat je niet verleiden door een provider die hier en daar een kwartje goedkoper is. Voor dat bespaarde kwartje krijg je alleen maar ellende terug.

iXL Hosting is een verademing! Dienstverlening die klopt. Klantenservice die gewoon bereikbaar is - en ECHT meehelpt. En luistert. Begin dit jaar op verzoek van klanten LetsEncrypt gewoon via de site instelbaar gemaakt. Nog geen minuut downtime of andere ellende gehad... Perfect.

Ga zo door!

31 mei 2016 16:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting anders

Als resellerpartij zitten wij nu al ruim 2 jaar bij iXL Hosting en zijn super tevreden over deze jonge, flexibele aanbieder. De support afdeling reageert altijd vlot en weet ons telkens weer uit de brand te helpen met onze vragen, zelfs in het weekend via het speciale nummer. iXL geeft ons veel vertrouwen dat de sites van onze klanten veilig en betrouwbaar gehost worden. De aantrekkelijke prijzen en hun handige website om zelf zaken te regelen maken het compleet. Aanrader!

26 april 2016 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting anders

Ik beheer veel websites en ik heb ervaring met diverse hostingproviders.

iXL staat in mijn top-lijstje van beste kwaliteits-hostingproviders, waarbij iXL qua prijs de voordeligste is. Ik heb dan ook heel wat websites bij iXL ondergebracht.

Bij vragen reageert de helpdesk snel, en problemen worden opgelost. Wil je afwijkende domeinnamen vastleggen (bijvoorbeeld van andere landen), dan zijn er veel mogelijkheden bij iXL.

De admin-omgeving waarin je jouw domeinnaam kunt beheren is heel gebruikersvriendelijk en er zijn veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld heel gemakkelijk om Wordpress te installeren.

Dus als je op zoek bent naar een goede hostingprovider die ook qua prijs voordelig is, dan kan ik iXL aanbevelen.

24 april 2016 12:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0