HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 633 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,7.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Tophelpdesk! Een paar keer contact gehad en op een geweldige, enthousiaste en begrijpende manier geholpen.

23 mei 2018 09:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Meerdere malen heb ik contact gehad met de helpdesk van Mijndomein en ik ben daar meer dan tevreden over. Je krijgt altijd supersnel antwoord en hulp en dat is een hele geruststelling als je zelf niet zo handig bent met dit soort dingen. Een dikke voldoende hiervoor!

21 mei 2018 11:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Alles werkt zoals verwacht, ben al enkele jaren klant. wat echt uitblinkt zijn is Support en de medewerkers als er hulp nodig is. Ze doen er alles aan om te helpen en mails worden heel snel beantwoord, altijd vriendelijk, altijd kundige, vriendelijke en heel geduldige medewerkers die helpen. Ik kan mij niet voorstellen dat het nog beter zou kunnen. De laatste keer ben ik geholpen met een probleem, waarvan ik de veroorzaker was, door Nick. Geen verwijten, veel geduld, goede begrijpelijke uitleg en mijn mails soms binnen minuten beantwoord.

20 mei 2018 21:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goede ervaring, support snel en ok

16 mei 2018 11:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Al jaren klant bij mijn domein, zonder al te veel storingen, de prijs is de laatste jaren wel omhoog gegaan maar gezien de de benodigde veiligheidsmaatregelen is dat zeker niet vreemd.

15 mei 2018 11:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Fijne club met een snelle reactietijd en duidelijkae antwoorden.

14 mei 2018 14:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Support is erg ver te zoeken en ook moeilijk te bereiken(alleen via mail, als ze antwoorden). In het begin, ooit 2 mailtjes verstuurd over 2 domeinnamen waarvan ik die wou veranderen. Nooit bericht terug gehad. Service was toen Nihill. Laatste Mail contact met de helpdesk: Eline. (Dit keer wel antw want betalingen hebben prioriteit.
Maar helaas mijndomein support/helpdesk laat weer eens zien dat hun hulp echt wat meer aandacht verdient.
Antw op email werd kortaf beantwoord denk aan een standaard copy/paste Answer.
Helpdesk/support is erg slecht!
Als ze antwoorden is het totaal niet persoonlijk of begripvol en zo ook een aantal zaken mbt opzegging en betalingen. Erg jammer en onduidelijk.
Bij opzegging van je domein, hou goed in de gaten dat het niet doorloopt. Verwacht ook niet veel van hun support/helpdesk.
Jammer maar hopelijk na 2019 van het domein af, want deze was al eerder opgezegd voor 2018. Let dus goed op. Vergelijken met mijn nieuwe hostnet is mijndomein.nl helpdesk HEEL SLECHT. Hopelijk gaat deze Opzegging wel goed en is de derde poging hopelijk ook de laatste.

12 mei 2018 22:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

gewoon goed 1 nadeel ze zijn niet telefonisch te benaderen

5 mei 2018 13:24
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Jarenlang bij mijndomein en jarenlang gezeik!

4 mei 2018 17:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Amateuristische helpdesk, je krijgt ook niemand te spreken.
Niet geschikt om je website en email te hosten.

3 mei 2018 09:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Het oude platform van Mijndomein was een grote ramp, regelmatig lag de site eruit en was zo ontzettend traag.
Ook draaide het oude pakket op een oud php platform wat echt niet meer kan en ook gevoelig was.
Er werden allerlei dingen beloofd maar daar bleef het bij.

Het nieuwe platform is 2x zo duur geworden, kwaliteit is wel wat beter nu.

19 april 2018 08:57
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Al maanden lang zijn er problemen met de mail-omgeving. Mails komen niet of met extreme vertraging aan, inloggen in de webmail geeft vaak problemen.
MijnDomein krijgt die omgeving niet stabiel, en vind het niet nodig om enige vorm van compensatie te geven. Support loopt via mail(!) of social media, telefonisch niet bereikbaar.

Ga hier niet naar toe als je op zoek bent naar een stabiele en werkbare oplossing.

12 april 2018 11:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Al 2 dagen bezig een domein te verhuizen waarbij de verhuiscodes niet kloppen. Telefonisch niet bereikbaar en support laat lang op zich wachten, we willen verhuizen voordat we opnieuw een jaar vastzitten aan Mijndomein!

12 april 2018 09:04
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Ik heb mijn website ondergebracht bij Mijndomein, prima prijs voor een pakket waar je heel makkelijk je eigen website kan bouwen. De ondersteuning en hulp daarbij is prima. Er volgt binnen korte tijd dezelfde dag en reactie en ze stoppen niet voordat het probleem is opgelost.

8 april 2018 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

MijnDomein staat voor trage websites, mislukte migraties en e-mails die niet aankomen. Een paar jaar geleden reeds weggegaan, maar ik kom als ZZP'er in websitebeheer nog weleens mensen tegen die hier hun website hosten en het lijkt niet verbeterd. Doe geen moeite; je kan beter een paar euro extra uitgeven en naar een andere host gaan.

Als je krap bij kas zit en geen mak geeft of je website en e-mail werken of niet kan je het uiteraard overwegen, maar we leven in een welvarend land: gun jezelf dan alsjeblieft ook het plezier van een bereikbare en snelle website.

6 april 2018 21:40
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0