HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 680 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,6.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Wij zijn als kleine stichting heel tevreden over de service van mijndomein. Heldere en snelle communicatie.

20 augustus 2018 19:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Oef, zo slecht nog niet meegemaakt. Wij zaten met meerdere domeinnamen en hostingpakketten bij Mijndomein, maar hebben dit allemaal weggehaald bij mijndomein. Een flinke klus, maar de moeite waard. Zo enorm veel storingen, slechte bereikbaar, en inderdaad sinds dit jaar een absurd hoge verhoging van prijzen. Zonder dit te communiceren, dat hebben we vaker gezien bij mijndomein. Bij reactie op email na enkele dagen, laten we zichzelf erg kennen. Verongelijkt en denken totaal niet aan de klant. Service is een echte 0.En ze zijn, zeker nu, enorm duur. Niet doen, ik geloof niet dat ze in business blijven, dus bespaar je de tijd en ergernissen.

20 augustus 2018 17:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Tot nog toe prima ervaring met MijnDomein. Hoewel er wat probelemen opdoken bij het overdragen van een domein heeft de klantenservice me prima geholpen. Alle opgelost en nu kunnen we aan de slag!

17 augustus 2018 22:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

I.v.m. vakanties kan het wat langer duren, er men antwoord krijgt, maar je wordt uitstekend en vriendelijk geholpen.

17 augustus 2018 08:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ben al meer dan klant en heb meerdere mensen geadviseerd/geholpen hun website naar mijndomein te verplaatsen maar dat doe ik niet meer. De helpdesk reageert na ongeveer een week pas op een vraag. Het antwoord dat je dan krijgt slaat nergens op en helpt ook helemaal niets. Website is nu al 4 weken niet bereikbaar maar geen enkele hulp wordt geboden. Ik ga alles verhuizen naar een andere partij.

16 augustus 2018 09:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goed. Duidelijke help op de website en anders een goede helpdesk die goede oplossingen weet aan te dragen.

12 augustus 2018 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goede en snelle service.

6 augustus 2018 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Echt een verschrikkelijk matig bedrijf. Ze pompen flink geld in marketing, maar de service is dramatisch. Hebben inderdaad de prijzen verhoogd zodat je een zogenaamd verbeterd pakket hebt. Maar je moet wel ff het dubbele betalen. In plaats van dat ze de pakketten goedkoper maken omdat er zo ontzettend veel storingen zijn...vaak ligt onze webmail eruit, wat heel erg vervelend is als bedrijf. Maar het ergste is nog de service. Ik heb een probleem op de website sinds zij de pakketten hebben omgezet. Dit heeft flink urgentie maar heb nu na 2 dagen nog nergens een reactie op! DAT kan gewoon echt niet. Verder kan je geen telefonisch contact maken, nou oke dat schijnen er meer zo te doen, maar wat doe je dan precies als je mail eruit ligt? Of ze reageren niet op je aangemaakte ticket? Er is ook geen livechat... Mijn advies als je nog kan kiezen ga naar Vimexx o.i.d. daar heb ik mijn andere site lopen en nooit problemen mee. Maar blijf weg bij mijndrama!

3 augustus 2018 13:32
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Super

2 augustus 2018 16:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wat een ongelooflijk k*tbedrijf. Ze verdubbelden dit jaar gewoon doodleuk de prijs! Moet de bakker op de hoek 's doen! Gewoon pure oplichting in de hoop dat mensen te bang zijn voor alle rompslomp bij overstappen.

Dan nog een debiele helpdesk die je alleen per email kunt bereiken, en maar hopen dat ze het toetsenbord niet ondersteboven voor zich hebben liggen want anders kun je drie weken op een reply wachten. Dan nog zogenaamde 'service' wat inhoudt dat ze allerlei idiote updates erdoorheen douwen zonder fatsoenlijke handleidingen. Echt: ik heb tientallen domeinnamen bij die idioten, maar dat is binnenkort heel snel afgelopen.

2 augustus 2018 11:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

perfect snel en doeltreffend geholpen door stefano

31 juli 2018 19:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Slechtste ervaring ooit i.v.m. hosting en domeinnaamregistratie.. Ik werk als profesioneel websitebouwer met verschillende providers maar wat ik bij mijndomein heb meegemaakt, tart alle verbeelding.. Onaangekondigede prijsverhoging naar dubbele van de prijs en wanner ik plots niet geen enkele van mijn websites die bij hen gehost stonden kon updaten, kreeg ik geen enkele ondersteuning en heb ik van pure ellende mijn domeinen moeten verhuizen naar een andere provider om verder te kunnen werken.. Absolute onkunde!!

30 juli 2018 11:27
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Erg goed geholpen bij het terugzetten van een backup van mijn mail nadat ik per ongeluk belangrijke mails gewist had!

26 juli 2018 09:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

snelle support, duidelijke antwoorden, meedenken, kortom, zou je ooit problemen krijgen wordt je goed geholpen.

25 juli 2018 16:36
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Snelle reactie en en zoekwerk nav van mijn vraag over het zichtbaar maken van een visual bij het vermelden van mijn URL op sociale media. Vooral bij LinkedIn even zoeken. Maar is gelukt!

23 juli 2018 16:26
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0