HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,9.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

In vergelijking met andere webhostingsbedrijven, zeer slechte dienst en service. Dashboard zeer ongebruiksvriendelijk. Recent een upgrade gedaan, waarbij actieve databases ontkoppeld zijn, geen bericht vooraf.
Support reageet niet, wacht al bijna 2 dagen op antwoord op reactie/response.

12 december 2017 18:30
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Even een lans breken voor deze hostingprovider. Ja, ze hebben de laatste tijd last van storingen. Maar ik volg nu al een tijdje het Twitterverkeer naar, van en over deze provider en kom tot de conclusie dat een grote, populaire provider veel mensen aantrekt die domweg niet weten waar ze mee bezig zijn. En zo kan het gebeuren dat ook hier veel mensen "1- en" geven terwijl de oorzaak van hun ongenoegen hun eigen onkunde is.
Wordpress-installaties die corrupt raken door besmette of kreupele plugins, sitefouten door zelf knoeien in de code, SSL aanvragen maar niet weten hoe je je site daarop moet instellen, je site offline doordat de facturen naar een niet-bestaand mailadres worden gestuurd (en jij je adreswijziging niet hebt doorgegeven) ... ik zie het allemaal voorbijkomen.

Mijndomein krijgt dan steevast de wind van voren. In feite zijn zij voor in elk geval een déél van de klachten en slechte beoordelingen het slachtoffer van het feit dat Mien met de Boodschappentas tegenwoordig een website denkt te kunnen bouwen en beheren.

Ik ben GEEN werknemer van Mijndomein, ik ben er KLANT. Voor heel veel domeinen, al een jaar of 7, dus ik zeg niet zomaar wat.

12 december 2017 14:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Na één jaar klant te zijn geweest ben ik inmiddels overgestapt naar een andere provider. Niet alleen is mijn website traag, naar regelmatig hebben ze problemen waardoor bijvoorbeeld je website of zelfs je e-mail eruit ligt. En zeker voor zakelijk gebruik is dat onacceptabel. Toen ik aankaartte dat mijn website traag was, kreeg ik een redelijk standaard reactie over de DDOS aanvallen waar ze mee te maken hebben. Toen deze voorbij waren was echter mijn website nog steeds traag en kreeg ik een niet erg bevredigend antwoord als "de servers moeten nog herstellen". Ze zijn wel heel voordelig, dat was ook een van de redenen om voor ze te kiezen, maar nu liever een iets duurder pakket met betere kwaliteit.

12 december 2017 14:31
Support
4,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Wordt bij voorkomend probleem altijd goed geholpen !

7 december 2017 16:02
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Dit weekend 5 dagen offline door een DDOS aanval. Kan natuurlijk elke hosting provider overkomen. Maar Mijndomein communiceert heel slecht naar haar klanten dat er wat gaande is. Ik ben er zelf per toeval achter gekomen dat mijn websites niet meer werkten.
Inmiddels zijn alle websites verhuisd naar een andere provider. Mijn eerste reactie: wow, wat snel! Of, met andere woorden; wat was Mijndomein ongelofelijk traag. En dat voor 39,- per jaar? Mijndomein is helemaal geen geval goedkoop is duurkoop. Mijndomein is gewoon duur en slecht!

6 december 2017 16:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Supersnelle hulp, zelfs tijdens een DDoS aanval. Top!

5 december 2017 16:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Zolang er geen veranderingen plaatsvinden in je pakket, loopt alles lekker door. Na downgraden van een van mijn pakketten (van websitemaker naar alleen webhosting een en al drama...website uit de lucht, mail niet meer binnen in gmail-account, maar alleen nog maar in webmail. Nu week later en nog steeds bezig om alles op te lossen.
Daarbij ook ineens problemen met andere domeinen die ik beheer. Ga nu alles overzetten naar een ander...als dat maar goed gaat in 1x...

5 december 2017 10:06
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Traag en de laatste tijd veel storingen. Goedkoop is in dit geval duurkoop

3 december 2017 21:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Zeer goede betrouwbare provider.
Klachten worden bijna per direct opgepakt, en opgelost.
Zeer tevreden al jaren.

28 november 2017 08:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Websitemaker

Al jaren lid, jammer dat het in de jaren duurder is geworden (maar dan ook echt veel duurder).
Verder is het jammer dat je de klantenservice niet kan bellen, dit geeft (voor mij) altijd een irritatie omdat ik moet wachten op antwoord. Verder ben ik er na al die jaren nog steeds dik tevreden mee

21 november 2017 17:59
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Bedrijf dat NIET bereikbaar is!
Direct over gaat naar incasso's!
Geen afspraken na komt.
Gelukkig ben ik er nu af na veel tijd en veel hogere kosten!

8 november 2017 10:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Al jaren abonnee zonder problemen.
Bij vragen een snelle reactie, top dus.

25 oktober 2017 18:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Klantenservice is ver te zoeken. Er wordt totaal niet met je meegedacht, of oplossingen aangedragen op een probleem. Als je zelf met mogelijke oplossingen komt, is het antwoord steeds "nee". Waarom heb je dan nog een support afdeling als ik vragen mag, als je toch geen hulp wilt bieden?

19 oktober 2017 13:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Geen mondelinge contact of via chat....
Alleen via mail of ticket, dan maar afwachten.
Mail licht een paar keer per maand eruit, niets meer kunnen versturen of ontvangen.

11 oktober 2017 11:49
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

slecht, opzeggen is onmogelijk, vorig jaar met veel bidden en smeken is mij verteld dat men het had geregeld, dit jaar krijg ik weer facturen en incasso dreigementen. Blijkt mn .eu en .com nog te lopen. Inloggen kan ik niet want geen wachtwoord en dat krijg ik ook niet om welke reden dan ook maar en nee ook niet in de spam.

2 oktober 2017 13:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0