HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 584 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,9.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Klantenservice is ver te zoeken. Er wordt totaal niet met je meegedacht, of oplossingen aangedragen op een probleem. Als je zelf met mogelijke oplossingen komt, is het antwoord steeds "nee". Waarom heb je dan nog een support afdeling als ik vragen mag, als je toch geen hulp wilt bieden?

19 oktober 2017 13:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Geen mondelinge contact of via chat....
Alleen via mail of ticket, dan maar afwachten.
Mail licht een paar keer per maand eruit, niets meer kunnen versturen of ontvangen.

11 oktober 2017 11:49
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

slecht, opzeggen is onmogelijk, vorig jaar met veel bidden en smeken is mij verteld dat men het had geregeld, dit jaar krijg ik weer facturen en incasso dreigementen. Blijkt mn .eu en .com nog te lopen. Inloggen kan ik niet want geen wachtwoord en dat krijg ik ook niet om welke reden dan ook maar en nee ook niet in de spam.

2 oktober 2017 13:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Ik heb een paar domeinnamen tijdig opgezegd. Mijndomein heeft dat nodeloos omslachtig en ingewikkeld gemaakt. Ze schreven dat ik wel de aanvraag voor opzegging had gedaan, maar niet de bevestiging. Ze vinden dan dat je nog een jaar extra moet betalen en dreigen met incasso's e.d.. Wat een rotbedrijf. Ik adviseer iedereen: NEEM GEEN MIJNDOMEIN

13 september 2017 09:27
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Hele goede deals en als je een probleem hebt, word je snel geholpen.

30 augustus 2017 07:20
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Al lang geleden en nu weer prima hosting en een goede helpdesk.

28 augustus 2017 19:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Snelle en goede hulp gehad.

28 augustus 2017 11:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

De service van de helpdesk van mijndomein is fantastisch; mijn site was geblokkeerd en binnen 5 minuten hadden ze het voor me opgelost!
Super service!

9 augustus 2017 22:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Soms gaat er wat mis tijdens het bestelproces, maar via hun spoort wordt alles erg goed en snel geregeld. Toch heb ik een 10 gegeven voor hun kwaliteit omdat mijn domeinen die ik daar alweer 8 jaar beheer nooit storingen opleveren (de bijbehorende servers dan) :)

2 augustus 2017 09:28
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Snelle service, meedenken en meedoen op afstand. Een helpdesk die niet treuzelt dus

20 juli 2017 15:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Zeer prettige ervaringen met MijnDomein. Inmiddels hosten ze al jaren onze bedrijfswebsites, naar volle tevredenheid. Het aantal storingen is op een hand te tellen en wanneer deze zich voordoen, nemen zowel de klantenservice en de technische dienst snel en adequaat contact op. Enig nadeel is dat men alleen via een contactformulier en ticketsysteem bereikbaar is.

Kortom, MijnDomein heeft bij ons een uitstekende reputatie opgebouwd.

Wesley M. Dekker BBA
Directeur / Reputatiecoach
Het Reputatiebureau

5 juli 2017 22:10
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Niemand aan te raden. Een hosting mij Mijndomein levert je vroeg of laat problemen op.

Zeer slecht bereikbare klantenservice. Ik verhuis momenteel naar een andere hosting, maar de verhuizing kan niet voltooid worden omdat mijndomein incorrecte bestanden heeft aangeleverd. Ik heb via email en twitter gevraagd om hulp, en alhoewel ik af en toe een bericht terug ontvang van verscheidene medewerkers lossen ze mijn probleem niet op. Website nog steeds offline en inmiddels weer 1,5 dag in afwachting van een antwoord.

22 juni 2017 18:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

De Klantenservice is erg snel met beantwoorden van vragen.

22 juni 2017 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Uitstekende service, goede kennis, gebruiksvriendelijk platform, competitieve pricing

8 juni 2017 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Al geruime tijd klant van mijndomein. Ook bij andere hostingbedrijven ben ik aangesloten.
Mijndomein is de hosting met ver weg de meeste storingen. Hosting die traag is of niet werkt en mail die regelmatig stortingen geeft. Al met al geen aanrader. De prijzen zijn scherp (goedkoper als gemiddelde aanbieder) maar dit is ook wel merkbaar in alles.

6 juni 2017 16:36
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0