HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 701 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,4.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

In 14 dagen 5x onbereikbare website.
Omdat dit zich meestal uit in traagheid is de kans aanwezig dat het hier om ddos gaat, maar in elk geval is mijndomein niet capabel hun zaken meer op order te krijgen. Drastisch op zoek naar een andere hosting provider.

26 oktober 2013 23:25
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

24 oktober 2013 11:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Mijndomein is heel goedkoop maar service is klote niet te bereiken je moet er zelf altijd achteraan gaan ze erkennen nooit fouten ook al hebben je het toegegeven in een mail.

zou zeker geen mijndomein gebruiken als bedrijf zijnde.

24 oktober 2013 09:13
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Dit is een bedrijf dat bijzonder agressief wordt als door een wijziging van rekeningnummer een keer geen automatische incasso kan plaatsvinden. Je krijgt een factuur (so far so good), en om de paar dagen een herinnering die qua taal steeds heftiger wordt. Ook al betaal je heel ruim binnen de wettelijke EU-termijn van 30 dagen, dan heb je er al heel wat communicatie opzitten. Bijzonder detail is dat je voor een standaard betaalwijze als iDeal extra betaalt omdat je van een 'alternatieve' betalingsvorm gebruik maakt. Helaas is alle communicatie niet zo vlot als je een inhoudelijke vraag stelt of een probleem hebt. Dit bedrijf is bijzonder klantonvriendelijk in alle vormen, reden om alles daar na veel jaren weg te halen.

24 oktober 2013 00:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting plus

Mijndomein is goedkoop. Meestal vertaalt zich dat in slechte service. Hier onderscheidt Mijndomein zich echter van de concurrentie. Oke, je kunt ze niet bellen. Per mail zorgen ze er echter toch voor om zeer snel, altijd persoonlijk en met oprechte inzet je probleem te verhelpen. En zelfs als het niet aan hen ligt, helpen ze je alsnog verder waar je het wel kunt vinden/verhelpen. Mijndomein is een gewaardeerde ICT partner van mijn bedrijf.

22 oktober 2013 16:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Bij een probleem werd er net zo lang meegedacht tot het was opgelost.
Super support

19 oktober 2013 08:47
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik had een probleem met het uploaden van mijn zelf gebouwde website (waar ik zo trots op ben)
Kreeg hem niet online na support te hebben aangevraagd via de mail.
zeer goed en snel geholpen.
de fout lag echter bij mij maar voor mijn domein geen probleem.
hier wordt tenminste geen probleem over gemaakt echt super en nogmaals toppie.een tevreden klant.

18 oktober 2013 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Mijn site is een aantal keren gehackt, maar dit werd opgelost binnen afzienbare tijd.
Correspondentie was zeer professioneel en vriendelijk.
Grote verbetering tov jaren geleden bij Mijndomein.nl.

18 oktober 2013 14:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Deze week werd ik geconfronteerd met een lastig probleem; mijn systeem was ge-blacklisted ! Ik wist niet eens wat dat was, maar blijkbaar hadden figuren met minder goede bedoelingen mijn systeem gekaapt en een hele hoop SPAM verstuurd. Mijn systeem stond daardoor te boek als onbetrouwbaar en mijn IP-adres was daarmee besmet. Resultaat; mail versturen was er niet meer bij. Om van die lijst af te komen (delisting) moet je wat handelingen laten verrichten door de partij die jouw Internet Service Provider is, in mijn geval Ziggo. Om een lang verhaal niet nog langer te maken; vele uren met Ziggo en hun betaallijn Service+ aan de lijn geweest, ze wisten niet hoe dit werkte en konden niets oplossen. Voor mij een Kafkaiaanse situatie en op een heel frustrerende manier 6 keer van het kastje naar de muur gestuurd en met het probleem blijven zitten.

Toen greep gelukkig Daniël van MijnDomein.nl voor mij in. Zij hosten mijn site common.nu en alle ...@common.nu mail. Zonder dat het hun verantwoordelijkheid was (ze zijn niet mijn ISP) loodste Daniël me soepel en deskundig door het probleem van delisting heen en loste het haast als vanzelf voor me op, respect en veel dank !

Advies aan Ziggo: doe iets aan de opleiding van jullie service mensen, dit onderwerp van delisting moeten jullie gewoon beheersen, laat een klant niet zo in de kou staan !

Wim Stroecken
www.common.nu

17 oktober 2013 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik ben al jaren klant bij Mijndomein. Ben erg tevreden met de interface en de support is absoluut uitstekend. De prijzen zijn ook zeer competitief.

17 oktober 2013 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Prima hosting, zeer geode prijs-kwaliteit verhouding, omdat de hosting erg goedkoop is. Mijndomein website is erg duidelijk en geode helpfunctie en support. Aanbevolen!

13 oktober 2013 17:49
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Prijs bij meerdere websites mag wel naar beneden. Helpdesk is goed en kundig alleen mag de snelheid van reageren wel sneller

9 oktober 2013 12:34
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Deze mensen hebben echt geholpen zonder problemen hebben ze de mail server terug gezet echt ongelooflijk even mailen en ze hebben het direct gefixed

10+

8 oktober 2013 23:10
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goede ervaring met de hosting van mijn site.
Snelle afhandeling van problemen.
Ga zo door! :-)

7 oktober 2013 17:31
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Snelle support en behulpzaam. Pro actief en meedenkend!

7 oktober 2013 16:04
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0