HostingWijzer

Mijndomein hosting reviews vergelijken

Er zijn 696 ervaringen achtergelaten door klanten van Mijndomein. De gemiddelde, algemene beoordeling die Mijndomein heeft gekregen is 7,5.

0 10
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Bij een probleem werd er net zo lang meegedacht tot het was opgelost.
Super support

19 oktober 2013 08:47
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik had een probleem met het uploaden van mijn zelf gebouwde website (waar ik zo trots op ben)
Kreeg hem niet online na support te hebben aangevraagd via de mail.
zeer goed en snel geholpen.
de fout lag echter bij mij maar voor mijn domein geen probleem.
hier wordt tenminste geen probleem over gemaakt echt super en nogmaals toppie.een tevreden klant.

18 oktober 2013 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Mijn site is een aantal keren gehackt, maar dit werd opgelost binnen afzienbare tijd.
Correspondentie was zeer professioneel en vriendelijk.
Grote verbetering tov jaren geleden bij Mijndomein.nl.

18 oktober 2013 14:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Deze week werd ik geconfronteerd met een lastig probleem; mijn systeem was ge-blacklisted ! Ik wist niet eens wat dat was, maar blijkbaar hadden figuren met minder goede bedoelingen mijn systeem gekaapt en een hele hoop SPAM verstuurd. Mijn systeem stond daardoor te boek als onbetrouwbaar en mijn IP-adres was daarmee besmet. Resultaat; mail versturen was er niet meer bij. Om van die lijst af te komen (delisting) moet je wat handelingen laten verrichten door de partij die jouw Internet Service Provider is, in mijn geval Ziggo. Om een lang verhaal niet nog langer te maken; vele uren met Ziggo en hun betaallijn Service+ aan de lijn geweest, ze wisten niet hoe dit werkte en konden niets oplossen. Voor mij een Kafkaiaanse situatie en op een heel frustrerende manier 6 keer van het kastje naar de muur gestuurd en met het probleem blijven zitten.

Toen greep gelukkig Daniël van MijnDomein.nl voor mij in. Zij hosten mijn site common.nu en alle ...@common.nu mail. Zonder dat het hun verantwoordelijkheid was (ze zijn niet mijn ISP) loodste Daniël me soepel en deskundig door het probleem van delisting heen en loste het haast als vanzelf voor me op, respect en veel dank !

Advies aan Ziggo: doe iets aan de opleiding van jullie service mensen, dit onderwerp van delisting moeten jullie gewoon beheersen, laat een klant niet zo in de kou staan !

Wim Stroecken
www.common.nu

17 oktober 2013 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Ik ben al jaren klant bij Mijndomein. Ben erg tevreden met de interface en de support is absoluut uitstekend. De prijzen zijn ook zeer competitief.

17 oktober 2013 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Prima hosting, zeer geode prijs-kwaliteit verhouding, omdat de hosting erg goedkoop is. Mijndomein website is erg duidelijk en geode helpfunctie en support. Aanbevolen!

13 oktober 2013 17:49
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Prijs bij meerdere websites mag wel naar beneden. Helpdesk is goed en kundig alleen mag de snelheid van reageren wel sneller

9 oktober 2013 12:34
Algemeen
8,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Deze mensen hebben echt geholpen zonder problemen hebben ze de mail server terug gezet echt ongelooflijk even mailen en ze hebben het direct gefixed

10+

8 oktober 2013 23:10
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Goede ervaring met de hosting van mijn site.
Snelle afhandeling van problemen.
Ga zo door! :-)

7 oktober 2013 17:31
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
9,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Snelle support en behulpzaam. Pro actief en meedenkend!

7 oktober 2013 16:04
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

Uitstekend product gekoppelde aan een uitstekende service.!

6 oktober 2013 21:11
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Support is goed, blijf het alleen jammer vinden dat er geen telefonisch contact is.

4 oktober 2013 09:56
Algemeen
8,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
8,0
Support
7,0
0 10 8,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein anders

Prima bedrijf, bij problemen reageren ze binnen 36 uur en de prijs is concurrerend,

4 oktober 2013 09:38
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

IK heb al 6 jaar 2 site's bij mijn domein, en in al die jaren heb ik maar 2 keer beroep op de helpdesk moeten doen
en daar perfect geholpen
ben er zeer tevreden over hele oei service

3 oktober 2013 10:56
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Mijndomein

Mijndomein review door

Ervaring met hostingpakket:
Mijndomein Webhosting

De problemen met de e-mail zijn snel opgelost .

30 september 2013 14:34
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0