HostingWijzer

Protagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 40 ervaringen achtergelaten door klanten van Protagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Protagonist heeft gekregen is 6,9.

0 10
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Advanced

ik heb een paar domeinnamen bij 1 eurohosting, smarthosting en de andere namen die deze club gebruikt. Verdomd lastig om van af te komen. Jaren later kan je nog eens een rekening krijgen ze beweren dan simpelweg nooit een opzegging ontvangen te hebben. Ze hebben het zelfs gedaan met een domeinnaam die ik al jaren niet meer op mijn naam had staan. Recentelijk met een domeinnaam die nog wel op mijn naam bleek te staan, moest ik betalen omdat ik niet meer aan kon tonen het opgezegd te hebben. Het domein werd echter niet toegankelijk gemaakt en de website die ik had hebben ze gewist.

Niet met die club in zee gaan.

15 oktober 2018 12:27
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

VPS afgenomen voor een mooie prijs. Migratie goed geregeld en erg goeie support ( heel verschil met de vorige provider ). Zeer tevreden. Zeker aanrader.

13 juni 2018 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Advanced

Protagonist, een clubje dat helemaal thuis hoort in een criminele stad als Rotterdam.
Hetgeen wat ze aanbieden is haast al buitenproportioneel duur voor wat je er voor terugkrijgt. Geen ondersteuning voor Let’s Encrypt, karige beheeromgeving, etc.

Tijd om te verhuizen dus, maar dan begint ook meteen de ellende, ware ellende!
Zodra je op zoek gaat naar de verhuiscodes kom je er achter dat je die pas krijgt bij het invullen van een opzegformulier (anno 2018). Om vervolgens de verhuiscodes ook daadwerkelijk te krijgen ben je een paar belletjes verder.

Heb je een domeinnaam met een andere extensie dan .nl of .be dan kan het zomaar zijn dan je je hele belbundel aan deze jongens kwijt bent. Ze weigeren in eerste instantie om de e-mailadressen van de WHOIS houders (registrant, admin en tech) naar jouw e-mailadres te wijzigen en vullen doodleuk hun eigen e-mailadres in. Wie is dus de baas over het domein, de klant zeker niet!
Controleer deze gegevens voordat je een domein daadwerkelijk gaat verhuizen. Ze zijn verplicht om deze gegevens aan te passen als de domeinhouder hierom vraagt. Blijven ze moeilijk doen? Dreig dan met het feit dat je een klacht gaat indienen bij de organisatie die deze domeinextensie beheert, in mijn geval ICANN.

Het afscheidscadeau van Protagonist is een factuur voor, ja waarvoor eigenlijk? Diensten die Protagonist in ieder geval niet meer kan leveren, maar achja dan hadden we de maand opzegtermijn maar in acht moeten nemen. Zo zijn we niet getrouwd, het is maargoed dat daar nu echt een einde aan is gekomen ondanks de onwil van Protagonist 😉!

21 mei 2018 21:09
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Starter

Altijd top een service.

18 mei 2018 10:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Echt een verschrikkelijk bedrijf! Niet mee in zee gaan! Ik kreeg toegang tot een DEMO om hun server aan de achterkant te kunnen ervaren. Later bleek dat daar een contract van een jaar aan vast zat. Het zijn echt schoften.

17 mei 2018 13:45
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Al mijn diensten ondergebracht bij Protagonist, heb mijn website onder handen laten nemen door deze lui en ben erg tevreden. Prima service, duidelijke uitleg en transparant, heb er gelukkig verder geen omkijken naar. TOP service!

6 september 2017 12:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Wat een slechte hosting provider. Je komt er nooit meer van af. Het is net Basic Fit. Slechte service en shit hosting

29 augustus 2017 15:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Super provider, keurige mensen en zeer persoonlijk. Kreeg een nette dame aan de lijn die mij precies wist te vertellen wat ik moest doen. Geen fratsen zoals het hoort. Dikke pluim!

10 mei 2017 09:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Geweldige service, ben recentelijk over naar Protagonist en ik ben er zeker blij mee. Ik heb zelf geen verstand van hosting, dus er werd mij aangeboden om op afstand alles in te laten stellen. vervolgens heeft de medewerker mij geholpen met het instellen zodat ik aan de slag kon. Bedankt voor de goede service en absoluut een aanrader!

14 april 2017 10:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Ik ben 15 jaar klant geweest bij Protagonist. Overstappen is zo'n gedoe en het leek allemaal wel okee. Maar toen na een migratie waar ik niet om gevraagd had het ene probleem na het andere opkwam begon ik te twijfelen. En toen ik ze heel vaak aan de telefoon had gehad en het nog steeds niet in orde was ben ik eens rond gaan kijken naar alternatieven.

Ik besef me nu pas hoe slecht Protagonist is. Onzorgvuldig handelen, slechte informatievoorziening, slechte bereikbaarheid, ga maar door.

Ik zit nu ergens anders, waar de helpdesk begrijpt wat de klant wil. Waar de klant niet de schuld krijgt van problemen die zijn veroorzaakt door de provider. Mijn god, waarom ben ik zo lang gebleven? Nog even los van het feit dat ik nu de helft betaal van wat ik bij Protagonist betaalde, voor veel betere kwaliteit en service.

Een absolute afrader. Niet doen.

10 april 2017 12:48
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

16 jaar geleden klant geworden en ook altijd gebleven tot nu aan toe. Goede snelle support en kundige medewerkers. Echter, tot een paar jaar geleden. De klad kwam toen duidelijk in. Geen pro-actieve monitoring meer en men ging pas tot actie over nadat ik geklaagd had over traagheid of vastlopen.

Maar goed, het werd wel opgelost. Echter, wat voor mij de drupppel was en waarom ik vertrek richting hostnet is dat men heel laconiek met security omgaat. Ik ondervond problemen met mail versturen via SMTP op Apple devices. Werd er doodleuk maar gezegd dat ik SSL maar uit moest zetten of het (ongeldige) certificaat maar moest accepteren.

Ik viel bijna van mijn stoel toen ik dit las. Dit kan je toch niet serieus nemen terwijl men nota bene adverteert op de voorpagina bescherm je website, installeer een SSL. Men is klaarblijkelijk zelf te laks om een juist SSL certificaat om hun SMPT host te zetten. Onbegrijpelijk en onbegrijpelijk advies wat men hun klanten geeft in de tijd dat security maar ook bescherming persoonsgegevens hoog in het vaandel staat.

Ik ben het vertrouwen volledig verloren in deze partij. Jammer, want was er al 17 jaar klant.

27 februari 2017 19:53
Support
6,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Advanced

Top service altijd bereikbaar en behulpzaam. Al mijn problemen worden altijd direct opgelost, zelf ben ik een leek op gebied van IT dus erg handig. Zeker een aanrader!

15 februari 2017 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Recentelijk overgestapt met al mijn domeinnamen naar deze lui. Keurig behandeld en alles telefonisch afgehandeld, makkelijk en snel. Zeker een aanrader voor iedereen die van gemak voorzien wol worden!

1 februari 2017 15:35
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Advanced

Slechte ervaring gehad, ze hebben mijn domein gestolen, nadat er dubbele betalingen zijn gedaan aan hun adres voor het domein en hosting deze bleken niet traceerbaar te zijn waarna eerst het domein op zwart ging daarna hebben ze hem gestolen en allerlij reclame opgezet in de gedachte er aan te verdienen een x tal paar jaar later werd het domein weer gedumpt.

Dit is een algemene schets van mijn ervaring, dit is hun manier om met mij als klant om te gaan. Trek zelf uw conclusie.

30 januari 2017 06:14
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist anders

Waardeloos!

14 oktober 2016 19:48
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0