HostingWijzer

Robohost hosting reviews vergelijken

Er zijn 28 ervaringen achtergelaten door klanten van Robohost. De gemiddelde, algemene beoordeling die Robohost heeft gekregen is 9,1.

0 10
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Graag wil ik een pluim achterlaten voor de topservice van Walter en zijn team van Robohost. Ik beheer diverse websites en iedere keer wordt er weer een oplossing gerealiseerd.

Dank jullie wel! namens Miss World Nederland, VYTALFIT en VYTAL Beauty & Care

5 juli 2019 18:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Had SSL certificaat verwijderd, Walter van de support heeft het binnen een kwartier opgelost. Waar maak je dat nog mee? Een echte aanrader!

26 november 2018 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

In het begin dat ik Robohost had was de snelheid goed. Later heeft Robohost zaken verandert kwa servers.. het vastleggen van de website na aanpassen en ophalen emails (en verzenden) verloopt niet prettig, gewoon traag. Problemen worden niet goed opgelost na meerdere malen een ticket inschieten. Als ik 21 euro betaal voor 10GB hosting mag ik verwachten dat het GOED werkt. In het verleden echt problemen gehad met email verkeer. Nu zit ik bij een andere partij, goedkoper dan Robohost en tot mijn verbazing is de website direct vastgelegd na een wijziging en het emailverkeer verloopt ook sneller en zonder problemen. Bij dit bedrijf is ook een online-chat aanwezig waar je wel goed geholpen word. Kan iedereen adviseren ergens anders te gaan. Het lijkt wel of de 'positieve' reacties over Robohost door het bedrijf zelf geplaatst zijn. Ik raad iedereen aan Robohost links te laten liggen.

17 juli 2018 00:32
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Recent een hostingpakket van Robohost aangeschaft. Bevalt erg goed. De prijs is erg laag en de kwaliteit ligt hoog.
Alleen jammer dat er geen telefoonnummer is zodat ik kan bellen als er een probleem. Nu moet dit via Helpticket

29 januari 2018 10:15
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Al klant sinds 2012 en zeer tevreden.
Ik heb alle vier mijn websites op 1 hostingaccount voor €1,50- per maand, en ze zijn altijd online.
Ik heb al een hoop vrienden doorgestuurd, misschien krijg ik nu korting? :))


7 juni 2017 16:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Nu een jaar een website hier en ik ben erg tevreden.
Ik had een probleem met iemand die probeerde mijn site plat te leggen en ze hebben me prima geholpen.

20 september 2016 10:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Met meerdere hosting partijen ervaring gehad. Dit is zeker mijn favoriet.

Bij 'de goedkoopste hosting van Nederland' verwacht je toch een addertje onder het gras. Die ben ik na een half jaar echter nog niet tegengekomen.
- Uptime prima
- Snelheid top
- Zeer goedkoop
- Tot 5 domeinen op 1 hosting account
- Vrijheid bij alle instellingen in het cPanel is groot (in ieder geval voor mensen die ook Wordpress scripts gebruiken)
- Softaculous installer voor scripts en backups etc..
- 10gb ruimte
- Service is snel, vriendelijk en kundig. Top dit.

26 juli 2016 23:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Zeer tevreden!
Laat je niet afschrikken door hoe goedkoop het is. Ik heb drie sites draaien bij Robohost en nog geen problemen gehad in tegenstelling tot bij mijn vorige provider die meer dan het driedubbele per maand kost.


19 mei 2016 14:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

prima webhost. Te gek ook dat je voor dit geld nog drie extra sites kan hostin. Jammer alleen dat de extra domeinen daarvor niet inbegrepen zijn

5 februari 2016 10:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders


Werkelijk top wat je krijgt voor je geld.
Voortreffelijke helpdesk,snelle reactie en handige auto installer.

28 januari 2016 20:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

Dik tevreden!
Ik had problemen met mijn mailbox omdat ik met m'n blonde hoofd in de DNS had zitten rommelen en binnen 15 minuten was dit opgelost en doet mijn mail het weer.
Kortom super tevreden!

25 januari 2016 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Na een slecht ervaring bij een andere provider overgestapt en niks dan lof.
Ik heb er niet veel verstand van en ben steeds fantastisch geholpen!

24 januari 2016 19:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

- ouderwetse klantpaneel
- orpseingige pro forma facturen
- onprofessionele benadering

22 januari 2016 10:37
Support
6,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost Ultimate Host

In één woord prima!
Handig paneel en erg snelle support.
Aanrader dus.

12 augustus 2015 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Robohost

Robohost review door

Ervaring met hostingpakket:
Robohost anders

Je gaat niet zo maar over, dus eerst even testen.
En dat valt toch heel erg positief uit. Snel, prima service (Erwin) ook toen ik even bleef haken achter wat triviale probleempjes. CPanel is natuurlijk een prima tool, maar als je alleen wat domeinen afneemt moet je dit missen en dan blijken eenvoudige zaken, zoals een redirect, toch wat meer tijdrovend. Dus maar meteen hosting toegevoegd. Als dit zo blijft, dan word ik werkelijk blij!!

26 april 2015 22:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0