HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 560 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,1.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Vreemd, vroeger uitstekende ervaringen met Sohosted...deden meer dan hun best om mijn klanten te helpen maar sinds een paar maanden niet meer goed. Telefonisch NIET te bereiken. Via chat zeer moeizaam hulp aangevraagd. Het lijkt wel alsof ze de mail niet goed lezen, ik moet mijn probleem 5 keer uitleggen. Vreemd en jammer. Wat gaat er mis Sohosted?

15 juni 2018 10:02
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Vroeger goed, met de dag slechter.

Alles holt achteruit en steeds krijgt iets anders weer de schuld.
Dan ziekte, dan personeel, dan een communicatiefout, dan te druk. Zelfs de AVG kreeg de schuld, terwijl dit al 2 jaar bekend is...

Wel steeds alle prijzen verhogen, maar daar merk je niks van in de kwaliteit.

Overal zetten ze telefonisch bereikbaar te zijn, maar stug niet opnemen en een bandje afspelen met 'we zijn druk'.

Op het hoogtepunt hadden we hier 150+ domeinnamen (hosting/vps) inmiddels maar aan het afbouwen en verhuizen.

Spijtig, terwijl we juist zo blij waren met een degelijke hostingpartij die het begreep ondanks dat de prijs hoger was. Maar daar wilde je gewoon voor betalen. Zo goed waren ze.

13 juni 2018 11:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Wanneer heb je de mensen van je hosting echt nodig? Als er iets mis gaat of als er een storing optreedt. Nou gebeurt dat weinig, maar toen het een keer zo was, had ik in een mum van tijd reactie en niet slechts oppervlakkig. En toen ik HTTPS wilde op mijn website, dacht men goed mee. Prettige partij om zaken mee te doen!

6 december 2017 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Weer een top service van Sohosted! Ga zo door

6 december 2017 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Duidelijke website. Goed uitgelegd per pakket, duidelijke instructie hoe te gebruiken en dingen te installeren. En hele goede klantenservice. Snel geholpen.

1 december 2017 15:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted XXL

Sohosted verzorgt voor ons het VPS, en dat is in bijzonder kundige handen. Ook word je goed en snel (en op persoonlijke wijze) geholpen als er een vraag is ...zelfs als de vraag over andere kwesties gaat dan over het beheer. Daarnaast is het buitengewoon prettig dat het inloggedeelte heel gebruiksvriendelijk is.

20 november 2017 11:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ondertussen reeds enkele jaren klant . Waar ik vooral super tevreden over ben is de service bij vragen/ opmerkingen/wijzigingen/problemen enz. Ik krijg instant ondersteuning, zeer klantvriendelijk en met kennis van zaken. Voorlopig zijn jullie van mij nog niet vanaf :-)

26 oktober 2017 06:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Zeer goede hosting partij. Niet duur en snelle reactie tijd op support.

Zeker een aanrader.

21 oktober 2017 09:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Geen problemen gehad met SoHosted tot nu toe, de producten werken allemaal goed en geen storingen gehad.

7 oktober 2017 15:29
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Prima pakket voor het geld alleen erg jammer dat webmail en mijn internet site soms wat traag reageren.

30 september 2017 12:32
Support
6,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Nooit problemen met het bereikbaar zijn van mijn website. Snelle reactie op vragen, veel service, gebruiksvriendelijke interface, ik kan geen negatief punt bedenken!

25 september 2017 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Prijs/kwaliteit zeer goed, maar vooral de support. Chat of mail snel en duidelijk antwoord.

22 september 2017 06:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Voor onze vereniging waren we op zoek naar een betrouwbare voordelige host voor de website. Deze hebben we gevonden in sohosted. Na het plaatsen van de bestelling was in korte tijd alles geregeld en konden we de site migreren. Alles deed het zoals je zou verwachten, wat best fijn is!

25 augustus 2017 09:30
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

NIET AAN TE RADEN!

De mensen van SoHosted bieden pakketten aan die op het eerste zicht zeer aantrekkelijk zijn maar zetten je in het zak. Ze boden me ondersteuning voor MVC aan maar vermelden pas na de aankoop dat het om een Medium Trust ging. Wie de laatste technologieën wil gebruiken en een applicatie met MVC maakt heeft altijd een Full Trust nodig.
Ik kon de website dus niet uploaden, ik heb mijn zaken elders gezocht maar het domein bleef bij hun.
Nu na een jaar als ik het domein wil verplaatsen hebben ze het niet stopgezet maar in quarantaine gezet en vragen ze extra geld om dit domein uit de quarantaine te halen. Ze maken webhosting express moeilijk voor degenen die een goedkope oplossing zoeken en proberen er het maximaal geld uit te trekken.

24 augustus 2017 14:59
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Tot nu toe zeer tevreden met kwaliteit

24 augustus 2017 14:18
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0