HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 540 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,1.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Al ruim wat jaren vertrouwde klant bij Sohosted, vele partners mogen overtuigen van de snelle en duidelijke services. Zeer ruim in configuratie mogelijkheden tegenover een stabiele prijs.

21 juli 2017 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Je krijgt snel een mailtje terug als je een vraag hebt.

16 juli 2017 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Je krijgt snel een mailtje terug als je een vraag hebt!

16 juli 2017 12:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Op zich goed. Wel een keer een week last gehad van een overbelaste server

3 juli 2017 21:02
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Na heel veel problemen met de snelheid te hebben gehad bij een andere webhosting, ben ik overgestapt naar SoHosted. De prijs ligt misschien iets hoger. Maar de snelheid is nu super!

Wanneer je zelf ergens niet uit komt staat het Team van SoHosted altijd voor je klaar om te kijken of zij iets voor je kunnen betekenen.

22 juni 2017 09:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Support is geweldig, zonder af te spreken heb ik zelfs een backup kunnen raadplegen op hun systeem wat voor een klant een website heeft gered. Thanks sohosted!

21 juni 2017 09:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Perfect geregeld bij Sohosted. Ook zakelijk maak ik gebruik van de diensten van Sohosted. Ik heb eigenlijk niets aan te merken. Technische vragen worden snel beantwoord en storingen komen amper voor. Ik heb al meerdere mensen Sohosted aanbevolen.

16 juni 2017 12:22
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Vooral de dienst na verkoop is fantastisch. Elk probleem werd vakkundig opgelost. Toch dit wil zeggen dat er telkens een probleem was. Enkel Drupal sites toegevoegd en tot dusver, maar eentje probleemloos. Deze week terug een en zien wat het wordt. Vanwege de uitstekende support, blijven we komen.

11 juni 2017 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Gemakkelijk, snel en wanneer je hulp nodig hebt, wordt je direct geholpen. Communicatie is top.

9 juni 2017 09:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Het hosten gaat allemaal goed. Prima

30 mei 2017 20:03
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Ik ben erg tevreden over Sohosted, de service is prima en ze doen er alles aan om het op te lossen al er iets misgaat.

24 mei 2017 17:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Tot nu toe bevalt het goed. Fijne helpdesk.

17 mei 2017 09:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

De kwaliteit die SoHosted levert is prima, Tot op heden geen problemen gehad en mijn website start snel op.

13 mei 2017 09:38
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met SoHosted.
Ik heb al meerdere mensen getipt om hier je site te laten hosten.
Niet duur en makkelijk.

8 mei 2017 09:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Large

Prima service en compleet pakket

7 mei 2017 20:12
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0