HostingWijzer

SoHosted hosting reviews vergelijken

Er zijn 549 ervaringen achtergelaten door klanten van SoHosted. De gemiddelde, algemene beoordeling die SoHosted heeft gekregen is 9,1.

0 10
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Prijs/kwaliteit zeer goed, maar vooral de support. Chat of mail snel en duidelijk antwoord.

22 september 2017 06:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Voor onze vereniging waren we op zoek naar een betrouwbare voordelige host voor de website. Deze hebben we gevonden in sohosted. Na het plaatsen van de bestelling was in korte tijd alles geregeld en konden we de site migreren. Alles deed het zoals je zou verwachten, wat best fijn is!

25 augustus 2017 09:30
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

NIET AAN TE RADEN!

De mensen van SoHosted bieden pakketten aan die op het eerste zicht zeer aantrekkelijk zijn maar zetten je in het zak. Ze boden me ondersteuning voor MVC aan maar vermelden pas na de aankoop dat het om een Medium Trust ging. Wie de laatste technologieën wil gebruiken en een applicatie met MVC maakt heeft altijd een Full Trust nodig.
Ik kon de website dus niet uploaden, ik heb mijn zaken elders gezocht maar het domein bleef bij hun.
Nu na een jaar als ik het domein wil verplaatsen hebben ze het niet stopgezet maar in quarantaine gezet en vragen ze extra geld om dit domein uit de quarantaine te halen. Ze maken webhosting express moeilijk voor degenen die een goedkope oplossing zoeken en proberen er het maximaal geld uit te trekken.

24 augustus 2017 14:59
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Tot nu toe zeer tevreden met kwaliteit

24 augustus 2017 14:18
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Large

Beste Twijfelaars.

Sohosted staat voor service. zo hoort het.
Ik ben op het gebied van websites maken niet de meest deskundige en heb dan ook door een fout van mijzelf in wordpress de hele site van mij aan gort geholpen. Gelukkig is door een backup van Sohosted alles weer snel in orde gemaakt. Hulde!!!

16 augustus 2017 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Sohosted is een bedrijf met kundige adequaat en vakkundig functionerende medewerkers. Een aanrader, een bedrijf om aan te bevelen.

10 augustus 2017 09:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Ik heb meerdere domeinen bij SOHOSTED in beheer. Hier heb ik diverse applicaties en websites op draaien. Bij problemen tijdens eigen installatie ik altijd snel en vakkundig geholpen. Veelal is het probleem al voor me opgelost als het antwoord binnenkomt. Een absolute aanrader om bij SOHOSTED diensten af te nemen.

5 augustus 2017 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Degelijk en dichtbij. Zeer behulpzaam voor startende ZZP'er.
Efficiënt en eenvoudig zelf je website maken en online te krijgen.

3 augustus 2017 10:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Heel behulpzame medewerkers, supersnelle reacties, heldere website. Snelle doorlooptijd. Kortom: Super tevreden !

31 juli 2017 11:08
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Al ruim wat jaren vertrouwde klant bij Sohosted, vele partners mogen overtuigen van de snelle en duidelijke services. Zeer ruim in configuratie mogelijkheden tegenover een stabiele prijs.

21 juli 2017 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Je krijgt snel een mailtje terug als je een vraag hebt.

16 juli 2017 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Small

Je krijgt snel een mailtje terug als je een vraag hebt!

16 juli 2017 12:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Op zich goed. Wel een keer een week last gehad van een overbelaste server

3 juli 2017 21:02
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted Medium

Na heel veel problemen met de snelheid te hebben gehad bij een andere webhosting, ben ik overgestapt naar SoHosted. De prijs ligt misschien iets hoger. Maar de snelheid is nu super!

Wanneer je zelf ergens niet uit komt staat het Team van SoHosted altijd voor je klaar om te kijken of zij iets voor je kunnen betekenen.

22 juni 2017 09:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
SoHosted

SoHosted review door

Ervaring met hostingpakket:
SoHosted anders

Support is geweldig, zonder af te spreken heb ik zelfs een backup kunnen raadplegen op hun systeem wat voor een klant een website heeft gered. Thanks sohosted!

21 juni 2017 09:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0