HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 270 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,0.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Goedkoop is duurkoop, dat is STRATO!

Zaterdagmiddag rond 9.30u plotseling alles offline, geen helpdesk te bereiken, control panel commando's werken niet. Je bent machteloos.

Zondagochtend om 1.30 is server weer online gekomen maar helaas met fouten.
Hierdoor een backup restore aangezet deze heb ik rond 12 uur smiddags gestart.

Maandagochtend rond 10.00 kwam de server pas weer online.


Wegens deze problemen heb ik opzeggingen van klanten ontvangen en ik zelf was ook uitermate teleurgesteld in het instabiele platform van STRATO.

Hierover contact opgenomen en in iets andere worden komen ze eigenlijk met een reactie dat het mijn VPS is, dus mijn verantwoordelijkheid en vooral mijn probleem.

Ik heb uiteraard direct opgezegd en wil overstappen naar een andere VPS provider maar dat kan niet zomaar, je hebt immers een contract en die loopt nog even.

STRATO adverteert met onder andere ‘Een VPS die altijd draait’ wat dus duidelijk niet het geval is.


Het control panel om je VPS te beheren is langzaam, werkt niet goed en ook de opdrachten duren extreem lang om te verwerken. Een herinstallatie van de server duurt al snel 10+ uur terwijl dit bij TransIP binnen 20 minuten klaar is.

Zo ook met het terugzetten van een back-up, duurt 24 uur en bij TransIP duurt het 30 minuten (afhankelijk van de VPS grootte).


Ik wil iedereen adviseren nooit bij STRATO diensten af te nemen. Extreem matige support, niet klantgericht, zeer slecht control panel, zeer slecht platform.

Echt de slechtste hostingpartij die ik ooit heb gezien.

7 maart 2019 13:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

We zijn heel erg tevreden over Strato. Een paar keer hebben we telefonisch contact gehad en toen zijn we echt heel erg goed geholpen. We raden iedereen Strato aan!

6 maart 2019 15:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik ben net nieuw dus kan nog niet zoveel zeggen, maar het werkt goed. moest wel even alles doornemen om te zien hoe je een website bouwt , maar kom je vrij makkelijk achter.
dus voor nu ben ik tevreden over Strato Hosting

6 maart 2019 11:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ben erg tevreden bij Strato, ben nog niet tegen problemen opgelopen.

5 maart 2019 17:18
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

De basis diensten die het bedrijf levert zijn voor het merendeel OK, ik heb een jaar lang een webhost gehad en ik heb er een redelijk aan overgehouden.

Echter is mijn pakket een keer zonder pardon uitgezet vanwege zogenaamde 'malware' op mijn host, dit was echter onzin en het duurde zeker een week voordat de Duitse branch van het bedrijf dit probleem 'opgelost' had, dit hield dus in dat mijn gebruikers een week lang niet mijn systemen konden gebruiken. Als verontschuldiging kreeg ik een Duits bericht van de abuse afdeling. Dit gaf mij het gevoel dat zij te laks waren om op z'n minst Engels te gebruiken, laat staan Nederlands. De klantenservice kon helaas niets voor mij betekenen aangezien de abuse afdeling niet Nederlands is.

Enkele dagen geleden op een vrijdagavond klapte mijn host willekeurig eruit en kon niemand mijn website meer bereiken door een SSL error, natuurlijk kon niemand bereikt worden bij Strato en moest ik wachten tot maandag tot ik eindelijk iemand te spreken kreeg via het Facebook account. Als reactie op mijn vraag waarom er geen noodlijn aanwezig is voor technische problemen kreeg ik als antwoord 'Wij bieden geen noodlijn.'.

Na dit voorval ben ik maar snel naar TransIP gevlucht met een mooie VPS, dit raad ik lezers van deze review ook aan te doen indien zij overwegen Strato te gebruiken.

Het is ook al enkele keren voorgekomen dat de server niet bereikbaar was en dat de klantenservice dit 'door zou geven'. Ik begrijp dat Strato de situatie mogelijk niet volledig in de hand had en technische problemen zullen altijd wel opspelen, maar 2 weken lang connectie issues is downtime die sommige klanten zich niet kunnen veroorloven.

Al met al, producten zijn OK maar verwacht geen moeite vanuit Strato wanneer er problemen zijn.

26 februari 2019 17:06
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Meest slechte service die ik ooit heb gehad.
Diensten die ze aanbieden leveren ze niet. Proberen zo snel mogelijk de telefoon weer op te hangen met politiek correcte antwoorden om van je af te zijn. Niet vriendelijk en niet behulpzaam en totaal geen verstand van hun eigen zaken.

Meest slechte hosting provider ooit.

15 februari 2019 09:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

ongevraagde nota ontvangen, voor ongevraagde php support. Helpdesk wil de nota niet terugdraaien.
goedkoop is duurkoop

7 februari 2019 14:54
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

oplichters.... website builder is kut en support is er niet.. als je een email stuurt krijg je niks terug.. zonde van het geld

3 februari 2019 15:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Fijne hosting aanbieder. Snelle en vriendelijke service

23 januari 2019 09:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

laagdrempelig, prima producten, klantvriendelijk

23 januari 2019 08:20
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer handig en makkelijk manier op een professionele site te maken. Zeer makkelijk site opbouwen door de handige tool.

Snelle en goede service

22 januari 2019 20:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Lage prijs hoge kwaliteit

22 januari 2019 09:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Top, binnen 10 minuten website met domein gekocht en nog online ook! De zelfde dag website, webmail etc. online.. Top prijzen ook, ben super tevreden.

21 januari 2019 16:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Eenvoudig en goed geregeld tegen een lage prijs. Ik heb alle opties niet nodig, maar volgens mij bieden ze alle wat je nodig kunt hebben.

29 december 2018 09:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

snel en direct geregeld zonder problemen operationeel. Duidelijke communicatie zonder kleine lettertjes

26 december 2018 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0