HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 130 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,3.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Gijzelen is een woord waar ze erg goed in zijn.
Support daar en tegen totaal niet...

30 dagen niet goed geld terug dat klopt maar vervolgens is wel je domein gegijzeld want .com kan je pas na 60 dagen verhuizen. En owja de dns records maken we onbereikbaar dus wil je je domein terug binnen 60 dagen kun je gewoon je portomonnee trekken. Verwacht hier totaal geen medewerking in. Helaas is ook de ondersteuning voor diverse software pakketten erg gebrekkig.

20 februari 2018 15:39
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Zowel zakelijk als privé al jaren klant van Strato. Ik heb ook weleens producten bij andere aanbieders afgenomen, maar eindig altijd toch weer bij Strato. Ik raad het iedereen aan!

20 februari 2018 08:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Gewoon waardeloos gezien er geen live/outlook etc mail gebruikers kunnen communiceren. Onze doelgroep gebruikt juist deze gratis mail om in contact te komen.
Ik heb ze doorverwezen naar gmail, maar is van de zotte. Ik zit nog steeds te zoeken naar contact om advies te vragen over hoe ze dit gaan oplossen. Was altijd 100% positief en heb veel doorverwezen, maar deze mensen zijn net als ik niet meer blij met deze onzin.

20 februari 2018 00:32
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Werkte altijd gewoon goed maar laatste tijd is het gewoon slcht gesteld met de email. Wij kunnen geen emails meer sturen vanuit strato naar @hotmail @outlook etc. Strato staat op een blacklist dus kijk goed uit voordat je deze provider neemt. Wij moeten onze klanten nu via alternatieve emailadressen mailen/terugmailen omdat anders onze emails gewoon worden gebounced.

17 februari 2018 11:54
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Prachtig ervaring. Zeker een aanrader voor je website
Top support

17 februari 2018 00:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Werkt redelijk makkelijk, als je eenmaal een pakket hebt, is het pakkettenoverzicht soms wat onduidelijk, je moet veel kilkken om in je product te komen. Maar overall prima tevreden.

13 februari 2018 07:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Beste Strato,

Tot op heden ben ik erg tevreden met mijn pakket. Het geeft mij voldoende mogelijkheden om mijzelf te presenteren. De vele opties die jullie bieden, zoals de widgets geeft een extra demensie.

De optie contactformulieren is zeker een pluspunt.

12 februari 2018 11:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Snelle verwerking en goede afwerking van de aanvraag

10 februari 2018 19:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Het koste even wat tijd om te wennen, maar als je t snapt werkt het prima. Ik heb een uitstekende basiswebsite kunnen bouwen voor een prikkie. En ik had dat eerlijk gezegd niet verwacht!.
Ik zie nog wel wat kleine verbeterpunten. Als iemand va Strato wil bellen, dat kan. Ik ben blij met het resultaat so far.
Groet.

9 februari 2018 21:07
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ben overgestapt van mijn vorige provider naar Strato en dat had ik veel eerder moeten doen, Goede service (helpdesk). Overstap zeer goed en vlot geregeld

7 februari 2018 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Tot heden heel tevreden over Strato.

7 februari 2018 09:20
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Tot nu toe weinig issues gehad bij Strato. Als ontwikkelaar merk ik wel enkele limitaties op maar dat valt te begrijpen. Voor een normaal bedrijf dat een host nodig heeft is Strato een zeer goede keuze.

5 februari 2018 07:47
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Blij dat ik bij strato ben

30 januari 2018 16:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

1,2,3 een website bouwen dacht ik even, en inderdaad dat klopt helemaal, alleen dan begint het pas echt, het is al door de grote hoeveelheid templates niet eenvoudig om de mooiste kiezen, dan die en dan weer die ik kreeg er punthoofd van, maar nu naar een weekje proberen ben ik er zo goed als uit, nog even dit en dat uitproberen en dan moet de website klaar zijn, we zullen het zien wat het wordt, ik vind het een heel laagdrempel pakket, super.

30 januari 2018 09:04
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

In het verleden meerdere hosting bedrijven gehad en voor de start van mijn eigen bedrijf gekozen voor Strato. Strato is zeer overzichtelijk en alles is gemakkelijk in te stellen. Van het creëren van e-mail adressen tot een website bouwen en plaatsen. Zou graag in de site-builder wat meer opties zien tot het instellen van lettertypen en de grootte daarvan. Ik heb nog geen enkele keer downtime gehad en support nog niet nodig gehad. Ik kan tot nu toe alles zelf vinden. Ik zou Strato aanbevelen aan mijn netwerk.

28 januari 2018 10:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0