HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 236 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,9.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Moment dat je na 14 uur nogsteeds hetzelfde bericht hebt ''Je product wordt nu ingericht op onze server''

22 september 2018 13:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik ken Strato als een flexibele behulpzame host.
Toen ik de websitebuilder van Strato gebruikte kwam ik er al sn achter dat er teveel beperkingen waren voor mijn doel.
Ik heb toen mijn pakket omgegooid naar een wp-host pakket.
In totaal heb ik 1x gebeld en 3x gemaild met specifieke vragen over het contract en over al, ik ben steeds snel en goed geholpen.

19 september 2018 08:00
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

SitebuilderPro is een relatief makkelijk programma voor het bouwen van een website. Het vergt wel enige studie om alle mogelijkheden goed te kunnen doorgronden. Voor hulp wordt er verwezen naar de FAQ maar daar staan alleen standaardvragen. Een handboek(je) zou handig zijn.

18 september 2018 13:38
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Net verhuisd van KPN naar STRATO. Ging probleemloos en de site doet het prima!

7 september 2018 23:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

goed

3 september 2018 19:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Let op als je ooit andere nameservers wil instellen bij strato. (bijvoorbeeld toepassen van cloudflare)
Zodra de nameservers zijn veranderd stoppen de nameservers van strato direct met resolven waardoor direct een groot deel van de bezoekers de site niet meer kunnen resolven/laden.
Let op dit zal ook gebeuren als je je domeinnaam verhuist dus hoe er rekening mee voordat je met strato in zee gaat

Support wil ook niet meewerken met het tijdelijk toevoegen van een extra nameserver aan het domein naast de standaard nameserver. Dit zou het probleem kunnen verhelpen. Maar blijkbaar is niemand daar instaat om handmatig wijzigen door te voeren in de dns records bij sidn (NL domein)

Een 2de of derdelijns support doen ze niet aan. Als er iets complex gevraagd word wat niet via de al geautomatiseerde systemen van strato geregeld kan worden heb je pech en willen ze niks doen om je verder te helpen.

Ik heb nu maar een nieuwe domein geregistreerd via een betere partij en voer een http redirect uit om mensen naar de nieuwe site te leidden.
Ik zal het oude domein gaan verhuizen zodra voldoende mensen gebruik maken van het nieuwe domein.

30 augustus 2018 17:29
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Geen email!!

Het nadeel van Strato is dat het ontvangen van e-mail niet werkt. Ze markeren 50% van alle binnenkomende mails als spam. Dit krijg je niet te zien, de mails, ook correcte mails van klanten e.d. worden direct geweigerd en komen niet in een spam map binnen.

Strato kent dit probleem al maanden, maar weigert er iets aan te doen.

Als e-mail belangrijk is, dat is het zaak met een hele grote boog om Strato heen te lopen.

25 augustus 2018 16:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Sinds een paar maanden een aantal domeinen en een VPS. Draait prima alleen het instellen van DNS-records is wat onlogisch. Hierdoor even problemen gehad met mail-server, maar heb ik intussen zelf kunnen verhelpen. Misschien naast FAQ een kennisbank oprichten?

25 augustus 2018 09:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

ik ben tevreden over de hostingsservice

24 augustus 2018 08:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Domeinnaam gekocht, volgens Strato kon het enkele dagen duren voordat alles actief was, echter werkte alles binnen enkele uren. Top geregeld

17 augustus 2018 07:37
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

werkt perfect!!

16 augustus 2018 09:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

- De aanvraag ging soepel totdat er van pakket gewisseld moest worden, in dat geval moest ik een aanvraag doen als een nieuwe klant. Dit moet makkelijker kunnen.
- Ik werd met vragen goed geholpen bij de klantenservice hoewel er een enkeling tussen zat die niet erg vriendelijk over kwam.
- Wat ik eigenlijk nog mis is een hele goede en simpele site builder voor mensen met weinig kennis. Een systeem waar je met een paar klikken de site naar wens bouwt. Systeem van Wix was erg mooi maar beperkt voor webdevelopers die aan mijn site moesten werken.

14 augustus 2018 11:56
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Werkt fijn en makkelijk. Soms wel even zoeken hoe alles werkt.

14 augustus 2018 10:27
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer makkelijk een professionele website maken. Goeie en snelle klanten service

7 augustus 2018 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato biedt diverse pakketten aan voor zowel domeinbeheer als webhosting. Ik ben redelijk nieuw met dit alles en liep tegen een aantal dingen aan tijdens het creëeren van een website. Strato klantenservice heeft me hier goed en adequaat mee geholpen waardoor ik nagenoeg direct door kon en mijn website dezelfde dag nog online stond. Deze service was erg belangrijk voor mij, op die manier ben ik geen uren en dus geld verloren. Zeer tevreden!

6 augustus 2018 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0