HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 64 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 5,3.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik kan niet anders zeggen dan dat het top is.
Alles is snel geregeld en de klantenservice is heel goed ze zijn netjes en vriendelijk en denken echt met je mee

12 augustus 2017 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Support erg langzaam en soms ingewikkeld om iets te doen

10 augustus 2017 09:58
Support
4,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer goede ervaring met Strato. Vragen worden vlot en tevredenstellend beantwoord. Twee technische mankementen werden snel en geruisloos hersteld.
'Wat je ziet is wat je krijgt' gaat echter niet altijd 100 % op. Er blijkt toch wat verschil tussen de versies pc-scherm, tablet en slimme telefoon.

7 augustus 2017 09:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Absolute afrader. Sitebuilder is een "zoek het zelf maar uit" pakket. Door schade en schande wijzer worden, dat is zo'n beetje de leidraad. Een handleiding ontbreekt. Eenmaal gepubliceerd kan ht oorspronkelijke ontwerp niet meer worden aangepast.

3 augustus 2017 12:49
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

geen ondersteuning. IK KAN HIER NIETS MEE

30 juli 2017 08:20
Support
3,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

vooral de prima en laagdrempelige ondersteuning vind ik heel fijn!

17 juli 2017 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik zit nu all een tijdje bij Strato en ik moet zeggen tot volle tevredenheid. Het is gemakkelijk, eenvoudig, mocht je iets niet begrijpen dan is er de support, die fantastisch werk doet.
Ik ben blij met Strato!

12 juli 2017 06:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik ben zeer te spreken over HiDrive! Het is super makkelijk voor de enduser (klant) om te gebruiken. Ik ben blij met deze dienst als fotograaf want ook het delen van je foto's kan op een makkelijke manier, tevens kan je ook je foto's zo instellen dat ze niet te downloaden zijn (erg fijn als de foto's copyright bevat ).

Ik heb lang gezocht naar een dienst zoals "HiDrive". Wat ook heel erg goed is van Strato is dat ze apps hebben voor Mac, iPhone, Windows, Android dus waar je ook ben kan je ten alle tijden bij je foto's en of uploaden naar HiDrive!!

Top service en dus ook een aanrader voor iedereen die veel met foto's bezig is.

6 juli 2017 09:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Top!

4 juli 2017 13:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Wanneer je een mutatie door wilt voeren, maar niet kunt printen (chromebook), en vraagt of ze een formulier toe willen zenden (voor hen een kleine moeite!), is dit TEVEEL gevraagd.

30 juni 2017 09:49
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

BELACHELIJKE ORGANISATIE! voorkom irritatie en gewoon NOOIT AAN BEGINNEN. Geen klantenservice, telefoonnummer achterhaald via google (op de site nergens te bekennen) duurt eeuwigheid voordat je iemand aan de telefoon krijgt en zegt ook dingen toe die niet waar zijn. Jaa... en als je dan via de mail het tegenovergestelde beweerd krijgt, krijg ze dan maar weer eens te pakken.. je wordt mond-dood gemaakt.. en ze komen overal mee weg. Ik hoop dat ze gauw de afgrond in storten, oplichters

27 juni 2017 15:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Gruwelijk slecht systeem. Zit onlogisch in elkaar. Klantenservice reageert pas na 4 dagen. In welke oertijd leven ze daar.

NOOIT KIEZEN ALS HOSTING

23 juni 2017 22:28
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Hele goede service, en absoluut niet duur!!

22 juni 2017 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Sommige dingen lijken eenvoudig en toch heb ik er als niet expert soms moeite mee. Doe nu nog veel via mijn eigen computer en zet het dan op mijn website. Vooral diverse foto's of teksttabel naast elkaar te krijgen is mij niet duidelijk. Systeem geeft steeds een volle regel blok aan, terwijl ik soms 3 blokken naast elkaar zou willen hebben. Nu zet het systeem het als 3 regelblokken onder elkaar. Als ik nu op mijn eigen computersysteem de 3 velden naast elkaar zet en er dan een afbeelding van maak, dan lukt het wel. Alleen het probleem dat nu ontstaat is dat alle tekst vetgedrukt wordt.

21 juni 2017 14:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

De prijs is fijn. Ik heb nog geen problemen gehad met het opzetten van de website. Daarom kan ik de support niet waarderen. Wel waren de tutorials handig.

20 juni 2017 10:59
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0