HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 250 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,9.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Werkt super en als er iets aan de hand is wordt het netjes opgelost

13 november 2018 10:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Aanrader voor beginners. Makkelijk om zelf een website te bouwen

11 november 2018 14:47
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Super slecht geholpen door een ongeĆÆnteresseerde klantenservice medewerker. Ga voortaan mijn producten ergens anders kopen.

7 november 2018 12:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Makkelijk domein over te zetten naar Strato. Prijs-kwaliteit verhouding is perfect! Website is overzichtelijk en daarmee zijn zaken makkelijk te regelen. IMAP en catch-all support bij email zijn mooie pluspunten.

7 november 2018 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Domeinnamen registratie / gemakkelijk en gebruiksvriendelijke follow-up en administratie

7 november 2018 05:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Gewoon goede hosting, service is goed.

27 oktober 2018 08:42
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Snelle en goede service tegen een goed tarief.

22 oktober 2018 09:21
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prima bedrijf. Ik kan alleen maar zeggen dat ik prima ervaringen heb met het bedrijf. Goede support en nooit gedoe. Mijn website is altijd bereikbaar en werkt uitstekend. Mijn bedrijf is nu beƫindigd aangezien ik heb besloten met pensioen te gaan, maar het is denkbaar dat ik voor prive zaken (familie album etc.) bij Strato blijf.

21 oktober 2018 18:59
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb een domein bij Strato gekocht omdat ik mijn eigen server had en ik niet elke keer een ip in wilde tikken. Ik had eerst een ander domein van een ander bedrijf geprobeerd maar die werkte voor geen meter. Toen werd mij Strato aangeraden en had gelijk een domein gekocht. Werkte als een tierelier. Geen problemen mee gehad.

20 oktober 2018 09:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

snelle service, goede hosting voor goede prijzen. ben erg tevreden. heb een wordpresspakket en domeinnaam bij hen geregeld. servicedesk is ook zeer hulpvaardig en goed. aanrader dus!

14 oktober 2018 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

PAS OP Strato zijn oplichters !! Je komt niet van ze af als je je contract wilt opzeggen. Ze blijven je contract automatisch verlengen en reageren niet op je emails! Ik ben overgestapt naar Trans-ip.nl ZOVEEL beter.

10 oktober 2018 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Super goed bedrijf ik raad het aan iedereen aan ze helpen je prijs is goed en de service is ook helemaal top ga zo door Strato

4 oktober 2018 07:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato laat haar domeinnamen op hun onbekend en niet naar hun leidend e-mailadres registreren. Bij faillissement kun je dus je domeinnaam verliezen.

Deze zorgen ook geuit op Social media en daar wordt je gewoon geblokkeerd en op mailberichten reageren ze niet meer en dan ben je nota bene klant. Ze hebben zowel op Facebook en Twitter mij geblokkeerd. Hoe kinderachtig, onveilig bedrijf ben je dan. Diensten nu bij hun lopen, maar ga het snel verhuizen, want dit is geen bedrijfsvoering als je mensen blokkeer, maar kleine kinderen die de zaak runnen blijkbaar.

Mijn advies daarom, Strato is goedkoop, maar gewoon een gevaarlijk bedrijf en de diensten zijn nu ook niet bepaald veilig en stabiel te noemen en je bent beter af bij bedrijven die je niet bij zorgelijke klachten blokkeren waardoor je nooit meer met ze in contact kan komen bij eventuele toekomstige problemen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

2 oktober 2018 22:09
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ultiem goedkoop, maar met bijpassen prijs/kwaliteitsverhouding.

Ben uiteindelijk verhuist omdat ik geen TXT records in DNS management kon toevoegen (DNS verificatie voor SSL certificaten)

Verhuiscode verkrijgen duurde vrij lang en gaat via een omslachtig proces.

Verder deed Strato het wel gewoon goed.

2 oktober 2018 21:43
Support
4,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Moment dat je na 14 uur nogsteeds hetzelfde bericht hebt ''Je product wordt nu ingericht op onze server''

22 september 2018 13:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0