HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 84 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 5,5.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Nagenoeg geen ervaring maar het CMS werkt eenvoudig.

17 oktober 2017 21:50
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Onlangs voor het eerst mijn eigen website gemaakt en gepubliceerd via Strato en dit ging vrij eenvoudig en snel.

11 oktober 2017 08:21
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Ik ben super tevreden over Strato. Ik had mijn hosting partner, wat een verademing is strato dan. Meteen hulp, kort maar bondig, heel veel medewerkers, iedereen helpt op een andere manier, maar je gaat niet weg zonder dat je probleem is opgelost. Ik heb er heel veel van geleerd, Dankjewel Strato op een goede samenwerking. Mijn website: daar ben ik nu trots op, kijk er maar eens: http://www.albican.nl

6 oktober 2017 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Echt verschrikkelijk slechte organisatie. Ik waarschuw iedereen om er NIETS bij af te nemen. Hier krijg je gegarandeerd spijt van. Ik ga er alles weghalen, zo ver dat lukt. Ze werken absoluut niet mee.

Ik kreeg een sms met de melding dat over 60 minuten mijn server geblokkeerd werd. Meer informatie kun je via de klantenlogin terugvinden. Ten eerste is de klantenlogin bijna niet bereikbaar en is hun rotzooi zo traag als wat, en als je eenmaal bent ingelogd, dan zijn 60 minuten nooit genoeg om een fout op te kunnen lossen.

Ik hoop dat Tros Radar, de onbudsman en wie dan ook eens over deze partij buigt. Je bent bij Strato nog minder dan een nummertje.

5 oktober 2017 10:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Bel je met de klantenservice dan moet je eerst minuten lang wachten, dan krijg je iemand aan de lijn die er zelf ook niet uit kan komen en eerst aan 3 andere medewerkers moet vragen voordat ik goed werd geholpen. Daarna werd ik teruggebeld dat mijn abonnement niet gewijzigd kan worden omdat het een oud abonnement is en het contract eerst moet uitzitten.

Dit is toch waardeloos!? Dus de mailbox moet maar vollopen nu....

Vandaag weer gebeld, wederom redelijk lang in de wacht en eenmaal iemand aan de lijn hoorde ik niks meer en kon ik opnieuw beginnen. Ben er nu echt klaar mee en ik stap over.

26 september 2017 13:53
Support
3,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Doordeweeks is het goed, maar op zaterdag, is het een irritante gedoe, omdat er veel gehackt wordt en ik veel last hebt, om een bericht te plaatsen.

21 september 2017 06:32
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik heb veel te maken met verschillende hosting bedrijven door mijn werk als webdesigner maar Strato is toch wel echt de slechtste die ik ook heb meegemaakt.

Niks werkt zoals het moet werken. Bel je met de klantenservice krijg je iemand aan de lijn die er zelf ook niet uit kan komen en eerst aan 3 andere medewerkers moet vragen voordat ik goed werd geholpen.

Wordpress installeren kan met 1 druk op de knop zeggen ze. Heb het nu 5x geprobeerd en telkens werkt het niet. Een FTP-account aanmaken lukt ook niet omdat je eerst een Masterwachtwoord (?) moet aanmaken. Doe je dit, krijg je weer dezelfde melding dat je een Masterwachtwoord moet aanmaken.

Al met al zéér slecht en raad niemand Strato aan.

18 september 2017 22:26
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ik ben al 9 jaar klant bij Strato. Daarvoor bij Lycos, die ter ziele is gegaan. Was in het begin wel wennen: ik moest nu forwards instellen e.d. Ik ben perfect geholpen door de helpdesk. Het veranderen van een domeinnaam geen enkel probleem. Maar het is, denk ik, een zware tegenvaller voor mensen, die denken dat ze 1x op de knop ok moeten drukken om een site op het internet te zetten.... Maar nogmaals ik ben uitermate tevreden en zie geen enkele reden om over te stappen.

15 september 2017 23:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Heb al heel wat providers gehad, maar niet één zo slecht als strato. Site is nodeloos ingewikkeld en alles is erop gericht om te voorkomen dat mensen per mail hulp gaan vragen voor problemen. De faq's zijn gericht op commerciële acties en niet oplossingsgericht.Helpdeskmensen zijn echt nitwits. Lezen mail slecht en beantwoorden vragen niet. Je schrijft wat je allemaal gedaan hebt en vervolgens krijg je het advies de dingen te doen de je al gedaan hebt! En als ze er niet uitkomen, krijg je het advies te bellen. Dan krijg je een keuzemenu met tig mogelijkheden, behalve de optie die rotmuziek uit te zetten tijdens het wachten.En dan blijkt uiteindelijk dat ze echt niet weten waar ze mee bezig zijn en dan verbinden ze je door "met iemand die verstand van de techniek heeft". Oh? Dus je geeft toe dat je er niks van weet!
Veel van de problemen waren te voorkomen geweest door dingen gewoon op de site te zetten. Dat kleine beetje wezenlijk info dat er wel op staat is niet te vinden en als je geluk hebt, kom je dat per ongeluk tegen bij het zoeken naar dingen.
Prijs is goed, maar in relatie tot de kwaliteit is dat verklaarbaar. Mijn advies: geef en paar euri meer uit en zoek een andere hoster!

15 september 2017 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Al jaren klant bij Strato. Ik word altijd naar tevredenheid geholpen en ben content met hun producten!

12 september 2017 10:01
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Helaas is de sitebuilder niet te gebruiken vanaf een IPad.

10 september 2017 16:02
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Je kunt de nameservers (DNS) van je domeinnaam niet aanpassen!!
Bij ieder ander hostingbedrijf kan dit wel!!
(Wou graag mijn domein even geparkeerd zetten op Sedo)

5 september 2017 11:43
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Mooi klote... heb een calo.eu aangevraagd maar wordt niet geleverd maar wel wordt er hiervoor tot maal toe afgeschreven!

29 augustus 2017 15:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

makkelijk, Duidelijk, en goedkoop

26 augustus 2017 08:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede prijzen maar hele simpele dingen moeten omslachtig gedaan worden.
Support is echt schandalig langzaam en slecht.
Een enkele keer dat je een goeie er tussen hebt zitten die nog een beetje van alles af weet maar meestal zeggen ze nee sorry helaas is dat niet mogelijk. En dan ga je zelf met ergernis nog verder zoeken en dan blijkt het gewoon te kunnen.
Reactie via e-mail kun je vergeten, via facebook werkt het beste maar je moet echt super veel geduld hebben. Ze moeten alles uitzoeken en navragen en weten bijna niks zelf.
Ze sturen je regelmatig naar de support site waar alleen maar basis instellingen opstaan die voor de hand liggen.
Het is dat ze voor de webshops een ontwerpmodule hebben die ik nodig heb voor mijn producten anders was ik allang weg geweest want dit gaat voor de lange termijn never nooit werken.

25 augustus 2017 15:17
Support
2,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0