HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 335 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 7,1.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Uitstekende klantenservice. Korte wachttijd en duidelijke uitleg.

19 juli 2019 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Ik heb recent mijn eerste website gebouwd via strato. Heb er totaal geen verstand van en geen ervaring mee, maar binnen een avondje is het me gelukt de site te maken en online te krijgen.
Ik heb 2 keer een vraag gesteld aan de klantenservice per mail en had binnen een mum van tijd een uitgebreid antwoord waar ik meteen mee verder kon.
Super tevreden!

19 juli 2019 09:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Klantenserviceteam is heel slecht te bereiken, meerdere dagen gebelt op verschillende tijden maar het mocht niet baten.

18 juli 2019 07:41
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Het is goedkoop, maar als je je website wil stopzetten. Omdat mijn webwinkel is gestopt, moet je nog 1 jaar doorbetalen.
Het is niet bij andere providers dat je binnen 1 maand kan stoppen. Dus zo goedkoop is het niet als je de 1 jaar doorbetaling doorberekend.

14 juli 2019 15:11
Support
3,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Super service voor een lage prijs. Alles mega snel beschikbaar.

13 juli 2019 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer goed. Veel goedkoper dan mijn vorige hosting.
En werkt allemaal veel makkelijker!

12 juli 2019 15:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Medewerker heeft me inhoudelijk goed geholpen maar gaf geen warm welkom gevoel. Ik ben een nieuwe klant.

12 juli 2019 08:32
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prijs mag altijd lager, maar is naar mijn idee prima. Ik heb telefonisch contact gehad met iemand van de klantenservice en ben naar volle tevredenheid geholpen. Ook vind ik dat het goed toegankelijk is voor mensen zoals ik met weinig IT ervaring.

11 juli 2019 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Support was erg goed. Het opladen via het HTTP protocol duurt erg lang. Op zich geen probleem, maar gaat gepaard met erg veel foutmeldingen waardoor je telkens opnieuw moet opstarten met overzetten van je data

7 juli 2019 13:17
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zonder moeite de overstap gemaakt naar Strato. Ook positief verrast door de eenvoudige interface waarin je eenvoudig aanpassingen kunt maken, plus daarbij het SSL certificaat.

4 juli 2019 16:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Ongecompliceerd gebruik. Echter: NAS niet bereikbaar vanuit user-interface. Groot gemis.

30 juni 2019 10:28
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Prima mogelijkheid tot online opslag voor redelijke prijs, En tenminste niet op amerikaanse servers. Support voor mij eigenlijk niet te beoordelen. Niet nodig gehad tot nu toe.

27 juni 2019 21:40
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Zeer onduidelijke communicatie, 9onervaren medewerkers die zich aso gedragen GEEN AANRADER trap niet in de lokroep en de lage prijzen dit alles is om u binnen te trekken om daarna genaaid te worden...OPGEPAST!

27 juni 2019 12:30
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prijs kwaliteit is bijzonder scherp. Qua support verder geen ervaring. Gebruikers portal is overzichtelijk en gemakkelijk.

26 juni 2019 06:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Een website maken via Strato vonden wij erg simpel en overzichtelijk, zeker in vergelijking met de prijs.
Een aantal zaken m.b.t. het bouwen van de website kan wel iets gebruiksvriendelijker, bijvoorbeeld de domeinconfiguratie (in het bijzonder de DNS-configuratie).

20 juni 2019 13:22
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0