HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 163 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,6.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Eerder ook klant geweest en nu ook, klantenservice en productkwaliteit wordt steeds beter

20 april 2018 05:13
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Eerder ook klant geweest en nu ook, klantenservice en productkwaliteit wordt steeds beter

20 april 2018 05:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Trap er niet in mensen!

19 april 2018 13:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Om te beginnen is het vrij makkelijk en als je snel een eigen website wilt maken erg leuk, veel mogelijkheden, en ik kan nu zelf me eigen website bewerken.

15 april 2018 10:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Goede aftersales, duidelijke communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding. Belangrijke zaken voor mij als consument. Dus aanrader!

11 april 2018 16:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Na het installeren van een plugin deed de site het niet meer. De mail die ik terug kreeg met uitleg hoe ik mijn site weer werkende kon krijgen was onduidelijk en incompleet waardoor ik de klantenservice moest bellen. De rij was kort en ik was snel aan de beurt. De support was echter ontzettend slecht, de vrouw aan de telefoon wilde mij niet helpen of uitleggen hoe ik het beste verder kon gaan. Heb uiteindelijke zelf een webdeveloper moeten zoeken die het probleem binnen een minuut had opgelost. Nogal een duur grapje voor een student die jĂșist vanwege de kleine programeer ervaring een pakket incl. support en wordpress koos.

10 april 2018 16:25
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

nog weinig, maar install en move van domeinen liep prima

9 april 2018 10:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Sins kort een eigen domeinnaam geregistreerd bij Strato.
Dit gaat erg gemakkelijk, de naam is snel bruikbaar. prijs is zeer goed. Met andere woorden mijn ervaringen zijn tot nu toe uitstekend.

6 april 2018 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Wij hebben het starterspakket van Strato. Om onze dorpswebstek te bouwen, hebben we voldoende ruimte en voldoende DBases. Maar wat ons tegenvalt is dat we weliswaar 1.000 postvakken kunnen aanmaken maar daarvoor is slechts 10GB in totaal beschikbaar. Een klein rafelrandje dus.

5 april 2018 23:23
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Steeds verbeterde gebruiksvriendelijkheid.
Mogelijkheid toegang als klant maar ook per domein.
Alhoewel niet altijd duidelijk is welke en hoe waar je inlogt.

4 april 2018 08:27
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb


Nagenoeg alles is prima naar behoren, BEHALVE de email!

Al maanden kunnen wij niet naar Microsoft accounts emailen omdat Strato op de blacklist staat. Onze gebruikers en klanten lijden eronder en Strato kan het probleem maar niet verhelpen.
Strato is een afrader.

31 maart 2018 21:50
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Na een keer het pakket kopen was alles geregeld. Alleen instellen en ik kon direct aan de gang. Echt top service

29 maart 2018 08:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Prijs/kwaliteit verhouding is erg positief. Ik werd verrast toen ik
een gratis domein naam mocht uitzoeken met een SSL certificaat. Het enige nadeel is dat het activeren van je hosting-pakket wat tijd kost. Mijn ervaring met support kan ik niet beoordelen aangezien ik niet met vragen heb gezeten. Dit is natuurlijk positief omdat Strato naar mijn mening overal erg duidelijk en gebruiksvriendelijk is geweest.

28 maart 2018 10:33
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

al 3 jaar gebruiker, soms loop het wat traag maar in het algemeen een prima hosting

26 maart 2018 17:33
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

De klantenservice een flexibiliteit van Strato is ver beneden peil. De dame aan de "klantenservice" kwam zeer arrogant en sarcastisch over. Halen wat je nodig hebt en er verder niks van verwachten.

22 maart 2018 09:30
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0