HostingWijzer

Strato hosting reviews vergelijken

Er zijn 212 ervaringen achtergelaten door klanten van Strato. De gemiddelde, algemene beoordeling die Strato heeft gekregen is 6,9.

0 10
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

I can't describe how unsatisfied i am with strato, absolutely shameless costumer service, after a long struggle i still could not get any answer for my questions. their hosting and services are very basic compared to others like GODADDY , while their prices are much higher.

17 juli 2018 02:33
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Zeer goed

16 juli 2018 05:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Een website maken bij strato gaat erg gemakkelijk, wordpress was is het begin even uitzoeken hoe je der mee om moet gaan maar op internet is alles te vinden. Zelf voor mij als computerlake

11 juli 2018 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Duidelijk portal. Makkelijk alle gewenste diensten kunnen toepassen voor een schappelijke prijs

11 juli 2018 08:35
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Positief

7 juli 2018 16:20
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Betaalbare hosting voor een hobby-website.

2 juli 2018 17:53
Support
6,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Geen op of aanmerkingen. Bijzonder tevreden en dat al jaren. Ik adviseer mensen en bedrijven dan ook om in zee te gaan met Strato

27 juni 2018 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb

Vanwege hoge kosten bij vorige hosting website overgestapt naar Strato. Wat een fijne service!
Ik begon met een goedkoop BasicWeb pakket, alleen merkte ik al snel dat hier te weinig extra functies bijzitten om mijn website goed te kunnen publiceren (álle functies per pakket hadden duidelijker op de website gemogen). Met één muisklik overgestapt naar een PowerWeb pakket. Ideaal! Strato biedt veel mogelijkheden aan en je kunt zelf je ideale pakket samen stellen. Ook fijn dat er een helpdesk is waar alles nog eens haarfijn staat uitgelegd.
Zeker een aanrader.

27 juni 2018 08:27
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Makkelijk domein namen registreren tegen een aantrekkelijk tarief, goed telefonisch te bereiken, pakketten makkelijk uit te breiden en domein namen makkelijk te verhuizen.

26 juni 2018 20:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Zeer goed ervaring met strato

25 juni 2018 21:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

we maken al een lange tijd gebruik van strato en zijn super tevreden.

25 juni 2018 15:05
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

zeer slechte ervaring de tijd dat ik daar mijn domein heb gehad heb ik alleen maar elende gehad van geblokkerd domein tot account verwijderd

20 juni 2018 20:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Heel tevreden met hun service en prijs-kwaliteit verhouding.

18 juni 2018 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato BasicWeb

Aanvraag en afhandeling was snel geregeld. Goed toegankelijk en duidelijke instructies. En dat voor een zeer schappelijke prijs.
Prima!

16 juni 2018 09:59
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Top! alles werkt snel en goed

11 juni 2018 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0