HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 284 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,4.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

"Zeer slecht"
In juni 2018 is klaarblijkelijk de verzilvering van een STACK invitatie niet goed gegaan. Hiervan ben ik niet op de hoogte gesteld. TransIP heeft het STACK account zonder bericht vergeven aan een ander.

Augustus 2018, STACK account kan en wordt niet meer aan mijn account gekoppeld, reden is dat de opslag ruimte aan een ander vergeven is.

En dit alles zonder enige vorm van communicatie vanuit TransIP. Wat een slecht verhaal zeg, jammer TransIP

3 september 2018 15:40
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Uitstekend helpdesk, duidelijk uitleg over hoe je zaken moet uitvoeren en heel vlotte respons en dan ook nog scherpe prijzen.
Kortom TOP

3 juli 2018 11:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Niks anders dan perfect!

28 juni 2018 19:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik ontving onlangs de code voor mijn persoonlijk opslag / Stack.
Op dat moment was ik in Spanje en na de code ingevoerd te hebben, kreeg ik de melding dat het helaas nog niet mogelijk is om vanuit Spanje de aanmelding af te ronden en daarmee leek het avontuur ten einde. Maar ik kreeg nog wel de mogelijkheid om een bericht te sturen. Binnen een nummer van tijd kreeg ik een reactie dat als ik weer in NL zou zijn, opnieuw een mogelijkheid kreeg om aan te melden en zo gezegd zo gedaan. Prima service, snelle en zeer fijne communicatie!

23 juni 2018 17:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Nog maar net heb ik mijn Stack geactiveerd maar er nog geen gebruik van gemaakt, zo vers is mijn Stack ervaring dus.
Maar tot nu toe is de support geweldig, razendsnel en duidelijk. Ik had een probleem met het activeren omdat ik enkele weken in het buitenland verbleef, maar toen ik thuis was, was alles in een zucht geregeld.
Ik heb dus nog geen ervaring in de praktijk met Stack zelf, maar ik heb er alle vertrouwen in gezien de reviews en het aanbod via HCC Nederland. Voor nu absoluut geen spijt.

23 juni 2018 12:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Eerlijk gezegd ik ben bevooroordeeld over TransIp; oud studiegenoten van mij werken er! Maar de zaken zijn gewoon goed voor een scherpe prijs. Ik vind de online hulp makkelijk en snel. Ik kan lekker door met mijn werk en er wordt eigenlijk altijd wel gereageerd!

22 juni 2018 11:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Briljant snelle, persoonlijke en efficiente service! Werkelijk top! Waarom zo jubelend? SSL bleek verlopen. Uitgeverijkompas.nl kon geen boeken meer verkopen. Paniek! Berichtje gestuurd. In 45 minuten was alles gefixt. Kan een boek schrijven over TransIP met alleen maar positieve woorden. Thx guys! You're the best!

21 juni 2018 10:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Alles altijd top, mega snelle support, goede support, goedkope producten en altijd meteen alles geregeld!

15 juni 2018 08:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIP, specifically support worker Jayson, has been the most responsive, prompt, and helpful email customer/tech support I've ever encountered at a registrar. If not for Jayson, I'd give them a slightly lower score for not providing support by phone or chat, but Jayson has replied to me within minutes to almost every question I've had in the last 10 days. If that's any indication of the standard they set, I'm confident they deserve the 10.

14 juni 2018 20:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Domeinregistratie bij TransIP is goedkoop, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De helpdesk reageert binnen 24u op mail en helpt bij taken die eigenlijk niet bij hen horen, zoals het veranderen van DNS instellingen. Ik werd stap voor stap er doorheen geleid om dat zelf te doen. Het email dashboard en opmaaksysteem kan echter wel gebruiksvriendelijker.

14 juni 2018 16:57
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Tiny

Ik heb meer domeinen bij deze mensen, dan dat ik vingers en tenen heb, en mijn servers houden ze ook al jaren keurig in de lucht. Hulp en ondersteuning bij ontploffingen, onkunde en onverwachte ontwikkelingen is snel, vriendelijk en zorgvuldig.

Enige minpuntje is dat ze een paar jaar geleden toegezegd hadden een taart op te sturen voor een nacht downtime door overmacht, maar die heb ik nooit meer ontvangen. Daar kan ik ook eigenlijk geen punten aftrek voor geven; deze organisatie heet immers TransIP, niet TaartIP.

Voor taarten kan ik vooralsnog de plaatselijke banketbakkerij aanbevelen, maar voor mijn hosting, domeinregistratie en SSL, overweeg TransIP.

13 juni 2018 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Altijd erg tevreden met de service en diensten van Transip. De
eerste in haar soort qua cloud opslag (1TB gratis), simpelweg geweldig! Vandaar mijn besluit om ook mijn domeinen en hosting via Transip te laten lopen. Tot op heden verloopt dit altijd soepeltjes, en indien je vragen hebt word je altijd snel te woord gestaan.!!

13 juni 2018 08:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Al jaren tevreden klant van TransIP. Zowel prive als via het werk huren we tal van VPS'en, ondertussen moeten dat er wel al dik 100 zijn :)
Nog maar zelden downtime gehad, echt uitzonderlijk.
Als je dan al eens support nodig hebt reageren ze bijzonder snel en accuraat, simpelweg top.

8 juni 2018 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Zeer tevreden over de deskundigheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid van het support team. Ook over de manier waarop zaken worden afgehandeld. Ook de diensten zijn makkelijk te beheren en aan te vragen. Er fijne hosting en goede ervaringen mee. Zeker aan te bevelen.

1 juni 2018 11:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

I'm with TransIP for over two years now, besides webhosting with free ssl certificate service through Lets Encrypt, i have full flexibility in managing my dns zone. This provides me with additional records that point to my test environment that i use on a day to day basis.

Besides the services they provide, they to have great customer support and even provide assistance during weekend hours.

As of such i can recommend the TransIP services to anyone looking for a webhosting provider or any other service they provide.

Kind regards,
Martijn

30 mei 2018 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0