HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 209 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,3.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Eerst het gratis account van 1TB verzilverd. Waar krijg je zo'n omvang nou gratis?
Dan natuurlijk ook zakelijk over naar een betaalde opslagversie.
Dik tevreden. Prima begeleiding en service, en vooral ook RAZENDsnel.
Aanrader

16 oktober 2017 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Steeds een snelle en betrouwbare service bij TransIP.
Echt een bedrijf dat denkt in functie van de klant en ook meedenkt met de klant.
Top service van een top team

4 oktober 2017 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Heerlijke domeinboer, geweldige support! Beter dan dit maak je niet gauw mee! Geeft binnen no-time antwoord via de support-interface, lost alles direct op en de toon is altijd vrolijk...

Iedereen die mij vraagt voor een domeinboer raad ik TransIp aan!

25 september 2017 20:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Support goede service, en support goede support! Je hebt binnen nog geen uur al antwoord op je ticket! Ik raad TransIp zeker aan!

15 september 2017 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Vandaag mijn eerste gratis account geopend en invite aangevraagd, 's avonds 21:30. De volgende ochtend 10:30 had ik een invite binnen. Verzilverd. Zowel de website als de beheerderspagina's (toegang via HTML) ziet er clean en strak uit. Het delen van bestanden was snel en intuitief geregeld. Je kunt bestanden of hele mappen downloaden. De 1000GB bij een gratis account is royaal. Uploadsnelheid heb ik niet kunnen testen maar ging met meerdere megabytes per seconde - ik neem aan dat ik mijn eigen bandbreedte ermee voltrok. Ik gaf per interne control panel een compliment (dat is erg handig, geen gemail maar mooi geintegreerd supportsysteem met backlogs etc) en kreeg heel snel een vriendelijke reply. Daarom, vooralsnog, 10 uit 10 en welverdiend. Bedankt, Transip!

Daniel

7 september 2017 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Meerdere domeinnamen bij TransIP geregistreerd en nooit problemen gehad. Mocht ik ergens tegenaan lopen heb ik altijd binnen no time een reactie van de support afdeling.

6 september 2017 20:13
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik krijg vrijwel altijd direct antwoord op mijn vragen, zowel over techniek als over facturatie. De communicatie is aangenaam en professioneel. Verder zijn alle prijzen en productspecificaties erg transparant en werken alle webinterfaces lekker intuitief en zijn ze bloedjerap.

6 september 2017 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Uitermate ontevreden

Voor domeinnaamregistratie zijn ze prima, voor de rest ruk

Als er iets is dan kan bijna niks

Hosting kan geen ioncube loaders, geen SSL subdomein

VPS als je mail niet werkt is het gewoon pech helpen ze niet, verder wordt er niet veel meegedacht

1 september 2017 15:52
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Heb gekeken naar meerdere hosting/domeinnaam services die nederlands zijn, en ik vond altijd een minpunt (beperkt dataverkeer of wat dan ook) Dit heb je bij TransIP helemaal niet en als andere websites meer webruimte, databases of mailboxen aanbieden mag dat heel mooi zijn...maar de meeste hebben daar toch niks aan, Data verkeer daar in tegen is erg goed voor deze prijs. Support is tevens erg goed! Snel en zinvol antwoord. Tevens is boven dat alles de interface van TransIP gewoon buitengewoon geweldig. Ik kan me niks voorstellen dat beter is dan TransIP.

30 augustus 2017 22:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

na when vragen te stellen voor hulp om me 365 office pakket te linken voor me mail nog steeds geen mail.
antwoorden zijn ook erg amateuristisch en erg onprofessioneel.

25 augustus 2017 18:22
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Was Stack invite kwijt, binnen half uur reactie van support en compleet opgelost. Super!

18 augustus 2017 21:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Uitstekende producten/diensten, en niet te vergeten: uitstekende klantenservice. Kunnen vele andere bedrijven nog een hoop van leren! Zeer tevreden.

16 augustus 2017 17:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Super snelle support en zeer duidelijk en vriendelijk

12 augustus 2017 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Het SSL certificaat was verlopen waarop we contact op hebben genomen met de Support van TransIP. Zij hebben ons heel netjes geholpen en begeleid hierbij.

11 augustus 2017 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Er was een fout in het systeem met mijn VPS, ik had deze 2 maanden geleden opgezegd en werd alsnog doorgefactureerd. Support een berichtje gestuurd en binnen een uur was het opgelost. Super service

2 augustus 2017 20:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0