HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 277 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,4.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Alles altijd top, mega snelle support, goede support, goedkope producten en altijd meteen alles geregeld!

15 juni 2018 08:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

TransIP, specifically support worker Jayson, has been the most responsive, prompt, and helpful email customer/tech support I've ever encountered at a registrar. If not for Jayson, I'd give them a slightly lower score for not providing support by phone or chat, but Jayson has replied to me within minutes to almost every question I've had in the last 10 days. If that's any indication of the standard they set, I'm confident they deserve the 10.

14 juni 2018 20:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Domeinregistratie bij TransIP is goedkoop, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De helpdesk reageert binnen 24u op mail en helpt bij taken die eigenlijk niet bij hen horen, zoals het veranderen van DNS instellingen. Ik werd stap voor stap er doorheen geleid om dat zelf te doen. Het email dashboard en opmaaksysteem kan echter wel gebruiksvriendelijker.

14 juni 2018 16:57
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Tiny

Ik heb meer domeinen bij deze mensen, dan dat ik vingers en tenen heb, en mijn servers houden ze ook al jaren keurig in de lucht. Hulp en ondersteuning bij ontploffingen, onkunde en onverwachte ontwikkelingen is snel, vriendelijk en zorgvuldig.

Enige minpuntje is dat ze een paar jaar geleden toegezegd hadden een taart op te sturen voor een nacht downtime door overmacht, maar die heb ik nooit meer ontvangen. Daar kan ik ook eigenlijk geen punten aftrek voor geven; deze organisatie heet immers TransIP, niet TaartIP.

Voor taarten kan ik vooralsnog de plaatselijke banketbakkerij aanbevelen, maar voor mijn hosting, domeinregistratie en SSL, overweeg TransIP.

13 juni 2018 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Altijd erg tevreden met de service en diensten van Transip. De
eerste in haar soort qua cloud opslag (1TB gratis), simpelweg geweldig! Vandaar mijn besluit om ook mijn domeinen en hosting via Transip te laten lopen. Tot op heden verloopt dit altijd soepeltjes, en indien je vragen hebt word je altijd snel te woord gestaan.!!

13 juni 2018 08:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Al jaren tevreden klant van TransIP. Zowel prive als via het werk huren we tal van VPS'en, ondertussen moeten dat er wel al dik 100 zijn :)
Nog maar zelden downtime gehad, echt uitzonderlijk.
Als je dan al eens support nodig hebt reageren ze bijzonder snel en accuraat, simpelweg top.

8 juni 2018 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Zeer tevreden over de deskundigheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid van het support team. Ook over de manier waarop zaken worden afgehandeld. Ook de diensten zijn makkelijk te beheren en aan te vragen. Er fijne hosting en goede ervaringen mee. Zeker aan te bevelen.

1 juni 2018 11:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

I'm with TransIP for over two years now, besides webhosting with free ssl certificate service through Lets Encrypt, i have full flexibility in managing my dns zone. This provides me with additional records that point to my test environment that i use on a day to day basis.

Besides the services they provide, they to have great customer support and even provide assistance during weekend hours.

As of such i can recommend the TransIP services to anyone looking for a webhosting provider or any other service they provide.

Kind regards,
Martijn

30 mei 2018 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer goede service, erg snelle reactie, goede hulp, duidelijk en vriendelijk in de communicatie. Oftewel, louter positief!
Aanrader dus!

30 mei 2018 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Een zeer tevreden klant van Transip. Bij verschillende providers gezeten maar uiteindelijk alles naar Transip verplaats. Buiten de simpele/moderne interface is vooral de klanten service super.

Alles werkt via support tickets, waarin de tijd genomen wordt om duidelijk antwoord te geven.


30 mei 2018 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Diverse keren de hulp in moeten roepen van de support (soms omdat zaken mij niet duidelijk zijn maar soms ook omdat ik ergens meer verstand van dacht te hebben dan werkelijk het geval was) en de heren (en mss dames) van TransIP hebben mij elke keer uitstekend geholpen. De responstijd die ik heb ervaren is minder dan 1 uur en dat ook op zon en of feestdagen. Hulde ! Verder natuurlijk een uiterst betrouwbaar bedrijf met een naar mijn mening meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

27 mei 2018 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Let op met Transip ze laten je gratis registreren voor een jaar wat niet duidelijk staat aangegeven, daarna laten ze je domein verlopen voor langere tijd om zoveel mogelijk geld te kunnen incasseren, contact opnemen via de website is niet mogelijk, je wordt eerst verplicht een account aan te maken en te registreren met je persoonlijke gegevens als je dat gedaan hebt kan je pas actie ondernemen om iets te verwijderen of stop te zetten wil je daarna je account verwijderen is dat nagenoeg niet te vinden, als je hulp nodig hebt ben je verplicht een kopie van je id kaart te sturen om over verwerking van persoonsgegevens te beginnen ze vewijderen je gegevens niet...............

27 mei 2018 09:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Super hosting waar ik zonder zorgen kan hosten, in het verleden en niet nader te noemen bedrijf gezeten die constant onder (D)DOS aanvallen is.

Altijd kundig en vriendelijk te woord gestaan en standaard binnen 1 uur een reactie. Verbaasd me soms dat ze tot laat nog bereikbaar zijn op de helpdesk!

22 mei 2018 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zelfs op een feestdag nog vlotte service gehad.
Bij elk support ticket gaan ze wel degelijk op zoek naar de juiste oplossing.
Vlotte hosting, goede handleidingen, makkelijk en vlot een VPS opzetten.

22 mei 2018 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik maak op dit moment alleen gebruik van de domeinregistratie van TransIP. In het verleden heb ik de e-mailservice van TransIP gebruikt, maar ik ben sinds enige tijd overgestapt op Google's G-Suite oplossing. Ik ben altijd erg tevreden geweest over de e-mailservice van TransIP, maar ik wilde toch graag terug naar Google's service mét mijn eigen domeinnaam.

Via het overzichtelijke controlepaneel bij TransIP kun je al je diensten en producten eenvoudig beheren. Mede hierdoor en door de snelle service (vaak binnen één uur antwoord) ben ik bij TransIP gebleven voor mijn domeinnamen. De prijs voor de producten lijkt (of is) misschien wat aan de hoge kant, maar je krijgt er zeker goede service voor terug! En dat is iets wat ik zelf erg waardeer.

18 mei 2018 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0