HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 216 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,3.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Prima producten.
Snelle en zeer goede service

29 november 2017 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Bijzonder goed geholpen door de support afdeling!
Heb alleen nog maar goede ervaringen met TransIP.

28 november 2017 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Weinig met hun van doen want het werkt gewoon zoals het hoort.
Prijs is zoals beloofd en wordt niet na een jaar aangepast zoals je vaak meemaakt.
Toevallig had ik een vraag en binnen 5 minuten antwoord ook in de avonduren geen enkel probleem.
Een team wat klaarstaat voor hun klanten en daar werk ik graag mee.

20 november 2017 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb hele goede ervaringen met support. Ze reageren telkens binnen een uur op mijn vragen, erg fijn!

8 november 2017 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb zeer goede ervaringen met Transip en inmiddels 8 websites en 20 domeinen daar lopen.

Snelheid websites is uitstekend en er wordt hard gewerkt om dat verder te optimaliseren

Helpdesk reageert erg snel en komt met juiste antwoorden en zeer zinvolle tips & suggesties

7 november 2017 19:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Superslecht.

25 oktober 2017 18:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Al eventjes klant bij TransIP. Via het control panel heb je steeds alles zelf in handen en moeilijk is het niet.
De service, dat is pas hun sterkste punt, snelle antwoorden, ook buiten de reguliere kantooruren. Met het antwoord kan je meestal direct terug aan de slag of is het probleem verholpen.
Je hebt nog steeds het gevoel dat je met mensen communiceert, prettig samenwerken zo.

24 oktober 2017 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Eerst het gratis account van 1TB verzilverd. Waar krijg je zo'n omvang nou gratis?
Dan natuurlijk ook zakelijk over naar een betaalde opslagversie.
Dik tevreden. Prima begeleiding en service, en vooral ook RAZENDsnel.
Aanrader

16 oktober 2017 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Steeds een snelle en betrouwbare service bij TransIP.
Echt een bedrijf dat denkt in functie van de klant en ook meedenkt met de klant.
Top service van een top team

4 oktober 2017 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Heerlijke domeinboer, geweldige support! Beter dan dit maak je niet gauw mee! Geeft binnen no-time antwoord via de support-interface, lost alles direct op en de toon is altijd vrolijk...

Iedereen die mij vraagt voor een domeinboer raad ik TransIp aan!

25 september 2017 20:31
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Support goede service, en support goede support! Je hebt binnen nog geen uur al antwoord op je ticket! Ik raad TransIp zeker aan!

15 september 2017 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Vandaag mijn eerste gratis account geopend en invite aangevraagd, 's avonds 21:30. De volgende ochtend 10:30 had ik een invite binnen. Verzilverd. Zowel de website als de beheerderspagina's (toegang via HTML) ziet er clean en strak uit. Het delen van bestanden was snel en intuitief geregeld. Je kunt bestanden of hele mappen downloaden. De 1000GB bij een gratis account is royaal. Uploadsnelheid heb ik niet kunnen testen maar ging met meerdere megabytes per seconde - ik neem aan dat ik mijn eigen bandbreedte ermee voltrok. Ik gaf per interne control panel een compliment (dat is erg handig, geen gemail maar mooi geintegreerd supportsysteem met backlogs etc) en kreeg heel snel een vriendelijke reply. Daarom, vooralsnog, 10 uit 10 en welverdiend. Bedankt, Transip!

Daniel

7 september 2017 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Meerdere domeinnamen bij TransIP geregistreerd en nooit problemen gehad. Mocht ik ergens tegenaan lopen heb ik altijd binnen no time een reactie van de support afdeling.

6 september 2017 20:13
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik krijg vrijwel altijd direct antwoord op mijn vragen, zowel over techniek als over facturatie. De communicatie is aangenaam en professioneel. Verder zijn alle prijzen en productspecificaties erg transparant en werken alle webinterfaces lekker intuitief en zijn ze bloedjerap.

6 september 2017 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Basic

Uitermate ontevreden

Voor domeinnaamregistratie zijn ze prima, voor de rest ruk

Als er iets is dan kan bijna niks

Hosting kan geen ioncube loaders, geen SSL subdomein

VPS als je mail niet werkt is het gewoon pech helpen ze niet, verder wordt er niet veel meegedacht

1 september 2017 15:52
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
4,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0