HostingWijzer

Transip hosting reviews vergelijken

Er zijn 227 ervaringen achtergelaten door klanten van Transip. De gemiddelde, algemene beoordeling die Transip heeft gekregen is 8,3.

0 10
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Op vrijdag ervoer ik problemen met het inloggen, zomaar... opeens. Eventjes gewacht, de andere dag (zaterdag) kon ik nog steeds niet inloggen dus maar een berichtje gestuurd naar de klantenservice. Okee, het was weekend dus het was even afwachten wanneer ik reactie zou krijgen. Nou, dat was bijzonder snel! Zowel zaterdag als zondag werden mijn berichtjes zeer snel beantwoord.

Het probleem moest opgelost worden door hun technische dienst en omdat die niet het weekend werkte kwam het verlossende antwoord maandag al vroeg aan het begin van de dag. Het probleem moest opgelost zijn volgens de technische dienst, of ik dit wilde bevestigen? Jawel hoor, op alle apparaten, ook de app kon ik weer bij mijn bestanden.

Prima klantenservice, geen verkeerd woord heb ik te melden.

Ga zo door!

19 februari 2018 16:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

N.a.v. een naamswijziging van onze firma klopte de naam in het SSL certificaat niet meer m.a.g. dat de info van de site-gegevens in de browser ook niet meer klopte. Na contact met de TransIP-helpdesk heeft TransIP vrijwel direct contact opgenomen met de leverancier van het certificaat, de wijziging geregeld en hebben ze de vernieuwing van het certificaat in gang gezet. Binnen een paar uur na onze melding aan de helpdesk was de wijziging daadwerkelijk doorgevoerd. Dank voor deze hele snelle service die ook nog eens kosteloos was!

19 februari 2018 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

De mensen die je per mail te woord staan zijn uiterst vriendelijk en snel met hun antwoorden is mijn ervaring. Een groot probleem vind ik dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Dat vind ik echt vervelend en maakt mijn score lager.

16 februari 2018 15:58
Support
5,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Als je bij TransIP een token opvraagd, dan begint het spel. Steeds andere redenen deze niet te leveren en uiteindelijk een spelletje met je spelen en de maximale 5 dagen gebruiken om niets te doen dan steeds dezelfde BS te mailen. Mij advies als je de baas wilt blijven over je eigen domein....GEEN TransIP!

16 februari 2018 13:43
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Premium

Het is nu bijna anderhalf uur geleden…
Het is nu bijna anderhalf uur geleden dat ik bericht gestuurd heb, nog steeds is het webshop offline en nog steeds wordt ik niet geholpen. Dit is tweede keer dat jullie dit geflikt hebben. Ik ben zeer pissig over deze situatie. Telefonisch zijn ze helemaal niet bereikbaar.

ERG SLECHTE SERVICE !!!

15 februari 2018 12:28
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

De klantenservice van TransIP is echt fantastisch! Bij vragen wordt direct geantwoord, zodat je echt een gesprek kunt voeren. De antwoorden zijn uitgebreid, praktisch en behulpzaam. Geen vraag is te gek. Erg prettig en je kunt ook gelijk door met al je werkzaamheden.

Ik ben dik tevreden!

26 januari 2018 21:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ze verlengen automatisch de contracten. Indien je opzegt en het is opgezegd blijven ze gewoon voor het hele jaar aanmanen. Terwijl in hun platform staat dat het al lang is opgezegd. Ze komen met incassobureau en hebben het account geblokkeerd. Gelukkig heb ik nog wat E-mails om dit te bewijzen. Ga niet met ze in zee, het zijn oplichters

25 januari 2018 16:19
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting S

Sowieso bijna nooit problemen. Maar als die er zijn, dan krijg ik altijd snelle, professionele en vriendelijke hulp. Ik kan Transip iedereen aanraden.

24 januari 2018 16:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip Exclusive

Top service en uitstekende dienstverlening. Support desk altijd vlot bereikbaar en keurig antwoord.

15 januari 2018 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Trans IP is simpel en daar hou ik van! De service is super goed geregeld door middel van een duidelijk gestructureerde ticket systeem.

10 januari 2018 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Op het eerste gezicht lijkt alles te werken maar als je er wat langer mee werkt komen er steeds meer problemen naar voren.

De support was zodanig slecht dat zonder ook maar enige oplossing om te proberen voor te stellen er direct al een voorstel gedaan werd of het misschien beter was om een ander bedrijf te zoeken.

Bij deze ga ik dat ook zeer zeker doen en raad andere ook aan weg te blijven van deze dienst. Er zijn veel betere beschikbaar.

21 december 2017 18:19
Support
2,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Prima producten.
Snelle en zeer goede service

29 november 2017 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip New Webhosting L

Bijzonder goed geholpen door de support afdeling!
Heb alleen nog maar goede ervaringen met TransIP.

28 november 2017 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Weinig met hun van doen want het werkt gewoon zoals het hoort.
Prijs is zoals beloofd en wordt niet na een jaar aangepast zoals je vaak meemaakt.
Toevallig had ik een vraag en binnen 5 minuten antwoord ook in de avonduren geen enkel probleem.
Een team wat klaarstaat voor hun klanten en daar werk ik graag mee.

20 november 2017 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Transip

Transip review door

Ervaring met hostingpakket:
Transip anders

Ik heb hele goede ervaringen met support. Ze reageren telkens binnen een uur op mijn vragen, erg fijn!

8 november 2017 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0