HostingWijzer

VDX hosting reviews vergelijken

Er zijn 11 ervaringen achtergelaten door klanten van VDX. De gemiddelde, algemene beoordeling die VDX heeft gekregen is 6,9.

0 10
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Top heel goede service
Thx

9 mei 2018 19:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Ontzettende behulpzame helmdesk. Al 4 jaar een zeer tevreden klant!

13 maart 2018 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX Minimaal

na de overgang van dootall naar vdx heb ik alleen maar positieve ervaringen met de helpdesk, vriendelijk maar bovenal uiterst deskundig en bijzonder geduldig.

10 maart 2018 12:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Als je dure hosting wenst waarbij service laag is. Dan is VDX de partij voor jullie.

23 februari 2018 12:55
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Al meer dan 10 jaar klant, maar had al veel eerder weg moeten gaan...maarja je kent het , als het moment daar is ben je weer druk en voor je het weet zit je weer een jaar vast

- vind de gebruikers en inlog omgeving erg gebruikers onvriendelijk, heb dat ook al meerdere keren aangegeven

- ben er nu achter dat ze aan 'domain hacking doen', had een account met vrij veel domeinen die allemaal op ip forwarding stonden. Enkele domeinen waren niet betaald, maar nu heb ik geen toegang meer tot ALLE domeinen en kan de business niet meer onderhouden. Pas dus goed op, want je wordt gechanteerd en je kan geen kant meer op met je bestaande domeinen

- Tot slot had ik veel van de betreffende domeinen vorig jaar opgezegd door aan te geven dat ik ze zou verhuizen. Blijkt nu dat ze zonder enige melding vooraf al deze domeinen weer verlengd hebben en laten ze meer weer betalen. "je hebt niet op tijd verhuisd".

Kortom , denk goed na voordat je met vdx in zee gaat.

Ben er nu ook achter dat het een erg dure partij is

20 december 2017 10:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Vandaag weer erg duidelijk en rustig geholpen door Support/Sylvia! Jullie blijven rustig en leggen alles duidelijk uit, zelfs bij ongeduldige klant die niet heel technisch is ;-(
Dank weer voor de oplossing!

20 november 2017 17:12
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Ben nu meer dan 10 jaar klant en heb nooit klachten gehad. Mijn site is altijd bereikbaar, email zonder problemen. Ben er inmiddels achter dat de prijs van het gebodene ongeveer 1/3 tot 1/4 is van wat "normaal"gebruikelijk is(?)

15 september 2016 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Erg dure hosting provider. Trage servers, webmail werkt niet (geeft alleen maar foutmeldingen) en e-mails worden half beantwoord. Het systeem werkt gewoonweg niet, en het kost te veel moeite om een omgeving te onderhouden.

17 maart 2016 10:00
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

Website is altijd online en support is goed bereikbaar, reageert snel en is bovendien erg vriendelijk en behulpzaam!

11 november 2015 10:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX anders

4 jaar lang ging t prima bij VDX maar het is net alsof t bedrijf over is genomen door iemand die t weinig nteresseert. Site lag vaak plat, support heeft geen overzicht in tickets en probleem en stuurt je van t kastje naar de muur, administratief gedoe. Met nog 9 maande vooruit betaald ben ik overgestapt naar een andere provider, nooit meer vdx voor mij

22 augustus 2013 17:46
Algemeen
4,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
6,0
Support
3,0
0 10 4,0
VDX

VDX review door

Ervaring met hostingpakket:
VDX Lite

Al jarenlang verzorgt VDX voor mij de hosting en domeinnamen voor diverse websites. Ik ben erg tevreden over de mogelijkheden, uptime, en de support.
Gelukkig is support vrijwel niet nodig, maar als het dan eens zover is, heb je ook snel en deskundig antwoord. Ook op momenten dat je het niet meer verwacht (zoals 's avonds laat en soms zelfs op zondag).
Aanrader!

11 mei 2012 10:49
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0