HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1336 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

MIjn bericht op het klanten forum van Versio van vandaag.:

De ongehoorde verhoging van webhosting en domein namen van versio!!

Ik zie net dat ik voor mijn webhosting ( Starter )in plaats van €6,60 per jaar, €36,30 euro moet gaan betalen!!!! (brons). Stijging 550% ???????
Ook zijn de domeinnamen gestegen van €4.83 naar €7.25. Stijging 50%

(Op het interne klanten forum krijgt een andere klant de opmerking van Versio of hij " the memo" niet had gekregen.)

Ik krijg er schijnbaar veel voor terug volgens "the memo" helaas zijn dit zaken die ik niet nodig heb.
" the memo" die ik na lang zoeken gevonden had, is op zijn minst erg verwarrend want het is op het eerste oog een oppervlakkige reklame om te laten zien hoe goed we het hebben bij versio. Vervolgens moet je klikken om weer op de gewone pagina van Versio te belanden.

Ik begrijp dat Versio als een speer gaat....... over de rug van de vaste klanten.

Versio was de provider met de beste prijs kwaliteit verhouding, deze is nu in een keer verdwenen.
Voor een kleine website als die van mij is Versio niet meer interesant.

En zal dus moeten zoeken naar een nieuwe.

9 december 2018 07:41
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft schijnbaar een nieuwe strategie.
Ze willen weer een klein en beheersbaar bedrijf worden(?), en dat gaat ze wel lukken als ze op deze manier met de klanten omgaan, giga prijsstijgingen doorvoeren met de leus 'WE HEBBEN IETS TE VIEREN' (je moet maar durven)
Als je op hun site een topic schrijft hierover is hij binnen 15 minuten weer verwijderd door Versio.
Op zoek naar een betrouwbare partner gaan is wat mij te doen staat!

6 december 2018 20:31
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Diep diep triest. Wordt een verhoging aan gegaan met een mededeling dat ze 10 jaar bestaan. Of ik even 400% meer wel gaan betalen. Te belachelijk voor woorden. Inmiddels overgestapt

6 december 2018 19:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Platinum

Ongelooflijk! Onze shops liggen er al 3 dagen uit (geen grap). 6 shops volledig uit de lucht. Versio ligt over de reden en zegt dat ze van klein naar groot databases herstellen en dat de laatste databases zoooo groot zijn dat het uren duurt per database. Niet waar dus, onze databases zijn niet groter dan 50mb. Als it-er weet ik dat dit geen uren duurt, minuten hooguit.

Al 3 dagen verder. Ze reageren ook NIET meer op mijn tickets. Het noodnummer is zoals iemand anders al aangaf offline gehaald.

Ongelooflijk..

Vooral het liegen ook. STaat er op de website een ONDERHOUDS melding. GEloof je toch niet? Onderhoud.. Als ze gewoon eerlijk hadden gezegd dat ze iets compleet naar de haaien hebben geholpen en dat ze proberen er iets ana te doen, maar nee hoor 'gewoon onderhoud' uw shopjes zijn binnen een week weer online. Bizar gewoon..

5 december 2018 14:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Rare sprongen van een afgezakte hoster. Versio was een uitstekende hoster, maar op 30 november 's avonds sturen ze een mail dat per 1-december de tarieven worden verhoogd, en wel met 500%. Het starterspakket was 0,50 euro per maand, wordt € 2,50 per maand. Dat is ongehoord.
Het wordt nog gekker. Precies op 1 december is het oude abonnement verlopen (maar daar kreeg ik geen bericht over, dus dat ging aan mij voorbij) en precies die nacht floept er een mail in de bus (dan weer wél) dat de site is opgeheven. Die mail zie ik de volgende ochtend. In het klantenpaneel van Versio zie ik de reden: einde abonnement. Maar ik kon het domein alsnog uit quarantaine halen door voor verlenging te kiezen en € 24,81 met iDeal te betalen. Let op: dat was de prijs die Versio voorstelt.
Ik betaal dat en inderdaad, de site is even later weer online.
Vervolgens wordt de site op 2 december suspended en is niet zichtbaar. Alleen het klantenpaneel is bereikbaar en daar staat dat de site is opgeheven, verlenging is uitgeschakeld en de NIEUWE verlengingsprijs is € 35.
Maar ik had op 1 december al betaald met het tarief dat Versio voorstelde, de site was daarna weer online, dus dat is een GELDIGE OVEREENKOMST.
Het opheffen van een site die betaald is wordt daarmee een wanprestatie en stelt Versio in gebreke. Je hebt immers betaald en je krijgt geen product.
Inmiddels wacht ik op antwoord, want ik heb hierover een ticket ingelegd.
Raad eens? Nog geen antwoord binnen. Misschien komt dat nog, maar gelet op de stunts van Versio die ik hier lees, is dit wellicht vergeefs.
Mijn beeld van Versio is nu: wegwezen van die hoster. Je wordt getild waar je bij staat.

5 december 2018 13:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Versio is een perfecte hosting provider voor kleine websites met een laag budget. Versio is absoluut niet de snelste provider met de minste downtime, maar voor grofweg een tientje per jaar een website online hebben met domein en SSL is echt ENORM goedkoop.

Support is vriendelijk en helpt graag.

5 december 2018 13:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Giga

1 ster is teveel. Onze shops (6 webshops) liggen er al 2 hele dagen uit. Ze geven aan dat het om 'onderhoud' gaat. Ze krijgen het niet hersteld maar geven het niet toe. Storingsnummer hebben ze ook uitgezet omdat ze teveel gebeld werden. Antwoord op tickets duurt bijna een dag.

4 december 2018 10:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Na een tip van een collega zocht ik een oplossing om enkele HTML sites over te zetten. Versio.nl werd aangeraden. Na een eerste test, was de eerste site in 10 minuten online. Omdat het 4 sites waren van dezelfde klant, werden de andere dezelfde avond ook overgezet. Voordeel is dat je FTP toegang regelt per groep van sites. Dit is echt de oplossing die ik zocht en volledig zelf kon doen. Alle andere sites zijn ondertussen ook overgezet, sommige zelfs almet een SSL. Dit alles zonder enige problemen, de site is duidelijk, en de help nog meer. Toppie!

26 november 2018 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Super voordelige ISP met een eenvoudige userinterface om de domeinnamen en websites te koppelen. Voldoende applicaties vorohanden om snel en eenvoudig een website te bouwen. Wanner je er niet uitkomt staat een kundige helpdesk klaar om je te helpen.

20 november 2018 14:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik vind het echt een super hosting, altijd snelle levering en een snelle support! nog nooit downtime gehad :)

20 november 2018 14:47
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik was op zoek naar een betaalbare maar goede hosting en een goedkope domeinnaam om dat ik pas een starter ben.
Dit heb ik allemaal op Versio gevonden. Het aanmaken van een account en de hosting verliep zeer vlot en was onmiddellijk duidelijk.

19 november 2018 14:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Prima ervaring. Had alleen een simpel domein nodig om een oud emailadres voort te laten bestaan op een NL server, en heb daarom voor een voordelig hostingpakket van versio gekozen.

Verhuizing van amerikaanse host verliep zonder problemen en omdat ik bekend was met directadmin kon ik mijzelf ook redden in de omgeving van versio.

18 november 2018 12:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik vind dat Versio goeie hulp bied bij problemen, en er valt zeker niet te klagen qua prijzen

13 november 2018 18:31
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben niet de meest geavanceerde gebruiker en kan hier zeker goed mee uit de voeten. Helpdesk twee keer nodig gehad en is prima. Facturatie verloopt vlot, duidelijk en prettig. Al met al sinds jaren een tevreden gebruiker.

13 november 2018 09:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

echt een gewelidge host, word snel geholpen met vragen, duidelijke antwoorden en stappen waar je iets mee kunt

12 november 2018 21:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0