HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1394 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

goede service en betrouwbare hosting voor een lage prijs

26 mei 2019 17:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Eenvoudige registratie, overzichtelijk en alles werd goed toegelicht. Daarnaast vind ik Versio echt goedkoop! Na het claimen van het domein direct aan de slag gegaan met de website/webshop.

25 mei 2019 11:31
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Beste customer support ooit!

25 mei 2019 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Nu een jaartje Versio. Heel tevreden mee. Prijzen zijn wel verhoogd, maar gezien de kwaliteit is dat niet erg.

24 mei 2019 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben zeer tevreden van Versio. Ik koop er al een aantal jaren mijn domeinnamen.
Als er een probleem is kan je zeer makkelijk contact opnemen met de supportdienst en krijg je meestal binnen het uur antwoord.
Zeker een aanrader!

24 mei 2019 10:59
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super platform, alles is zeer snel en automatisch geregeld.
Had binnen 10 minuten al een website met SSL draaien 👍

Zeker een aanrader voor stratups of als je wilt leren om websites te hosten.

22 mei 2019 13:03
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Erg goede host, had wat problemen op het begin met het instellen van mijn website. Gelukkig hielp het team van Versio mij vlot en kon ik al gauw aan de slag met mijn Wordpress website.

17 mei 2019 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het automatisch verlengen van SSL gaat mis als je geen automatisch betaal methode hebt toegevoegd. Hierdoor kwam onze site een aantal dagen zonder SSL. Bij het opnieuw aanvragen ging het was mis, maar uiteindelijk opgebeld door versio, en ben goed geholpen.

17 mei 2019 12:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

EXTREEM SLECHTE SERVICE! LET OP! VERSIO STEELT VAN KLANTEN!

AANVRAAG SSL DUURD LANGER DAN 7 DAGEN! IN CONTACT KOMEN MET SUPPORT DUURD LANGER DAN 3 DAGEN. EN NEE JE WORDT NIET GEHOLPEN, ZE ANNULEREN GEWOON JE AANVRAAG ZONDER OVERLEG.

KRIJGT JE GELD OOK NIET TERUG, DUS LET OP! DOE NOOIT ZAKEN MET VERSIO

17 mei 2019 11:40
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het is een goede service en goedkoop. Mag ik de applewatch nu lol

6 mei 2019 20:18
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
4,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik zit al jaren bij versio en heb weinig tot geen downtime gehad. Ik ben een redelijke amateur en zelfs met de meest simpele dingen helpen ze me graag. Wanneer ik een ticket aanmaak dan wordt er snel op gereageerd en met een duidelijke uitleg. Ik had voorheen altijd de hosting van 50 cent per maand dat hebben ze inmiddels omgezet maar ik merk nu ook het verschil en ben zeer blij met de veranderingen. Dank je wel Versio keep up te good work. :)

6 mei 2019 16:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Een aantal jaren hebben we de website van onze vereniging gehost bij Versio. Deze werd onderhouden door onze secretaris en had dus ook de inloggegevens. Toen deze plotseling overleed, konden we niet meer inloggen vanwege het ontbreken van de inloggegevens. Ook zijn mailbox waar deze gegevens in stonden was niet toegankelijk. We hebben gemaild, gebeld en van alles geprobeerd met diverse bewijsstukken, maar Versio wilde niet meewerken. Uiteindelijk hebben we Versio verzocht de gehele website te verwijderen en het abonnement te beeindigen. Na weken mailen en zeuren hebben ze hieraan gehoor gegeven en hebben ze de nabestaanden van de overledene eindelijk met rust gelaten.
We schaamden ons als vereniging diep tegenover hen dat ze zoveel last hadden van een partij welke was verbonden aan de vereniging.

4 mei 2019 20:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Snelle hulp dmv de helpdesk en dat voor een lage prijs!

2 mei 2019 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Beste,

Bij het kiezen van een pakket krijg een je een helder overzichtelijk beeld om te selecteren.
Ondersteuning nog niet nodig gehad maar mensen uit mijn omgeving zijn goed te spreken hierover.

top!

2 mei 2019 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Starter heet nu Brons en prijs is 2,50 p/m, dus dat 0,61 klopt niet.
Verder, wordt regelmatig gelogen door de support team.
Wel wordt redelijke opslagruimte geboden (5gb) en ook is server redelijk stabiel.
Echter, verhouding prijs-kwaliteit klopt niet vooraal doordat supportteam voortdurend liegt. Deze lijkt ook incompetent zijn.
Ik zou Versio niet aanraden, tenzij je wil veel betalen voor simpele diensten.

14 april 2019 14:31
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0