HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1041 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geen opmerkingen buiten misschien iets meer support in bevestigingsmail omtrent toepassingen op de domeinnaam.

23 september 2017 15:24
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Versio is een super goed hosting provider waar ik mij onlangs bij heb aangesloten. De pakketen zijn erg goedkoop en hebben elk veel te bieden. Met de support heb ik weinig ervaring, maar dit ziet er goed uit. Alles oogt gewoon super en vind het een super aanbieder!

20 september 2017 14:26
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

All in all a very good experience.

19 september 2017 17:43
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Expert

Ik had eerder elders een reseller pakket maar Versio is toch wel behoorlijk goedkoper met zowel het reseller pakket als de domeinnamen.ik was al bekend met Directadmin dus daar was niks nieuw en alles draait als een tierelier, ik ben alleen wel even tijd kwijt aan het overzetten van alle sites en mail, maar dat komt vast goed. Ik heb het nog niet nodig gehad maar ik denk dat als ik bij support aan de bel trek ik snel en vakkundig geholpen word.

19 september 2017 14:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn domeinnaam is zonder enig probleem overgenomen. Niets op aan te merken.

15 september 2017 19:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De website is zo goed opgebouwd dat je zelfs geen support nodig hebt. De URL was in een mum van tijd geregeld. Zelfs als leek kon ik makkelijk de A en MX-records omzetten dankzij de uitleg in de handige FAQ module.

15 september 2017 13:31
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Makkelijk, snel en eenvoudig een domein te registreren via Versio. Kwaliteit en service kan ik nog geen echte uitspraken over doen, daarvoor ben ik nog te kort klant. Goede prijs in ieder geval!!

14 september 2017 16:31
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik heb een erg goede ervaring met Versio. Mijn website, hosting en domeinnaam worden geleverd door Versio.

14 september 2017 15:46
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ze geven erg goede service, antwoorden snel op vragen die je stelt.
Beschikbaarheid en duidelijkheid van de site is erg goed.
Alles was snel geregeld toen ik het pakket heb besteld bij Versio, werkt fantastisch.

14 september 2017 15:21
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Zeer tevreden van Versio, nog nooit problemen gehad, zeer goede service, de online-portemonnee is uiterst gemakkelijk te gebruiken. Zeer tevreden klant!

14 september 2017 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik heb een erg goede ervaring met versio.

Vragen & problemen worden snel verholpen door het gemak van de onlince chat etc.

14 september 2017 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima prijs kwaliteit verhouding

14 september 2017 08:41
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Groot

Zeer goedkope prijzen en een uiterst fantastische service. Ik raad Versio iedereen aan.

13 september 2017 20:38
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top webhosting en domeinnamen voor een super prijs! echt een aanrader!

13 september 2017 20:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Nog maar net begonnen en in ik ben een leek op het gebied van website bouwen. Tot nu toe stap voor stap alles kunnen volgen en in ieder geval mijn domeinnaam veilig kunnen stellen. Ik zal in de toekomst zeker meer gebruik gaan maken van Versio, maar eerst eens goed uitvogelen hoe het werkt. Support heb ik nog niet hoeven aanspreken.

12 september 2017 17:01
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0