HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1080 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Fijne website en zorgzame afhandeling en support.
De prijs is goed in verhouding met de dienst en producten die worden aangeboden.

21 november 2017 15:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Snel opgeleverd, eenvoudig bestelproces.
Voor een simpele domeinnaam met wat hosting startpakket prima.
Enkel emailforwards naar gmail werken niet (wellicht geblokkeerd door gmail aan de ontvangstkant), je moet echt mailboxen maken en die in gmail toevoegen.

17 november 2017 09:26
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Super snelle overstap, super goedkoop en de support nog niet nodig gehad, vandaar dat ik ook geen maximale score kan geven. Top tot nu toe!

16 november 2017 18:48
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Als gebruiker van versio moet ik zeggen dat ik heel tevreden ben over de dienst. Het aanvragen/bestellen van een domein is simpel werk en is ook snel gebeurd. Daarnaast zijn er verschillende installatie mogelijkheden qua website diensten. Ondanks dat ik het goedkoopste pakket heb, merk je dit niet in de prestatie van de site. Dus een zeer tevreden klant en raad het ook zeker aan aan andere.

14 november 2017 13:31
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Giga

Versio heeft altijd een antwoord klaar op al onze vragen en kent een oplossing op al onze problemen. Wij zijn heel blij met Versio als webhost. Bij Versio ben je niet zomaar een klant maar maak je deel uit van de Versio Familie!

Zarina K. van cckz.be

12 november 2017 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Tot nu toe niets meer dan lof. Versio maakt waar wat het beloofd. Ik ben nog geen problemen tegengekomen. De pakketten bieden veel waar voor het geld.

11 november 2017 21:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Prima service voor een lage prijs. Zeer tevreden!

10 november 2017 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Maak al een tijdje gebruik van versio, heb meerdere domeinen hier. Super snel!

9 november 2017 21:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Het is een prettige host voor iemand die voor zijn Hobby of klein bedrijf websites wilt hosten of een domeinnaam voor een prikkie wil halen!

9 november 2017 20:24
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio Is een Geweldige Host, Hun Support is snel.
En hun prijzen zijn zeker niet te duur.

Mvg Nick COrthouts

9 november 2017 18:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

support is echt verschrikkelijk men leest de vragen niet en doen maar wat. Beter iets meer betalen

9 november 2017 16:34
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Heb heel veel domeinnamen geregistreerd via Versio omdat ze denk ik de goedkoopste zijn wat dit betreft. Daarbij een handig en prima systeem om domeinnamen te beheren (naamservers instellen, DNS beheer e.a.). Verder jaren lang hosting gebruikt van Versio maar ondertussen toch daar weggegaan wat betreft hosting. Had vooral met performance te maken van de servers. Ondersteuning is prima.

8 november 2017 09:16
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Met Versio ben ik al jaren tevreden. Snelle support en super prijs kwaliteit verhouding.

8 november 2017 03:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb alle domeinen die ik bezit/beheerverhuist naar Versio vanwege de scherpe tarieven en de handige API om gebruik te maken van hun diensten.

7 november 2017 19:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ben nu al een tijdje klant van Versio en het is supermakkelijk in gebruik.
Had eerder gebruik gemaakt van webhosting wat goed werkte en nu werk ik met de Sitebuilder. Nog handiger voor de niet te technische mensen. Al met al een aanrader

7 november 2017 11:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0