HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1277 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik begin al spijt te krijgen van mijn overstap naar Versio
Domeinnaam verhuizen verloopt soepel evenals aanmelden als nieuwe klant en je eerste betaling doen, maar daarna krijg je via de tickets geen antwoord meer. email aanmaken ? Domein beheren ? niets werkt ! en antwoord ho maar !
Beste hoster ???????

21 augustus 2018 14:48
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Prima bedrijf. Snel geregeld allemaal, goede support en een nette prijs

16 augustus 2018 13:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Support ging vroeger snel via live-chat maar tegenwoordig via tickets. Het duurt uren voordat je een reactie krijgt met een wedervraag die gewoon in het ticket vermeld staat, medewerkers laten een vraag liggen tot hun dienst erop zit lijkt het wel. Er gaan zo dagen voorbij voordat je een oplossing hebt. Nog steeds niet online dus :-(

13 augustus 2018 16:18
Support
3,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Niet te duur en eenvoudig. Een zeer duidelijke web omgeving om domeinnamen vast te leggen en je webhosting te beheren.

11 augustus 2018 17:53
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik gebruik versio nu ongeveer 2 jaar en ik heb nog nooit een probleem gehad. De prijs is ideaal, voor de hostingpakketten en ook voor domeinen. Gewoon zo doorgaan Versio

11 augustus 2018 08:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Snelle service, gevarieerd aanbod aan hosting-pakketten, makkelijke koppeling aan diverse domeinnamen en een overzichtelijke interface: wat moet je nog meer hebben?

11 augustus 2018 01:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Een nieuw hostingpakket aangevraagd en binnen no time was alles geregeld voor een zeer gunstige prijs. Een aanrader!

10 augustus 2018 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Het bestellen van een domeinnaam ging erg snel en makkelijk. Kon gelijk aan de slag. Het verhuizen van mijn oude domeinnaam naar de nieuwe was erg simpel via de website. Heel fijn!

1 augustus 2018 15:08
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Fijne hosting, goede communicatie en een hoog waardig product. Daarnaast service om via ideal te betalen. Al met al echt goede hosting voor 1 euro per maand

1 augustus 2018 11:14
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Top webhost!

Support is dit meer dan goed. Dit is ook waarom ik al een tijdje klant ben bij hun, en zonet een wehosting pakket heb afgesloten. Prijs, kwaliteit, en support zijn hier goed in balans!

Misschien nog 1 puntje; een moderne website. Kan eventueel met een skin, maar dat oogt zoveel mooier!

31 juli 2018 02:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Goede service met snelle reacties. VPS, webhosting en domeinnaam-beheer allemaal prima. Afentoe wat dichtgetimmerd qua webhosting (geen toegang tot httpd.conf bijvoorbeeld, maar geen groot probleem)

30 juli 2018 19:37
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Heb nu voor het eerst een https site opgezet en was best wel eenvoudig met behulp van de voorbeelden die Versio mij aanbood.
alles werkte in 1 keer.
Ga zeker nog andere domeinnamen hiermee uitrollen.
maar eerst de website goed herschrijven.

28 juli 2018 13:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Groot

Prima!

19 juli 2018 13:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Geen problemen, hele maal goed!

16 juli 2018 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

beste gebruikersgemak

11 juli 2018 22:55
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0