HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1189 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een prettig bedrijf waar je prima je hosting en domein kan houden.

20 april 2018 21:15
Support
6,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik heb versio om twee redenen:
- goedkoop
- paysafecard

En ik ben over de andere diensten ook zeer tevreden!

20 april 2018 16:49
Support
7,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik ben nu al meerdere jaren klant bij Versio, en ik heb tot nu toe nog nooit problemen ergens mee gehad. Versio heeft een mooie prijs voor de diensten die geleverd worden.

20 april 2018 13:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al jarenlang het gros van mijn domeinnamen geregistreerd bij Versio. Doorgaans zijn ze de goedkoopste en hun klantenpaneel werk erg eenvoudig.

20 april 2018 09:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Alles werkt goed, professioneel geregeld. Ik heb nu 5+ domeinnamen en webhosting betaal niet te veel geld.

19 april 2018 21:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Goede kwaliteitsprijsverhouding en goede klantenservice.

19 april 2018 19:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Voor als nog geen probleem, ik wist ook niet dat het zo rieel in prijs was.

16 april 2018 19:07
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Over het algemeen goed, enkel verbeterpuntje is support mag iets sneller antwoorden of mogelijks werken met telefoon.

14 april 2018 21:33
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is een goede host nog nooit problemen gehad.

14 april 2018 12:29
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Snelle en goedkope hosting provider met vele mogelijkheden van klein tot groot ieder wat wils.

14 april 2018 03:12
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Prima hosting partij, ook als reseller hosting goed te gebruiken. Aanrader dus!

13 april 2018 18:31
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio is efficient, handig, vlot, goedkoop en to the point. fantastisch dus.

13 april 2018 16:59
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Tot nu toe bevalt mijn Versio mij echt heel goed. Alles is snel, simpel en professioneel gehandelt!

13 april 2018 14:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Laatst hier een hosting pakket aangeschaft alles klopt en is makkelijk te beheren. Snelheid van laden van pagina's is niet heel top maar kan er mee door. Prijs is geweldig vooral als je ziet wat je er voor krijgt.

12 april 2018 20:50
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De prijs ligt beduidend lager dan andere leveranciers.
Wij ervaren de website ook als gebruiksvriendelijk.

Alles wat je verzoekt is snel geleverd, dus de kwaliteit is wat ons betreft ook uitmuntend. Support vragen hebben wij nog niet gehad maar we lezen goede berichten.

11 april 2018 14:47
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0