HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1365 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

De verhuizing van mijn domein en hosting verliepen vlot en goed. De prijzen bij Versio zijn een stuk scherper dan bij mijn oude provider en heb nog niets gemist qua functionaliteit of performance.

6 maart 2019 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

super ervaring en makkelijk te gebruiken

5 maart 2019 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Expert

Bij versioo.nl heb ik super goeie ervaringen mee. Altijd vriendelijk zeer tevreden!

4 maart 2019 14:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Mijn webhosting account verloopt onaangekondigd af. Nu vragen ze 80 euro in plaats van 24 om het te verlengen. Dit slecht enkele uren na de deadline. Moest dit vernemen via een mail NA de deadline.
Nu antwoorden ze niet op mijn mails. Slecht, geen aanrader dit bedrijf..

4 maart 2019 13:23
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Tot voor kort tevreden klant maar heimelijk begon Versio me plots "groothandel" maandprijzen aan te rekenen (19 euro weggesmeten geld per maand).
Tijd om te veranderen!
Nooit meer Versio.

3 maart 2019 17:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

ben slechtziend en had wat hulp nodig.
werd direct goed geholpen via de chat.

3 maart 2019 14:18
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

De automatische verlening stond aan. Tja. Dus toen het abonnement verviel werd ik opeens automatisch ingetekend voor maar liefst 2 jaar!, in plaats van 1. Nee, een creditnota geven ze niet als je wil overstappen naar een andere host. Pech gehad. En als je SSL wil voor je site of een sitebuilder tool, wat je op een ander gratis erbij krijgt, dan betaal je. Je kan SSL zelf gaan installeren maar als het mislukt heb je dikke pech. Je kan het niet complete stappenplan volgen. Ze kunnen het ook voor u doen hoor, maar je voelt hem al komen, passeer weer langs de kassa.
De helpdesk is behelpen met een forum van eigen gebruikers. Als je het mailadres weet te vinden, kan je ook een mail sturen naar de helpdesk. Kom je niet veel wijzer uit meestal. Ondanks dat we geen centen terugkrijgen, denk ik toch over te stappen naar concurrentie waar ik al een andere site heb draaien en waar je alles gratis krijgt alsook deftige ondersteuning. Na minstens 3 jaar klant verwacht je toch een minder bestolen gevoel eraan over te houden.

18 februari 2019 14:38
Support
3,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik krijg een boete van 40 euro van hun omdat ik -2 E stond op hun site.

13 februari 2019 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ze lokken mensen met lage prijzen maar er zijn AL-TIJD problemen en miserie.
Ze komen hun verplichtingen niet na, geven 0,0 support, liegen en bedriegen en trekken zich geen fluit van de wet aan.
Ik heb meegemaakt dat er geld werd bijgevraagd voor een reeds betaald product "want de prijzen zijn opgeslagen". De keuze was bijbetalen of product en geld kwijt.
Nadien komen ze met belachelijk grote prijsverhogingen die 1 dag op voorhand worden aangekondigd en alle lopende producten krijgen plots ongevraagd en ongewild "upgrades".
Ze komen ermee weg omdat niemand een zaak aanspant voor enkele tientjes.

Ik heb al enkele hosters versleten maar versio slaat werkelijk alles.

Oplichters en bedriegers, blijf er weg.

7 februari 2019 16:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Vroeger altijd al een raar gevoel gehad toen ik hier nog hosting had lopen. Tegenwoordig zijn ze de weg echt kwijt met hun bizarre bedrijfsvoering en prijsverhogingen.

4 februari 2019 11:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Erg slecht dit bedrijf in meerdere opzichten..

1 februari 2019 12:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Plots een prijsstijging van 227% op mijn webhosting.
Heel jammer dat ze deze richting zijn uitgegaan..

31 januari 2019 12:45
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Wat een slecht bedrijf en service die echt bagger is.

waardeloze service en chat en mail lijkt altijd wel 1richtingsweg.

Ja klopt...ze dreigen nog weleens met dat je moet oppassen dat je geen laster pleegt....

nou versio….jullie zijn het niet waard om over te vertellen, behalve hetgeen dat ik iedereen wil behoeden !!

Zoek een ander hosting bedrijf die wel service verlenen....zijn er genoeg van …..

voor mij NOOIT MEER VERSIO

26 januari 2019 19:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Waardeloos !!

Service is echt bagger.
Als klant zien ze je graag komen, maar eenmaal klant kan je het lazerus krijgen.

Ben lang klant met heel veel domeinnamen en accounts.....maar ga ze allemaal weghalen .

Pas op!!! maak voor iedere domeinnaam een account aan, want bij problemen van 1 domeinnaam blokkeren ze je gehele account. Met als gevolg dat je er niet meer bij je andere domeinnamen kan.

Ben nu bezig al mijn domeinnamen weg te halen bij versio, maar de verhuiscodes geven zijn ze niet snel in als je het account niet meer in komt.....maar daarover ga ik een officiele klacht indienen.

service via de chat is echt huilen en zwaar onder de maat.....lijken wel een stelletje pubers.

Ik adviseer versio absoluut niet aan.


Nou versio kijk zelf mar of dit laster is of vrijhed van menings uiting !!!!

Hoop dat mensen eerst verder kijken voordat ze jullie verkiezen.

Waardeloze firma


26 januari 2019 19:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Op het eerste gezicht lijkt de prijs interessant maar zodra je veel domeinnamen hebt, en veel hostingpakketten, maken ze het zo onoverzichtelijk mogelijk en geven ze je niet de kans om dingen op tijd te kunnen opzeggen. Zo kost het je dus toch nog veel geld.

Service is echt belabberd, je kunt het niet echt service noemen. Ze antwoorden wel, maar de intentie om je te helpen is er niet.

Ik ga geleidelijk over naar TransIP met mijn 250 domeinnamen, 25 hostingpakketten en 4 VPS'en. Stuk betrouwbaarder, en warempel, de klantenservice biedt ook nog eens echt service...

23 januari 2019 15:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0