HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 989 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,7.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Zeer duidelijk en overzichtelijk en is niet duur.

21 juli 2017 23:34
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Versio is een zeer goede hosting voor al uw domein namen, ik host hier verschillende domeinen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en heb goede support ontvangen bij een probleem. ZEKER EEN AANRADER!

20 juli 2017 23:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede ervaring tot nu toe, goede service en lekker snel ook!

20 juli 2017 20:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Zeer positief over Versio. Wanneer ik webhosting of een domeinnaam nodig heb twijfel ik nog niet eens over het feit waar ik het wil hosten. Een echte aanrader.

20 juli 2017 13:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Alles verdient eigenlijk een 10/10 daarom heb ik Versio geadviseerd om als provider de website http://co-living.be te laten hosten.
Support is trouwens heel gemakkelijk met de chatmogelijkheden. Bovendien altijd super vriendelijk.

18 juli 2017 17:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Supersnel geregeld. Heldere en duidelijke communicatie. Scherpe prijzen.

18 juli 2017 14:02
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Giga

Zeer positief over Versio. Wanneer ik webhosting of een domeinnaam nodig heb twijfel ik nog niet eens over het feit waar ik het wil hosten. Toppers!

14 juli 2017 15:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Een jong bedrijf met een goede klantenservice die je waar voor je geld geeft. Ik heb er al mijn domeinnamen staan en ben zeer tevreden.

13 juli 2017 18:53
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Goede service en altijd online!

13 juli 2017 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft goede uptime, en de klantendienst levert uitstekend werk. De beste hosting in vergelijking met andere bedrijven waar ik eerder klant was. Enig minpuntje: domeinnaam acties voor bestaande klanten ontbreken.

13 juli 2017 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb altijd goede ervaringen gehad aan versio, snelle levering en geen problemen.

12 juli 2017 23:06
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Bij een upload van de website ontstond plotseling een password fout. Geprobeerd te uploaden met intern upload WYSIWYG, ging ook niet meer. Idem via Filezilla. Contact opgenomen via website, maar na enkele uren nog geen antwoord.
Versio is er qua bereikbaarheid sterk op achteruit gegaan. Vroeger was het ideaal per telefoon. Denk er sterk over mijn abb. op te zeggen.

12 juli 2017 15:07
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Onaangekondigde verhuizing waarbij ze de DNS instellingen hebben verprutst wat ervoor heeft gezorgd dat we voor een groot deel van Nederland bijna 4 weken lang onbereikbaar waren. Herhaaldelijk bij support moeten aankloppen die in eerste instantie maar bleef herhalen dat alles goed was terwijl dit duidelijk niet het geval was, na meerdere berichten hebben ze het EIN-DE-LIJK weten te herstellen.

Als je vervolgens gaat vragen om de restitutie die beloofd wordt op de website (er staat letterlijk: "Versio garandeert bij ieder webhosting pakket een uptime van 99,9%. Is dit onverhoopt niet het geval dan krijgt u het betaalde bedrag terug.") wordt dit ook nog eens afgewezen omdat er volgens hun geen storing was, het feit dat onze website voor een groot deel van Nederland meerdere weken onbereikbaar is geweest heeft er blijkbaar niks mee te maken.

12 juli 2017 14:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Onverwachts een storing of de website offline, contacteer de klantendienst en alles wordt netjes opgelost! Prijs kwaliteit ook zeker een aanrader!

12 juli 2017 07:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

De prijs en kwaliteit verhouding is naar mijn mening erg goed. Versio is zeker niet de beste hosting, maar je krijg absoluut waar voor je geld!

12 juli 2017 00:18
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0