HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1347 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb eerder gereageerd, maar sinds die reactie kan ik niet meer op Versio hun forum reageren of een topic starten. Dan maar hier (en op diverse andere vergelijkings-sites) neerzetten hoe zij met hun trouwe klanten omgaan. Hieronder wat ik nogwilde plaatsen bij Versio...


Eens zien of ik al weer kan reageren.... Censuur op Versio, zal mijn mening dan toch maar op andere sites gaan plaatsen, had dat al gedaan op 1 website en daarna kon ik dus niet meer reageren hier, wat laten jullie je toch kennen. Bedankt dat de ware aard boven komt, na jarenlang trouw klant te zijn, gaan wij nu echt alles weghalen bij Versio!
Sterkte met alles, VAARWEL VERSIO!

16 januari 2019 09:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Heb al jaren vele domeinnamen en een reseller webhosting bij Versio maar wat gebeurd er nu opeens de prijzen worden enorm verhoogd. Eerst voor lagere prijzen klanten binnen hengelen en bij 140.000 - 1 tevreden klanten de prijzen enorm laten stijgen. Heb meestal geen support nodig voor het inrichten van je webhosting maar helaas is de helpdesk dik onder niveau. Heb al mijn domeinen verhuisd en de webhosting automatisch verlengen heb ik uit gezet en loopt vanzelf af. Er zijn nog vele webhosting aanbieders met een veel lagere prijs met dezelfde mogelijkheden als bij Versio.

13 januari 2019 01:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Giga

In den beginne gaat alles goed, snel en goedkoop. Tot dat je gaat verlengen na een jaar. Dan wordt alles ineens 5-10% duurder. En dit jaar zelfs 30% duurder. Pure oplichteritus! Ma ja in Nederland mag dat!

6 januari 2019 13:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Het is wel duidelijk dat Versio het roer heeft omgegooid, de verkeerde kant op. Grote prijsstijgingen die worden weggemoffeld in een hallelujah "Versio gaat als een speer!" mailtje. Ik snap dat de investeringsmaatschappij hogere prijzen wil, maar communiceer dat dan netjes. Daarnaast sneaky tructjes om je nog meer geld uit de zak te kloppen: ongevraagd "groothandelsprijzen" invoeren bij je account (à €19/mnd) zonder toestemming. Tja Versio, ik ga gauw naar een andere partij toe...

4 januari 2019 18:29
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ongehoorde prijsstijgingen onder het motto dat er iets te vieren valt. Wat een drama!

3 januari 2019 14:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Duur, slecht, absurde prijstijgingen, wijze van communicatie om van te janken.

24 december 2018 12:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Verschrikkelijke host. Censureert alle berichten die gaan over prijsstijgingen, geen contact met klantenservice mogelijk na talloze pogingen.
Extreem duur plotseling (500% prijsstijging), terwijl de dienst die ze leveren sterk achteruit gegaan is.

24 december 2018 11:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Vroeger had je direct iemand vast bij de helpdesk. Nu antwoorden ze uren later of gewoon niet meer. Toch zeker niet als het gaat over de financiële kant.

Maar 5 KEER DUURDER worden overnacht, zonder dat er een verwittiging was (je moest echt diep gaan zoeken, want werd nu gecommuniceerd als aanpassing van de voorwaarden... omdat ze willen werken met resellers) is toch niet normaal. Wie kan zo iets nu nog vertrouwen. Morgen worden ze 10 keer duurder, zonder verwittiging. Alleen bij Hollanders kan je zo'n dingen tegen komen zeggen wij hier in België!

Bovendien staat heel duidelijk in hun voorwaarden dat de prijzen maximum 10% kunnen stijgen zonder verwittiging. Maar dan worden de prijzen wel opgetrokken met 500% zonder dat je een mail ontvangt waarop duidelijk staat 'prijsaanpassingen'.

De boodschap: ga er weg
Met wat ze doen hebben ze geen poot om op te staan.
Hier in België riskeren ze bovendien nog eens een aanzienlijke boete voor fraudeur (want ze voeren handel via .be domein, ook al is het doorgestuurd)

17 december 2018 17:31
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Iemand die hier een goede review geeft, zijn echt dom!

Ik ben geblokkeerd op mijn eigen website, moet via Tor browser mijn website bijwerken.

12 december 2018 23:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Snelle service. Goede prijs. Hierheen overgestapt na jaren bij MijnDomein. Hier goedkoper en je kan meer zelf doen.

12 december 2018 13:02
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ze stellen geld van de rekening en helpen niet wanneer je het vraagt. Dit is het slechtste bedrijf maar ik ooit mee gewerkt heb. Afschuwelijk

11 december 2018 09:56
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

MIjn bericht op het klanten forum van Versio van vandaag.:

De ongehoorde verhoging van webhosting en domein namen van versio!!

Ik zie net dat ik voor mijn webhosting ( Starter )in plaats van €6,60 per jaar, €36,30 euro moet gaan betalen!!!! (brons). Stijging 550% ???????
Ook zijn de domeinnamen gestegen van €4.83 naar €7.25. Stijging 50%

(Op het interne klanten forum krijgt een andere klant de opmerking van Versio of hij " the memo" niet had gekregen.)

Ik krijg er schijnbaar veel voor terug volgens "the memo" helaas zijn dit zaken die ik niet nodig heb.
" the memo" die ik na lang zoeken gevonden had, is op zijn minst erg verwarrend want het is op het eerste oog een oppervlakkige reklame om te laten zien hoe goed we het hebben bij versio. Vervolgens moet je klikken om weer op de gewone pagina van Versio te belanden.

Ik begrijp dat Versio als een speer gaat....... over de rug van de vaste klanten.

Versio was de provider met de beste prijs kwaliteit verhouding, deze is nu in een keer verdwenen.
Voor een kleine website als die van mij is Versio niet meer interesant.

En zal dus moeten zoeken naar een nieuwe.

9 december 2018 07:41
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio heeft schijnbaar een nieuwe strategie.
Ze willen weer een klein en beheersbaar bedrijf worden(?), en dat gaat ze wel lukken als ze op deze manier met de klanten omgaan, giga prijsstijgingen doorvoeren met de leus 'WE HEBBEN IETS TE VIEREN' (je moet maar durven)
Als je op hun site een topic schrijft hierover is hij binnen 15 minuten weer verwijderd door Versio.
Op zoek naar een betrouwbare partner gaan is wat mij te doen staat!

6 december 2018 20:31
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Diep diep triest. Wordt een verhoging aan gegaan met een mededeling dat ze 10 jaar bestaan. Of ik even 400% meer wel gaan betalen. Te belachelijk voor woorden. Inmiddels overgestapt

6 december 2018 19:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Platinum

Ongelooflijk! Onze shops liggen er al 3 dagen uit (geen grap). 6 shops volledig uit de lucht. Versio ligt over de reden en zegt dat ze van klein naar groot databases herstellen en dat de laatste databases zoooo groot zijn dat het uren duurt per database. Niet waar dus, onze databases zijn niet groter dan 50mb. Als it-er weet ik dat dit geen uren duurt, minuten hooguit.

Al 3 dagen verder. Ze reageren ook NIET meer op mijn tickets. Het noodnummer is zoals iemand anders al aangaf offline gehaald.

Ongelooflijk..

Vooral het liegen ook. STaat er op de website een ONDERHOUDS melding. GEloof je toch niet? Onderhoud.. Als ze gewoon eerlijk hadden gezegd dat ze iets compleet naar de haaien hebben geholpen en dat ze proberen er iets ana te doen, maar nee hoor 'gewoon onderhoud' uw shopjes zijn binnen een week weer online. Bizar gewoon..

5 december 2018 14:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0