HostingWijzer

Versio hosting reviews vergelijken

Er zijn 1253 ervaringen achtergelaten door klanten van Versio. De gemiddelde, algemene beoordeling die Versio heeft gekregen is 7,8.

0 10
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prima service, mooi webpanel en support is snel en vakkundig. Nog geen slechte punten kunnen ontdekken.

18 juni 2018 21:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Mijn ervaring is voor een beginner wat moeilijk

15 juni 2018 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Nooit problemen gehad met Versio in alle jaren dat ik al klant ben. Daarnaast hebben ze regelmatig acties en zijn de DNS servers (zo goed als) nooit down. Zeker aan te raden!

13 juni 2018 21:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Onze website staat op een share hosting pakket bij Versio.nl. God wat hebben wij spijt dat wij voor versio hebben gekozen zeggen.

De eerste keer hebben wij gevraagd waarom zij dit deden en het antwoord was dat alle websites enorm druk waren. Na onderzoek kwamen we er achter dat dit een leugen was.
Sommige websites gebruiken alleen e-mail
Sommige websites hebben geen database maar enkel een paar PHP codes.

Ons verzoek om hierop te reageren is vervolgens verwijderd uit hun ticketsysteem!! Er van uitgaande dat dit niet meer zou gebeuren hebben wij dit niet opgevolgd.

Maar nu voor de 2de keer in een maand zetten zij weer de websites van 30 klanten offline. Schandalig support, medewerkers en service.

Versio is een budgethoster maar onbeschofte medewerkers, slechte support is blijkbaar hun manier om geld te verdienen.

De recente overname van Versio.nl zal dan ook de downfall van Versio worden.

12 juni 2018 16:40
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Ik had een nieuw domein nodig een een nieuwe en verbeterde host nodig. Ik vroeg toen die tijd rond en iemand adviseerde mij Versio. De prijzen zijn erg laag maar de kwaliteit goed. Ik betaalde, en kon gelijk beginnen. En met zo’n kwaliteit, is het je geld echt waard!

11 juni 2018 14:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

Ik heb voor het pakket sitebuilder gekozen.
Ik vind om een mooie website te maken de tools erg beperkt.
en je kan je pagina's niet indelen zoals ik het graag zou willen
de foto's kunnen maar op een vaste manier geplaatst worden. het maakt de website statisch tekst met daaronde of erboven een plaatje. ook zou ik graag een enquete willen plaatsen op mijn website maar ook hier zijn de tools beperkt.
Ik heb geprobeert de emailadressen door te sturen naar mijn Gmail account maar het lukt niet. ben nog niet online maar je kan je wensite uitproberen en ervaren of alles werkt toch.
het is ook jammer dat je vanuit je ontwerpfase niet gelijk contact kan zoeken je moet daarvoor naar de startpagina.

ik hoop dat zaken verbeteren.

met vriendelijke groet

peter van oostveen

10 juni 2018 21:00
Support
5,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Verhuizen van domeinen vlekkeloos verlopen. Makkelijke webpanel met alle nodige features.

8 juni 2018 13:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Vroeger waren ze goed en een goede service. Nu Is het slecht geworden. Moeilijk bereikbaar. Geen contact, reageren alleen met een ticket. Wat niet werkt als je niet kan inloggen. Rekeningen terwijl je je account hebt opgezegd. Dus. Niet in zee gaan met ze!

6 juni 2018 12:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Starter

De registratie en verhuizing van mijn domein naar Versio is heel snel en soepel verlopen.
Ook het instellen en beheren van het domein gaat prima. duidelijke software.

Een aanrader !

5 juni 2018 19:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Na wat opstart problemen aan onze kant, die versio voor ons perfect heeft opgelost.
Kan ik niks anders zeggen dan een prima ISP.

3 juni 2018 21:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Ik heb al een paar dingen gekocht bij Versio en de kwaliteit is 10/10.

3 juni 2018 20:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Al jaren klant en ik ben nog nooit teleurgesteld. Snelle afwikkeling van zaken en gebruiksvriendelijke begrijpelijke website.

2 juni 2018 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Zilver

Versio.nl is een prima webhosting-server, nooit geen problemen met snelheid o.i.d. gehad. Als start-up ideaal, omdat je weinig opstartkosten hebt en relatief weinig data opslaat op je website, en ook je mailverkeer niet heel erg intensief is.

1 juni 2018 14:56
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

ik heb er geld op gezet en de automatische incasso al betaald NA dat ik een domeinaam heb gekocht, en ineens is er wat fout gegaan en word het op mijn online budget gestort. ik kan blijkbaar de naam steeds maar niet kllen

1 juni 2018 00:22
Support
5,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goedkoop maar daar is dan ook alles mee gezegd.
Updates zijn traag, backups duren uren en de support of klantenservice komt neer op letterlijk "zoek het zelf maar uit"
Goedkoop ja, maar voor wat ze leveren veel te duur.

31 mei 2018 23:38
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0