HostingWijzer

Vimexx hosting reviews vergelijken

Er zijn 86 ervaringen achtergelaten door klanten van Vimexx. De gemiddelde, algemene beoordeling die Vimexx heeft gekregen is 9,0.

0 10
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Deze jongens weten waar ze over praten en hebben echt verstand van de producten. Ze bieden overal uitstekende service op en dat allemaal voor een scherpe prijs.

2 oktober 2018 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Onverwachtse extra kosten. Ondanks dat ik OP VOORHAND zeer duidelijk vroeg of er nog extra kosten zouden zijn.

4 september 2018 19:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Hoi,

Het een wordpress site lopen bij Vimexx, de bestelling van de hosting en domainnaan liep zeer vlot . alles verloopt prima ... goed prijs kwaliteitsverhouding. Heb de kleinste hosting.
Mailserver werkt ook prima.

3 augustus 2018 10:38
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Vimexx heeft inderdaad last van (te) grote groei. Daaronder lijdt de support. Zelf heb ik dit ervaren met een verhuizing van een andere host naar vimexx waar ik een aantal gecombineerde sites heb ondergebracht. Enthousiast begin, maar bij het optreden van problemen korzelige antwoorden. Het ticket systeem is goed en voorkomt oververhitte telefooncentrales en telefoonnisten. De natwoorden zijn vaak te algemeen en lijken mij soms uit een database afkomstig. Dat is natuurlijk niet goed. Neemt niet weg dat ik vimexx met hun servers en geleverde mogelijkheden, die zeker zeer prestigieus te noemen zijn, het voordeel van de twijfel wil geven. Vandaar mijn 9 voor algemeen en een 6 voor support. (na veel gezeur van mijn kant dan toch een geleverde oplossing.) Anders werd algemeen wat mij betreft ook een 10.
P.S. toevallig lag de server er vandaag een uurtje uit.

21 juli 2018 01:16
Support
6,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

k had een abbo voor een website van Vimexx het begon heel goed maar al snel kwam gedonder ..Ze reageerde nergens op, je mag het allemaal zelf maar uitzoeken je krijgt grote monden als je wat vraagt..En je geld voor de niet geleverde service?Daar kan je naar fluiten...Nu ben ik er achter gekomen dat ik niet de eerste ben met deze klachten sterker nog het is enne Marianne gerritsen die de eigenaar was van dit bedrijf volgens linkedin echter de foto bleek gefotoshopt ...Enne Marco van P zou de eigenaar zijn...maar nu is het enne Jeroen ...De site staat ingeschreven in de kvk als zijnde stichting met een postbus adres en 1 persoon werkend...Ben er ook achter gekomen dat vimexx zelf hun positive reviews geven en ze berucht hier om zijn..Geef zuivere koek dus...Kortom ze hebben veel mensen gedupeerd..Het grappige van het verhaal is dat ze een website hebben opgericht meldnu dat gaat over "oplichting/fraude" ...Ik vraag me af wie hier nu wie oplicht!?
Beide websites zijn van Vimexx ...

https://www.sidn.nl/whois?q=meldnu.nl. https://www.kvk.nl/orderstraat/#!shop?&q=vimexx&start=80&prefproduct=&prefpayment=

18 juli 2018 16:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Ruim een jaar geleden was het top, nu zijn ze te groot geworden. Support is ondermaats, krijg vaak standaard antwoorden terug waar ik niks aan heb. Recent een grote storing gehad en alle websites hebben er ruim 24 uur lang uitgelegen, en geen sorry of ander bericht gehad. Tijd om over te stappen dus.

19 juni 2018 09:20
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Mijn ervaring met Vmexx is niet aan te raden. Er zijn te vaak storingen en/of errors met deze hosting. Persoonlijk vind ik het een te onbetrouwbare hosting. Server ligt plat, Cronjobs werken in eens niet meer, Emails stoppen plotseling, geen connectie vanuit het buitenland, met regelmaat ligt de service eruit (Website niet bereikbaar). Kortom ik heb een gedeelte van mijn websites ergens anders ondergebracht i.v.m. de betrouwbaarheid.

16 maart 2018 09:07
Support
8,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
3,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Nu een maand geleden overgestapt van de eenvoudige hosting naar een iets duurdere hosting, maar wel heel tevreden. Supersnelle website ( www.sud66.com ) en geen enkel probleem !

10 maart 2018 08:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Wegens slechte ervaringen met mijn vorige hostingprovider ben ik enkele dagen geleden overgestapt. Ik heb hierbij gekozen voor het verhuispakket. Het ging behoorlijk eenvoudig: de aanvraag is zo geregeld en zodra je je gegevens stuurt naar de helpdesk gaan ze ermee aan de slag.
Ze informeren je ook goed over wanneer ze beginnen met de verhuizing en wanneer deze gereed is. Wat wel nog iets beter kan, is dat je daarna toch nog enkele eigen handeling moet doen en dat is niet altijd meteen duidelijk. Gelukkig hielp helpdesk medewerkers Naud mij snel en vakkundig. En ook toen het daarna niet helemaal goed ging met mijn e-mail, reageerde hij snel en geduldig :-). Nu werkt alles naar behoren en is mijn website aanzienlijk sneller! Hopelijk is ze ook heel stabiel, maar dat kan ik nog onvoldoende beoordelen.


Enkele verbeterpuntjes:
- Het dashboard en de admin zijn niet zo heel gebruiksvriendelijk. Het is echt zoeken waar je bepaalde onderdelen kan vinden.
- Het wachtwoord voor de admin omgeving in je webmail zijn verschillend en moet je dus ook op verschillende plekken aanpassen. Dat was niet duidelijk.
- Als je je domeinnaam wilt verhuizen lijkt het alsof je daarvoor moet betalen. Dit is echter niet zoals je al eigenaar bent, Want dan moet je de autorisatiecode invullen bij het boekingsproces en is het alsnog gratis.
- Vul bij de aanvraag niet je het e-mail adres in dat je mee wilt verhuizen, want daar sturen ze dan je gegevens naartoe. En die ligt er natuurlijk een tijdje uit. Kwam ik ook pas later achter.

12 december 2017 14:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Start

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Vimexx. Super klantenservice, goedkope webhosting die ook nog eens super functioneert!

9 november 2017 20:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Compleet

Zojuist heb ik mijn website geupdate maar dit ging niet zoals het hoorde. Na een vraag aan de helpdesk is dit zelfs op zondag nog opgelost d.m.v een backup terug te zetten!!!

15 oktober 2017 11:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Plus

Snel, stabiel en een zeer klantvriendelijke helpdesk die me al maanden goed helpt met alle vragen die ik me kan bedenken.

13 oktober 2017 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Het grootse nadeel van Vimex is DirectAdmin ga alsjeblieft over op cPanel is ietsje duurder maar vele malen gemakkelijker

heb meerder domeinen lopen ben wel van plan om over te stappen naar andere hoster met cPanel

Uitleg mijn ervaring
-Multistore domein met Opencart : Niet mogelijk andere cms onbekend
-Uptime : 1 dag offline dat kan gewoon niet meer in deze tijd door fout in hun eigen systheem nadien ben ik zelf nog 2 dagen weer bezig geweest om bugs op te lossen door dat er bestanden missen na herstel

10 oktober 2017 21:59
Support
5,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

Nu enkele Magento sites ondergebracht op een maximaal pakket en sta echt versteld van de snelheid en het gemak waarmee dit te realiseren valt. Direct SSH toegang, composer én alle benodigde modules! Sta echt versteld en dat tegen een ontzettend concurrerende prijs!

1 oktober 2017 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx Maximaal

In September zijn de prijzen van de .nl domeinen nog verder gezakt en zijn er heel veel extra's gelanceerd. Kan niks anders zeggen dan dat er flink aan de weg getimmerd word en dat ik super blij ben om ooit de keuze te hebben gemaakt om bij Versio weg te zijn gegaan en naar Vimexx te zijn verhuisd!

30 september 2017 14:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0