HostingWijzer

WebhostNow hosting reviews vergelijken

Er zijn 149 ervaringen achtergelaten door klanten van WebhostNow. De gemiddelde, algemene beoordeling die WebhostNow heeft gekregen is 8,6.

0 10
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Professional Hosting

Nadat het bedrijf overgenomen is alleen maar drama:
websites regelmatig down zonder melding vooraf, mail 'verdwijnt' of komt niet aan (zonder melding), er wordt niet gereageerd op emails aan de helpdesk.

Snel weg hier totdat ze de boel weer op orde hebben!

21 november 2018 11:09
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Webhostnow heeft een fantastisch goede support, die mij regelmatig geholpen heeft.

27 oktober 2018 17:32
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Ik kreeg een aantal mailtjes niet, maar de ondersteuning hierbij was erg vlot en prettig om geholpen te worden.

6 oktober 2018 21:08
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow anders

Snelle reactie, goede support

28 augustus 2018 08:58
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow anders

Server werd verplaatst zonder mij als klant vooraf te informeren. Ben dag werk kwijtgeraakt en nogal boos. Vandaar slechte scores op support en kwaliteit. Eerder juist zeer goede ervaringen. Begrijp niet hoe zoiets kon gebeuren.

23 augustus 2018 19:14
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Medium Hosting

de helpdesk reageert altijd heel snel. Er is geen telefonische helpdesk. Dat begrijp ik wel, maar het zou af en toe wel fijn zijn.

19 augustus 2018 23:58
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Door de mogelijkheid aan een supportaanvraag een prioriteitlabel te hangen ben ik verzekerd van een snel antwoord en dat is erg fijn. Persoonlijke benadering en er wordt echt gezocht naar de oplossing van het probleem (ook als later blijkt dat je dat zelf veroorzaakte..)

14 augustus 2018 09:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Zeer slechte ervaring! Prijzen kloppen na het 1e jaar niet. Plotseling vragen ze het dubbele. Ondanks gemaakte afspraken.

6 april 2018 11:23
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Dit is een dure webhosting provider. Dus nam ik mijn beslissing om weg te verhuizen naar een goedkope.
In de beheers-pagina kun je nergens vinden hoe je een domein kunt verhuizen naar een ander. Na lang zoeken denk ik het te hebben gevonden, maar webhostnow blijft de overdracht blokkeren.
Je kunt een ticket indienen of een email zenden en nu na 21 uur nog steeds geen antwoord.
Ze hebben geen telefoon. Wél voor verkoop maar niet voor support.

25 januari 2018 14:06
Support
3,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Altijd snel antwoord, hulpvaardig, klant- en oplossingsgericht

17 januari 2018 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Medium Hosting

Op de zeer forse prijsstijging na alleen maar positieve ervaring met webhostnow!

13 december 2017 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Ik host al een aantal jaar meerdere websites en domeinnamen bij Webhostnow. Altijd snelle en persoonlijke hulp online, bij elke vraag of onduidelijkheid.

23 november 2017 10:57
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Medium Hosting

ZEER servicegericht en voordelig in prijs.

19 november 2017 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Snelle reactie waarbij de aanvraag zeer snel werd uitgevoerd. En geheel kosteloos.

6 november 2017 15:05
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
WebhostNow

WebhostNow review door

Ervaring met hostingpakket:
WebhostNow Basic Hosting

Bij een misverstand over het gebruik van de ticketservice is er meteen contact opgenomen door WebhostNow. De ticketservice zal een duidelijker gebruiksaanwijzing krijgen, zodat je precies weet hoe het in zijn werk gaat.
Fijn dat het zo snel en prettig opgelost is.

3 november 2017 10:56
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0