HostingWijzer

Webreus hosting reviews vergelijken

Er zijn 79 ervaringen achtergelaten door klanten van Webreus. De gemiddelde, algemene beoordeling die Webreus heeft gekregen is 4,3.

0 10
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Sinds enkele maanden zijn mailboxen niet meer toegankelijk. Als je een zakelijk account hebt is het ronduit een drama geworden. Facturatie kan iet meer uitgevoerd worden, bijlages zijn ineens niet meer aanwezig en krijgen ontvangers niets en de hulp is dramatisch te noemen. Het probleem manifesteert zich nu herhaaldelijk en wij zijn genoodzaakt een andere hostingspartij te zoeken die problemen direct oplost. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Helaas is het geen Reus in service maar in drama geworden en als jarenlange trouwe klant gaat het doek echt vallen voor ons in relatie tot hen..........

27 oktober 2018 14:06
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
8,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Drama provider! Ongeveer 90% van de tijd traag, storing, of gewoon compleet onbereikbaar. Voor een website die regelmatig onderhoud nodig heeft, up to date moet blijven, of door meer dan 2 mensen tegelijk wordt bezocht is dit echt een afrader! Alleen de prijs is scherp, maar de kwaliteit daarentegen echt een dieptepunt.

14 september 2018 09:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Ik ben zelf al jaren klant van Webreus.
Een website heb/gebruik ik niet. Enkel alleen e-mail op een eigen domein. Heb daarom ook het goedkoopste abonnement.

Enige nadeel aan Webreus vond ik dat ik zelf aan moest geven dat inloggen op webmail via http i.p.v. https niet meer van deze tijd was voordat ik gemigreerd kon worden naar een nieuwe omgeving.

Verder voldoen ze prima aan mijn verwachtingen.

13 september 2018 06:59
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Ik ben zelf al jaren klant van Webreus.
Een website heb/gebruik ik niet. Enkel alleen e-mail op een eigen domein. Heb daarom ook het goedkoopste abonnement.

Enige nadeel aan Webreus vond ik dat ik zelf aan moest geven dat inloggen op webmail via http i.p.v. https niet meer van deze tijd was voordat ik gemigreerd kon worden naar een nieuwe omgeving.

Verder voldoen ze prima aan mijn verwachtingen.

13 september 2018 06:59
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Ik ben al 9 jaar klant bij Webreus, het is een lowbudget hosting. Je krijgt gewoon waar voor je geld. Voldoet aan mijn verwachtingen.

28 augustus 2018 15:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

WAARSCHUWING: blijf hier vandaan!

Webreus is volledig geautomatiseerd, maar alle software loopt achter.
Zolang alles goed gaat, gaat het nog wel.
Maar als het fout gaat, is de helpdesk is volledig onbereikbaar. (2x ticket aangemaakt+ 2x belpoging, nog geen reactie na een week)

25 augustus 2018 15:48
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Geen aanrader,
Website opgezegd en ondanks tijdige opzegging toch nog verlengd. En t jaar daarop proberen ze het weer door te laten gaan.

20 augustus 2018 15:58
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

WAARDELOOS, met regelmaat doet hun email server ROUNDCUBE het niet. Heb 0,0 vertrouwen in hun service.

8 juli 2018 13:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus anders

Waardeloos bedrijf, ga NIET in zee met dit bedrijf. Inloggen en nieuw wachtwoord aanmaken is onmogelijk. Helpdesk kun je niet mailen omdat de code niet gepakt wordt. Bellen is helemaal geen optie. Zorg voor een hosting met een bereikbare helpdesk. U bent gewaarschuwd... Ik moet minimaal een 1 geven, maar dit is al te hoog

15 juni 2018 08:49
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Geweldig slechte support.

Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik heb zelf al jaren een site bij hun staan waar ik af en toe wat op uitprobeer, dat ging altijd goed. Nu maar voor het echie dan dacht ik... Helaas... De site is meer dan de helft van de tijd niet bereikbaar. En de helpdesk 95% van de tijd niet... inmiddels 5 tickets ingeschoten waarop ik slechts 1 keer een antwoord heb gekregen: "als ik kijk doet de site het weer".... Ja, toevallig wel idd.. .Maar de rest van de tijd niet, en krijg ik dus ook geen antwoord van de helpdesk.

Nog even een simpel testje gedaan, misschien dat Wordpress de boel in de soep liet lopen maar nee hoor, ook met een simpele index.html pagina geen respons...

Kost bijna niks maar dan heb je ook niks!

Zelden zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Absolute afrader!

5 juni 2018 21:36
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
7,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Allround

Kreeg de mail niet aan de praat, support gemaild en die had het binnen een dag voor me ingesteld zodat het allemaal werkt. Goedkoop, vriendelijke en behulpzaam in mijn ervaring!

28 maart 2018 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Al lange tijd klant, en zeer tevreden. Heb er diverse sites lopen, en dit werkt prima. Snelle en goede support, scherpe prijs, en prima uptime.

20 maart 2018 08:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Keep on going webreus!

27 februari 2018 11:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Power

Zelf ben ik erg tevreden over webreus. Ik heb zelf nog nooit problemen gehad met mijn website. Wel heb ik al een paar keer gemerkt dat ik geen mails kon versturen naar grote mailproviders zoals hotmail en gmail.
Dit probleem ligt niet alleen bij webreus, sommige klanten van webreus hebben hun website gewoon niet goed op orde. Bots gebruiken zo slecht beveiligde php mail scripts om spam te versturen. Het resultaat is dat de servers van webreus op een blacklist komen en dat mails van deze provider geblokkeerd worden. Als je dan bijvoorbeeld een mail naar een klant stuurt die bij hotmail zit krijgt hij deze mail niet binnen zelfs niet bij de spam map.
Als ik de negatieve reacties lees is een groot deel onterecht. Dit zijn klachten over dat de website heel traag is of plat ligt. Meestal wordt dit veroorzaakt door buurwebsites in dezelfde shared hosting. Mensen moeten er dus zelf ook voor zorgen dat ze hun website beveiligen tegen script injecties (.htaccess) en andere beveiligingslekken in hun website.
Als je er niet al te veel verstand van hebt gebruik dan Installatron voor het installeren van bijvoorbeeld wordpress.

20 december 2017 16:14
Support
6,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Webreus

Webreus review door

Ervaring met hostingpakket:
Webreus Giant

Tony, als je die op de helpdesk hebt ben je zalig. Dat is de "baas", ik denk dat die nog enkel "baas" is over zichzelf. Kan nog geen hulp bieden bij het instellen van een imap-account. Wij zijn al bijna 10 jaar klant met zo'n 50 URLS of meer, maar sinds een jaar of 2 bergaf ( leuk als je aan skiën doet ).

16 december 2017 00:44
Support
2,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0