HostingWijzer

xYnta hosting reviews vergelijken

Er zijn 11 ervaringen achtergelaten door klanten van xYnta. De gemiddelde, algemene beoordeling die xYnta heeft gekregen is 7,4.

0 10
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta anders

Afgelopen 3 jaar zat ik bij Xynta, het systeem zelf zit zeer goed in elkaar, handig en gemakkelijk om te gebruiken, overzichtelijk! Plus daarvoor!

Maar klantvriendelijkheid...
First of all, verlengen van services mogen automatisch gebeuren als ik dat op voor hand ergens expliciet aan duid dat ik dit wil.
Ook gebeuren die verlengingen niet op de exacte datum, maar 2 weken er voor. Dus ik had mooi in mijn agenda staan "Hosting pakket opzeggen" omdat ik het toch niet meer ging gebruiken.
Oké ik snap het misschien ergens wel, marketing, geld, ... Maar User Experience: 0

Second of all,
Ik koop een domeinnaam voor 1 jaar (wordt blijkbaar automatisch verlengd), dus ik zet de optie op "Niet automatisch verlengen".
Blijkbaar wil dit voor Xynta (en Axel) zeggen dat je je domeinnaam wilt opzeggen. Dan wil ik een verhuiscode aanvragen, gaat dat plots niet meer en krijg ik het verwijt, en ik citeer, "Normaal gesproken zegt u een domeinnaam niet op als u deze gaat verhuizen."
....
Ik heb het niet opgezegd, gewoon automatisch verlengen uitgeschakeld
....
Elke keer dat ik support contacteerde, werd ik wel geholpen, maar was het altijd met weinig goesting, en had ik altijd alles fout gedaan.

7 juni 2019 13:33
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Webhosting Completer

Goede service. Snel en adequaat. Top Axel!

9 april 2019 21:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Webhosting Completer

Inflexibel en roepen ongeveer 2 maanden van te voren over de verlenging. Lijkt wel met opzet zodat je het vergeet en automatisch voor een jaar er weer aan vast zit. Persoonlijk hosting niet gebruikt omdat de MB usage ongewoon hoog lag op hun servers.

Totaal geen onderhandeling mogelijkheden / boete clausule. Kennelijk hebben ze alles heel hard nodig, vraag me ook af hoe de kwaliteit is.

17 oktober 2017 15:18
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta anders

In het algemeen gewoon een uitstekende host, maar met name dankzij hun onverbeterlijke support steekt het team van xYnta met kop en schouders boven de rest uit!

16 februari 2016 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta anders

Opzeggen is onmogelijk.
Ze zijn flexibel 0.0 en zullen met de kleine lettertijes toch nog even proberen dat laatste factuurtje door je strot te duwen.

Walgelijk

21 januari 2015 09:14
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Zakelijk webhostingpakket 1

Geduldige en duidelijke begeleiding bij oplossen van een email probleem.
Pakket geupgrade naar Zakelijk vlekkeloos verlopen zonder dat ik er iets voor hoefde te doen.

27 oktober 2013 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Zakelijk webhostingpakket 1

Al reeds een aantal jaar klant bij Xynta en daar erg blij mee.
De service is erg goed en snel, wat voor mij erg belangrijk is.
Nooit te beroerd om een antwoord te geven op je vragen.

25 oktober 2013 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Zakelijk webhostingpakket 1

Super, niks op aan te merken, problemen worden vrijwel direct opgelost. Ook met onderhoud aan de servers ontvang je netjes een e-mail. Daarnaast heb ik nooit problemen gehad met een van de diensten van Xynta.

21 augustus 2013 14:17
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta anders

Zeer behulpzaam. Snelle reacties op gestelde vragen. Zeer vriendelijk en geduldig. We worden per mail op de hoogte gehouden. xYnta bedankt en ga zo door!!

9 juli 2013 12:32
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Linux webhostingpakket 1

Uitstekende service, snelle beantwoording (ook op zaterdag en zondag) en zeer scherpe prijzen.

14 juni 2013 15:01
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
xYnta

xYnta review door

Ervaring met hostingpakket:
xYnta Linux webhostingpakket 1

Begin er nooit aan! Opzeggen is onmogelijk, je blijft facturen ontvangen.

5 april 2013 14:38
Algemeen
1,0
Prijs
3,0
Kwaliteit
6,0
Support
8,0
0 10 1,0