HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 344 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

juiste adviezen op het juiste moment. financieel ouderwets correct en progressief ondersteunend bij veranderingen

23 oktober 2018 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Waardeloze service. Echt compleet waardeloos. "Ik geef het door aan mijn collega"....Daar heb ik niets aan. Eerste en laatste keer dat ik iets met dit bedrijf doe

21 oktober 2018 09:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super fijn, snel en vakkundig geholpen door Thommas via Whatsapp. Top!

17 oktober 2018 20:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

2,5 maand lang komen mijn mails in spamboxen van klanten en partners. Heen en weer mailen, whatsappen, bellen met yourhosting heeft niets verbeterd. De mails en en antwoorden op whatsapp zijn zo kortaf dat het voor mij duidelijk is dat deze Klantenservice niet de tijd neemt hun klanten serieus te nemen.
Jammer dat ik minstens 1 ster moet geven, want kwaliteit en support zouden er geen een mogen krijgen.

12 oktober 2018 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super geholpen door Dennis bij een probleem met instellen van de email. Werd direct geholpen en instellingen aangepast.
Prima service !

11 oktober 2018 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na reset van mijn wachtwoord kon ik geen mail meer versturen. Het probleem is door medewerker prima opgelost. Ik kreeg alleen niet helder, wat er nou mis was gegaan, dat maakt me afhankelijk bij een volgend probleem. Maar ik vertrouw er op, dat ik dan weer goed geholpen wordt.

4 oktober 2018 10:54
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

De handleidingen van de site zijn niet altijd even helder qua instructies op detail-niveau, echter is de online chat of whatsapp chat een hele goede bron om eventuele onduidelijkheden toegelicht te krijgen door de helpdeskers, vaak helpen ze je ook meteen verder met waar je mee bezig bent. Prima service dus.

17 september 2018 16:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geweldige service en zeer vriendelijk!!!

14 september 2018 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik heb zojuist 384 keer een mail in mijn mailbox binnengekregen van de klantenservice van yourhosting met de melding dat mijn dienst opgezegd wordt. Prima, maar 1 was goed geweest. Dit vind ik ronduit slecht.

28 augustus 2018 07:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Als digibeet werd ik behulpzaam en met begrip en geduld geholpen en werd het probleem opgelost.

27 augustus 2018 19:12
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

super hoe wij nu al geholpen zijn, en dat terwijl net klant zijn. Super ervaring!

11 augustus 2018 16:22
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Inmiddels maken wij gebruik van zowel hostingdiensten als Microsoft Office producten van Yourhosting. De service is ok, alleen datgene waar ik een erg slecht gevoel van krijg is de focus van YH op zoveel mogelijk geld verdienen aan een klant. Een voorbeeld hiervan zijn SSL certificaten, wij betalen inmiddels al jaren voor een groot aantal websites voor SSL certificaten. Toevallig gaf een medewerker van Yourhosting aan, dat dit eigenlijk gratis is. Vervolgens moeten wij zelf al onze SSL abonnementen opzeggen en krijgen geen geld terug.

Een ander voorbeeld is onze Office 365 abonnementen. Als wij een extra licentie kopen, dan heb ik een minuut later een factuur in de mailbox (letterlijk), als wij een licentie stopzetten (en wij bij een jaarabonnement recht hebben op een restitutie van de resterende maanden), dan moet ik leuren om een creditfactuur.

Kortom, een slechte en op geldgerichte organisatie met weinig hart voor de klant. Erg jammer.

26 juli 2018 15:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik maak al jaren gebruik van Yourhosting. Ik ben zeer tevreden. Ze zijn zeer behulpzaam, leggen duidelijk uit, denken mee. De prijs zeker waard!

13 juli 2018 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al vele jaren maak ik gebruik van de producten van Your Hosting. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs. Ook heb ik een aantal keren gebruik gemaakt van de servicedesk. Je krijgt snel antwoord en ook het juist antwoord!

2 juli 2018 09:45
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima, en vriendelijk geholpen toen ik het produkt af wilde zeggen, omdat dit produkt niet bij me paste.
ook de mails die je krijgt als je dit produkt krijgt zijn correct en vriendelijk

28 juni 2018 21:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0