HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 302 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,6.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik ben vandaag super geholpen door Stephanie van Polanen.
Zeer ervaren medewerkster en ze neemt alle tijd voor je!
Daarom in alle opzichten een dikke 10

12 februari 2018 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Stephanie hielp mij snel en vakkundig en dat alles op een uitermate prettige manier.
Alleen de wachttijd was nogal lang voordat ik haar aan de lijn kreeg.
Prijs is niet van toepassing

9 februari 2018 16:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

elk contact loopt top en altijd wordt alles opgelost dus wat wil je nog meer van een host

5 februari 2018 10:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Net een heel fijn gesprek gehad met een vriendelijke dame van de helpdesk van Your Hosting die ruim de tijd nam voor al mijn vragen. Zij zorgde er voor dat ik optimaal gebruik kan maken van alle mogelijkheden die tot mijn beschikking staan. Door het goede advies kan ik nu veel sneller werken. Haar doel was om er voor te zorgen dat ik zo veel mogelijk tijd kon besteden aan mijn eigen business. Geweldige service. Dank je wel Your Hosting.

30 januari 2018 23:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

prijs was niet van toepassing!! Hulp was gratis. Thommas heeft me perfect geholpen; binnen de kortste keren was het e-mail probleem opgelost! Hulde!!

29 januari 2018 18:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik als digibeet ben ontzetten helder en goed geholpen door Dennis. Top support!!! dankjewel

25 januari 2018 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super!!! Ik ben al jarenlang klant bij YH en peins er niet over om met andere providers te vergelijken. Zojuist een probleem gehad. Via TeamViewer meer dan uitstekend geholpen door de klantenservice van Yourhosting!
Hulde!

23 januari 2018 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Zeer slechte ervaring!! Hosting voor 2018 moeten betalen terwijl de website allang opgezegd is! Gaan ze zeggen dat de website niet opgezegd is. waarschijnlijk is hun website zo slecht dat opzeggen er geeneens doorkomen...

23 januari 2018 10:13
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geweldig geholpen door een vriendelijke medewerker!

22 januari 2018 16:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik heb zojuist een aantal dingen moeten wijzigen, en Jerremy van de support afdeling heeft me met zoveel geduld en service geholpen tot alles klopte, een groot compliment!!

22 januari 2018 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Fantastische service. Dankjulliewel!

19 januari 2018 17:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

super !!
prima geholpen, altijd vriendelijk en welwillend.
geen vraag is te gek... er wordt altijd de moeite genomen om mij zo goed en duidelijk mogelijk te helpen of in ieder geval de juiste richting in te sturen.

ik zeg GOUD !!

18 januari 2018 13:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn ervaring en mening over dit bedrijf.
Dit zijn werkelijk oplichters die op smerige wijze je om de tuin leiden. Opzeggen is bij hun niet opzeggen, maar gewoon een andere factuur met andere zogenaamde overeenkomst.
Men is bewust niet lid van een geschillencommissie.
Het gaat bij mij om een bedrag van 23 euro. Maar vermenigvuldig dat op de personen die zij ook belazeren en het is lucratief.
WEES GEWAARSCHUWD< NOOIT MET DEZE LUI IN ZEE GAAN

17 januari 2018 14:01
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik heb een paar keer moeten bellen met your hosting en toevallig kreeg ik een paar keer dezelfde medewerkster aan de telefoon. Zij heeft me ontzettend goed geholpen en mijn probleem heel snel opgelost. Ik ben erg blij met de service en support van your hosting, vooral met Stephanie.

12 januari 2018 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Dit bedrijf doet ZONDER EERST EEN WETTELIJKE VERPLICHTE INGEBREKESTELLING PER BRIEF te versturen in een herinneringsmail, met de mogelijkheid per ideal te betalen, incassokosten of herinnering kosten verwerken. Totaal tegen de wet in. Oplossen wil men niet uit zich zelf. Men vind dat dit mag.
Uiteraard zal ik de wettelijke vertegenwoordiging die hier over waakt ook inlichten.

9 januari 2018 14:55
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0