HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 280 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Aanrader! Ik ben zeer tevreden klant. Bedankt voor support!

6 september 2017 18:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben al jaren klant bij YourHosting. Omdat ik een redelijke digibeet ben lukt het mij niet altijd om alle ins en outs van het beheer van websites onder te knie te krijgen.

Maar een telefoontje naar de servicedesk van YourHosting is altijd voldoende om een probleem op te lossen.

Vandaag geholpen door Stephanie. Die loste direct een instellingsprobleem voor mij op. Super service weer en ik heb weer nieuwe kennis opgedaan.

31 augustus 2017 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

UItstekende helpdesk!

28 augustus 2017 16:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geachte Yourhosting,

Ik wil graag de complimenten geven over en aan Mariel en David, over de geweldige begeleiding en steun, en geduld die ze hebben getoond bij mijn problemen, die ik had.
Het wordt zeer gewaardeerd, en ik dank beide nogmaals voor de geweldige service die ik mocht ervaren.

Hartelijk dank, en vr. gr. Jan de Klein.

25 augustus 2017 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Altijd super goede support. Geen callcenter met ellenlange keuzemenu's. Helemaal top YourHosting. Thomas Verweij heeft me vandaag ook nog eens tof gematst! Thanks.

24 augustus 2017 16:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had wat vragen over het verhuizen van mijn domeinnaam van Strato naar Yourhosting (waar ik fijne verhalen over hoorde). Ik ben via jullie Livechat echt geniaal geholpen. Meteen pakket afgesloten. Keep up the good work!

24 augustus 2017 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Hele goede dienstverlening. Zij weten altijd waar ze het over hebben en staan klaar met hun hulp.

23 augustus 2017 19:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben al meerdere jaren een heel tevreden klant van Yourhosting. Waarin zij met name excelleren, naast de hosting en diverse producten, is de klantenservice.

Deze week ondervond ik een probleem met de toegankelijkheid van mijn website. De medewerker, Daniel, hielp mij op een aandachtige, geduldige en pro-actieve manier. Ik kreeg het gevoel gehoord te worden.

We vonden in onze telefoongesprek geen oplossing, maar een paar uur later was mijn website weer toegankelijk. Hoe wonderlijk is dat?!

Veel dank voor jullie service.

17 augustus 2017 01:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag, na jaren probleemloze hosting weer eens gebeld voor een vraag. Ik kreeg na 1 minuut een medewerker aan de lijn (Jolle?). De medewerker heeft mijn vraag aangehoord, me niet in de wacht gezet, wat ik persoonlijk fijn vind, en mijn probleem binnen 1 minuut opgelost. Met uitleg waardoor het gekomen was. Snel en vakkundig! Een voorbeeld voor anderen.

16 augustus 2017 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Goede support van Daniël gekregen! Het duurde wel beetje lang voordat ik iemand aan de lijn had.

16 augustus 2017 12:13
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ben al jaren klant bij Yourhosting en altijd naar volle tevredenheid.
Eventuele problemen en vragen worden door support altijd vlug en kundig opgelost/beantwoord.

15 augustus 2017 12:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Een probleem met https en SSL-certificaten werd door supportmedewerker Garry Viergever vakkundig en razendsnel opgelost. En dat op zondagmiddag! Hulde.

13 augustus 2017 15:38
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

uitstekende support. Dankbaar

10 augustus 2017 12:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Zowel bij de live chat alsook via de telefoon(geen wachttijd) wordt je perfect geholpen.

10 augustus 2017 12:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Super, ik kan niet anders zeggen.

7 augustus 2017 18:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0