HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 252 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,6.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Als grote digibeet krijg zelfs ik, met alle steun en geduldige hulp van YourHosting, het toch voor elkaar om zelf een website te bouwen!
Aan de telefoon allemaal vriendelijk, geduldig en meedenkend personeel, veel uren per dag beschikbaar en daarom is er geen drempel om keer op keer weer te bellen met soms kleine vragen.

23 juli 2017 15:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al jaren klant bij Yourhosting.
Vandaag super geholpen door mevrouw Stephanie van Polanen. Een ware computer genie die naast dat ze over alle kennis en kunde beschikt uiterst behulpzaam is én zeer vriendelijke. Blijkt wederom dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Keep up the good work !

21 juli 2017 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

In 1 woord geweldig, zojuist Johannes en vanochtend Richard aan de lijn gehad en ze denken met je mee geven de juiste tips en lossen het voor je op ! een dikke 10 op alle fronten voor Yourhosting.

20 juli 2017 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Zowel via e-mail als via de chat snel geholpen bij problemen met mijn website. Ik kon na de chat met Stephanie meteen weer met mijn website aan de slag!

18 juli 2017 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Dank je wel Johannes voor je goede hulp!

18 juli 2017 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekende ondersteuning van de klantenservice.

17 juli 2017 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Afgelopen week op een voortreffelijke wijze geholpen (tot in het weekeind toe) door Thommas Verweij , medewerker Yourhosting. Dank zij zijn hulp lopend pakket kunnen cancelen omdat dit door externe hosting bij Sportvisserij Nederland niet langer nodig was. Kosten terug ontvangen>
Klasse en voortreffelijk geholpen.

Leerdamse Hengelaarsvereniging De Snoek te Leerdam

17 juli 2017 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

De heer Jolle heeft zich alle mogelijke moeite genomen en mij de tijd gegund om mijn vragen te beantwoorden, dingen op te zoeken, noem maar op. Hij bleef vriendelijk en geduldig en heeft me uitstekend geholpen!!!

14 juli 2017 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Als je belt voor ondersteuning word je altijd zeer vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Prima service!!

14 juli 2017 15:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

heel prettig, professioneel en grondig gedaan. Mooi om te merken dat je met een gepassioneerde vakman aan de lijn zit!. was al tweede positieve keer. Echt uithangbord voor YOURHOSTING! dank

12 juli 2017 10:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vlot, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken.
Nu alleen nog wat korter in de wacht :)

10 juli 2017 12:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zojuist heel goed geholpen door Dennis Kandou. Mijn mail doet het weer! Bedankt!

9 juli 2017 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Johannes behandelde mij vriendelijk, was kundig en accuraat. Goed gedaan dus, ik ben tevreden.

6 juli 2017 15:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Top geholpen door Dennis!

5 juli 2017 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima; knap hoe je iemand kunt helpen die absoluut geen affiniteit heeft met jullie vak

4 juli 2017 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0