HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 355 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,7.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

snelle oplossing van het probleem ; er is stipt teruggebeld nadat het met de chat niet lukte ; alle lof !

3 december 2018 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

c

28 november 2018 19:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Perfecte hosting provider! Zeer betaalbaar, duidelijke site en een geweldige klantenservice. Snel, klantvriendelijk, gericht op oplossingen, behulpzaam, informatief.

19 november 2018 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al meerdere keren erg fijn geholpen aan de telefoon.
De mensen van Yourhosting doen dat extra stapje om de klant tevreden te houden.
Yourhosting is een aanrader.

14 november 2018 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Ze lossen elk probleem met mn website goed en snel op. Persoonlijk contact vaak binnen 9 minuten via de app. Zeer tevreden over deze toppers!

6 november 2018 20:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik kreeg geen e-mails meer binnen en heb toen via Whatsapp de juiste support ontvangen. Super handig!

6 november 2018 16:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had een probleem met mijn account. Dit is via chat en mail snel opgelost, super!

1 november 2018 18:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had hulp nodig met een testsite maken en die heb ik via de What's App heel goed gekregen! Snel, efficiƫnt en wat ik nodig had. Als de site straks live gaat hoop ik weer zo een goede service te krijgen.

31 oktober 2018 20:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Problemen met inloggen op GSM. Was snel ontdekt dat ik andere servernaam moet gebruiken. Support leefde zich goed in probleem en kwam snel tot oplossing. Geweldig.

26 oktober 2018 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Blij met de support.
Probleem snel opgepakt en opgelost.
Super gedaan.

26 oktober 2018 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Via de whats-app een probleem aangemeld, welke direct opgepakt en verholpen werd, dit noem ik service.

25 oktober 2018 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

juiste adviezen op het juiste moment. financieel ouderwets correct en progressief ondersteunend bij veranderingen

23 oktober 2018 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Waardeloze service. Echt compleet waardeloos. "Ik geef het door aan mijn collega"....Daar heb ik niets aan. Eerste en laatste keer dat ik iets met dit bedrijf doe

21 oktober 2018 09:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super fijn, snel en vakkundig geholpen door Thommas via Whatsapp. Top!

17 oktober 2018 20:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

2,5 maand lang komen mijn mails in spamboxen van klanten en partners. Heen en weer mailen, whatsappen, bellen met yourhosting heeft niets verbeterd. De mails en en antwoorden op whatsapp zijn zo kortaf dat het voor mij duidelijk is dat deze Klantenservice niet de tijd neemt hun klanten serieus te nemen.
Jammer dat ik minstens 1 ster moet geven, want kwaliteit en support zouden er geen een mogen krijgen.

12 oktober 2018 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0