banner bhosted

Antagonist Review

Webhosting bedrijf Antagonist is opgericht in 2004 en gevestigd in Enschede. De klantenservice van Antagonist staat als goed bekend. In een test uit 2019 werd een gemiddelde reactietijd van 53 minuten gemeten. Ook uit de duizenden reviews komt regelmatig veel lof voor de support medewerkers naar voren. Lees alles wat wij over Antagonist hebben verzameld op Hostingwijzer.nl.

Waarom wel of niet kiezen voor Antagonist

Voordelen Antagonist
  • Antagonist heeft veel positieve beoordelingen en klanten. Het lijkt erop dat Service een #1 focus is en dat dit tot veel tevreden klanten leidt.
  • Hoge Uptime (99,9%+)
  • 30 Dagen niet goed geld terug regeling
  • Gratis SSL (net als een Mijn.host en Strato)
  • Geen stilzwijgende verlengingen (zouden meer hosting partijen moeten doen!)
  • De moeite om nog een keer als voordeel te zien: Goede klantenservice.
Nadelen Antagonist
  • Antagonist heeft pakketten volledig gericht op WordPress, echter zijn deze vrijwel identiek aan de normale hosting pakketten. Zie bijvoorbeeld Kinsta of SiteGround voor hosting bedrijven die hierbij echt tools en kits hebben ontwikkeld specifiek voor WordPress.
  • Prijzen zijn exclusief BTW
  • Maximaal aantal e-mails dat je mag versturen zien we niet vaak bij andere hosts.
  • Trap niet in de lokkertjes van ‘eerste jaar domeinextensies .online en .store gratis‘, die zijn daarna gewoonweg te duur. Begin niet aan deze domeinen.

Op 26 Maart 2021 is Antagonist is overgenomen door GroupONE.[1]Group One neemt Antagonist over Bij Antagonist werken zelf zo'n 20 werknemers. GroupONE is het moederbedrijf van meerdere grote hosting bedrijven die actief zijn in Nederland. Dit zijn onder andere: One.com en Hostnet.nl.

Antagonist behoort tot de hosting bedrijven waar we (nog) geen expert review hebben geschreven. Hierdoor vind je Antagonist ook nog niet terug in de overzichten waarin we verschillende soorten hosting uitgebreid vergelijken. We hebben wel alvast de positieve en negatieve punten en de prijzen behandeld zodat je wél een goede indruk krijgt van wat deze webhost voor jou kan betekenen. Lees mer over hoe wij werken.

Antagonist Prijzen

De prijzen lopen uiteen van € 5 tot € 20 per maand

De prijzen van Antagonist zijn na het eerste jaar 20% hoger en bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Antagonist Reviews

De reviews en ervaringen van Antagonist.nl

Op Hostingwijzer werken wij met de reviews van Webhosters. De reviews van Antagonist op Webhosters zijn als volgt:

Wil je zelf een review achterlaten over Antagonist? Laat deze dan achter op Webhosters! =)

Een paar oudere reviews van Hostingvergelijken.eu van Antagonist:

Ik kreeg als nieuwe klant de keuze uit diverse smiley's na het 1e contact waar ik niet 100% tevreden over was. Kreeg al snel de vraag waarom niet 100%.. Na mijn uitleg kreeg ik vrij snel antwoord
en is er helder en vriendelijk uitgelegd waar dit aan lag. 👍

Door verkeerde info van een CRM leverancier betreft een SPF record instelling ging het valideren van deze record helemaal verkeerd, na email contact te hebben gehad met support van Antagonist hebben zij het supersnel opgelost en zelfs alle instelling in het DNS voor ons gedaan en dit allemaal binnen anderhalf uur. Toppie !!

Heel tevreden over de snelle service en ook heel persoonlijke service. Ik had verzuimd nieuw rekeningnummer door te geven (mijn fout dus) en dus kon de betaling niet afgeschreven worden. Zodra ik me meldde is meteen (echt supersnel) en heel vriendelijk geregeld. Verder ben ik ook tevreden over de website enz. kortom, alles prima.

Ik heb in het verleden weinig te klagen gehad over de service, maar de huidige prijsverhoging van 20,21 naar 74,88 Euro vind ik ronduit disproportioneel. Ik begrijp dat kosten stijgen, maar het was verstandiger geweest de prijs meer geleidelijk te verhogen. Ik denk dat iedereen daar wel begrip voor gehad zou hebben. Maar een verhoging naar 370% ten opzichte van de vorige prijs?…
Ik denk dat ik maar eens een deurtje verder ga kijken!
(Oké, de capaciteit die je krijgt is wel hoger maar die heb ik niet nodig!)

Ik ben al een paar jaar klant. Inderdaad zijn de pakketten onlangs flink duurder geworden, maar ze zijn ook uitgebreider. Ondertussen heb ik al mijn sites bij Antagonist ondergebracht. Op e-mail wordt vlot gereageerd (ik heb liever een informele goede reactie dan als meneer met een kluitje het riet in te worden gestuurd). Prijzen op de website zijn duidelijk (lezen is blijkbaar moeilijk).

Veelgestelde vragen

Overige vragen en antwoorden over Antagonist

Wat is een Antagonist?

Een Antagonist is de 'tegenspeler' in een verhaal, het is wel opvallend dat er ook een hosting partij is die Protagonist heet. Zijn deze partijen dan tegen elkaar? Bestaat er een relatie? Als we erachter komen zetten we het hier neer. Vooralsnog bestaat er geen verband overigens.

Waar is Mijn Antagonist?

Als je wilt inloggen bij mijn antagonist om jouw websites te beheren dan moet je navigeren naar mijn.antagonist.nl

Hostingwijzer
Logo