banner bhosted
Voordelig

bHosted Review

bhosted logo
Bij bHosted heb je al een klein hosting pakket vanaf €1,- per maand - dit kan alleen per jaar worden afgenomen
bHosted is een onafhankelijke Nederlandse webhoster uit Roosendaal. Lees alles over deze webhost met zeer veel positieve gebruikers en reviews.
8.2/10 (Expert Score)
Webhoster is de #9 in de categorie Hostingproviders
8.2Expert Score
bHosted: Onze review in het kort

bHosted is een onafhankelijke Nederlandse webhoster die de afgelopen jaar vanuit meerdere bronnen goede reviews naar binnen sleept. Het is wellicht niet één van de grootste hosting bedrijven, maar ze komen regelmatig goed uit de bus met verschillende testen en reviews. Ook wordt het bedrijf door de eigen klanten goed gewaardeerd. Goede hosting pakketten zijn al beschikbaar vanaf €1,- per maand. De klanten van BHosted zijn behoorlijk tevreden, je leest hier verder onder hoe wij bHosted hebben ervaren.

bHosted deal
Hosting vanaf €1 per maand
€ 1 € 1
Bij bHosted heb je al een klein hosting pakket vanaf €1,- per maand - dit kan alleen per jaar worden afgenomen

Productaanbod
8
bHosted prijzen
8
Extra functionaliteiten
8
Servers en prestaties
7.5
Hulp en klantenservice
8
Ervaringen van gebruikers
9.5
Voordelen bHosted
 • Beste beoordeelde hoster door klanten in 2021
 • Beste klantenservice in 2019 in onderzoek van webhosters.nl
 • Al een hostingpakket vanaf €12,- per jaar
 • Datacenter in Nederland
 • Eigen sitebuilder
 • Onafhankelijke webhoster
 • Uitgebreid aanbod: je kan klein starten en groot doorgroeien bij bHosted.
 • Makkelijk zelf veel instellen en installeren dmv Direct Admin &
 • Installatron
Nadelen bHosted
 • Prijzen worden ex btw gecommuniceerd
 • Backup server tijdelijk offline
 • WordPress hosting lijkt wel wat 'dun' door alleen maar de Installatron optie. Geen echte WordPress functionaliteiten en plugins als bij Kinsta en Siteground.
 • Het design van bHosted zelf ziet er wat verouderd uit, mag wel een modern jasje overheen!

Productaanbod

Wat biedt bHosted aan voor hosting producten?

Domeinregistratie

Bij bHosted kun je net zoals bij de meeste hosting bedrijven domeinen registreren en parkeren. Een .nl domein leg je bijvoorbeeld vast voro €12,- per jaar.

Hosting

Voor hosting zit je hier ook goed. Je kan al aan de slag met een webhosting pakket voor €12,- per jaar maar er is ook ruimte om flink door te groeien naar grotere pakketten. Ook eMail onlye, WordPress en Reseller hosting is mogelijk

VPS

VPS bij bHosted kan zowel met Linux als Windows.

Webshop hosting

Webshop hosting is ook mogelijk en wordt extra makkelijk gemaakt met de sitebuilder van bHosted.

Colocatie + Dedicated Server

Bij bHosted heb je met de hosting van een dedicated managed server de snelheid en flexibiliteit van een eigen server, maar niet het onderhoud.

Quarantaine

Leuke extra bij bHosted is dat je kan proberen met de quarantaine functie, domeinen uit de quarantaine te halen / vast te leggen.

E-mail hosting

E-mail only hosting is beschikbaar vanaf €6,- per maand bij bHosted. Op die prijs valt wel erg weinig af te dingen.

WordPress Hosting

WordPress hosting kan ook al vanaf €12,- per jaar. bHosted heeft ook een WordPress verhusservice als dit je zelf lastig lijkt

Reseller hosting

Met reseller hosting kun je meerdere hostingpakketten afnemen en beheren of doorverkopen onder je eigen naam, ook deze optie heb je bij bHosted.

Bij bHosted kun je goed terecht en ook voor de lange termijn. Je kan hier klein beginnen en flink doorgroeien. Fijn is dat de prijzen aantrekkelijk zijn voor starters en ook bij de grotere pakketten de prijs niet uit het oog verloren wordt. Het productaanbod is breed. Van domeinregistratie tot e-mail only tot grote shared hosting en wordpress hosting pakketten en ook voor een webshop of VPS kun je terecht bij bHosted. Aanvullend kun je ook nog terecht voor oplossing met Office 365 en licenties van office pakketten.

WordPress hosting is niet echt een kenmerkend pakket, maar veel te vergelijken met alle andere partijen die ook WordPress via een Installatron installatie als specialiteit opnemen, wel is de lage instap prijs interessant. Lees daar meer over bij Bhosted Prijzen.

Een leuke extra en unieke mogelijkheid bij bHosted is de optie om domeinnamen uit quarantaine proberen te registreren. Wij kennen de ‘catch ratio's niet' maar je kan het via bHosted in ieder geval proberen.

8/10

bHosted productaanbod rating

bHosted prijzen

Wat zijn de prijzen bij bHosted

Domeinregistratie prijzen bij bHosted

Ben je op zoek naar puur domeinnaam registratie dan is bHosted niet direct de goedkoopste partij, het wordt juist voordelig met een klein hosting pakket. Een .nl domeinnaam registreer je voor €12,- ex btw per jaar bij bHosted, dat is niet veel duurder dan de concurrenten, maar dit kan elders goedkoper als het je puur om domeinnaamregistratie is te doen.

.nl€ 12
.be€ 10
.com€ 15
.eu€ 12
.info€ 16
.org€ 15
Domeinnaam kosten bij bHosted

Webhosting prijzen bij bHosted

Voor webhosting heeft bHosted wél heel aantrekkelijke prijzen. Het meest voordelige pakket is €12,- per jaar. Dat is slechts een €1,- per maand. Natuurlijk zit je dan wel tegen wat beperkingen aan. Maar als je als hobby'ist een kleine site wil opzetten is dit wel heel leuk dat het zo voordelig kan, hier is bHosted redelijk uniek in. Voor €2 per maand heb je al een wat groter pakket en vanaf €4,- per maand heb je behoorlijk serieuze webhosting pakketten bij bHosted waar je al 40 databases aan kan koppelen. Een prijsvechter dus!

Gratis Direct Admin zit al in het kleinste pakket en ook SSL zit bij de kosten in. Normaliter heb je ook gratis backup bij bHosted.

Bij bHosted kan je kiezen uit verschillende pakketten:

Prijs per maandPrijs per maand
HOSTING 1 GB€ 1
HOSTING 2 GB€ 2
HOSTING 5 GB€ 4
HOSTING 10 GB€ 8
HOSTING 25 GB€ 16
HOSTING 50 GB€ 32
de prijzen bij bHosted worden ex btw gecommuniceerd.
 • De hostingprijzen op de site van bHosted zelf worden per jaar weergegeven. Omdat we bij alle hosting bedrijven per maand communiceren hebben we het ook voor bHosted terug gerekend.
Webhosting bij bHosted is alleen per jaar af te nemen, dit zou je als nadeel kunnen ervaren.
Al vanaf het kleinste pakket krijg je beschikking over Direct Admin, Installatron, gratis SSL certificaten en automatische backups.

VPS prijzen bHosted

Je kunt bij bHosted VPS afnemen. Zowel een Linux VPS als Windows VPS is mogelijk. De verschillende mogelijkheden qua resources bepalen grotendeel je prijs per maand. Je eigen VPS pakket heb je al vanaf €10 per maand.

Er zijn 4 standaard oplossingen bij bHosted voor VPS, mocht je een andere samenstelling van je VPS wensen dan kan je contact opnemen met de helpdesk en met hen afstemmen waar je naar op zoek bent.

De Linux pakketten zijn er vanaf €10,- per maand:

VPS SMALL€ 10
VPS MEDIUM€ 20
VPS LARGE€ 50
VPS EXTRA LARGE€ 90
De standaard VPS configuratie bij bHosted.

Dedicated Server bij bHosted

Wil je gebruik maken van een Dedicated server bij bHosted? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dit gaat alleen op basis van direct contact met de klantenservice van bHosted. (info@bhosted.nl) Dit is denk ik meer iets voor klanten die al naar tevredenheid klant zijn bij bHosted en simpelweg verder groeien.

8.5/10

bHosted prijzen rating

Extra functionaliteiten

Waarom zou ik voor bHosted moeten kiezen?

Alle hosting providers bieden min of meer hetzelfde product. Sommige hosting partijen specialiseren zich, dat kan onder meer op basis van prijs, kwaliteit, resources of echt 1 type hosting. Bij bHosted is het hele pakket aanwezig. Maar dan nog is het vaak niet direct duidelijk waarom je de ene hosting partij boven de andere zou moeten verkiezen. Daarom hebben we hier uitgelicht wanneer bHosted goed bij jou zou passen.

 • Al bij het kleinste pakket van €1,- per maand heb je toegang de belangrijkste aspecten van je hosting pakket. Gratis SSL, automatische backups, Direct Admin controle paneel, Installatron software.
 • bHosted komt al jaren goed uit verschillende tests[1]Dit zijn de 10 beste hosting bedrijven. Zo kwamen ze al eens als winnaar uit de test bij de beste klantenservice test, en werden ze onlangs ook het best gewaardeerd door de eigen klanten bij review website webhosters.nl
 • Ondanks het visueel wat verouderde controle paneel kun je er wel erg veel zelf. Je kan bijvoorbeeld vanuit hier direct bij de instellingen voor Redis Cache, PHPMyAdmin, Installatron, Direct Admin databases en FTP gegevens.
 • Gebruiksgemak: juist de wat verouderde look en feel zorgt wel voor een overzichtelijk geheel. Alles is goed te vinden, en je kan veel zelf aanpassen. Voor de beginner kan het wel even zoeken zijn.
Zo ziet het controlepaneel er bij bHosted uit als je het kleinste pakket afneemt.

Het geheel werkt echt simpel en intuïtief, het aanmaken van een database, het gebruiken van het installatron script om je gekozen CMS makkelijk te installeren + de prijs is natuurlijk ook al uniek op zich.

Screenshot van de bHosted Direct Admin waar je rechts onderin Installatron ziet, vanuit Installatron kun je met een paar klikken op de knop makkelijk je CMS naar wens installeren: WordPress, Drupal of bv Joomla.
8.0/10

bHosted extra functionaliteiten

Servers en prestaties

Servers en prestaties van bHosted

Pure Snelheid bHosted naar aanzien van de 2022 Snelheidstest

bHosted resultaten uit de snelheidstest van 2022 van webhosters.nl in samenwerking met new Fountain: [2]Snelheidstest 2022 Webhosters.nl Ranking is ten opzichte van de 14 andere beste / grootste hosts van Nederland.

 • Time to First Byte (TTFB) #9, Time to First Byte (TTFB) na Optimalisatie #10
 • Laadtijd voor Optimalisatie: #11, Na optimalisatie: #13
 • PageSpeed Insights Score voor optimalisatie: #12, Na optimalisatie: #8
 • K6 beladingstest: #12

bHosted prestaties

Bij bHosted kun je een en ander zelf instellen qua optimalisatie maar er is ook genoeg al voor je geregeld. Met Redis Cache kun je je website of webshop proberen te versnellen. bHosted heeft datacenters in Rotterdam en Steenbergen bij Nedzone, wel zo prettig dat de datacenters in Nederland staan, dat komt de snelheid ten goede.

Zelf kan je ook kiezen voor een snelle PHP versie maar de servers zijn sowieso geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid.

Op bijvoorbeeld webhosters.nl zien we veel positieve klanten die onder meer de prestaties van bHosted roemen.

Qua snelheden van de websites zullen we op korte termijn deze review updaten, daar voor zijn we nog gegevens aan het verzamelen. Snelheden zijn natuurlijk ook afhankelijk van het pakket dat je kiest en de resources die je daarbij krijgt. Er zijn in ieder geval pakketten met behoorlijke resources.

Uptime

Ook qua uptime zit het wel snor bij bHosted. Zo zien we op websiteplanet dat bHosted een score van 99,99% haalde in de 30 dagen test die zij daar deden.

Ben je benieuwd of er een storing is bij bHosted? Dan kun je dat zien op status.bhosted.nl, prettig dat dit zo transparant is geregeld.

7.5/10

bHosted servers en prestatie rating.

Hulp en klantenservice bHosted

Worden problemen snel opgelost?

Mogelijkheden voor hulp / support

 • De livechat werd in onze ervaring binnen 10 minuten beantwoord.
 • Vanuit het controlepaneel maak je snel tickets / berichten aan.
 • bHosted heeft ook een eigen YouTube kanaal met tutorials [3]https://www.youtube.com/channel/UCsSaZeWH1Qs_FYjrTFy835Q
 • In het Control Panel kun je veel zelf regelen, via onder meer de Direct Admin en het Installatron script.
 • Direct contact opnemen kan onder meer telefonisch, per e-mail, via whatsapp maar ook via Facebook of Telegram.
 • Uit het onderzoek van webhosters.nl kwam bHosted erg goed uit de test: problemen worden dus ook adequaat aangepakt.

Bereikbaarheid klantenservice bHosted

DagOpeningstijden
Ma09:00 – 17:00
Di09:00 – 17:00
Wo09:00 – 17:00
Do09:00 – 17:00
Vr09:00 – 17:00
Zagesloten
Zogesloten

Enige nadeel is dat in het weekend en later op de avond de klantenservice gesloten is. Natuurlijk kun je dan wel je vraag stellen maar dan zal een antwoord langer duren

Zoals al vaker besproken hierboven worden klanten ook daadwerkelijk geholpen met hun problemen en wordt deze goed gewaardeerd. Ook wij werden snel beantwoordt via de LiveChat.

8/10

Klantenservice rating

Handige links:

De bHosted contactgegevens en andere handige links:

Mail: info@bhosted.nl
Telefoon: 0165201144
Whatsapp: 0165201144
Facebook: bHosted.nl
Twitter: @bhostednl
Telegram: bHosted.nl

Ervaringen van gebruikers

Wat zijn ervaringen en reviews van anderen?

Voor betrouwbare gebruikerservaringen gaan we o.a. af op de scores van zustersite Webhosters.nl. Hier worden al ruim 20 jaar ervaringen en beoordelingen verzameld van klanten van hostingproviders.

bHosted scoort hier erg goed, op het moment van schrijven hebben ze meer dan 300 recensies met een gemiddelde waardering van 4.8 uit 5.


Een greep uit de reacties

We hosten onze websites al een aantal jaar bij bHosted. Super tevreden over de service. Helpdesk reageert snel en lost problemen pro-actief op.

Camille – vrijdag 21 januari 2022

Er ging even wat fout en verwijderde ik te veel mappen via DirectAdmin Ik ben prima geholpen, resetten van de instellingen, de systeem mappen er weer bij, een nieuw wachtwoordje en hup, het werkte weer.

Hans – dinsdag 7 december 2021

Een probleem(pje) tijdens het installerren van een CMS. Ondanks de aangeboden scripts, wat de installatie geheel uit handen neemt, traden er toch enkele problemen op die ik zelf niet kon fixen. En dankzij de inzet van de servicedesk, zijn de problemen opgelost. Sterker nog, ze hebben de installatie voor me uitgevoerd aangezien er problemen bleven optreden die netjes gefixed zijn. Ook dit keer weer snelle reacties en acties! Dat bewijst maar weer waarom ik al vele jaren zo tevreden ben en blijf met bHosted.

André – Webhosters.nl – november 2021
9.5/10

bHosted klantenservice en ervaringen

Veelgestelde vragen

Wat willen mensen weten over bHosted

Heeft bHosted een telefoonnummer?

Ja bHosted is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00, bovenstaand vind je het telefoonnummer van bHosted

Hoe weet ik of er een bHosted storing is?

Je kunt controleren of er een storing is via de pagina status.bhosted.nl. Hier kan je alle huidige storingen direct inzien. De transparantie is te prijzen en er lijk ook al een tijdje geen storingen meer gaande.

Waar kan je inloggen op bHosted?

De login omgeving van bHosted is te vinden onder: https://mijn.bhosted.nl/

Hoe log in in op DirectAdmin van bHosted

Om op de DirectAdmin in te loggen lag je eerst in op het controle paneel van bHosted zelf. Eenmaal ingelogd zie je in het overzicht rechtsonderin Direct Admin staan. Daar ga je naar toe en voor het betreffende domein en vervolgens kun je al je instellingen daar goed zelf beheren. Binnen Direct Admin kun je onder andere je FTP gegevens aanpassen maar ook WordPress of een ander CMS installeren.
bhosted backend

Waar is bHosted gevestigd?


Adres
bHosted B.V.
Laan van Brabant 26 – 1B01
4701 BK Roosendaal
Noord-Brabant
Nederland

Bronnen

Bronnen
1 Dit zijn de 10 beste hosting bedrijven
2 Snelheidstest 2022 Webhosters.nl
3 https://www.youtube.com/channel/UCsSaZeWH1Qs_FYjrTFy835Q
Hostingwijzer
Logo