HostingWijzer

3 redenen waarom je voor goedkope webhosting kiest

7 januari 2021 00:00

Veel Nederlanders betalen voor het hosten van hun website veel te veel. Zonder dat ze hier zelf weet van hebben. Het hosten van je website hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Al voor 1 euro per maand breng je je website onder. Natuurlijk is prijs niet het enige waar je naar kijkt, als je een plek zoekt waar je jouw website onderbrengt. Je wilt ook een klantenservice die goed bereikbaar is en altijd een oplossing voor je vindt. 

 

Goedkope webhosting

De kosten voor hosting lopen erg uiteen. Voordat je een webhoster kiest om je website onder te brengen, kan je de hosting bedrijven met elkaar vergelijken. Ook goedkope webhosting is bij meerdere bedrijven te vinden. Toch zullen de diensten die je ervoor krijgt onderling verschillen. Ideaal gezien vind je dus een webhoster die goedkoop is maar wel een goede klantenservice heeft. 

Het belang van juiste webhosting

Wanneer je een eigen website hebt, waar klanten afspraken kunnen maken of een online shopt draait, wil je dat deze altijd online is. Je moet dag en nacht goed bereikbaar zijn. Is er een storing? Dan wil je dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Dan zijn er nog zaken waar je niet meteen aan denkt, maar wat ook zeker belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan het weren van spam en ongewenste bezoekers die schade aan je website kunnen aanbrengen.  

 

Al deze zaken laten zien dat het belangrijk is een goede webhoster te kiezen. Een webhoster moet voor jou alle zorgen uit handen nemen. Het bedrijf zorgt ervoor dat jouw website 24/7 online is en goed bereikbaar is. Je gegevens worden door hen beschermd tegen storingen en hackaanvallen.

3 x kiezen voor goedkope webhosting

Ben jij ook iemand die op dit moment, nog zonder het te weten, te veel betaalt voor het hosten van je website? Of heb je een nieuwe website en ben je opzoek naar een goed adres om je website onder te brengen? Lees dan de 3 belangrijkste punten om te kiezen voor goedkope hosting.

 

1. Niet direct al je (marketing)budget kwijt zijn aan hosting.

2. Goedkoop hoeft niet duurkoop te zijn.

3. Focus op de score van de klantenservice ipv de prijs van hosting.