banner bhosted

Cloud86 Update Website & Visual Identity

Onlangs heeft de eigen website van Cloud86 een transformatie ondergaan en de eigen visual identity een flinke make-over gekregen. Een frisse herkenbare uitstraling is het resultaat. Onderstaand ook een screenshot van de vernieuwde homepage.

Met de vernieuwde visual identity wordt beoogd onderscheidend en herkenbaar te zijn voor klanten en potentiële klanten. Omdat in 2023 de Engelstalige website er ook aan komt voor internationale- klanten- en expansie, was het ook nog eens extra van belang om een herkenbaar & onderscheidend platform te bieden om ruimte te kunnen geven aan de voorziene verdere groei.

Met het oog op de aanstaande groei wordt er ook flink ingezet op nieuw personeel om klantbeleving en performance te kunnen waarborgen en verbeteren. Ook in de hardware en performance is het de ambitie om nog verder te versnellen, een vernieuwde website kon dus ook niet achterblijven :).

Cloud86 is een Nederlands hosting bedrijf dat opereert vanuit Drachten, en wordt vanuit Hostingwijzer vaak aangeraden vanwege de verhouding van kosten vs performance.

Cloud86 vergelijkingen:

Geen reacties

Leave a reply

Hostingwijzer
Logo