banner bhosted

Cloud86 update website & visual identity om groei en positionering te verstevigen

Dat Cloud86 al een tijdje flink aan de weg aan het timmeren is, is inmiddels een understatement. Cloud86 is één van de meest bezochte hosters op hostingwijzer.nl en een veelgekozen webhoster, en goed gewaardeerde webhoster op Webhosters.nl.

Onlangs heeft de eigen website van Cloud86 een transformatie ondergaan en de eigen visual identity een flinke make-over gekregen. Een frisse herkenbare uitstraling is het resultaat. Onderstaand ook een screenshot van de vernieuwde homepage.

Met de vernieuwde visual identity wordt beoogd onderscheidend en herkenbaar te zijn voor klanten en potentiële klanten. Omdat in 2023 de Engelstalige website er ook aan komt voor internationale- klanten- en expansie, was het ook nog eens extra van belang om een herkenbaar & onderscheidend platform te bieden om ruimte te kunnen geven aan de voorziene verdere groei.

Met het oog op de aanstaande groei wordt er ook flink ingezet op nieuw personeel om klantbeleving en performance te kunnen waarborgen en verbeteren. Ook in de hardware en performance is het de ambitie om nog verder te versnellen, een vernieuwde website kon dus ook niet achterblijven :).

Cloud86 is een Nederlands hosting bedrijf dat opereert vanuit Drachten, en wordt vanuit Hostingwijzer vaak aangeraden vanwege de verhouden van kosten vs performance.

Geen reacties

Leave a reply

Hostingwijzer
Logo