banner bhosted

TransIP en Vimexx (Team Blue) Verhogen Prijzen

Vanaf 1 Maart worden de diensten van de grotere hosters die onder team blue vallen hoger. De prijsverhogingen vallen overigens best mee. Dus zeker geen reden om bang te worden als klant van deze partijen.

Transip Verhoogt Prijzen

Vanaf 1 maart 2022 gaan de prijzen van webhosting bedrijf Transip omhoog zo communiceerden ze zelf eerder vandaag. TransIP ziet zich genoodzaakt door de hoge inflatie de prijzen te verhogen. Veel hosting bedrijven hebben te lijden onder prijsverhogingen van onder meer hardware en energieprijzen.

De verhoging gaat vanaf 1 maart 2022 in en is van toepassing op de VPS en de domeinnamen. Alle nieuwe prijzen vind je hier bij TransIP.

Weten of TransIP een geschikte hosting partij is voor jouw website of webshop? Bekijk dan onze TransIP review.

Ook Vimexx verhoogt de Prijzen

Vanwege toegenomen kosten en vanwege de huidige inflatie verhoogt ook Vimexx de prijzen per 1-3-2022. De kosten van energie voor het datacentrum zijn bijvoorbeeld flink omhoog gegaan. Maar ook de prijzen van de software die Vimexx gebruikt zijn gestegen.

De kosten worden doorberekend met een prijsverhoging op alle producten van 5%. Op zich valt dit nog best mee gezien de prijzen van Vimexx aan de lage kant zijn. Met 5% prijsverhoging hoef je dan niet te klagen.

Lees ook ons informatieve artikel over: Wat moet je doen als webhosters de prijzen verhogen?

Geen reacties

Leave a reply

Hostingwijzer
Logo