banner bhosted

Webhosters.nl Snelheidstest: Dit zijn de winnaars

Ieder jaar doet Webhosters.nl in samenwerking met New Fountain een onderzoek naar de snelste WordPress webhosters.nl de editie van 2022 staat op dit moment live. De top 3 ziet er als volgt uit als je naar de totaal scores kijkt:

  1. Mijn.Host (51 punten) Onze review
  2. Hostinger (45 Punten) Onze review
  3. WebOke (42 Punten) Onze review

Natuurlijk is zo'n onderzoek ook een soort van steekproef: Je kan net op een trage / volle of lege shared hosting terecht komen, maar desalniettemin kan je het ook zien als een ‘Als je deze selecteert dan zit je in ieder geval goed'. Bij deze top 3 zit het duidelijk goed in orde allemaal, ook gezien de Testresultaten[1]testresultatenWebhosters.nl Onderzoek enorm uitéén lopen.

Time to first byte voor optimalisatie

Op dit vlak is de top 3 iets anders maar komt ook mijn.host als snelste naar boven, time to first byte is een zeer belangrijke SEO factor als je kijkt naar snelheid van websites. Dit maakt Mijn.host dus ook een hele goede keuze)

Time to first byte1st TTFB2nd TTFBGem TTFB
mijn.host0,0660,0250,046
Hostinger0,1670,1410,154
Antagonist0,1550,1670,161

Al met al een gaaf onderzoek en zeker de moeite waard om goed door te lezen! Snelle hosting wordt steeds belangrijk bij het optimaliseren van een website![2]https://stormachtig.nl/website-snelheid-seo/ Selecteer voor jouw hosting dus zeker ook een snelle host.

Bronnen

Geen reacties

Leave a reply

Hostingwijzer
Logo