banner bhosted

Hosting Reviews van Hostingwijzer

Bekijk onze beknopte Hosting Reviews

De hosting wereld is flink in ontwikkeling. Veel providers worden samengevoegd en steeds meer internationale providers (als bijv. namecheap) richten zich op de Nederlandse markt. 

 

Na fusies en overnames zijn er de laatste maanden fikse prijsstijgingen doorgevoerd waar veel bestaande klanten niet blij mee waren.  We adviseren – mede om bovenstaande redenen – om je hostingpakket zo nu en dan tegen het licht te houden.

 

In de reviews hebben we gekeken naar onder meer gebruiksvriendelijkheid, prestaties, klantenservice en de prijzen van hosting pakketten. Hopelijk kunnen we jou een stap verder helpen met de keuze voor een hosting bedrijf of pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen.

 

Aan nieuwkomers willen we meegeven dat het belangrijk is om je te laten informeren. We zien namelijk dat mensen eenvoudig te dure pakketten worden ingeloodst. 

 

Op hostingwijzer.nl hopen we met onze reviews en artikelen een goede bron te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) provider. 

Wij hebben twee soort reviews op Hostingwijzer.nl

Een uitgebreide review
De grotere en bekendere providers die actief zijn op de Nederlandse markt hebben we uitgebreid bekekenen.

Een beknopt review
Deze providers zijn wel al meegenomen op de website, maar nog niet uitgebreid geanalyseerd.

Samenwerken met Refermedia

Ben jij een hosting bedrijf en heb jij klanten op de Nederlandse markt en durf je het aan om een uitgebreide review of beknopte review van onze experts te krijgen? Neem dan contact met ons op.


Wie weet eindigt de provider waarvoor je werkzaam bent in onze top 5 hosting bedrijven van Nederland. Of misschien blink je wel uit binnen een bepaald niche zoals de Beste WordPress Hosters of Goedkoopste Webhosters.

Hostingwijzer
Logo