HostingWijzer

Antagonist

Prijs
8,9
Kwaliteit
9,5
Support
9,6
Algemeen
9,4
Telefonische helpdesk
n.v.t
Support
support@antagonist.nl
Website
http://www.antagonist.nl/
Over Antagonist

Antagonist staat voor betrouwbare hosting en domeinnaamregistratie: de infrastructuur voor elke website. Vanaf de start in 2004 richt de onderneming zich op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bij Antagonist staat de klant centraal, doordat er zorgvuldig naar feedback en interesses van klanten wordt geluisterd. Zodoende kunnen gebruiksvriendelijke diensten met een uitmuntende service tegen een scherpe prijs worden geboden.

MEER DAN 2.200 POSITIEVE REVIEWS
Sinds dat oprichter Wouter de Vries op 13-jarige leeftijd werd uitgeroepen tot 'Krantenbezorger van het Jaar', is klanttevredenheid zijn belangrijkste streven. In combinatie met een vooruitstrevende visie resulteert dit in meer dan 2.200 positieve beoordelingen op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Klanten complimenteren Antagonist voor de complete dienstverlening, vele extra's en optimale prijs-kwaliteitverhouding.

PIONIER IN WEBHOSTING
Door volmaaktheid in geautomatiseerde processen, ontwikkeld met eigen technologie, kan Antagonist deze hoge standaarden waarmaken. Dankzij investeringen in kennis en innovatie was Antagonist, als pionier in webhosting, de eerste in Nederland die het concept 'onbeperkte webhosting' succesvol in de markt zette. Tevens werd een wereldprimeur behaald door de ontwikkeling en introductie van Patchman: een systeem dat beveiligingslekken in websites van klanten automatisch detecteert en repareert.

AWARDS
De onderneming heeft meer dan 60.000 particuliere en zakelijke klanten, waaronder twee grote Nederlandse banken. Als snelgroeiend bedrijf kreeg Antagonist in eerdere jaren een notering in de Deloitte Fast50, FD Gazellen en zijn ze uitgeroepen tot ambassadeur van Twente. Tevens werd Wouter door Ernst & Young geprezen voor zijn succesvol ondernemerschap tijdens de prestigieuze Entrepreneur Of The Year-competitie. Deze positieve ontplooiing is voor Antagonist een stimulans voor verdere productontwikkeling en internationalisering.

PRODUCTEN
Alle webhostingpakketten zijn zeer uitgebreid en bieden alles voor de succesvolle start van een website. Klanten kunnen gratis gebruikmaken van 75 (web)applicaties, zoals WordPress, Joomla, Drupal of andere software om een website, forum, blog of fotogalerij mee te realiseren. Alleen een domeinnaam, zonder hosting, registeren kan ook.

Antagonist heeft 4 hosting pakketten met prijzen van € 2,95 tot € 14,95 per maand en schijfruimte vanaf 3.000 mb tot 99.999 mb. Bij de ervaringen is het laagste cijfer een 8,9 en het hoogste cijfer een 9,6, de gemiddelde score van Antagonist is een 9,3.