HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 634 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik kreeg per kerende post vriendelijke en duidelijk antwoord. Aan het oplossen van het probleem wordt gewerkt en Antagonist heeft er een oplossing naast.

13 januari 2021 10:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

zeven jaar lang is mijn website uitstekend gehost door Antagonist. Prima prijs-kwaliteit verhouding, heldere communicatie en goede service. De website is uit de lucht gegaan omdat hij niet langer actueel was, maar ik kan iedereen Antagonist aanbevelen.

7 januari 2021 12:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al onze zakelijke websites zijn gehost bij Antagonist. Via de chat krijg je heel snel een antwoord en een hele duidelijke stap voor stap handleiding. Ideaal!

7 januari 2021 11:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekende support, ook tijdens Covid-19 altijd binnen een uur een response gekregen. Altijd bereid om te helpen en oplossingen aandragen.

1 januari 2021 10:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Onze mail kwam dikwijls in de spambox van de ontvanger. Dankzij de voortreffelijke en vriendelijk hulp van Joris bij Antagonist konden we de account instellingen aanpassen waardoor het probleem verholpen is. Mede dankzij de voortreffelijke instructies die we per mail ontvangen.
Joris, bedankt

24 december 2020 13:55
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Slim

Goede hosting provider. Uitstekende support; Snelle reactie en kundige mensen.

22 december 2020 16:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Pro

tijdens de black friday periode heeft Antagonist ons geholpen https://blackfridaydeals.nu online te houden. O.a. door een tijdelijk opschaling van de resources en ondersteuning bij de content en database caching. Zeer tevreden.

3 december 2020 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Pro

Sinds 2010 ben ik klant bij Antagonist, na ruim 10 jaar werd het wel eens tijd om een review te plaatsen. Mijn ervaringen zijn alleen maar positief, ik gebruik inmiddels meerdere pakketten. Voor zowel de veeleisende gebruiker die serverbeheer liever overlaat aan experts, als gebruikers die een eenvoudige website (hobby)willen hosten biedt Antagonist passende pakketten. Voor elk wat wils, dus. Van mijn overstap in 2010 naar Antagonist heb ik dan ook nog geen moment spijt gehad.

9 november 2020 17:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super webhosting. Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord en vaak direct opgelost.
Ben al 10 jaar bij Antagonist en geen dag spijt.
Heb ook ervaring met andere webhosting en Antagonist steekt daar met kop en schouders bovenuit.

3 november 2020 19:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Plus

Erg goede ervaring met Antagonist. Support is snel, vriendelijk en erg bereidwillig. Kwaliteit van de hosting is prima. Snelle servers, veel instelbare features via overzichtelijk control panel, en alles voor een scherpe prijs.

3 november 2020 11:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Slim

Zeer klantvriendelijke en betrouwbare provider. Webhosting is in goede handen bij dit team. Geven veel extra's.

27 oktober 2020 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Plus

Zeer tevreden over de diensten en met name service van Antagonist. Vragen en eventuele problemen worden heel snel, persoonlijk en in het belang van de klant opgelost.

15 oktober 2020 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Alles goed voor elkaar bij Antagonist 😊👍🏻

24 september 2020 10:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben alles aan het onderbrengen bij Antagonist. Fijn dat het onder één pakket kan. Dashboard mooi overzichtelijk. Eitje om beveiligde mappen aan te maken. Was even wat gedoe met inloggen op de ftp server maar dat is na wat heen en weer gemail naar tevredenheid opgelost. Fijn ook dat je dezelfde persoon als aanspreekpunt hebt tot je probleem is opgelost. Kortom, ik ben uitermate tevreden.

8 augustus 2020 09:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Fantastisch!! De producten, diensten, de service en de geweldig snelle, uitzonderlijk vriendelijke en bekwame support!! Dit is een top-host!!! Ik wil nooit meer een andere :)

29 juli 2020 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">