HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 623 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Plus

Zeer tevreden over de diensten en met name service van Antagonist. Vragen en eventuele problemen worden heel snel, persoonlijk en in het belang van de klant opgelost.

15 oktober 2020 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Alles goed voor elkaar bij Antagonist 😊👍🏻

24 september 2020 10:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben alles aan het onderbrengen bij Antagonist. Fijn dat het onder één pakket kan. Dashboard mooi overzichtelijk. Eitje om beveiligde mappen aan te maken. Was even wat gedoe met inloggen op de ftp server maar dat is na wat heen en weer gemail naar tevredenheid opgelost. Fijn ook dat je dezelfde persoon als aanspreekpunt hebt tot je probleem is opgelost. Kortom, ik ben uitermate tevreden.

8 augustus 2020 09:51
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Fantastisch!! De producten, diensten, de service en de geweldig snelle, uitzonderlijk vriendelijke en bekwame support!! Dit is een top-host!!! Ik wil nooit meer een andere :)

29 juli 2020 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Echte meedenkers...enorm fijne hosting partij!

18 juli 2020 10:21
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon weg een perfecte organisatie. Goed doordacht in vele aspecten. Gewoon een echte aanrader. Heel veel mogelijkheden en opties maar ook goede support.

10 juli 2020 12:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik stuur al sinds hun begin mijn Nederlandse website klanten naar Antagonist en er zijn nooit problemen geweest. Toen ik zelf in 2016 een nieuw "thuis" zocht nadat mijn toenmalige webhost slechte reviews begon te krijgen nadat ze door EIG overgenomen waren, ging ik natuurlijk ook graag naar Antagonist. Inmiddels hadden ze pakketten die aansloten bij wat ik nodig had en je pakket staat n je eigen container. De paar keer dat ik vragen had, ben ik ook goed geholpen met instructies. Vooral de recente malware problemen die via WP of Zenphoto waren binnengekomen, waren snel beslecht toen Joris me verder hielp en uitlegde wat ik nog meer kon doen. Hulde!

7 juli 2020 02:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alles werkt zoals je zou verwachten. Mocht je hulp nodig hebben omdat het allemaal te technisch wordt, dan staat de klantenservice voor je klaar. Of ze geven je tips om zelf aan de slag te kunnen, of ze regelen het voor je op afstand. Topservice!

6 juli 2020 12:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Een zeer snelle terugkoppeling en adequate ondersteuning! Ook pro-actief door meteen de juiste aanpassingen te doen!

2 juli 2020 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles werkt altijd prima. En als er iets niet werkt is er altijd een snelle reactie op mn vraag en tot nu toe altijd snel opgelost. Top! Al jaren zeer tevreden.

1 juli 2020 20:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Super. Erg behulpzaam (en snel!). Professionele en vriendelijke supportafdeling.

24 juni 2020 21:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Werkt fantastisch, en de support van Antagonist is superb!

21 juni 2020 11:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben echt blij dat een vriendin mij Antagonist heeft aangeraden. Inmiddels staat mijn website daar al 5 jaar. Het onderhoud is eenvoudig, de gebruiksvriendelijkheid is groot! Met de handleidingen (bv voor het veranderen van hoofddomein) kom ik er zelf goed uit, en zijn er toch nog vragen, dan zijn de mensen van Antagonist bijzonder benaderbaar, snel en behulpzaam. Fijn!

16 juni 2020 17:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik had een vraag over een domeinnaam die aan mijn account was gekoppeld, die ik niet kende. Ik kreeg snel een reactie terug en zoals beloofd 'nog op dezelfde dag'. Er wordt oplossingsgericht gedacht en je vraag/probleem/klacht wordt direct serieus genomen. Enige kanttekening vind ik dat je niet kunt bellen. Soms is iets uitleggen telefonisch wel zo fijn en kan ingewikkelde vragen versnellen. Maar misschien komt dat nog eens...;-)

16 juni 2020 14:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Omdat ik ontevreden was over mijn vorige host heb ik mijn domein verhuist naar antagonist. Wat een verschil! Keurig en snel antwoord op je vragen. Geen gedoe, alles duidelijk en correct. Top!

15 juni 2020 18:30
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0