HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 593 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Test Martijn.

1 mei 2019 22:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Nette provider

30 april 2019 14:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wederom weer fantastisch aardig, snel en accuraat geholpen.
De laatste keer was -gelukkig- 3 jaar geleden, maar het personeel bij support nog steeds een 10 hoor! Bedankt!

3 april 2019 20:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zakelijk heb ik een aantal pakketten en een berg aan domeinnamen lopen bij Antagonist, ik ben er altijd wel redelijk over te spreken als het gaat om de backend, echter klantenservice kan je het niet noemen als er echt problemen zijn met php bestanden krijg je antwoorden met stap 1, echter als je er weinig verstand hebt van zaken als php bestanden etc dan is het er frustrerend als er NIEMAND is die er even voor je induikt om je echt te helpen, voor jaren lange klant te zijn is het voor ons bijna welletjes.

1 april 2019 15:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ze zijn betaalbaar en stabiel, bieden goede service en diensten. Ik kan werkelijk geen enkel negatief punt bedenken. Gewoon perfect!

6 maart 2019 19:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Fijn mailcontact bij overstappen en ook daarna. Behulpzaam. Veel mogelijkheden en nauwelijks limieten. Plus-pakket laat je meerdere sites gebruiken. Snel bij de overstap.

28 februari 2019 16:31
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al 8 jaar klant en altijd goed en deskundig geholpen als ik er niet uit kwam!

26 februari 2019 20:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden over de support afdeling. Wordt snel en deskundig op de vragen geantwoord.

19 februari 2019 23:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Vlotte en duidelijke ondersteuning bij hulpvragen.

12 februari 2019 14:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima ervaring. Een aanrader. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Website is altijd in de lucht. Geen downtime waargenomen.

2 februari 2019 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Een super snelle en nette service. Ik zit nu bijna een jaar bij Antagonist en ben altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Zelfs in het weekend kreeg ik een reactie op mijn mail.

De website is duidelijk en overzichtelijk. De blogs/handleidingen zijn werkelijk waar voor iedereen goed te begrijpen. Zodat je een heel hoop zelf kan doen voor o.a. het onderhoud aan je website.

2 februari 2019 15:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Alweer een compliment voor jullie support en speciaal voor Erik! Daarom ben ik al lang bij Antagonist.

30 januari 2019 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goede host, nooit problemen mee gehad. Ik kom van MijnDomein maar daar had ik te veel problemen mee (downtime), en werd ik slecht geholpen. Je betaalt iets meer maar dit is het meer dan waard! De support is ook uitstekend, altijd snelle en zeer duidelijke antwoorden.

21 januari 2019 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Support geeft altijd een snel antwoord met een oplossing. Ook het automatisch updaten van de wordpress sites is zorgeloos. Scheelt heel veel tijd in bijhouden en de sites zijn altijd in de laatste versie waardoor fouten en problemen bijna niet voorkomen. en anders is er de automatische backup die eenvoudig terug te plaatsen zijn
Anders heeft de snelle support altijd een oplossing!

18 januari 2019 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Er bestaan zeker goedkopere hosters maar heb je een probleem dan is het uiterst belangrijk dat je onmiddellijk of toch zo snel mogelijk geholpen wordt. En dat doet dit team !
Dikke pluim aan heel jullie team !
van een tevreden klant
Brit

18 januari 2019 08:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0