HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 491 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

We liepen tegen een groot probleem aan met onze website. Maar dankzij de zeer kundige adviezen en opmerkingen konden we het probleem traceren en oplossen.
Opvallend daarbij kunnen we het geduld en duidelijkheid van de medewerkers van Antagonist noemen, die ik in het verleden nog bij geen andere provider zo gevonden en ervaren heb.
Ik kan dan ook alleen maar een groot compliment geven aan Antagonist en zijn medewerkers. De perfecte host voor onze stichting.

21 februari 2018 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Kan niet anders zeggen dan dat ik deze club aanbeveel. Goede service, snel antwoord, foutloze bediening. Absolute aanrader

19 februari 2018 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Net overgeschakeld van een zeer droevige hosting waar ik al 10 jaar bij zat naar antagonist.
De verhuis van het (Belgische) domein liep niet helemaal vlot omdat de oude hoster niet meewerkte, maar antagonist heeft dit snel verholpen. Voorlopig geen gegrond oordeel wat de kwaliteit van de hosting betreft maar de customer service was alvast top!

15 februari 2018 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vragen, zij hebben nog helpdesk die antwoord in mensentaal, dus voor iedereen verstaanbaar en niet enkel voor IT gevorderden. Verder ook een heel uitgebreide "Help" waar zowat alles duidelijk staat uitgelegd hoe je bv. je admin gedeelte kan aanpassen/inrichten en je website op correcte wijze on-line kan zetten, enzo verder.
Dus eerst de tijd nemen om deze help onderwerpen te lezen en veel zaken worden duidelijk, kan je het antwoord daar niet vinden gewoon vragen aan support afdeling.
Volgens mij is dit een van de weinige hosters die alles doet om stress bij de klanten te vermijden, en ik weet uit ervaring dat sommige hosters niet wakker liggen als jij als klant stress krijgt.
En als je echt prijs/kwaliteit van hosters na gaat is Antagonist zeker niet duurder.
Dank u

13 februari 2018 19:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

nooit problemen gehad & altijd online.

13 februari 2018 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik stelde op zondagmiddag ca. 14 uur een vraag en kreeg pas maandagochtend om ca. 11 uur het antwoord dat ik de beveiligingssoftware op mijn pc zou moeten aan- en uitzetten om mijn DirectAdmin inlogprobleem op te lossen. Dat was echter niet meer nodig, want het probleem had zich ondertussen zelf al opgelost. Wat er is gebeurd blijft dus onduidelijk en bovendien vind ik dat men sneller met een antwoord had moeten en kunnen komen.

12 februari 2018 11:28
Support
5,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Volkomen onverwacht werd een mail op zondag beantwoord en mijn probleem daarbij opgelost

11 februari 2018 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Service en support zijn uitstekend. Overtreft zelfs de verwachtingen die al erg hoog waren n.a.v. reviews. Antagonist is echt een aanrader voor al je hosting activiteiten als snelle service, meedenkende helpdesk en snelheid een vereiste zijn.

5 februari 2018 12:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

zeer vriendelijk en goede service

1 februari 2018 06:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige service. Duidelijke uitleg en gelukkig kunnen ze ook alles uit handen nemen. Voor mij heel belangrijk.

30 januari 2018 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima organisatie
en zeer behulpzaam

30 januari 2018 15:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Welke vraag dan ook, wordt op zeer korte termijn naar volle tevredenheid beantwoord. Ook als ik iets niet snap; geen moeite teveel voor herhaalde uitleg.

29 januari 2018 20:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Veel helponderwerpen worden op de website uitgelegd, overzichtelijk, duidelijk en makkelijk vindbaar. Voor andere hulpvragen heeft Antagonist een hele goede en snelle helpdesk. Superservice!

29 januari 2018 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Erg tevreden met deze host. Goede prijs/kwaliteit en uitstekende helpdesk: snel vriendelijk en adequaat

29 januari 2018 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel fijn steeds op de hoogte gehouden te worden bij vernieuwing en als je hulp nodig hebt wordt er heel snel en adequaat gereageerd .. super

25 januari 2018 17:37
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0