HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 596 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer vriendelijk en Prima service.
Aantrekkelijke prijzen op de kop toe.
Hier ben ik echt heel erg blij mee.

15 juli 2019 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

snelle en adequate hulp. Goede prijs en kwaliteit

26 juni 2019 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Werkelijk een heerlijke hoster, spul is snel, prijs is erg scherp, als je wat problemen hebt wordt het bij mij 100% opgelost. En vooral dat is fijn als je iets stuk hebt gemaakt.

Al klant sinds 2005, voor de sites die ik heb geen andere hoster nodig. Reseller pakket geeft mij de mogelijkheid om 5 sites onafhankelijk van elkaar te draaien. (en in elke reseller kunnen weer meerdere domeinnamen worden gezet. Ik heb er inmiddels een stuk of 7 sites live draaien.

En de beveiliging is super, gebruik een authenticator-APP op de mobiel, en niemand kan ongemerkt inloggen op de direct admin/phpmyadmin en user portal.

29 mei 2019 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Test Martijn.

1 mei 2019 22:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Nette provider

30 april 2019 14:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wederom weer fantastisch aardig, snel en accuraat geholpen.
De laatste keer was -gelukkig- 3 jaar geleden, maar het personeel bij support nog steeds een 10 hoor! Bedankt!

3 april 2019 20:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zakelijk heb ik een aantal pakketten en een berg aan domeinnamen lopen bij Antagonist, ik ben er altijd wel redelijk over te spreken als het gaat om de backend, echter klantenservice kan je het niet noemen als er echt problemen zijn met php bestanden krijg je antwoorden met stap 1, echter als je er weinig verstand hebt van zaken als php bestanden etc dan is het er frustrerend als er NIEMAND is die er even voor je induikt om je echt te helpen, voor jaren lange klant te zijn is het voor ons bijna welletjes.

1 april 2019 15:05
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ze zijn betaalbaar en stabiel, bieden goede service en diensten. Ik kan werkelijk geen enkel negatief punt bedenken. Gewoon perfect!

6 maart 2019 19:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Fijn mailcontact bij overstappen en ook daarna. Behulpzaam. Veel mogelijkheden en nauwelijks limieten. Plus-pakket laat je meerdere sites gebruiken. Snel bij de overstap.

28 februari 2019 16:31
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al 8 jaar klant en altijd goed en deskundig geholpen als ik er niet uit kwam!

26 februari 2019 20:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden over de support afdeling. Wordt snel en deskundig op de vragen geantwoord.

19 februari 2019 23:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Vlotte en duidelijke ondersteuning bij hulpvragen.

12 februari 2019 14:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima ervaring. Een aanrader. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Website is altijd in de lucht. Geen downtime waargenomen.

2 februari 2019 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Een super snelle en nette service. Ik zit nu bijna een jaar bij Antagonist en ben altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Zelfs in het weekend kreeg ik een reactie op mijn mail.

De website is duidelijk en overzichtelijk. De blogs/handleidingen zijn werkelijk waar voor iedereen goed te begrijpen. Zodat je een heel hoop zelf kan doen voor o.a. het onderhoud aan je website.

2 februari 2019 15:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Alweer een compliment voor jullie support en speciaal voor Erik! Daarom ben ik al lang bij Antagonist.

30 januari 2019 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0