HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima voor het online zetten van een portfolio, Wordpress makkelijk te installeren en eenvoudig een website te maken. Ik hoef me geen druk te maken wat er achter de schermen gebeurt met Antagonist.

8 november 2019 09:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede snelle service. Er zijn automatische beveiligingen, die allerlei "aanvallen" op je site signaleren en ook repareren. Je krijgt daar netjes meldingen van en suggesties wat je er tegen kunt doen.
Goed geregeld allemaal!

6 november 2019 22:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Al meer dan een jaar een tevreden klant...

Op een bepaald moment was ik op zoek naar een betere en betrouwbare webhosting bedrijf. Na alles op een rijtje te hebben gezet kwam ik uit op Antagonist. Zij hadden nl. als enige van vele heel duidelijk en overzichtelijk aangegeven wat je krijgt voor je geld. Ook al waren ze wel wat duurder dan de vorige heb ik er geen moment spijt van gehad.
Communicatie verloopt goed en meestal zijn de antwoorden duidelijk en met veel extra (leerzame) informatie en toelichtingen.
Dat je de klantenservice niet kan bellen is soms niet handig, maar men reageert ook snel op een chat of email. Dat je wat vaker kunt chatten dan alleen emailen is een verbeterpunt, vandaar 9 sterren.

Ik heb meerdere pakketten en domeinnamen bij Antagonist.

6 november 2019 18:57
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is in alle opzichten een aanrader.
Goede producten.
Snelle en professionele support.

6 november 2019 10:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen maar positieve ervaringen. Helpdesk reageert binnen acceptabele tijd met goede en indien nodige prima technische adviezen. Gewoon een betrouwbar en goede provider.

15 oktober 2019 09:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Mijn verhuizing is niet verwerkt (maar wel het afsluiten van het account), waar ik pas achter kwam na het offline gaan en in Quarantaine gaan van mijn domein. Antagonist ontkende en vroeg aanvullende tarieven om het op te lossen.

Er is GEEN chat - (het is gewoon email) - de reactietijd is slecht en er is ook geen telefonisch contact mogelijk - ook niet als het probleem complex wordt. Het duurde twee weken om de site weer online te krijgen, met hulp van mijn NIEUWE internet service provider.

Antagonist doet haar naam eer aan:

antagonist
/anˈtaɡ(ə)nɪst/
noun
1. a person who actively opposes or is hostile to someone or something; an adversary.

8 oktober 2019 13:25
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima hosting, goede informatie op site zelf om aanpassingen te doen of je vragen te beantwoorden (zoals mail op je telefoon). Leggen het goed en simpel uit. Beheer van abonnement zelf goed te bepalen, zonder vragen. Nooit geen hinder ondervonden van server storingen o.i.d. Gewoon prima.

30 september 2019 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

al 6 jaar maak ik gebruik van de host Antagonist.nl en ben ik zeer tevreden over alles.

Dit in vergelijking met een voormalige host waar veel problemen waren, slechte begeleiding als er problemen waren en niets anders kon ben ik uiteindelijk overgestapt naar Antagonist.nl . is wel duurder maar ook veel beter.

15 september 2019 11:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

I love them, I have had very few problems with their service. They are great at keeping me informed and fixing problems proactively! Thank you for such wonderful service.

6 september 2019 07:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer vriendelijk en Prima service.
Aantrekkelijke prijzen op de kop toe.
Hier ben ik echt heel erg blij mee.

15 juli 2019 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

snelle en adequate hulp. Goede prijs en kwaliteit

26 juni 2019 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Werkelijk een heerlijke hoster, spul is snel, prijs is erg scherp, als je wat problemen hebt wordt het bij mij 100% opgelost. En vooral dat is fijn als je iets stuk hebt gemaakt.

Al klant sinds 2005, voor de sites die ik heb geen andere hoster nodig. Reseller pakket geeft mij de mogelijkheid om 5 sites onafhankelijk van elkaar te draaien. (en in elke reseller kunnen weer meerdere domeinnamen worden gezet. Ik heb er inmiddels een stuk of 7 sites live draaien.

En de beveiliging is super, gebruik een authenticator-APP op de mobiel, en niemand kan ongemerkt inloggen op de direct admin/phpmyadmin en user portal.

29 mei 2019 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Test Martijn.

1 mei 2019 22:38
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Nette provider

30 april 2019 14:07
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wederom weer fantastisch aardig, snel en accuraat geholpen.
De laatste keer was -gelukkig- 3 jaar geleden, maar het personeel bij support nog steeds een 10 hoor! Bedankt!

3 april 2019 20:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0