HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben uitermate tevreden over Antagonist. Niet alleen zijn hun prijzen uitstekend, de performance is uitstekend, de helpdesk is uitstekend, accuraat en snel.
Ik ben nu 3 jaar bij Antagonist en heb elk jaar wel een of meer maal een beroep op hen gedaan. Zij helpen mij altijd heel bereidwillig. TOP!

3 januari 2018 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle site
reactietijd helpdesk via chat is meestal meteen, dikwijls ook in de avond
reactietijd via mail is paar uur, of eerder.
Deskundigheid van de helpdesk is hoog, heel hoog.
Ik gebruik onder andere het resellers pakket, ideaal als je een paar sites hebt met niet al te groot mail / verkeers / opslag volume

19 december 2017 15:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer betrouwbaar, uitgebreid pakket, perfecte support.

19 december 2017 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel, aardig, competent antwoorden.

18 december 2017 13:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle en passende hulp!

18 december 2017 12:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben al lang klant bij Antagonist en ben supertevreden.
Als ik een probleem heb, word ik altijd heel snel en beleefd geholpen. Ik heb steeds het gevoel dat ik meetel, ook al heb ik het goedkoopste hostingpakket.
Topservice!

7 december 2017 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Prima support. Niet te duur.

7 december 2017 14:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima hosting, maar erg duur in vergelijking met bijv. Versio die dezelfde dienst levert...

7 december 2017 07:41
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
3,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Open voor nieuwe ideeën, Snelle en goede reactie op supportvragen. Betrouwbaar en snel netwerk

5 december 2017 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geduldige, behulpzame, professionele, ruim beschikbare werknemers die je dossier opvolgen tot alles in orde is.

Lijkt de prijs hoger dan elders? De helpdesk is de eventuele meerkost zeker waard!

1 december 2017 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al jaren diverse websites bij Antagonist. Zelden problemen en als er eens iets is wordt dit zeer snel en goed opgelost. Gewoon een hele fijne hoster.

1 december 2017 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles goed geregeld, SSL certificaat gratis en goed werkend, nieuwe domeinnaam snel met de bestaande onder 1 account, het wordt geregeld; goed en snel.

28 november 2017 11:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Probleemloze overgang van een provider naar Antagonist.

28 november 2017 10:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Uitstekende Support ook als je geen internetnerd bent.
Snelle hosting met veel extra's zoals automatische backup en gratis SSL.

27 november 2017 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige afwikkeling van probleem; zeer tevreden

20 november 2017 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0