HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles goed geregeld, SSL certificaat gratis en goed werkend, nieuwe domeinnaam snel met de bestaande onder 1 account, het wordt geregeld; goed en snel.

28 november 2017 11:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Probleemloze overgang van een provider naar Antagonist.

28 november 2017 10:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Uitstekende Support ook als je geen internetnerd bent.
Snelle hosting met veel extra's zoals automatische backup en gratis SSL.

27 november 2017 15:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige afwikkeling van probleem; zeer tevreden

20 november 2017 14:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

De support snel is en de verhuizing qua overname bedrijf naar nieuwe klant super is verlopen. Mijn dank gaat uit naar alle mensen die achter Antagonist zitten en ik zou zeggen: Keep up the good work!! Niks anders dan lof voor jullie voor de hulp omtrent webhosting!
groet, Carolina

14 november 2017 14:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist rocks! It was the name that triggered me. But despite their intriguing name, they are far from "antagonistic!" Quite to the contrary, they are very cooperative, harmonious and helpful! After a comparison with several hosts, including for instance Go Daddy it was Antagonist's easy-to-browse and easy-to-understand presentation plus reasonably priced services that pulled me in. And my experience with them is exactly what they promised. This excellent and cheerful organization of website hosts consists of a really nice group of intelligent and knowledgeable free spirits that jump to help you, just about within seconds. They offer all the products you need, plus any questions you may have are already anticipated and answered in clear and concise language. If that still does not help you, their response comes by email, in just the same clear and kind manner! Antagonist puts a big grin on your face! :-)

9 november 2017 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Mijn ervaringen zijn zeer positief, ik ben al klant sinds 2004 en heb al zeker 7 websites aangebracht. Ook die klanten zijn zeer tevreden. Het kleinste pakket is voor gewone, informatieve sites meer dan voldoende. Het is ideaal dat je meteen SSL hebt voor veilige verbinding en dat je de PHP-versie kunt je kiezen. Maar ook mensen die weinig weten over websites kunnen hier goed terecht. Bovendien is hun nieuwsbrief altijd zeer interessant. Voor mij is antagonist een aanrader!

8 november 2017 12:19
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jaren een prima bedrijf zonder problemen...!!!

7 november 2017 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb niets te klagen bij Antagonist. Als ik een probleem heb, dan word ik uitgebreid geïnformeerd en komt er een oplossing.
Houden zo!

6 november 2017 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is een goede betrouwbare provider.

6 november 2017 16:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jarenlang een zeer tevreden klant. Mijn website is altijd bereikbaar en wanneer ik een vraag heb, dan word ik snel en duidelijk geholpen.

3 november 2017 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De support is prompt, persoonlijk en uitgebreid. Het is heel fijn als je zo snel antwoord krijgt op je vragen, in een persoonlijke mail, met een passend antwoord. De jongelui die bij Antagonist werken zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiast, klantgericht, behulpzaam en zeer bekwaam. Ik zou Antagonist aan iedereen aan willen bevelen! Dit schreeuw ik graag van de daken!!!

31 oktober 2017 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

razendsnel in alles; 24/7
support, werking van de site ; alles prima

31 oktober 2017 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Top service, door spam op mijn website kon ik niet meer mailen. Door een goede handleiding en een duidelijk stappenplan was dit binnen 2 uur opgelost mede door het snelle antwoorden van de supportdesk en de technische mensen die bij Antagonist werken.

28 oktober 2017 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

momenteel doen wij onderzoek naar de betrouwbaarheid,kwaliteit en support bij div hosting bedrijven,hierbij valt op dat Antagonist goed tot zeer goed met zijn klanten om gaat.wij moeten wel eerlijk vermelden dat wij ook een proef website hebben bij deze hosting en ervaren deze als een zeer betrouwbare hosting(tot nu toe nooit problemen gehad)zeer zeker een aanrading. jongens ga zo door.

ag internetmarketing

arno gerlach

28 oktober 2017 00:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0