HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zojuist een complete website verhuisd naar de servers van Antagonist, alles werkt weer als een sneltrein en zonder echte problemen te hebben gehad. Wel een beetje ondersteuning van de support nodig gehad omdat ik een foutje had gemaakt bij de keuze van het juiste pakket.

25 oktober 2017 16:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

miraculeus snel als je hulp nodig hebt !!

24 oktober 2017 19:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

We werken al jaren met Antagonist. Onze ervaring is dat alles altijd werkt. Heb je vragen, dan krijg je snel een relevant antwoord waar je iets mee kunt doen. Daarbij is de prijsstelling aantrekkelijk te noemen.

22 oktober 2017 11:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Wij zijn als zakelijke klant erg tevreden over de service die Antagonist biedt.

De support is razendsnel (ook in de avonduren en in het weekend), de verschillende pakketten zijn erg scherp geprijsd, en alles draait om kwaliteitshosting (veel uitleg op de site, snelle service, gratis SSL, etcetera).

Zeker een aanrader voor zowel zakelijke als particuliere klanten,

19 oktober 2017 20:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle en adequate reactie op mijn vraag via de website. Een door mijzelf in het weekend veroorzaakte storing werd binnen een half uur na het begin van de werkweek verholpen. De supportmedewerkers zijn vriendelijk en deskundig.

17 oktober 2017 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden met alles, vrijdagnacht site niet meer zichtbaar door mijn fout, zaterdag mail verstuurd naar de helpdesk, zondag antwoord, maandag alles terug online!

16 oktober 2017 10:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg goede service, snelle reactie's op mails van waaruit snel actie wordt ondernomen. Vriendelijke werknemers

13 oktober 2017 14:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle betaalbare en flexibele hosting, met ruime opslag. Hele goede helpdesk die snel reageert en actie onderneemt en altijd met de juiste antwoorden of informatie komt.

11 oktober 2017 18:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goed geholpen door de support afdeling en niet alleen door de vraag te beantwoorden, maar ook door het op te lossen! Kijk dat is nog eens service!

11 oktober 2017 11:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Je wordt super geholpen als je met een probleem zit en het werkt allemaal goed en makkelijk

10 oktober 2017 23:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

De performance van Antagonist.nl is uit de kunst: onze site draait werkelijk als een tierelier! Het snelheidsverschil met de vorige webhoster is enorm.

Antagonist.nl is misschien niet de allergoedkoopste maar als je alles afzet tegen de prestaties dan is dit het dubbel en dwars waard!

6 oktober 2017 23:16
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben ooit bij Antagonist gekomen omdat ze zo goedkoop zijn en goede reviews ontvingen, en nu na heel wat jaartjes bij ze te zitten kan ik dat alleen maar onderschrijven. Ze leveren een goed hostingpakket van een goede en betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs, en de paar keren dat ik support zocht, werden mijn vragen zeer snel en naar tevredenheid beantwoord. Kortom: het is voor mij een tophostingbedrijf.

3 oktober 2017 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben zeer tevreden over jullie wijze van werken en klantenbenadering.
Zelf had ik de ontbrekende afbeeldingen er al weer ingezet maar nogmaals … bedankt voor de snelle reactie

Met vriendelijke groet
Wim Meerman

28 september 2017 15:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de beschikbaarheid van het product na aankoop, de service en het gemak.

25 september 2017 10:31
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hoge kwaliteit producten, duidelijke info, veel mogelijkheden, goede service en support!

23 september 2017 10:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0