HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Voor mij de beste Host die ik tot nu toe heb kunnen vinden.
Eigenlijk helemaal niets op aan te merken, anders dat ze een stabiel en betrouwbaar pakket leveren en bijzonder goede en snelle service verlenen.
Beter kun je je eigenlijk niet wensen.

20 september 2017 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wat een verademing! Bijna direct antwoord. Ze bellen jou als ze zien dat er iets mis is. Niets dan lof.

19 september 2017 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Correct in alle opzicht.

18 september 2017 20:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Mijn ervaring met Antagonist is super. In 6 jaar tijd is de site slechts één keer down geweest i.v.m. een servermigratie. Dit is binnen een uur opgelost. Daarnaast ook regelmatig security updates en nuttige informatie. Ook een support ticket m.b.t. een lek in onlangs heel snel en volledig opgelost. Ik kan Antagonist aanraden als hoster.

18 september 2017 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ben al aardig wat jaren klant bij Antagonist, zowel zakelijk als ook privé en ben zeer tevreden.
Als er een probleem is, wat overigens zelden voorkomt, of je hebt een vraag wordt deze zeer snel en deskundig afgehandeld.
Ook de vriendelijkheid van de medewerkers is top, Antagonist mag enorm blij zijn met hun medewerkers.

9 september 2017 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Up-to date. Snelle en goede beantwoording bij problemen.

8 september 2017 12:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Positieve ervaringen. Vooral met de directe en praktische hulp daar waar nodig - ook voor leken.

6 september 2017 20:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Deskundig en behulpzaam wanneer nodig

6 september 2017 14:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer tevreden over Antagonist. De support is snel en zeer goed.

5 september 2017 19:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima website, goede performance .. en uitsteknde service, tooling en documentatie ! En prima helpdesk met snelle recactie tijd.

1 september 2017 22:08
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ondanks dat de heren en dames van Antagonist niet telefonische bereikbaar zijn reageren ze per mail over het algemeen sneller dan menig keuzemenu bij een ander bedrijf.

Snel, professioneel en meedenkend. Voor ons is dit perfect!

31 augustus 2017 13:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

De service en hulp die ze geven aan klanten is gewoon ongelooflijk positief. In het weekend zelfs vlot geholpen met het overzetten van een domeinnaam op een bestaand pakker, waardoor de website vlug online was. Echt super tevreden van hun diensten.

24 augustus 2017 07:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Altijd aanwezig.

18 augustus 2017 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Net wat duurder, maar wel top service, super snel, gratis backups en je site wordt gratis gescand en gerepareerd op malware!

Top!

17 augustus 2017 15:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Vier maal een 10! Dat wil zeggen dat ik zeer tevreden ben over Antagonist. Hun producten, de prijs en ook hun support zijn zeer goed. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede hostingpartner.
Ik maak gebruik van verschillende pakketten van Antagonist (10 stuks) inclusief ook een resellerpakket.

16 augustus 2017 19:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0