HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De klantenservice gaat echt heel ver. Ga zo door!

16 augustus 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goede ondersteuning en ook nog eens snel.

14 augustus 2017 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben zeer tevreden over de service van Antagonist. Ze hebben me de afgelopen week fantastische gelopen met het overzetten van mijn oude naar mijn nieuwe website. casa-particular TOP!!!

14 augustus 2017 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Overgestapt naar Antagonist (Pro), omdat mijn site inmiddels richting de 50.000 bezoekers per maand gaat en mijn vorige provider Strato steeds vaker last kreeg van traagheid en spontane downtime.

Enorm blij met de snelle support (dat hele concept leken ze bij Strato vergeten te zijn) en meedenken tijdens het overzetten van mijn database en de bestanden. Ook maar meteen de stap naar SSL gemaakt!

Ja, het kost meer. Maar tot nu toe krijg ik waarvoor ik betaal. Als de toename in snelheid en uptime zorgt voor meer bezoekers, betalen de Google Ads het verschil vanzelf terug.

7 augustus 2017 15:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Verhuizen van domeinnaam verliep vlekkeloos. Vragen werden super snel (binnen enkele uren) naar tevredenheid beantwoord. Niets anders dan lof voor mijn nieuwe webhosting provider.

2 augustus 2017 20:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben sinds 2009 bij Antagonist, inmiddels meegegroeid naar steeds betere pakketten (per nu mijn Alles-in-1-Unlimited-pakket geupgraded naar de Slim-variant).Tot volle tevredenheid. Mijn site doet het altijd. De ondersteuning via hun forum is excellent en voor individuele vragen of problemen kan je mailen. Ook dat is me prima bevallen. De administratie van mijn producten is overzichtelijk en op de hulp-pagina's kan je al veel antwoorden vinden. De beveiliging is pro-actief: ik word geïnformeerd als er een lek in mijn Joomla-site is gevonden en dat is dan ook al gedicht. Gelukkig, want dat gaat me vaak boven mijn petje. Maar bovenal: mijn sites draaien lekker en ik heb er nauwelijks omkijken naar (ben ook maar een hobbyist en geen web-developer).

De mensen achter de knoppen van Antagonist doen hun werk met hart en ziel. Dat merk ik aan alles. Twee duimen in de lucht wat mij betreft.

1 augustus 2017 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Betrouwbaar
goede support

1 augustus 2017 01:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben vanaf het begin heel erg blij geweest met Antagonist. De prijs is goed en wanneer ik een probleem heb krijg ik binnen een uur hulp van de helpdesk. Heb niets te klagen met hun.

31 juli 2017 15:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

De Antagonisten staan voor een snelle en doeltreffende feedback met een persoonlijke benadering.

28 juli 2017 15:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Stabiel, duidelijk, enthousiast, bij de tijd, niet de goedkoopste, maar zeer degelijk en betrokken.

26 juli 2017 13:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik ben snel en vakkundig geholpen met mijn probleem

25 juli 2017 16:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zelf een internetsite verhuisd van kleine ISP naar Antagonist. De geïmporteerde SQL-database bleef echter problemen geven, er werd niets meer in de database vastgelegd! Door specialist werd geconstateerd dat de codering van één van de tabellen niet juist was. Nadat hij dit verholpen had, was het probleem opgelost. Deze ondersteuning is gegeven zonder dat ik verhuis support had gevraagd / betaald.

18 juli 2017 15:33
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Helemaal geweldig!

17 juli 2017 18:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Wordt binnen 1 dag terug gemaild en prima ondersteund!

14 juli 2017 15:11
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben nog maar recent verhuisd naar Antagonist, maar nu al fan. Om maar een paar redenen te noemen:
- de heldere website en supportpagina's
- de zeer behulpzame (e-mail) communicatie bij de verhuis. (Ik bestelde de verhuisservice.) Geen "ICT-jargon" maar lekentaal en een degelijke uitleg... en ik weet uit ervaring dat dat geen evidentie is.
- het geduld en de blijvende vriendelijkheid van de medewerkers bij mijn vele vragen
- en last but not least: de heel redelijke prijs
Meer van dat!

13 juli 2017 23:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0