HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Als designer / beheerder van enkele websites kan ik zeer tevreden zijn over Antagonist. Allles is bij verhuizing zeer soepeltjes verlopen en bij onduidelijkheden werd je super snel en duidelijk geholpen. Mocht je er dan nog niet uitkomen, biedt Antagonist extra hulp, uiteraard tegen betaling, en wordt ook dit snel geregeld. Alleen maar lof.

6 juli 2017 10:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

alleen maar positief

6 juli 2017 06:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik beveel Antagonist iedereen aan.

5 juli 2017 23:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik heb sinds 2015,zeer goede ervaring ,
Antagonist wil ik iedereen aanbevelen.
Nooit geen echte problemen,als ze er toch zich voordoen,
worden ze snel en naar tevredenheid snel opgelost.
Gr Fritzzz .van Duinen.

5 juli 2017 18:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Een stelletje zeer gedreven techneuten!

3 juli 2017 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima hosting voor nette prijs. De helpdesk is reageert snel en proactief. Het feit dat de helpdesk niet telefonisch bereikbaar is werkte dit toch goed.

29 juni 2017 12:25
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg goede service: snel en vriendelijk. De supportafdeling heeft zelfs nog iets extra's gedaan, waardoor de nieuwste PHP versie wordt gebruikt.

29 juni 2017 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Antagonist.
Het enige minpuntje is dat ze niet direct telefonisch benaderbaar zijn (support)
Echter moet ik wel vermelden dat ze supersnel op contact formulieren en tickets reageren.

21 juni 2017 08:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekende webhoster. Zij hosten mijn website inmiddels 8 jaar zonder problemen. Je kunt gemakkelijk modules toevoegen of verwijderen. Snelle laadtijd, gratis https, zeer snelle en adequate helpdesk. Kortom een aanrader

19 juni 2017 17:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over Antagonist. Heb 3 keer gemaild met een vraag en 3 keer binnen 20 minuten geantwoord en het probleem al pro-actief opgelost voordat ik het antwoord überhaupt kreeg. Sommige bedrijven en mensen binnen die bedrijven snappen het gewoon!

12 juni 2017 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Mijn SSL certificaat werd geweigerd door de nieuwste versies van Chrome en Firefox. Eén mailtje naar de supportafdeling was voldoende om dit op te helderen en een duidelijke oplossing te krijgen. Top gewoon!

30 mei 2017 21:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al lang klant bij Antagonist. Dat zegt op zich al genoeg. De prijs/kwaliteit is gunstig en ik ben zeer tevreden over hun support!

29 mei 2017 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb hele goeie ervaringen met antagonist snel en altijd met de juiste informatie deskundige mensen die daar aan het werk zijn en zeer behulpzaam .

heb hiervoor een andere provider gehad dan is dit een verademing.

26 mei 2017 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede ervaringen. In tegenstelling tot andere providers bestaat de mogelijkheid om meerdere databases aan te maken. Grote opslagcapaciteit voor grote websites. Antagonist is een aanrader als webhost.

11 mei 2017 17:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer goede ervaring. Heb je een probleem of kom je er niet uit en neem je contact op, dan helpen ze je direct tot aan de oplossing!!

9 mei 2017 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0